Yok yapmadım ya. Aklımda da hiç fırsatım olmuyo. Daha islerimi de halledemedim. Şimdilik onlara yoğunlaştım..Emmens arkadasım çikolata topu yaptınmı.. Ben dün yaptım tariften 21 tane cıktı ama bn üzeri çikolata soslu yapmadım hindistan cevizli dolaba koydum sabahleyin sertlesmiş cok güzel oldu.. Şimdi komsuya giderken kürdan saplıcam.. Eşimde dayanamadı saah 4 5 tane yedi ..
bnde cikolata topunun tarifini istiyorumEmmens arkadasım çikolata topu yaptınmı.. Ben dün yaptım tariften 21 tane cıktı ama bn üzeri çikolata soslu yapmadım hindistan cevizli dolaba koydum sabahleyin sertlesmiş cok güzel oldu.. Şimdi komsuya giderken kürdan saplıcam.. Eşimde dayanamadı saah 4 5 tane yedi ..
sen adetını baz al en fazla bı hafta ekle derm ben.. Bebek bakım setı de canım sebamed ıyıudır .. Ama ben ben mesela sampuan saca vucuda kesın sabun al dalın falan pısık kremı hametan aldım bebe yagını da dogal zeytnyagı aldm benCanim bende gecen hafta 33 haftalık 5 günlük gittim. Ayrintilida 32+0 ciktik
Simdi doktora gore 34+6 (geç döllenme demişti)
SAT a gore 36+5
Ayrintiliya gore 33+2 yim.
Hangisini baz almaliyim ?
gecmıs olsun cxnm balkonlarda fınk atma gayrı :)kızlar ben hasta olmuşum off üşütmüşüm çok yaa midem çok fena burnumda tıkandı hAlsizlik hat safhada kasığıma da sancı giriyor sanırım oda enfeksiyondan oluyor akıntı oluyor çok bi ge
çmedi kaç aydır çekiyorum bu enfeksiyonu yaaa
gunaydn sulecm gecms olsun optmGunaydinnnn, guzel haftasonlari olsun hamisler.. dun misafirim vardi benim. Misafir dedigim de anaannem ve dayimin esi. Sonra ablam da geldi. Ama ya cok yoruldum ya da nazar mi degdi ne, onlar gittikten sonra kafami bile kaldiramadim. Erkenden yattim uyudum. Gecmisi de zor okudum zaten sayfalarca birikmis masaallah. Hep konularin uzerinden baaka konusmalara gectigi icin alinti yapmadim ben de artik. Bugun doktora giden arkadaslar da guzel haberlerle gelirler insaallah. Hepinizi opuyorum kader ortaklarim benim
doktor basından berı takıpcıydı ama belkı sen oraya gıtmedı ısen bılemıcem arasana bı oylerler
Ay üzülme cnm ya eşine tavrını koy ciddi ciddi kendi aileni devreye sok gerekirse onlar konussun bu ne ya ne gıcık babası var uyuz şeyBen geldim canım sıkkın olarak çooook bile sürdü eşimle aramdaki iyilik hali!! Şehir dışına çıkınca sizi çok özledim ben daha gitmem diye mesajlar atmıştı çocukları öp seni gelince ben öperim falançook duygulanmıştım çünkü artık biz yoktu hep oğlumuzla ilgili konuşuyorduk.. uzun zamandan sonra bu mesaj bile mutlu etmişti beni bana çanta almış ordan hediye ki söylemeden bir şey almazdı hiç
Bugün devlette ki erkek dr a gidecektik söyledim niye gidiyoruz dedi ee dedim anestezici bakacak bugün öyle demişti diye, karar verdik ya özelde yapacaksın ya dedi!!! Çıldırdım şakamısın sen diye, sinirden ağladım niye böyle yapıyorsun sen konuştuk ya tamam dedin ya babanla konuşunca döndü yine fikrin yeter artık koskoca adamsın babanı ne ilgilendiriyor bu durum dedim ne!! Ne ayıp ya böyle bir konuya karışamaz baban dedim benim ailem karışıyormu dedim, ablana çabaladı gitti 30 tane adamın izlediği bir doğuma girdi ablan sayesinde dedim! Eltime çabaladı doğumu erkek dr yaptırdı dedim( dikişlerini erkek dr atmış yeni öğrendim) senin baban çabalamasın yeter dedim, o kadar bayan dr istiyorsa niye kardeşini okutmadı istemeyi biliyor dedimBabamla ilgisi yok sen nerden çıkarıyorsun diyor çıldırıcam inanın özele razı olacağım varsada ona inat gidip devlette yapıp 6 kişilik odalarda yatıcam babasının ağzından konuşuyor yok işte gerekmedikçe erkek dr olmazmış, yeter dedim bundan gerekli hal mi var ben ameliyata giriyorum farkındamısın dedim benim rahat olmam lazım özelde ki kadından iyi elektrik alamıyorum ben dedim, biz bebeğimizin böbreğinin derdindeyken senin baban erkek dr derdinde çıldırıcam artık bu kadarına dedim!! Sana daha bir şey demiyorum bu konuda bana bir şey olursa bütün sorumlusu sensin, hamile kalmakta doğumda bana lüks oldu dedim
Akıl verin bana o adam yüzünden eşimle kötü olduğuma mı yanayım yoksa eşimin hala çocuk gibi etkisinde kalıp inkar etmesine mi, 15 gün kaldı ya benim doğumuma 15 günbelki daha erken
Kv me de diyicem kocan muradına ersin amacına ulaştı diye, sakın emiri görmeyede gelmesin yüzünü görmek istemiyorum diyicem...
Ben ne yapayım şimdi gidip şu adamı boğasım var
Oğlan bnmkiDRCAN arkadasım alıntıyaptım ama sorun oluyo niyeyse ...
Neyse konuya dönelim..
Hosgeldin bebegim
Hoşgeldin melegim
KıZmıydı seninki prensesim yazdırabilrisn
İsmi
Kıymetlimiz derseniz herkesin aklına yüzüklerin efendisi gelir canım:)
aynen canım bundan sonra ne fayda zehir oldu hamileliğimŞu saatten sonra sen evinde en kolay normal Doğumu gerçekleştirsen ya da en özel hastanelerde istediğin gibi doğursan ne fayda.. Her anını zehir ettiler.. Tavrını koy tripse trip neyden anlıyorsa.. Bemim kocam tripe lafa gelmiyor asla ama belki seninki gelir.. Ben sancım başlayınca annemleri ararım de daha da yüreğimi şişirmeyin de...
Valla Allah'ım büyün Kötülükleri kötü insanları fesatlar uzak etsin bizden ailemizden eşlerimize de bize karşı sevgi merhamet versin.. Ne diyeyim
sorma canım hem de ne densizlik arsızlık başka bir şey değil utanmıyorda karışmayaYahu EFLALİM bn bu kp dirini hiç anlamıyorum.. Yahu ona ne.. Bu ne densizlîk.. Ya torununm sah salim dogsunda gerisi önmli degil niye demiyo diyeniyo... Tmm anlıyorum hassasıyeti ama sen daha bi kaç gün öncesine kadar bi travmadan cıktın nerdeyse... Hmn nasıl unuttular...
İlla mecbur bu olmak gerekiyo... Allahım ya cok sinirlendim.. Hele ana babasının agzıyla iş yapan eslere cok gıcık oluyorum....anne karar vermîşken sana bana ona buna bişi yemek düşer bu ne ya...
Arkadas cocuk dogurucaz memleket meselesi yaptılar
canım tek başıma nasıl gidicem eşimle gidiyorum mecburenBu ne saçmalık yaaben burda çıldırdım canım ya.kpnin karışması da bi enteresan zaten ya.Allahım akıl fikir versin bu adama.Sen kime gitmek istiyorsan nerde doğurmak istiyorsan orda doğur canım. Eşine de bakma sonra barışırsınız.Şu an senin ve bebeğinin sağlıklı bir şekilde şu doğum olayını atlatmasi önemli.
dedim zaten eşime benim bedenim ben yaşıycam o anı o stresi bana bir şey olursa sorumlusu sensin dedimNego senı gaza getırmek gıbı olmasın amaa aynı sey bana olsaydı, sen gıt dogur orda o zaman derdım kmseyıdee yanıma almadan dogumumu yapardım herhalde.. Kayınpeder karısırmıymıs boyle seye ya ılkd efa duyuyorumm..
geçmiş olsun şimdi nasıl oldun?iyi aksamlar kızlar..
benim karın agrım sabahtan beri geçmedi yaane biçim gaz sancısı anlamadım.yoksa gaz sancısı değil mi sinirlerim bozuldu korkudan ağlayıp duruyorum. bana bu gece sabah olmaz artık .eşimde yok iş yeri yıl sonu yemeğine götürdü. allahtan bebeğim hareketli öyle rahatlıyorum. yarın erkenden gidicem nts için.
ben mesajlarınıza alıntı yapamıyorum,beceremedim bi türlü
canım tabi canın sıkılır ama haftaya bir daha git yine aynı olursa renkli dopler istersin, bazen duruyor kilo alması bende de olmuştu sonra ki hafta almıştıSlm kızlar bugun kontrolum vardi 5 te gittim geldim biraz moralim bozuldu ben sata göre 35.haftaya giricem ama bebek 33 haftalık görünüyor bi de hep 23 ocak ya da 26 ocak dogum olur diyodu dr simdi muhtemel dogum tarihi 1 şubat çıktı bunlar düzelir mi yani ne bileyim moralimi bosuna mi bozuyorum simdiye kadar hep normaldi hersey ilk defa böyle olumsuz seylr duyunca bi kötü oldum
aynen canım koyan o zaten benim karımın ne hissettiği ne düşündüğü önemli demesini istiyorumCanım ben seni anlıyorum sen sonuçta omur boyu sırtını yaslamak için eşini secmissin ona guvenmissin o ne yapıyor babasının dediğinden çıkmıyor babası birşey dedi diye anında fikrini değiştiriyor tabii insana koyar bu ama bu kadar kendini de uzup bebisini de etki altında birakma.Allah'a havale et canım
çok güzeller canımKızımdan kalan pari içine badem şekerini bimen alicambeşik ortak renk almıştım KK leblebi drajeleri
hoş geldinMerhaba
Doğum yapmadan keşfedebildim burayı :)
34. haftamın içindeyim ben de bayanlar. Kızım olacak ikinci kez.
canım çok geçmiş olsun inşaallah daha iyisindirkızlar ben hasta olmuşum off üşütmüşüm çok yaa midem çok fena burnumda tıkandı hAlsizlik hat safhada kasığıma da sancı giriyor sanırım oda enfeksiyondan oluyor akıntı oluyor çok bi ge
çmedi kaç aydır çekiyorum bu enfeksiyonu yaaa
canım doğum öncesi enerji olabilir enerjini boşa harcama bak normal doğumda çok lazım olacakErken kalkan yol alır diye bosuna dememişler... Kalktım kahvaltımızı yaptık eşimle mutfagımı temizledim.. Mutfak dolabımı sildim yagcözle..
Oturma odamda bitti toparldım yani..
Yatak odamla misafir odamıda bi çekip cevireyim.. Bugun enerjı doluym.. Hava güzel kızımla yürücem.. Ütüm var onları bitiricem..
Cıkmadan camları acarım ohhh... Evimde havalanır mis gibi...
Untmadan camasır makınasını da calıstırsyom..
Hava böle günesli olunca bi iyi oluyorum ...
tabi yarar canım başla, korkunu anlıyorum benimde ödüm kopardı ama sancım başlayınca eşim annem benden paniklerdi ben çoook rahattım inşaallah gönlünce olur doğumunGünaydın herkese dün doktorum makat gelis degil bi aksilik cikmazsa simdilik normal dogum yapabilirsin gibi dedi ben cok korkuyorum normal dogumdan hamileligimde de hic yürüyüş falan yapmadim simdi baslasam ufak ufak ise yarar mi yuruyuş +kegel egzersizi...
Ay üzülme cnm ya eşine tavrını koy ciddi ciddi kendi aileni devreye sok gerekirse onlar konussun bu ne ya ne gıcık babası var uyuz şeybenim kp de öyle ama eşim dinlemiyor allahtan kv kdv si zaten sen kendini ve bebişini düşün boşver gerisini tavrını koy bence
Evlendikten sonra bi rahatlık geliyo şu erkeklere ya umursamaz oluyolar çok sinir bozucu evlenmeden önce kırk takla atıyorlaraynen canım bundan sonra ne fayda zehir oldu hamileliğim
yok canım ben trip atınca iki katını yapar bana anlamaz ki konuşmuyorum o da konuşmuyor
amin canım amin
sorma canım hem de ne densizlik arsızlık başka bir şey değil utanmıyorda karışmaya
unuttular aynen adamın umrumu erkek dr olmasın yeter ki!!!!
canım tek başıma nasıl gidicem eşimle gidiyorum mecburen
dedim zaten eşime benim bedenim ben yaşıycam o anı o stresi bana bir şey olursa sorumlusu sensin dedim
geçmiş olsun şimdi nasıl oldun?
canım tabi canın sıkılır ama haftaya bir daha git yine aynı olursa renkli dopler istersin, bazen duruyor kilo alması bende de olmuştu sonra ki hafta almıştı
aynen canım koyan o zaten benim karımın ne hissettiği ne düşündüğü önemli demesini istiyorum
çok güzeller canım
hoş geldin
canım çok geçmiş olsun inşaallah daha iyisindir
canım doğum öncesi enerji olabilir enerjini boşa harcama bak normal doğumda çok lazım olacak
tabi yarar canım başla, korkunu anlıyorum benimde ödüm kopardı ama sancım başlayınca eşim annem benden paniklerdi ben çoook rahattım inşaallah gönlünce olur doğumun
canım konuşmuyorum eşimle söylenecek her şeyi söyledim, onun da umrunda değil o da konuşmuyor
öyle canım aynen, 8 senenin birikimi var bende artık tahammülüm hiç kalmadı, bebeğimle ilgili kötü haberi alalı bir hafta oldu şimdi yaşadığımız muhabbete bakEvlendikten sonra bi rahatlık geliyo şu erkeklere ya umursamaz oluyolar çok sinir bozucu evlenmeden önce kırk takla atıyorlarüzülme cnm napcan bebişini düşün unutursun ben hayalini kuruyorum kv falan gözüm görmüyo
öyle canım aynen, 8 senenin birikimi var bende artık tahammülüm hiç kalmadı, bebeğimle ilgili kötü haberi alalı bir hafta oldu şimdi yaşadığımız muhabbete bakAllah' a havale ediyorum hepsini
sen adetını baz al en fazla bı hafta ekle derm ben.. Bebek bakım setı de canım sebamed ıyıudır .. Ama ben ben mesela sampuan saca vucuda kesın sabun al dalın falan pısık kremı hametan aldım bebe yagını da dogal zeytnyagı aldm ben
gecmıs olsun cxnm balkonlarda fınk atma gayrı :)
gunaydn sulecm gecms olsun optm
aynen canım bundan sonra ne fayda zehir oldu hamileliğim
yok canım ben trip atınca iki katını yapar bana anlamaz ki konuşmuyorum o da konuşmuyor
amin canım amin
sorma canım hem de ne densizlik arsızlık başka bir şey değil utanmıyorda karışmaya
unuttular aynen adamın umrumu erkek dr olmasın yeter ki!!!!
canım tek başıma nasıl gidicem eşimle gidiyorum mecburen
dedim zaten eşime benim bedenim ben yaşıycam o anı o stresi bana bir şey olursa sorumlusu sensin dedim
geçmiş olsun şimdi nasıl oldun?
canım tabi canın sıkılır ama haftaya bir daha git yine aynı olursa renkli dopler istersin, bazen duruyor kilo alması bende de olmuştu sonra ki hafta almıştı
aynen canım koyan o zaten benim karımın ne hissettiği ne düşündüğü önemli demesini istiyorum
çok güzeller canım
hoş geldin
canım çok geçmiş olsun inşaallah daha iyisindir
canım doğum öncesi enerji olabilir enerjini boşa harcama bak normal doğumda çok lazım olacak
tabi yarar canım başla, korkunu anlıyorum benimde ödüm kopardı ama sancım başlayınca eşim annem benden paniklerdi ben çoook rahattım inşaallah gönlünce olur doğumun
canım konuşmuyorum eşimle söylenecek her şeyi söyledim, onun da umrunda değil o da konuşmuyor
nasıl beşik cnm oyun parkımı.. birde sen geç kalmışsın beşik almak içinherkese iyi hafta sonları az önce eşimle beşik baktık 400 tl diyorlar içinde herşeyiyle alsak mı almasak mı bilemiyorum ama çocuk nerede yatacak diğer odaya mı taşınacağız çok zor olur öyle de
Pc gecince koyayim canimKapı süsü de güzelmiş benim aldığıma benziyor. Sen nasıl bişey arıyorsun ki canım?
Sonunda kendim gibi birini bulduğuma çok sevindimben hamile kalmadan önce çok fazla yürüyordum haftada 3-4 kere yürürdüm 12-15 km ,,,haftada 60 km ,, bunarın dışında yılda 6 -7 ay yüzerim, koşarım,, zaten onun için bu kadar kilo aldım,,, aktiflikden pasifliğe geçiş yapınca,,,
bu yazda eşimle tatile gittik 3 günde 40 km yol yürümüşdüm ama korktum,,,
ama hamilelikde bir şey olur diye korktuğumdan yürümeyi bırakdım yani sadece haftada 3-4 kere yarım saat yürüyordum,,,
beden önceden alışık olduğu için hemen adapte oluyor herhal,,,
ama sende günde 15 dakika ile başlayabilirsin sonra yavaş yavaş yarım saate , ve 1 saate çıkartabilirsin,,,
inan ayağım hafifledi,,, çok rahatladım,,,,
Canim ne güzel moralin falan duzelmis ti. Hamile kadına yapılır mı ya..öyle canım aynen, 8 senenin birikimi var bende artık tahammülüm hiç kalmadı, bebeğimle ilgili kötü haberi alalı bir hafta oldu şimdi yaşadığımız muhabbete bakAllah' a havale ediyorum hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?