2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar dr yeni geldik ...kilomuz boyumuz iyide başı ilerden gidiyor bizim sipanin yani 37 haftamdayim kafa 39 haftalik şimdi ben bunu kafaya taktım ya...dr genetiktir babası da oyle mi dedi ee biraz öyle normal doğum azicikk zor olur diyor falan filan bende sezeryandan korkuyorum iyi mi...Rabbim e sigindim artık...sizde öyle olan varmı başı ilerde giden???

Aaahh benmde mutfagım sılınıcek.. Ben hafta ıcı annemı beklıyorum beraber yapcaz bakalım.. Bı o gozumde buyuyo valla ya incık cıncık cok ya ..c

Gunaydin annisleer
Herkes iyidir insAllah .. kontrole giden annislerden hayirli habeerler bekliyoruz.

Ben bugun sabah namazina kalktigim sirada karnimda acayip bi agrim vardi. Gaz sancisi gibi ama bayagi da siddetli. Soguk soguk terledim biraz. Uyumusum gecmis. Insallah bi sikinti yoktur.

@Mrv5534 yazdiklarini okuyunca benimde aklima dogum oncesi enerji geldi sen hepsini kullanma istersen

Nego canim sana ne desem bos biliyorum. Diger arkadaslardan da farkli bisiler diyebilecegimi sanmiyorum. Insanin kendini iyi ve rahat hissetmesi cok onemli boyle bi durumda. Devletteki erkek doktor sana guven vermis. Icin isinmis. Sizinle ilgilenmesi, merak etmesi vs. Elbetteki insan dogumunun da oyle bir doktorda gerceklesmesini ister. Insaallah dua ediyorum sana. Rabb'im esine anlayis versin. Etkilerden siyrilsin kurtulsun da seni daha fazla uzmesin..

BDSAYAR
BİR PAKET baton kakaolu kek
Yarım paket kakaolu petibör bisk
Yarım bardak pıdra şekeri
2 yemek kasıgı toz seker
Yarım au bardagı süt
Süsleme için hidistan cevizi pasta süslemeleri malz..
Çikolata sosları kullanabilrisn

Kek ve petibör bisk robottan cektir un gibi olsun sonra i kabta karıstır üstüne yarım su bardagı pudra şekerini kat toz şekeri ve sütü katıp yogur canım.. Hamur gibi oluyo sonra elinde yuvarla ve süsle ... Sonra kürdan yada çöp şiş batırıp buzdolabına koy beklet... Afiyet olsunnn...

Dun internette bi dr konusmasuni dinledim dr dogumu yaklasan anneler genelde enerji patlamasi yasiyormus kendini ise alisverise veriyormus sendede oyle bi patlama gordum

Merveeee dogurmadm bugun bı gezsemde dogursam mı kızımda herkes dalga gecmıstı armada koy kızının adını dıye :)sonra bo yokus cıktım bı sıcak suya oturdum bıde fan fini :)sonra sancı hoppp
Fanfirifinfon iyidir candır... Devam...
Ben sölenesi ayıptır devam ediyorum ama hiç dogurca gibi bi halim yok...

Kızlar gercekmi ilk defa sizden duydum dogum öncesi enerjı he.. Hîiiii o zaöan oturayım ben artık kıcımın üstüne... Ayy kızımda nefes alıcak halim yok idi.. Bunda dişi kaplan gibi olmak istiyırom... :):):)

Dun internette bi dr konusmasuni dinledim dr dogumu yaklasan anneler genelde enerji patlamasi yasiyormus kendini ise alisverise veriyormus sendede oyle bi patlama gordum
İnanmıyorum ya vallahî dogrudur..
Cınku bn kac gündür ruh gibiyim.. Ama b sabah vardı.. Hemde gece zırt bırt kalkmama ragm geç uyuyamam ragmen .. Annemi aradım hatta sabah işim bitti kızımla yürüyüş yapcaz anne diye.. Annmde doping i yuttun cok yorma kendini hamileye son zamanda deli kanı vururmus derler dedi.. Eskiden öle diyolarmıs..o deli kanı demekki enerjı patlaması ....
Ben artık bı oturayım o zaman..
Meyvemi falan yiyim.. Kendime bakayım...yy bol bol su için kızlar normal dogum yaparken dudaklar yapısıyoda bi damla su vermıyolar.. Bana acdılar dedim nefes alamıyom ıkınırlen pamukla ıslattılar dudaklarımı.. O gün bugundur suyun kıymetini cok iyi anladım

Kizlar drdan geldik bacak boyu ongun geriden geliyo cuce olmaz ama.kisa boylu bi kiz olacak dedi.cnm sikildi bu normalmi kizlar bise diyin..bobregindeki kistte buyumus biraz .korkma dedi ama nasil korkmayim brn ya her gitmemde baska sey duyuyorum

Bence başka bir doktora görünmende fayda var.

Canim ne güzel moralin falan duzelmis ti. Hamile kadına yapılır mı ya.. biz sinir oluyoruz burda

canım benim ilk oğlumunda bu oğlumunda başı büyük hep iki hafta önde çıkıyor, genetik bir durum eşiminde kafası büyük ona çekmiş ikiside
canım alıştırma sancıları olur artık
sağol canım amin, ne diyeyim ki benim sınavım çok bu hayatta sabretmekten başka çarem yok inanın

doğru canım doğru makalelerde bile yazıyor, anneler bu enerjilerini temizliğe harcamasınlar doğuma saklasınlar deniliyor

Almayı düşündüğüm şeker hamurunun raf ömrü açıldıktan sonra 1 yılmış. Hazır daha kolayıma geliyor da ne kadar alacağımı bilemiyorum.

Ben de hep yattım yata yata büyüttüm bebişi. Benimki dönerse ve Dr normal olabilir derse denicem. Sen de başla yürüyüşlere artık. Geç diyip yapmamaktansa yapmak faydalıdır.

İçim bom boş artık ne ağlayabiliyorum ne kızabiliyorum,aslında boş da değil buruk hem de çok...

Sabahtan beri pc başında ssvd okuyorum, aklıma deli şeyler geliyor,bırak diyorum sezaryna tarihini şunu bunu, bolca hareket et yürü çömel kalk başlasın doğum sancın kimseyede söyleme, son ana kadar sonra git normal doğur mecburen....

Başından beri normal istedim her kafadan bir ses ne ailem ne eşim ne çevrem ne dr lar desteklemedi, ya sabır dedim beni anlayan yok mu en yakınımdan bana destek olan yok mu yok...

Bazen diyorum ben başka dünyadan mı geldim niye çevremde kafa dengi bulamıyorum hep aynı konular muahbbetler, kapana kısılmış gibiyim..

Mecburen zorla isteksizce sezaryana razı oldum kendimi kurbanlık gibi hissediyorum, sezaryan benim için zaten büyük bir travma yetmezmiş gibi hamileliğin başından beri beni anlamayn bir koca, özele gidelim diye tutturan bendim herkes özele mi gidiyor özelde mi doğuruyor diye 8 ay burnumdan getirdi, bende devlete razı oldum, bir kadın dr buldum tamam iyi dedim, sonra hanım 2 ay izine çıktı, o arada benim ciddi düşük riskim oldu rahim azğım açılmıştı ve bebeğim rahim ağzına inmişti düştü düşecekti, acilde hep methini duyduğum ama erkek diye gidemediğim dr vardı şansıma, çok güzel ilgilemişti, kendi dr um gelene kadar 4-5 defa ona gittim kontrole haftada bir yani, önce Allah'ın izniyle sonra o dr un sayesinde bebeğim tutunmuştu bana...

Sonra kendi dr um döndü izinden kadın eskisi gibi ilgili değildi neyse dedim, bir daha ki kontrolde 36. haftaya kadar ben bakmıyorum ultrasonla radyoljide bakılacak dedi, ben şok oldum ne demek ne saçmalık ağzımı açıp bir şey demek gelmedi içimden çünkü zaten özele götürmediği için kızgındım eşime, çıktım içerden ağlamaklı olarak bebeğimi göremedim bakmadı dedim, radyoloji bakacakmış dedim, eşim ne var olsun dedi! Radyolojiye gittik bir hafta sonraya gün verdi... Ben eve dönene kadar ağladım beni şöyle dr larla muattap ediyorsun vicdansızsın dedim...

Sonra devlette ki o iyi erkek dr a randevu aldım emrivaki yaptım eşime, surat beş karış ama umursamadım zaten hep ağlıyordum onun yüzünden önemsizdi surat asması, ondan sonra hep ona gittim baktı ki eşim ben vazgeçmiycem özele gidelim dedi ben 8 ayı doldurmuşum şaka gibi!!! Öncesinde özelde doğum istedim diye ablamın yanında tartışmıştık üstelik....

Neyse dedim gidelim ama ben dr mu bırakmam, hem özele hem de devlete devam ettim, her seferinde dah niye gidiyorsun ona dedi, umursamadım bazen bazen anlattım bazen tartıştım..

Sekiz ayım hep sıkıntıyla ağlayarak geçti, evde oğlumla ilgilenmekten sıkıntılardan bebeğimle konuşmadım bile

Her ağlamamda kahroluyordum bebeğimi üzüyorum evde ki oğlumu üzüyorum diye, kısır döngüydü bu, ağladıkça üzülüyor üzüldükçe ağlıyordum..

Allah daha büyük dert verecek göreceksin gününü diyordum kendime

Verdi geçen hafta bebeğim tek böbrekli olduğunu öğrendim o kadar ultrasona girdiğim halde o kadar renkli doplere girdiğim halde farkedilmemişti, içime kor düştü o an dünya başıma yıkıldı, ne olacak şimdi dedim bebeğim yaşamayacak mı....Ben gereksiz ağlarken benim yavrum tek böbreğiyle karnımda duruyormuş, canı yanıyormu diye düşündüm nasıl bir şey bu...Doğunca böbreğimi veririm ben ona diyordum...

Sonrası bir sürü dr a gittik hamdolsun rahatladık evet tek böbrekliydi ama yaşamasına engel değildi bu durum, ne kadar şükretsek azdı..

Eşim üstüme titremeye başlamıştı şaşkın şakın bakıyordum ona illa bir musibet mi olması lazımdı bunun için

Sonra babasını erkek dr takıntısı bozdu her şeyi, niye niye niye sen kimsin sen nesin be adam bu benim bedenim senin ne haddine!!!

Beni hep ağlatan kocamın bana hamileliğim boyunca söylediği şey doğum yap seni dr a götürücem sinirlerin çok bozuldu!!!! Sen kendini götür dr a hamile karımı hep üzüyorum normal mi diye sor!!

Ben pes ediyorum kim ne istiyorsa yapsın onlar karar versinler nasıl doğurucağıma, ben kimim ki....

Pisik kremi ni özellikle pisik olmasın diye kullanmak lazım diye biliyorum bana öyle tavsiye ettiler.

Benim de gaz sancısı tarzı ama göbeğimin üzerinde bebeğin başı olan yerde sancı var. Rahat yürüyemiyorum. Hava güzel çıkmak da istiyorum evden ama bu sancıyı çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…