2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar gaz sancısı hamilelikte çok daha zor oluyor, hastanelik oldum ordan biliyorum beni resmen ağlattı o sancı, iki kupa rezene içtim rahatladım o kadar kötüydüm ki ben, rezene içebilirsiniz zararı yok

Bebek bağırsaklara baskı yaptığı için sıkışıp kalıyor gaz e masaj yapsanızda fayda etmiyor

karşı çık ititraz et diret kavga et gerekirse ortalıgı yık diycem bir sürü huzursuzluk...
ses çıkarma nasıl biliyorlarsa öyle yapsınlar diycem, bu seferde kayınbabanın dediği olmuş olacak senide karısı gibi sindirmiş olacak üzerinde hakimiyet kuracak hakimiyetinde başarılı olacak senide karısı gibi ezecek sana boyun egdirecek... bunun gururunu başarısını yaşayacak...

bilemedim eflalim ama Allah napar o insanı ya...
hamile bi insana kan kusturuyosun huzurunu bozuyosun...
senin ahın tutmasa bile karnıdaki o masum yavrucagın vebalı kalırmı o adama
Allah ın hesabı pek çetindir...

Canım seni el birliği ile bunalıma sokuyorlar ya ne diyeyim. Eşine de bu tarz bi yazı yazıp verebilirsin belki sen konuşurken kulaklarını tıkıyor ama elinde yazı olunca daha dikkatli okur ikna olur belki. Baktın olmuyor özelde doğur vardır bi hayır de. Ama depresyona sürükleme kendini.

inan kavga etmekten kendimi ifade etmeye çalışmaktan çok yoruldum zaten faydasız dediğin gibi huzursuzluk çıkacak tek ben olsam çıksın ama oğlum var o da etkileniyor, dün ki konuşma onun yanında oldu istem dışı, dünden beri bana anne babamı seviyormusun diye soruyor çocuğum

kv gile gitmedim daha gitmeyide düşünmüyorum şimdi görümcem misafir onlarda onla ilgileniyorlar, kv gelse içimi dökücem hakkım helal değil kocana diyicem, sakın oğlumu sevmek için gelmesin kapıma kapıyı açmam diyicem

yazsam faydası yok canım çooook yazdım ben ona yazı, belki o da pişman ama faydası yok beni böyle üzmeye hakkı yok hayırlısıyla doğum olsun ciddi kararlarım var artık

yani var ya kayınpederine etmediğimküfür kalmadı sen kimsin be adam ne karışırsın yani o kadar sinirlendim ki şu an seni üzmeye kimsenin hakkı yok ne kocanın ne annenin ne babanın ne de kp hatta az önce biri facede bi yazı yazmış hamile kadın hafif meşreptir kocasının burnundan getirir filan diye ona da inanılmaz sinirlendim şimdi sen mi kocanın burnundan getiriyorsun yoksa kocan mı senin burnundan getiriyor kimsenin haberi yok eflal nolur pes etme kendi istediğin doktorda yap doğumunu lütfen sivasta olsam şu an senin yanındaydım gelmiştim yani gerçi sivasa gelebilirim kayın biraderim ve teyzemler ordalar amadoğumdan sonra olur bu ama lütfen PES ETMEEEEEEEEEEEEE İSTEDİĞİN DOKTORA GİT KİMSE SENİİN HAYATINA KARIŞAMAZ ELİN ADAMI HELE HİÇKARIŞAMAZ

yani el birliğiyle seni naısl üzüyorlar anlamıyorum ya söyicek o kadar şey var ki banlanırım diye yazamıyorum en güzel 9 ay nasıl zehir edilir bunu gördük resmen bence olay çıkar ne olursa olsun olay çıkar git yüzüne bağır sen kimsin benim kocamı etkiliyorsun sana hakkımı helal etmiyorum de haykır yaaaaa kendini tuutp içine atma kim ki o elin adamı kim yani sen karışamazsın bana hiçbirşeyim değilsin de anam ben varya duramazdım eflal çıldırırdım kendimi yiyeceğime onları yerdim nolur biraz bencil ol

Benim de gaz sancısı tarzı ama göbeğimin üzerinde bebeğin başı olan yerde sancı var. Rahat yürüyemiyorum. Hava güzel çıkmak da istiyorum evden ama bu sancıyı çözemedim.
canım seninki de mi daha dönmedi günlerimiz aynı benimki de henüz dönmedi ama yatarak geçirdim hamileliğimi acaba bunun bi etkisi var mıdır diye de düşünüyorum

Canım adam lafını sakince söyledi köşesine çekildi o kadar usturuplu söyledi ki karşısına geçip bir şey desem ben ne dedim ki der, yaptığının farkında bile değil eminim değil ona göre söylediği şey o kadar normal ki anlatabildim mi bilmiyorum

eşim oğlumu dışarı çıkardı kv mi çağırıp söylesem mi bilemiyorum, ya inan özel devlet umrumda değil beni sinir eden o adamın isteğinin olacak olması yoksa özel daha iyi ya çok konforlu temiz odalar ilgi alaka, o yorum yapmasaydı ben özelde yapacaktım belkide ama şimdi onun dediği olacak, buna sinir oluyorum

yok yok ben kv yi çağırıp söylüycem

Nego canım yazdıklarını okdukca çok üzülüyorum. Dua ediyorum Rabbim gönlüne ferahlık kp akil fikir versin diye. Ne kadar üzülme takma desekde bos insan bu günleri en güzel şekilde geçirmek isterken birkaç gereksiz yüzünden üzülmeyi hazmedemiyor insan. Çok şükür ki ahiret var. Orda sorulur hesabi.

bence çağır kv yi ona herşeyi anlat içini dök lütfen içine atma ya bu devirde kadın erkek ayrımı mı kaldı ayrıca bu bir ameliyat ha kadın girmiş ha erkek girmiş yani ne fark eder

Canim kegel egzersizi cok kisa surede etki edermis, bencede eger doktor bir sakonca gormuyorsa anne icinde bebek icinde en sagliklisi normal dogum. Bazi imsanlarinki oyle rahat geciyorki, insallah bizimde oyle olur..

bence çağır kv yi ona herşeyi anlat içini dök lütfen içine atma ya bu devirde kadın erkek ayrımı mı kaldı ayrıca bu bir ameliyat ha kadın girmiş ha erkek girmiş yani ne fark eder
hayır bide cok ayıp gerçekten sen kayınbabasın.
gelininin iki bacak arasından sanane...
sanan ne ya..
en kibar bu kadar anlatabiliyorum siz anlayın gerisini...

minione canım Allah razı olsun senden ya.. ne kadar dua ettim bugün sana.. ( medipole git demiştin ya, bugüne randevu almıştım. Elif hanim yoktu Ayfer hanima aldım. Ve şok! Onceki dr bebek iri onu yeme bunu yeme dedi diye baya dikkat ettim. Şimdi Ayfer hanim ne dese beğenirsin. Bu çocuk çok zayıf dedi. Bi önceki Dr un verdiği ultrason kağıdını gösterdim. Bana iri bebek dedi dedim. Kadın nasıl kızdı Dr a. şu an 1900 en fazla diyo. Neye dayanarak vermiş bunu sana diyo.. ya yemin ederim kafayı yicem artık.. o Dr a devam etseydim bebeğimde gelisme geriliği olacakmış. Ve sağlığını iyice riske aticakmisim.. ( suyu az diyodu. Suyu falan gayet normalmis.. Allah sana böyle kolay kolayyyy doğumlar nasib etsin.. Bebeğin sağlıklı sıhhatli gelsin dünyaya.. Ben biliyodum zaten ben hiç kilo almadım bu bebek nasıl iri diyodum. Bu arada 74 le başladım 7 kilo verdim ilk aylarda sonra 5 kilo geri aldım. Şu an 72 kilo olmuşum. Daha başladığım yere bile gelmedim yani düşün.. Allaha Şükür bi problemi yok bebegimin ama o kadar kızıyorum ki o Dr a..

Var canim var, benimkide buyuk kafaliymis, ilk duydugumda cok korktum bende, nasil doguracam diye, ama sonra tecrubeli insanlarla konustum, rahatim suanda, Allah ne takdir etmisse o.. Doktor sonradan gelismesi durabilirde demisti bana..

Maalesefki bende de iyi haberler yok. İlk hamileliğin çok stresli geçmişti. Ailem vandaydi depremi yaşamışlardı falan filan. Bu hamileliğimde sürekli ne dine telkinlerde bulundum uzulmeyecegim stres yapmayacağım diye. Ama olmadi. Tam hamileliğin başında tayin istedik ve çıktı. Bi yandan ev topla bi yandan ramazan ayı bi yandan mide bulantıları. Aileme yalvardim yardıma gelin diye kimse gelmedi. KV ayni gelmedi. Esim oruçlu haliyle1 ay ev topladı. Tabi benim sinirler lacka . sürekli ağladım. O halde aileler memnun olsun diye önce KV sonra annemlere gittik. Km lerce yol yaptık. Kızkardeşinin düğününe gittik. Orda burada uyumaktan kemiklerin sizliyordu. En sonunda enfeksiyon kaptim kist oluştu. Sonra tayin olduğumuz yere geldik ev yerleştirmeye yine kimse yardıma gelmedi.tabi bu arada hangi Dr denk gelirse ona gittik. En son 28 haftada bi Dr bebegin suyu az dedi. Sebep yorgunluk ve stres. Sindi perinatologa gidiyorum . heyet raporlarıyla sürekli yatmayla çık şükür 36 haftaya geldik. Ve tıpta çok nadir görülen bir gebelik yasiyornusun su miktarı normalin altında ve bebek normal gelişiyor çok şükür. Ama ilk Doğumum norm olmasına rağmen bu sezeryan olmak zorunda ymis. Çünkü bebek susuz ortamda sancilara dayanamaz dedi Dr. Ama benim ilaç alerjim var özellikle ağrı kesicilere karşı. Alerjik sok gelişiyor. Sezeryanda bir o kadar riskli. Kar zarar hesabı yapınca Dr sezeryan diyor. Oğluna bakıp sürekli ağlıyorum ya bana birşey olursa. Bu durumda bile aaaaa niye sezeryan bekle normal doğru diyenler var. Kafayı yicem. Yardıma gelince kimse yok ortada akil vermeye gelince hepsi akil küpü. Haftaya muhtemelen bebeğim doğmuş olacak inşallah. Ama ben çok korkuyorum ya anestezi yapınca alerji başlarsa diye. Çok dolmuşum. Üstüne KV kp geldiler. Oturamiyorum uzanamiyorum. Oranda uzandığını için eşim söylenip duruyor. Yanlarında oturmuyormusum. Amaaaaan sistin vallahi. Hayirlisiyla dogursaydim. Çok korkuyorum.

Eflalim canım seni bu kadar cok kimsenin üzmeye hakkı yok.. Bırak kp yi anne babanın bile.. Ya bunlar afedersinden şeyimizi göstermeyi meraklımıyız sanıyo.. Tamm kadın olsa daha îyi olur fakat bu dr ya dr içine sinmiyosa daha ne..
Ben kızımda kadın dr gittim.. Aptal gibi o dr girecek sanıyorum ama nerde afedersmiz oramı parmaklamayan kalmadı ..görmeyen asistan çgrenci vs bana 42 hafta boyunca bakan dr ortalıkta bile yoktu.. Ne ya.. Canımızdan can ayırıcaz..bu mu yani... Kaş yapıcam derken göz cıkarmak..
Allahım benim öküz kocamda gecen soruyo bu dr öu yaptırcak dogumu yoksa kadın mı bnde dedım ebe dogurtucak dr a ne.. Oda kim ki.. Diyoki ya bişi olursa o zaman sus dedim... Bn dr umdan memnunum.. Ne olacagı belli degil.. O zaman gelsin inş bu dr olur dedim..
Şimdilk susuyo.. Bayan dr var dedim 1000 lira normal dpgum oraya gidelim ... Ee devletteki bayan dedi.. Dedım baslarım bayanada doktorada bn sogurcam sen degil.. Allah askına ya can mı mal mı dedım.... Bnm ki endi kendine bişiler cıkarıyo.. Umrumda degil eflal.. Kvdeni cagır söle son kararımır kimse karısmasın de.. Bu me ya bu neee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…