ısın garıbı ben 37 bıtıtmınde gttm 3200 dedı 38de yanı pazartesı gttm 3000 dedı nasıl olur dedım dusun sasırdım doktor dedıkı bu cıhazlar sonucta durusundan bıle etlılenır kantarla tartmıyoruz dedı sonucta 3ten 3,500 kadar dedı yanı sende hc uzulme cok normalInşallah canm ya benim hic gerilememisti simdiye kadar hep adetimle uyumlu gidiyordu haftası simdi boyle olunca panik oldum alismistim hep iyi seyler duymaya
Sagol canim ya icim biraz daha rahatladi bide 2 şer hafta arayla gel artik dedi bizim her hafta nst ye girmemiz gerekmiyor mu ki?ısın garıbı ben 37 bıtıtmınde gttm 3200 dedı 38de yanı pazartesı gttm 3000 dedı nasıl olur dedım dusun sasırdım doktor dedıkı bu cıhazlar sonucta durusundan bıle etlılenır kantarla tartmıyoruz dedı sonucta 3ten 3,500 kadar dedı yanı sende hc uzulme cok normal
sorma canım kv görümce hepsi melek gibi bu adam herkese zarar ne karısı ne kızları memnun değil, eşim çıkamıyor etkisinden ne kadar o da çoğu şeyini tenkitde etse babasının çıkamıyor iştebeni zorluyor yüz göz olmak istemiyorum çünkü olursam çok fena olacak ben sinirlenince ağır konuşurum!
Canım son trimesterde çıkan değişimler dikkate alınmaz, sat tarihine göre bekle sen, Şimdi burada hi kadın doğumcuya sordumInşallah canm ya benim hic gerilememisti simdiye kadar hep adetimle uyumlu gidiyordu haftası simdi boyle olunca panik oldum alismistim hep iyi seyler duymaya
ayy dikkat hepsine bilmeden dikkat ediyormuşum sevindim valla sadece sıcak su ile yıkanmayı seviyorum ama ona da dikkat etmem lazım demekki
Ayy ben de sıcak suyla yıkanmayı çok se
ayy kader arkadaşımsaatler geçmez şimdi geç gelmeye kalırsa oyarım gözlerini valla 8de işten çıkarlar 10 da falan gelmesi lazım en geç
yaz canım ya ne demek o hepimiz yazıyoruz paylaşıyoruz
olabilir canım siz bilirsiniz
aay odanesi yaaasen en iyi ben karıştırmışım günleri dr şubatta doğum dedi de ona göre gelin boşuna sizde yorulmayın de
ayy bu haber çok güzel işteçok sevindim valla
kızlar gecesi yapardık valla aynı yerlerde olsak ne güzel olurdu
ayy canım yaa kıyamamçok zor oluyor ama eşlerden ayrı kalmak heleki hamile hamile halimizle çok çok zor
Evet canım ben de gittim 4-5 kez. Hatta 15 gün sonra nts sonucunla gelmemi istedi hemşire.36. Hafta muayenesi oluyor canım. Gebeligin boyunca toplamda 3 muayene.36. Hafta sonuncusu.İlaç Mümessiliyim ben.Ocaklara çalışıyorum da ordan biliyorum hemşire lerden. Senin gebe takibini ayrıyetten onlar da yapmak zorunda.yoksa ceza kesiliyor
Ayy insallah canim cok sagolCanım son trimesterde çıkan değişimler dikkate alınmaz, sat tarihine göre bekle sen, Şimdi burada hi kadın doğumcuya sordum
Slm kızlar bugun kontrolum vardi 5 te gittim geldim biraz moralim bozuldu ben sata göre 35.haftaya giricem ama bebek 33 haftalık görünüyor bi de hep 23 ocak ya da 26 ocak dogum olur diyodu dr simdi muhtemel dogum tarihi 1 şubat çıktı bunlar düzelir mi yani ne bileyim moralimi bosuna mi bozuyorum simdiye kadar hep normaldi hersey ilk defa böyle olumsuz seylr duyunca bi kötü oldum
eder eder kalk bı ye gorursun nasın mutlu edıyor :) kocandsa gelıyormus ohh ye mutlu ol
kız sen on cm acılıyorsun ama bebegın kafası zaten bırbırıne gecmelı kemıkler bıngıldak olunca butun heryerde oyle dıyor
Ben de aynı şekilde evden nete giriyorum geç de olsa haber verirsin bende öyle yapıcam artık
Yarın sabah 9:25 te randevumuz varilk kez nst ye giricem ben de heyecanlıyım Babamız da anneannemiz de gelecek bu kez.kıźçem en son 2150 gram 45 santimdi 1 hafta ondeydi. Inşallah hersey yolundadir
Kızımdan kalan pari içine badem şekerini bimen alicambeşik ortak renk almıştım KK leblebi drajeleri
Hoşgeldin aramizaMerhaba
Doğum yapmadan keşfedebildim burayı :)
34. haftamın içindeyim ben de bayanlar. Kızım olacak ikinci kez.
Canim bende gecen hafta 33 haftalık 5 günlük gittim. Ayrintilida 32+0 ciktikCanım son trimesterde çıkan değişimler dikkate alınmaz, sat tarihine göre bekle sen, Şimdi burada hi kadın doğumcuya sordum
Benimde canim aralik 20- ocak20 diyordu. Sonra geç döllenme olduğu kesinleşti ocak3- şubat 3 diyorSlm kızlar bugun kontrolum vardi 5 te gittim geldim biraz moralim bozuldu ben sata göre 35.haftaya giricem ama bebek 33 haftalık görünüyor bi de hep 23 ocak ya da 26 ocak dogum olur diyodu dr simdi muhtemel dogum tarihi 1 şubat çıktı bunlar düzelir mi yani ne bileyim moralimi bosuna mi bozuyorum simdiye kadar hep normaldi hersey ilk defa böyle olumsuz seylr duyunca bi kötü oldum
Ben sebamed aldım canım. Onu önerdiler.Bebek bakin seti alican
Şampuan pisik kremi sabun ve yağ
Unibaby 45
Sebamed 75 TL
Hangisini almaliyim kizlar????
Gec döllenme yi nasil fark ediyorlar canim cahilim bu konuda hep duyarim da hic arastirmadim acikcasiBenimde canim aralik 20- ocak20 diyordu. Sonra geç döllenme olduğu kesinleşti ocak3- şubat 3 diyor
Mesela ben 7 haftalıkken doktora gittim 5 haftalık cikti. Kalp afişi daha olusmamistiGec döllenme yi nasil fark ediyorlar canim cahilim bu konuda hep duyarim da hic arastirmadim acikcasi
Himm anladim canim ck sagolMesela ben 7 haftalıkken doktora gittim 5 haftalık cikti. Kalp afişi daha olusmamisti
Sonraki her gittiğimde 2 haFTA küçük cokti. Boyle olunca doktor bebek 5. Ayda adet tarihini 14 nisandan 27 nisana aldi.
Yani benim.döllenme ovulasyon tarihimde olmamis. Adetime yakin bir zamanda olmuş. Ben hamile kalacagim o ay farketmistim zaten yumurtlama akintim adetine yakin zamanda gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?