2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende gidicem bugün. Ogleden sonra randevum.. :) inş sağlıklı sıhhatli haberlerini alırız..

Şeker hamuru ne kadar kullandın kurabiyeler için toplam? 200 gr lık paketler mesela bi beyaz bi pembe alsam toplam 400 gr kaç kurabiye kaplar:)

Canm benm kızın dogum gununden kalan bayagı bı hamurum vardı, onları degerlendrıyorum. Btince su kadar kullandım dıye yazarım

Erken kalkan yol alır diye bosuna dememişler... Kalktım kahvaltımızı yaptık eşimle mutfagımı temizledim.. Mutfak dolabımı sildim yagcözle..
Oturma odamda bitti toparldım yani..
Yatak odamla misafir odamıda bi çekip cevireyim.. Bugun enerjı doluym.. Hava güzel kızımla yürücem.. Ütüm var onları bitiricem..
Cıkmadan camları acarım ohhh... Evimde havalanır mis gibi...
Untmadan camasır makınasını da calıstırsyom..
Hava böle günesli olunca bi iyi oluyorum ...

Mervecim dogum oncesi enerjik olurmus insan yoksa bu enerji o enerjimi? Yorma kendini cok.

Gunaydin kizlarr, gece yuruyuslerden bahsetmissiniz, bende gebeligim boyunca duzenli yuruyus yapmadim, ama haftada 3 kere filan esimle gezmeye alisverise vs gittik, onlardada yorgun ve agrilarim artmis donuyorum hep eve, bugunde arabayla alisverise gitcekik soyliyimde bari yuruyerek gidelim, hamileligim hep yatarak gecti

Kıııızzz gamze( girlboymom ) dogurdun mu ne ettin....

Kızlar sün okudum hep nerdeyse yazdıklarınızıda i acayip halsizdim..
Şeker hamuru alanlar hazır aldıkları için gün içinde tüketilmeleri lazım diye biliyorum.. Pastanexi sölemişti banada..
Ben kendi yapıyorum marsmellowdn internette tarfi var.. Ve cook lezzetli oluyo.. Ayrıyeten 4 ay gbi ir sürede kalıyo..
Haribonun marsmellowları varya ondan alıyorum..beyaz pembe ayrıypruö renkleri
Benmari usılu eritip üzerine pusta şekeri ilave ederk kulak memesi kıvamına gelene kadar yogurdultan sonra jelatıne sarıyprum.. Ertesi gün kullanıyprum..
Bilmem böle yapan varmı ya beb görmedim hazır almaktan bahsedilmiş onu gördüm de...

Emmens arkadasım çikolata topu yaptınmı.. Ben dün yaptım tariften 21 tane cıktı ama bn üzeri çikolata soslu yapmadım hindistan cevizli dolaba koydum sabahleyin sertlesmiş cok güzel oldu.. Şimdi komsuya giderken kürdan saplıcam.. Eşimde dayanamadı saah 4 5 tane yedi ..

Günaydın herkese dün doktorum makat gelis degil bi aksilik cikmazsa simdilik normal dogum yapabilirsin gibi dedi ben cok korkuyorum normal dogumdan hamileligimde de hic yürüyüş falan yapmadim simdi baslasam ufak ufak ise yarar mi yuruyuş +kegel egzersizi...

Merveeee dogurmadm bugun bı gezsemde dogursam mı kızımda herkes dalga gecmıstı armada koy kızının adını dıye :)sonra bo yokus cıktım bı sıcak suya oturdum bıde fan fini :)sonra sancı hoppp

Gunaydinnnn, guzel haftasonlari olsun hamisler.. dun misafirim vardi benim. Misafir dedigim de anaannem ve dayimin esi. Sonra ablam da geldi. Ama ya cok yoruldum ya da nazar mi degdi ne, onlar gittikten sonra kafami bile kaldiramadim. Erkenden yattim uyudum. Gecmisi de zor okudum zaten sayfalarca birikmis masaallah. Hep konularin uzerinden baaka konusmalara gectigi icin alinti yapmadim ben de artik. Bugun doktora giden arkadaslar da guzel haberlerle gelirler insaallah. Hepinizi opuyorum kader ortaklarim benim

Bugun carsiya cikip bakcam olmadi dedin gibi yaparim bardakta sesimi cikarmadim diye zaten bole oldu

Aslinda benimki pek umursuz degildir dusuncelidir ama tanidik dedi biz demeden baska hediyeler yspti falan diye ole yapti heralde aksamda onun gardrobu geldi yanlış yapmislar bi suru solendi bende icimden ister istemez sen sabah beni umarsamazmiydin bole olur iste diye geçirdim
bebeğini sag salim alirsinins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…