2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar benim sezaryan dikiş yerim acıyor bugün geriliyor

çok tuhaf bana da ben akşama kadar evde olsam evi pırıl pırıl yaparım diyor densizzzzz annemlere geldim karnımı doyurcam o da gelsin işten mesaj attım o ev tertemiz olmadan eve gelmicem şimdi pırıl pırıl olucak ev dedim

Nego canim Dr la konuştum normal doğumda sağlıklı doğurma ihtimalini %10 dedi. Alerji içinde tedbirimi alicsm diyor. Ameliyathane doğum haneden daha güvenli dedi.( müdahale anlamında) inşallah sıkıntısı atlaturiz ama genel anestezi isterim yaparsa tabi. Ben biraz panik biriyim. Uyanık duramam :)

hayatım nolur çağır şu kv ni

canım dr kar zarar hesabını yapmış güven derim yok güvenmiyorsan başka dr lara da sor istersen ama alerji içinde ilaçlar var sen biliyorsundur bunu zaten, bende genel istemiyorum ilk spinaldi şimdi de öyle istiyorum:)

inşaallah canım inşaallah sıkıntı olmaz pozitif düşün panik halde girme doğuma

Anam bu ne yaa. ..Gözünüzü seveyiseverim sadece bebeklerinizle ilgilenin. Kvymiş Kpymiş başlarım insanların keyfine.Dedigin gibi icraat sıfır akıl vermeye gelince herkes doktor herkes hamile.Pozitif şeyler düşünelim nolur annişler. Ciddi anlamda anne karnında bebeklerin çok etkilendiği şey stres!!!

Pisik kremi ni özellikle pisik olmasın diye kullanmak lazım diye biliyorum bana öyle tavsiye ettiler.
ben ilk ıslak mendil değil pamuk kullanacağım,, o pişik önlüyormuş,, yani ben pişik oluşmadan kullanmayı düşünmüyorum,pişik kremini,,,ve ilk başta saf zeytinyağı kullanıcam,, oda işe yaramazsa pişik kremi alırım,, tabii herkes farklı düşünebilir,,,,

ya sen eşine hı hı de,,, gene kendi bildiğini yap,,, hiç muhatap olma,,, gerekiyorsa git kendin al ameliyat gününü,, oğlunu bırakırsın bir akrabana yanına da alırsın kızkardeşini yaptırırsın sezeryanını , yada nasıl yapmak istiyorsan,,,,
zaten bebek sevinci ile unutulur gider,,,

ben 20 kiloo aldım ama 6 hafta önce doktor diyetisyene yönlendirince,,, tuttum boğazımı, son 6 hafta da 1 kilo aldım,,,
nasıl diye sorarsan,, müsli,, wasa denilen kıtıır ekmekler, ve tatlı krizine girdiğimde 1 tatlı kaşığı kahverengi şekeri bir bardak süte katp içiyorum,,, ama onun dışında şeker veya tatlı yemiyorum,, bol bol sebze yemekleri,,, protein bol bol,,
, yani kısacası sağlıklı besleniyorum ,,, artık alışdım doğumdan sonrada böyle devam ederim umarım,,,
bebeğe kilo aldıran şeyler et süt yumurta, muz, ve bunların yanında hep bol miktar C vitamini almak,, çünkü C vitamini sayesind yediğin gıdadaki besinler bebeğe ulaşıyor,, yani bol bol portakal mandalin,, ve her zaman kaliteli karbonhidrad yani kahverengi ve ya tam tahıllı ekmek günde 3-4 dilim mutlaka,,,

Slm kızlar dün kontrolüm vardı birde nst ye girdim şimdilik normalmiş bişey yok dedi doktor bebişte iyiymiş 2800 biraz az gibi ama ben bunu hiç takmıyorum kızımda son hafta 3500 dü bir Doğdu 2900 ama maaşallah sonra bi toparladı ohhh mis o Yüzden ben o makinalara hiç inanmıyorum bebeğim sağlıklıydı hiç sorun değil Bu arada eşimle doktor benle dalga geçiyorlar ben 10 gün sonra gelirim diyorum doktorum yok haftaya alırız seni diyor ayyy 2 dakikada insanı strese soktular . Birde bugün Ağdaya gittim ne olur ne olmaz diye çok acıdı beee şimdide kv geldim Sağolsun yerimden kaldırmıyor beni bende böyle işte doğum yapan falan yok dimi birazda geçmişi okuyayım

evet hanımlar bugün tam 10 km yol yürüdüm,,, yarın dayürümeyi düşünüyorum,,, 10 km,,, şimdi de akşam uykumu uyuyacağım,, yürümeyi kesinlikle tavsiye ederim,( tabi doktorunuz sakınca görmüyor ise benim tehlikeli dönem geçti ondan böyle ipini kaçırmış inek gibi oldum ,
BU arada telefonuma run keeper diye bir application indirdim onun sayesinde ne kadar yürüdüğümü saatde kaç km yürüdüğümü falan görüyorum,, tavsiye ederim iyi bir application

Ayy esım kızımı alıp kaynımla gttı nbende babam annem ve sızınle kaldım ohh bı kafa dınleym bugun mıdem agrıyor ya ama abur cuburada devam edıyom :)

Kızlar benim sezaryan dikiş yerim acıyor bugün geriliyor
Canım aşırı yorgunluk ve stres zamanı ağrırmış derler ya belki öyle bir şey olabilir mi? Beni eşimin de fıtık dikişleri acır yorulduğunda..

Bir de Eşinden uçak kaldırmasına istiyorsun ama adam araba sürebiliyor, yaptıklarını unutma ama uzatma daha. Sen üzüleceksin diye korkuyorum. Bu yaptıklarını unutmayacağım demek erine desteğine ihtiyacım var desen gelse sana dertle olsa olabildiği konularda sen daha güçlü mutlu Sabırlı olmaz mısın? Bir de bunu mu denesek..

İnş temizler:)) bazıları da zor koşmadan anlamıyor işte:) evi Pırıl pırıl edermiş haftasonu etsin de Görelim :))

hayatım nolur çağır şu kv ni
Canım çağırsa be olacak kv nin sözü geçse kendi çocukları için bir Şeyler yapardı. Etkisiz eleman kayınvalide, tek desteği eflalime moral vermek temizlik ve bebekte yardım ama ailede otoriteyi etkiler mi ki?

Kızlar ablam dört beş Yıldır evli sanırım:) evlendiği ilk aylar Eşiyle tuvalet kağıdı Yüzünden kavga etmiş :) hep ablam yenisini takıyormuş eşi Alıp da takmıyormuş yerine eskisi bitince. O gün bugündür dört beş Yıldır tuvalet kağıdı ortada duruyor işi olan orada kullanıyor o inat eşi inat :)) arada bizim aile gidince takıyor işte :) bizi hasta ettiler kendileri umursamıyor :))

hala gelmedi gıcık ne küfürler ediyorum bir bilsen anahtarı annemlere bırakıcam okey oynamaya gidicem şimdşi

Kız Allah seni iyi etsin emi ne güldüm ya...
Deme ya... Demek inatlar he....iki cambaz bi ipte oyanamz ama nereye kadar dewam edicek:)
Kız nerden aklına geldi:):):)

canım nasılsın bebegını kucagına aldın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…