- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
Bende gidicem bugün. Ogleden sonra randevum.. :) inş sağlıklı sıhhatli haberlerini alırız..Günaydın Günaydın Günaydın güzel annelerDoktora gidiyoruzzz. Benim için dua edin nolur
@rosa85 dün bi tesbih çevirdim.gece saat 2 de .dedim ki bir süre vardı kolay doğum için neyse yarın bakayım demiştim. Bu kadar olurTeşekkürler paylaşım için. Allah her birimizi yüklerimizden sağsağlim kurtarır insallah görüşürüz kızlar ...
Şeker hamuru ne kadar kullandın kurabiyeler için toplam? 200 gr lık paketler mesela bi beyaz bi pembe alsam toplam 400 gr kaç kurabiye kaplar:)
Inşallah canım.Senin de haberlerini bekliyoruzBende gidicem bugün. Ogleden sonra randevum.. :) inş sağlıklı sıhhatli haberlerini alırız..
Merhaba
Doğum yapmadan keşfedebildim burayı :)
34. haftamın içindeyim ben de bayanlar. Kızım olacak ikinci kez.
Buralardayım.. Bu arada muhtemel doğum tarihlerimiz ayniymis yeni farkettim..Inşallah canım.Senin de haberlerini bekliyoruz
Mervecim dogum oncesi enerjik olurmus insan yoksa bu enerji o enerjimi? Yorma kendini cok.Erken kalkan yol alır diye bosuna dememişler... Kalktım kahvaltımızı yaptık eşimle mutfagımı temizledim.. Mutfak dolabımı sildim yagcözle..
Oturma odamda bitti toparldım yani..
Yatak odamla misafir odamıda bi çekip cevireyim.. Bugun enerjı doluym.. Hava güzel kızımla yürücem.. Ütüm var onları bitiricem..
Cıkmadan camları acarım ohhh... Evimde havalanır mis gibi...
Untmadan camasır makınasını da calıstırsyom..
Hava böle günesli olunca bi iyi oluyorum ...
Bilmem ki o enerjimi:)Mervecim dogum oncesi enerjik olurmus insan yoksa bu enerji o enerjimi? Yorma kendini cok.
Bugun carsiya cikip bakcam olmadi dedin gibi yaparim bardakta sesimi cikarmadim diye zaten bole olduevet tanıdıkla iş yapmamak lazım bence de. ben çerçeve ve anhtarlıkları çok sevdim. kapı süsüde güzel de ben pek sevmem o et bebekleri istediğin gibi değilse alma tabi başka bi sürü model var. hatta vaktin varsa arkadaşların yaptığı çerçeveler çok güzel oldu hani kaplayıp isim yazdılar ya. ya da kadına söyle iş başka arkadaşlık başka söz verdiği gibi tamamlasın
Aslinda benimki pek umursuz degildir dusuncelidir ama tanidik dedi biz demeden baska hediyeler yspti falan diye ole yapti heraldeKvdeler hep öle umursuz bizim heycanımızdan istegimizden anlamaz ki...
Haftasonu bulursun ya.. Cok güsel hazır kapısüsleri var..
Bu arada kızım bnm 42 haftalık dogdu aslında geç döllenmeydi ama o kadar sabırsızdım ki son ki hafta git gel iyice bunalmıstım.. Şimdi bi problem yok ama bilinç altım böyle düşünmeme sbeb oluyo
Neeee bacım sakın ama sakın gitme ya... Öyle şeymi olur..
Bn kızımda iki gün annemde kaşdım.. Annem bana cok hüzel bir yatak hazırlamıstı hatta beşigini bile hazırlamıstı ... Cok rahattım.. Kocaman bi oda rahat yatak ve huzur olmasına ragmen bile beb evimi aradım arkadasım.. Kesinlikle eger imkanın varsa kendi evinden baska biyerde kalma...
İnsan evine gelip bi ılık dusa girdimi ohhhh bi rahatlıyo ki
Sağol canım.. :) Benim Yasir de Yusufu öpüyo çok teyzesi.. :))Emmens oas ve hastaneye gidecek tüm arkafaslar güzel haberlerle dönün inşallah..
Yusufumun bebişlere selamı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?