2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Inşallah canm ya benim hic gerilememisti simdiye kadar hep adetimle uyumlu gidiyordu haftası simdi boyle olunca panik oldum alismistim hep iyi seyler duymaya
ısın garıbı ben 37 bıtıtmınde gttm 3200 dedı 38de yanı pazartesı gttm 3000 dedı nasıl olur dedım dusun sasırdım doktor dedıkı bu cıhazlar sonucta durusundan bıle etlılenır kantarla tartmıyoruz dedı sonucta 3ten 3,500 kadar dedı yanı sende hc uzulme cok normal

Sagol canim ya icim biraz daha rahatladi bide 2 şer hafta arayla gel artik dedi bizim her hafta nst ye girmemiz gerekmiyor mu ki?

Canım ben seni anlıyorum sen sonuçta omur boyu sırtını yaslamak için eşini secmissin ona guvenmissin o ne yapıyor babasının dediğinden çıkmıyor babası birşey dedi diye anında fikrini değiştiriyor tabii insana koyar bu ama bu kadar kendini de uzup bebisini de etki altında birakma.Allah'a havale et canım

Inşallah canm ya benim hic gerilememisti simdiye kadar hep adetimle uyumlu gidiyordu haftası simdi boyle olunca panik oldum alismistim hep iyi seyler duymaya
Canım son trimesterde çıkan değişimler dikkate alınmaz, sat tarihine göre bekle sen, Şimdi burada hi kadın doğumcuya sordum

Kızımdan kalan pari içine badem şekerini bimen alicam beşik ortak renk almıştım KK leblebi drajeleri

Eklentiler

• Fotoğraf0052.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 94
  • Fotoğraf0047.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 83
  • Fotoğraf0046.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 98
Yazı karışmış park beşik kızımdan kalma ortak renk leblebi drajeleri içine bimen badem şekeri aticam keseleri elli tane 7tl suluhanda:)

Evet canım ben de gittim 4-5 kez. Hatta 15 gün sonra nts sonucunla gelmemi istedi hemşire.

canım bebişler 35. haftadan sonra topluyor kendini merak etme

saol canım

Ben de aynı şekilde evden nete giriyorum geç de olsa haber verirsin bende öyle yapıcam artık

aynen canım bende evegelince yazarım hemen
Yarın sabah 9:25 te randevumuz var ilk kez nst ye giricem ben de heyecanlıyımBabamız da anneannemiz de gelecek bu kez.kıźçem en son 2150 gram 45 santimdi 1 hafta ondeydi. Inşallah hersey yolundadir

hayırlı haberlerlegel inş

Kızımdan kalan pari içine badem şekerini bimen alicam beşik ortak renk almıştım KK leblebi drajeleri

ellerine sağlık

Canım son trimesterde çıkan değişimler dikkate alınmaz, sat tarihine göre bekle sen, Şimdi burada hi kadın doğumcuya sordum
Canim bende gecen hafta 33 haftalık 5 günlük gittim. Ayrintilida 32+0 ciktik
Simdi doktora gore 34+6 (geç döllenme demişti)
SAT a gore 36+5
Ayrintiliya gore 33+2 yim.
Hangisini baz almaliyim ?

Benimde canim aralik 20- ocak20 diyordu. Sonra geç döllenme olduğu kesinleşti ocak3- şubat 3 diyor

Gec döllenme yi nasil fark ediyorlar canim cahilim bu konuda hep duyarim da hic arastirmadim acikcasi
Mesela ben 7 haftalıkken doktora gittim 5 haftalık cikti. Kalp afişi daha olusmamisti

Sonraki her gittiğimde 2 haFTA küçük cokti. Boyle olunca doktor bebek 5. Ayda adet tarihini 14 nisandan 27 nisana aldi.

Yani benim.döllenme ovulasyon tarihimde olmamis. Adetime yakin bir zamanda olmuş. Ben hamile kalacagim o ay farketmistim zaten yumurtlama akintim adetine yakin zamanda gelmişti.

Himm anladim canim ck sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…