saatler olsun,,ayy off poof püüüf çok sıkıcı yaa bu akşam ağlamk istemiyorm ama yaşlar akıyor duşa giriyim ben en iysi
şuan yemek yemek bile mutlu edemez beni
bence ilk önce sadece şampuan al ( ben köpüklüden aldım unibaby), sabuna gerek yok bence, birde yağ alıcam,, pişik kremide pişik olursa alıcağım,,, umarım olmaz umarım almak zorunda kalmam,,,Bebek bakin seti alican
Şampuan pisik kremi sabun ve yağ
Unibaby 45
Sebamed 75 TL
Hangisini almaliyim kizlar????
Sagol canim ayy sen simdi nasıl agirlasmissindir dikkat et kendine mervecim sayılı günün kaldı ayy cok heyecanlıİyi geceker kızlar..
Yeni gelen arkadasım hosgeldin.. Saglıcakla kucagına al prensesîni.....
Cok halsizim.. Ekrana bakarken bile mideö bulanıyo basım dönüyo.. Sanki hamilelgimin ilk aylarındayım.. Elim ayagım bosalıyo birden böle ...
Bestecim motelini bozma canımzz ölçmlerden öledir.. Şimdi ölçüm yaparken böle ekranda tam ölcüyü alırken elinin altındaki aparatı acıyo acıyo dr altta hemn haftası kılosu oynuyo bir mlm oynatsa bir hafta erkn yada geç olabılır..
Hemde son ayondasım bunu takma kafana canım.. Şüür baska bişeyimiz yok..
Elimden geldigince dikkat ediyorumSagol canim ayy sen simdi nasıl agirlasmissindir dikkat et kendine mervecim sayılı günün kaldı ayy cok heyecanlı
Yazmismiydin daha once hatirlamiyorum canım normal dogum mu sezaryen mi olcakElimden geldigince dikkat ediyorum
Enerjı sıfır halsiZlık had safada bugun...
Uyumak istesem yok ayakta yok...
İyice kasılıyorum.. Dr umum dedigine göre 9 günüm kaldı... Rabbm cümlemize burdaki bütün arkadaslarıma yardım etsin..gercekten anne olmak cok zor....
Cok güzel ama coook zor....
Son zamanımda bi aksılık cıkmassa normal nasip olursa...Yazmismiydin daha once hatirlamiyorum canım normal dogum mu sezaryen mi olcak
6 km masallah leble sana..bu arada bayanlar dün 6 km , bugün de 6 km yürüdüm,,
yarın inşallah 10 km yapacağım,,,
yürüyüşden sonra da vuruyom kafayı o kadar güzel uyuyorum ki,,,,
artık yerleşsin beyefendi doğum kanalına bu haftanın sonunda artık erken doğum statüsünden çıkıyor,,,,
ben hamile kalmadan önce çok fazla yürüyordum haftada 3-4 kere yürürdüm 12-15 km ,,,haftada 60 km ,, bunarın dışında yılda 6 -7 ay yüzerim, koşarım,, zaten onun için bu kadar kilo aldım,,, aktiflikden pasifliğe geçiş yapınca,,,6 km masallah leble sana..
Ben adım atsam bi yerim patlak veriyo.. Napsam ya hareketimi cogaltmam lazım.
Ne yapıcam ben bilmiyorum.. Dogum yaklastıkca hareketlı olmm gerekır kolay olsun diye ama bende tık yok...
Afff... 1 km yürüsem sükredicem...
saatler olsun,,
benden sana küçük bir tavsiye evde kimse yokken banyo yapmamaya çalış,,
çünkü artık iyice dengemizi zor buluyoruz tansiyon düşüyor,,,
felaket tellalığı yapmayayım da,,,,
ben yapmıyorum tek başıma, çok mecbur kalırsam da,, saçımı yıkamadan hemen çıkıyorum,,, oda 1 yada 2 kere olmuşdur,,,
ben hamile kalmadan önce çok fazla yürüyordum haftada 3-4 kere yürürdüm 12-15 km ,,,haftada 60 km ,, bunarın dışında yılda 6 -7 ay yüzerim, koşarım,, zaten onun için bu kadar kilo aldım,,, aktiflikden pasifliğe geçiş yapınca,,,
bu yazda eşimle tatile gittik 3 günde 40 km yol yürümüşdüm ama korktum,,,
ama hamilelikde bir şey olur diye korktuğumdan yürümeyi bırakdım yani sadece haftada 3-4 kere yarım saat yürüyordum,,,
beden önceden alışık olduğu için hemen adapte oluyor herhal,,,
ama sende günde 15 dakika ile başlayabilirsin sonra yavaş yavaş yarım saate , ve 1 saate çıkartabilirsin,,,
inan ayağım hafifledi,,, çok rahatladım,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?