- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
:) Canim bide druna sorar misim gercwkten cati en fazla on cm mi acilirmisinan heyecandan duymadım desem :) dru arayacam teşekkür ederim
Ne oldu ki canım? Bu kadar kurabiye muhabbetinden sonra kurabiye yap iyi gelir:)
Allah yardımcın olsun canım ya.. Ondan acıyodur..Evet canim dokununca cook agriyo. Bugun 5. Gun hala oturamiyorum
Allah yardımcın olsun canım ya.. Ondan acıyodur..
ayyyy bu insanlar,,,hersey güzelde bende stres yapıyorum doğum yapınca kv hastaneye gelcek.
diz ameliyatı oldugumda gelmişti hastaneye güya gecmiş olsuna geldi kayınbabamla beraber fırcaladı gittiler
odada olan diğer hastalar ve yakınları çok bile onlar gittikten sonra çok kınamışlardı ikisinide
geçmiş olsun ziyaretine böylemi gelinir diye
şimdi gecenlerde eltim doğum yaptı hastaneye geldiler yine
farkettim ki kadın yine bi agresif değişik hareketler falan
eltimin ailesine söylendi gitti
böyle zamanlarda kadına bişeler oluyo ama noluyo anlamıyorum
annemde yanımda olacak doğumda
kendim önemli değilim ama annemin canını sıkacak moralini bozacak herhangi bişe yaparsa yada söylerse valla çok zoruma gider
annem zaten bu tür insanlarla cok başedebilecek bi kadın değil
ben agzımı acarım yumarım gözümü valla
şimdiden nasıl stresleniyorum
ben rossman dan çekmeli kurmalı müzikli bir inek aldım,, ikea danda müzikli kuzucuk alıcam,,bunlar yatağa bağlanıyor, dönenceyi müziksiz, bir şey alıcam,,,kızlar bir şey soracam size yatağa takılan dönencelerden aldınız mı müzikli olanlardan ?
Benimde bu hFta var rutin kontrolBenide 22 sine çağırdılar gidicem :)
iyi aksamlar kızlar..
benim karın agrım sabahtan beri geçmedi yaane biçim gaz sancısı anlamadım.yoksa gaz sancısı değil mi sinirlerim bozuldu korkudan ağlayıp duruyorum. bana bu gece sabah olmaz artık .eşimde yok iş yeri yıl sonu yemeğine götürdü. allahtan bebeğim hareketli öyle rahatlıyorum. yarın erkenden gidicem nts için.
ben mesajlarınıza alıntı yapamıyorum,beceremedim bi türlü
bızım arkadas tup bebek profunda 3,500 sezeryan olmustuKızlar ankara Başkent hastanesi doğum fiyatlarini bilen varmi normal ve sezeryan
Çok güzel olmuş emeğine sağlık kelebekler çok hoş sağlıkla büyüsün bebişin odasındaEki Görüntüle 1340829 Eki Görüntüle 1340830 Eki Görüntüle 1340831 Eki Görüntüle 1340832 Eki Görüntüle 1340833 Eki Görüntüle 1340834 Eki Görüntüle 1340837 Eki Görüntüle 1340838
Bu da benim minik kizimin minik odasi teyzeleriii.. resimleri donduremedim nedense. Cibinligi kendim yaptim :) alttan kestigim parcasini da kapi susu olarak degerlendirdim :)
ahhh canım ben kecıorenden oraya gelene kadar dogururum :)aaaaaa ankarada mısınnn canım kahveci hacıbabaya gidicem elvankenttegel valla beklerim
bızım arkadas tup bebek profunda 3,500 sezeryan olmustu
doktor basından berı takıpcıydı ama belkı sen oraya gıtmedı ısen bılemıcem arasana bı oylerlerCAnim emin misin ya :/
eder eder kalk bı ye gorursun nasın mutlu edıyor :) kocandsa gelıyormus ohh ye mutlu olayy off poof püüüf çok sıkıcı yaa bu akşam ağlamk istemiyorm ama yaşlar akıyor duşa giriyim ben en iysi
şuan yemek yemek bile mutlu edemez beni
kız sen on cm acılıyorsun ama bebegın kafası zaten bırbırıne gecmelı kemıkler bıngıldak olunca butun heryerde oyle dıyor:) Canim bide druna sorar misim gercwkten cati en fazla on cm mi acilirmis
İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın dualarımiz seninle güzel haberlerini bekliyoruz ayy heyecanlandim.Canlarım bn anca müsait oldum..
Bebegim iyi şükürler olsun babasına dil cıkardı oglum... Eşim utanmasa aglıcaktı...
3.300 kılo... Bu pazar degil haftaya pazar dogum gözüküyo..
Nst de sancım cıkmadı düzenli degildi yani o yüzden alttan muayene etmedi...
Haftaya yine nst için cagırdı..
Agrılarım olursa ılık dus be uzanıp dinlen..kasılmaların olur sancın düzenli olarak olur veya kanama olur veya suyun geldigini hissedersin hmn gel dedi...
Suyumda iyi iyiyiz işte...
Dularını iyi dileklerii eksik etmeyen arkadaslarıma cokk tesekkür ediyorum
Geçmiş okuyayım
canım sen adetını baz al mesafeyı kapatıyor bebeler bı ılerı bı gerı cunku kızım hep gerı dedıler kırk hafta 4 gunde 3200 51cm cok normal dogdu emın ol ultrsonda bıraz farklı cıkıyorSlm kızlar bugun kontrolum vardi 5 te gittim geldim biraz moralim bozuldu ben sata göre 35.haftaya giricem ama bebek 33 haftalık görünüyor bi de hep 23 ocak ya da 26 ocak dogum olur diyodu dr simdi muhtemel dogum tarihi 1 şubat çıktı bunlar düzelir mi yani ne bileyim moralimi bosuna mi bozuyorum simdiye kadar hep normaldi hersey ilk defa böyle olumsuz seylr duyunca bi kötü oldum
Inşallah canm ya benim hic gerilememisti simdiye kadar hep adetimle uyumlu gidiyordu haftası simdi boyle olunca panik oldum alismistim hep iyi seyler duymayacanım sen adetını baz al mesafeyı kapatıyor bebeler bı ılerı bı gerı cunku kızım hep gerı dedıler kırk hafta 4 gunde 3200 51cm cok normal dogdu emın ol ultrsonda bıraz farklı cıkıyor
Ben de aynı şekilde evden nete giriyorum geç de olsa haber verirsin bende öyle yapıcam artıkkızlar yaa ben doğum falan yaparsam anca eve gelince yazabilirim telefona almıyorum net paketi evdeki yetiyor diye
yani nete anca eve gelince girebilrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?