2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yok yapmadım ya. Aklımda da hiç fırsatım olmuyo. Daha islerimi de halledemedim. Şimdilik onlara yoğunlaştım..

Reactions: oas
bnde cikolata topunun tarifini istiyorum

Canim bende gecen hafta 33 haftalık 5 günlük gittim. Ayrintilida 32+0 ciktik
Simdi doktora gore 34+6 (geç döllenme demişti)
SAT a gore 36+5
Ayrintiliya gore 33+2 yim.
Hangisini baz almaliyim ?
sen adetını baz al en fazla bı hafta ekle derm ben.. Bebek bakım setı de canım sebamed ıyıudır .. Ama ben ben mesela sampuan saca vucuda kesın sabun al dalın falan pısık kremı hametan aldım bebe yagını da dogal zeytnyagı aldm ben
gecmıs olsun cxnm balkonlarda fınk atma gayrı :)
gunaydn sulecm gecms olsun optm

Ay üzülme cnm ya eşine tavrını koy ciddi ciddi kendi aileni devreye sok gerekirse onlar konussun bu ne ya ne gıcık babası var uyuz şeybenim kp de öyle ama eşim dinlemiyor allahtan kv kdv si zaten sen kendini ve bebişini düşün boşver gerisini tavrını koy bence

aynen canım bundan sonra ne fayda zehir oldu hamileliğim

yok canım ben trip atınca iki katını yapar bana anlamaz ki konuşmuyorum o da konuşmuyor

amin canım amin
sorma canım hem de ne densizlik arsızlık başka bir şey değil utanmıyorda karışmaya

unuttular aynen adamın umrumu erkek dr olmasın yeter ki!!!!
canım tek başıma nasıl gidicem eşimle gidiyorum mecburen
dedim zaten eşime benim bedenim ben yaşıycam o anı o stresi bana bir şey olursa sorumlusu sensin dedim
geçmiş olsun şimdi nasıl oldun?
canım tabi canın sıkılır ama haftaya bir daha git yine aynı olursa renkli dopler istersin, bazen duruyor kilo alması bende de olmuştu sonra ki hafta almıştı
aynen canım koyan o zaten benim karımın ne hissettiği ne düşündüğü önemli demesini istiyorum
Kızımdan kalan pari içine badem şekerini bimen alicam beşik ortak renk almıştım KK leblebi drajeleri
çok güzeller canım
Merhaba
Doğum yapmadan keşfedebildim burayı :)
34. haftamın içindeyim ben de bayanlar. Kızım olacak ikinci kez.
hoş geldin
canım çok geçmiş olsun inşaallah daha iyisindir
canım doğum öncesi enerji olabilir enerjini boşa harcama bak normal doğumda çok lazım olacak
tabi yarar canım başla, korkunu anlıyorum benimde ödüm kopardı ama sancım başlayınca eşim annem benden paniklerdi ben çoook rahattım inşaallah gönlünce olur doğumun

canım konuşmuyorum eşimle söylenecek her şeyi söyledim, onun da umrunda değil o da konuşmuyor

Evlendikten sonra bi rahatlık geliyo şu erkeklere ya umursamaz oluyolar çok sinir bozucu evlenmeden önce kırk takla atıyorlar üzülme cnm napcan bebişini düşün unutursun ben hayalini kuruyorum kv falan gözüm görmüyo

öyle canım aynen, 8 senenin birikimi var bende artık tahammülüm hiç kalmadı, bebeğimle ilgili kötü haberi alalı bir hafta oldu şimdi yaşadığımız muhabbete bak Allah' a havale ediyorum hepsini

Tüm güzel annisler Günaydın hepinize mutlu hafta sonları eltim aldıkları cicileri kargoya vermiş 10 gün oldu gelmedi gümrügemi takıldı acep pazartesi postaneye sorcam ilk önce gelsede hepsini yikasam utulesem az kaldıalmanyadan 10 güne gider demişler ama eve teslim bide bugün 11 gün oldu Hala gelicek çantamı falan hazırladım ama diğer kıyafetleri falan çok fazla gerçi bi günde hallederim gibi

öyle canım aynen, 8 senenin birikimi var bende artık tahammülüm hiç kalmadı, bebeğimle ilgili kötü haberi alalı bir hafta oldu şimdi yaşadığımız muhabbete bak Allah' a havale ediyorum hepsini
Üzülme ne Olur Keşke Elimizden Bir Şey gelse

çok saolun arkadaşlar bugün daha iyiyim

herkese iyi hafta sonları az önce eşimle beşik baktık 400 tl diyorlar içinde herşeyiyle alsak mı almasak mı bilemiyorum ama çocuk nerede yatacak diğer odaya mı taşınacağız çok zor olur öyle de

herkese iyi hafta sonları az önce eşimle beşik baktık 400 tl diyorlar içinde herşeyiyle alsak mı almasak mı bilemiyorum ama çocuk nerede yatacak diğer odaya mı taşınacağız çok zor olur öyle de
nasıl beşik cnm oyun parkımı.. birde sen geç kalmışsın beşik almak için

Sonunda kendim gibi birini bulduğuma çok sevindim Bende yürümeyi aşırı seviyorum bıraksalar 3.5- 4 saat yürüsem her gün. Ama hamilelikte bende yürümedim pek aslında şimdilerde yürümek istiyorum ama hava ve çalışmak engel bide bel ağrım çok var. Bende kilo aldım epey 18-19 oldu sanırım şimdiye kadar, sen kaç kilo aldın?. Başlangıçta hiç almadım ama eylül ortasından sonra haftada 1 kilo - 1.200 kg aldım ve durduramıyorum hala. Başta çok şaşırdım ve üzüldüm ama artık alıştım valla kilomu bilmiyorum artık her hafta 1 kilo alınca değişiyor devamlı. Zaten şu ara onu da ye bunu da ye derken epey de yiyiyorum, yemeyeyim de ne yapayım bebek zaten zayıf gidiyor. Neyse doğumdan sonra vericez inşallah 3-4 saat vakitler ayırabilirsek yürürüz artık

Canim ne güzel moralin falan duzelmis ti. Hamile kadına yapılır mı ya.. biz sinir oluyoruz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…