2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
iyi aksamlar kızlar..
benim karın agrım sabahtan beri geçmedi yaane biçim gaz sancısı anlamadım.yoksa gaz sancısı değil mi sinirlerim bozuldu korkudan ağlayıp duruyorum. bana bu gece sabah olmaz artık .eşimde yok iş yeri yıl sonu yemeğine götürdü. allahtan bebeğim hareketli öyle rahatlıyorum. yarın erkenden gidicem nts için.
ben mesajlarınıza alıntı yapamıyorum,beceremedim bi türlü

ayyyy bu insanlar,,,
peki gelmek zorunda mı? hastaneye???
walla sıkıntı stres doğumdan sonra biraz ters tepiyor ( felaket tellalığı yapmayayım)
aman kv ile ağız dalaşına girme sonra sen haksız olursun evinde huzurun bozulur,,,,
benimkilerde gelicek doğumdan sonra, bende diken üstündeyim ama halledicem stres olmayacağım,, sende olma,,,
madem öyle sana davrandı sende eşinin yanında otur hıçkıra hıçkıra ağla( şimdi bana kızanlar olur ama, herşey bebişlerimiz için ,en azından eşin annene anne yapma etme der),,,
stresden bu kadar çekinmemin sebebi sütüm etkilenir , lohusa depresyonuna girerim diye korkmandır,,,
neyse o zamanlarda da burada anlatır anlatır rahatlarız,,, zaten ben topik açacağım,,,

bu işyerleri de anlaşmış sanırım benim ve bi arkadaşınki de iş yemeğinde ama kocişkom geliyor 5 dk ya evde olur darısı başınıza

Çok güzel olmuş emeğine sağlık kelebekler çok hoş sağlıkla büyüsün bebişin odasında

Slm kızlar bugun kontrolum vardi 5 te gittim geldim biraz moralim bozuldu ben sata göre 35.haftaya giricem ama bebek 33 haftalık görünüyor bi de hep 23 ocak ya da 26 ocak dogum olur diyodu dr simdi muhtemel dogum tarihi 1 şubat çıktı bunlar düzelir mi yani ne bileyim moralimi bosuna mi bozuyorum simdiye kadar hep normaldi hersey ilk defa böyle olumsuz seylr duyunca bi kötü oldum

ayy off poof püüüf çok sıkıcı yaa bu akşam ağlamk istemiyorm ama yaşlar akıyor duşa giriyim ben en iysi

şuan yemek yemek bile mutlu edemez beni
eder eder kalk bı ye gorursun nasın mutlu edıyor :) kocandsa gelıyormus ohh ye mutlu ol
:) Canim bide druna sorar misim gercwkten cati en fazla on cm mi acilirmis
kız sen on cm acılıyorsun ama bebegın kafası zaten bırbırıne gecmelı kemıkler bıngıldak olunca butun heryerde oyle dıyor

İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın dualarımiz seninle güzel haberlerini bekliyoruz ayy heyecanlandim.

canım sen adetını baz al mesafeyı kapatıyor bebeler bı ılerı bı gerı cunku kızım hep gerı dedıler kırk hafta 4 gunde 3200 51cm cok normal dogdu emın ol ultrsonda bıraz farklı cıkıyor

canım sen adetını baz al mesafeyı kapatıyor bebeler bı ılerı bı gerı cunku kızım hep gerı dedıler kırk hafta 4 gunde 3200 51cm cok normal dogdu emın ol ultrsonda bıraz farklı cıkıyor
Inşallah canm ya benim hic gerilememisti simdiye kadar hep adetimle uyumlu gidiyordu haftası simdi boyle olunca panik oldum alismistim hep iyi seyler duymaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…