2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Allah hayırlısıyla kurtarsın seni buklecik,gerçekten yaşadıkların zor günlermiş hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğum nasip Allah sana inşallah,hayırlısıyla kurtulmanı diliyorum

o yüzden d,kkat ediyorsan eflalim sessiz kaldım yorum yazamadım cnm sana,karı koca arasına çok girmek karışmak iyi olmuyor,ama tabi senin durum farklıydı kp-koca durumu vardı tabi,genelde en yakın arkadaşımda bu olur,kavga eder eder ağlar beni arar boşancam der sayar sayar benide üzer,ertesi gün ararım çoktannnn barışmışlar öpüşüp koklaşmışlar hakkında herşeyin hayırlısı olsun cnm inşallah,Allah hayırlı doğum nasip etsin,hakkında hangi hastaneyse orada doğurman dileğiyle

hey maşallah subhanallah ben karşıdaki 20 mt mesadefeki bakkala zor gidiyorum sanki doğuracakmış gibi oluyorum bebiş kasığıma iniyor sanki,tebrik ediyorum seni

amin canım hapimizinki sağlıkla gelir inşallah, neyse ablanda eniştende kendilerine göre bi çözüm bulmuş :))

benim bir arkadaşımın da alerjisi var,, ve o üç kere ameliyat oldu ilki çok uzun süren bir ameliyattı ve haberimiiz yokdu alerjisinden bir sorun olmadı öteki ameliyatında doktorlar önlem aldı, arkadaşım şimdi hamile ve kesin sezeryan doktoru da biliyor durumunu zaten sezeryan çok uzun süren bir ameliyat değil,,, yüreğini refah tut,,,,,

hey maşallah subhanallah ben karşıdaki 20 mt mesadefeki bakkala zor gidiyorum sanki doğuracakmış gibi oluyorum bebiş kasığıma iniyor sanki,tebrik ediyorum seni
tşkler ama birden çıkmadım 10 km yavaş yavaş,,,
bende artık doğum kanalına girsin diye yürüyorum bid kolay doğum olsun diye,,(hepimizin kolay doğumları olur umarım ) gerçi özlicem sanırsam karnımda olmasını,,, bunun zevki ayrıymış,,,

yapacak tasarımda kalmadı desene herbi iş bittimi
aynen aynen...
akşam kocam işten geldi eve, bende mırın kırınlar...
cok keyifsizim hiç halim yok canım hiçbişe istemiyo falan
yemekleri bana yaptıracan herhalde dedi
hemen gözlerim parladı ne güzel olur dedim
sonra mutfaga beraber girdik
güya yemekleri o yapacak
nasıl yaptı bilmiyom ama kendime geldiğimde yemekleri yine ben yapmıştım

Kızlar kanguru alan var mı aramızda? Ben Boba 4G ve Ergobaby arasında kaldım, karar veremiyorum, sanırım ikiside birbirine denk.

nasıl beşik cnm oyun parkımı.. birde sen geç kalmışsın beşik almak için
canım çocuk odası takımı aldık biz beişiği dolabı şifonyeri var ama yatak yanına birşey istiyordum ilk zamanlar da da salonda kullanmak için aldık ama bugün

canım rabbim onlara akıl fikir versin hamile insan bu kadar üzülür mü yaaa

benim sana tavsiyem takma takarsan doğurunca sütün de etkilenir oluruna bırak

inş herşey gönlüne göre olur sen anlamadn

onlar da ne gelmişler Allah Allah hamile insanın kendine hayrı yok başkasına nasıl olacak şaşırıyorum
ne kadar anlayışsız bu insanlar

bugün bende baya yürüdüm ama şuan pert durumdayım

ayy ikisi de birbirinden inatçı demekki

Kızlar iyi akşamlar, çok az kaldı doğuma,bütün hazırlıklar tamamdır artık Nisa'mı bekliyorum.
Pazartesi saat 10 da zaman geçmiyor sankiiii, sizde durumlar nedir

hayırlı doğumlar canım inanmıyorum yaaa

babyforwe cok tatlıymış, tam prenses yatağı, huzurla uyur inşallah kuzucuk :)

çok tş ederiz canm

güle güle huzurla kullanın,,

ammin canım çok tşler

ayy cok tatlı gule gule kullan cnm benı evlatlık al ya :) kızına masallah prenses gıbı uyusun

amin canım amin hepimizinki inş

Canım iyi olunda:) sezaryana özeldeki 5 ocak dedi canım bakalım, doğum yapanlar oldu canım
@evtmvt ,@Queen_21 ,KALABALIKamaYALNIZ doğum yaptılar canım daha da vardı sanırım ama benim hafıza gitti
Iyl cnm ne kadar anne karninda kalirsa o kadar lyl. Misafirm olduğu icin giremiyorum. Özledim sizleri. Ben iyiyim en kısa zamanda aranıza döneceğim.

Bende çok çiğniyorum Görenler oğlun boklu olucak diyor:) benimde mideme iyi geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…