2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım bosver kımseyi takma.. Senini dersin ne milletin derdi ne.. Ulan bunlar dr cok dr ananda cok ana... Allah böle ınsanları ıslah etsin

Forum Avmye gıttım .... sezin_uk kipa da bebek esyaları yuzde ellı ındırımlı aklında olsun... Ayy yurudum gezdm 3 saat gecen kım kendınıze bısey alıyr musnz dıyordıu evet porlanddan tabak altı aldım kendıme :) kırk haftaya gırerken avmde gezen tek ben mıyım dedım bı kadın daha baya buyuk gorunuyordu ıcım rahatladı :)

Senin gobisini bebisini sevsinler. Gayet guzel gorunuyosun masaallah canim.

Canim senin durumunu dusundukce ciddi manada cok uzuluyorum. Anliyorum da seni. Cunku benim esim de anlasmazliklarimizda cok sert davranirdi. Beton gibi olurdu. Dusunmez empati kurmazdi hic. Ben aglamisim uzulmusum hic donup bakmazdi ilk senemizde. Onun bu hali beni en cok uzen seydi. Nasil dayaniyo bu halime, tas olsa catlar diyodum. Demek ki beni gercekten sevmiyo, umruna bile takmiyo derdim. Sert yaklassam olmuyodu, kendimi anlatsam yumusak olsam olmuyodu. En son artik ailemin yanina gittigim bi gun patladim. Ve bosanmaya karar verdigimi soyledim. Ailem de destek oldular. Esim isin bu kadar ciddi oldugunu o zaman anladi. Calisti cabaladi ugrasti ikna etti beni. O gun bugundur de masaallah cok iyiyiz. Rabb'im bozmasin. Bazen erkekler anlamiyolar malesef. Ne olacak ki dedigime gelecek. 2-3 gun uzulur aglar sonra normale doner diyolar. Bilmiyorum onlarin bu inadini nasil kirmak lazim. Acaba sen de oglunu alip biraz annenlere mi gitsen. Hem kv kp den uzaklasirsin biraz, havan degisir falan??

Canim su soylediklerinin hemen hemen aynisini ben de yasadim. Bizim de tayinimiz cikti memleketimize. Bulantilarla bas etmeye calisiyodum ben de. Once esimjn tayini cikti. Sonra ben es ozrunden tayin isteidm. Ank'nin Kazan ilcesini, esimin ailesinin oturdugu Polatli ilcesinin onlerine yazmistim. Orasi geldi. Ama Kazan gidis gelis yapabilecegim rahat bi yer. Polatli ise ankdan gidis gelis yapmak cok zor yipratici. O yuzden polatli olsa polatlida kalmak gerek. Esim de ankda olacak. Benim hamileligimin buyuk kismi esimden ayri olacak yani. Bizim kp kustu bize tabi ank nun baska ilcesini yaziyosunuz da bizim bulundugumuz yeri sona atiyosunuz diye. Ev toplamaya gittik esimle tek basimiza. 1gunde evi toplayip getirmemiz lazimdi. Ben iki canli halimleyim. Esim desen ne kadar anlicak mecbur surekli ayaktayim. 3 saat uyku uyudum 2 gun boyunca. Hep ayaktaydim. Annem babam calistigi icin izin vermediler gelemedi onlar da. Neyse evi topladik geldik. Yerlestirme fasli yine yalniz. Gunlerce ugrastim bu halimle. Esim okula baslamisti aksamdan aksama gelebiliyodu. Kv kp ne aradilar ne sordular. Naptini ev tuttunuz mu yerlestiniz mi bi ihtiyaciniz var mi diyen yok. Allah korusun ben o kadar is icinde bebegimi de kaybedebilirdim. O zaman nasi bakicaklardi yuzume. Neyse biz yine dedim onlar buyuklerimiz gidelim ellerini opelim. Evlerine gittik yuzumuze bakmadilar. Kirk kat el gibi misafir gibi agirladilar. Sonra araya kurban bayrami girince yine gittik. Konustuk tartistik derken konuyu tatliya bagladik. Ha yerimde baskasi olsa yuzlerine bakmazdi ama arada esi olunca insanin sineye cekiyor bazi seyleri. Demem o ki hepimiz bi sekilde sikintilar yasiyoruz. Rabb'im cok sukur unutturuyor ama onlari. Yoksa insan yuzyuze bakamaz hale gelir. Insaallah sen de bugunlerini saglikla kolaylikla atlatirsin canim. Kocan insaallah anlayisli davranir. Gecen bizim kv kp de gelip kaldilar. Bi kac kez yanlarinda ah vah ettim agrim sizim var da rahat oturamiyo gibi. Esim bakti halime dayanamadi hadi sen gec odaya da uzan dedi onlarin yaninda. Ben de ayip olmasin annemlere dedim. Onlar da olur mu kizim sen gec odana dinlem biz yabanci miyiz dediler. Basta kendim gecsem yatsam eminim esim de kizardi hic yanlarina gelmiyosun vs diye.

yerinde başkası olsa bunu fırsata çevirirdi şule sen çok iyi bir insansın

Ayy insallah canim cok sagol
İnş canım sağlıkla kucağına alırsın inş Bebeğini :)

Canim bende gecen hafta 33 haftalık 5 günlük gittim. Ayrintilida 32+0 ciktik
Simdi doktora gore 34+6 (geç döllenme demişti)
SAT a gore 36+5
Ayrintiliya gore 33+2 yim.
Hangisini baz almaliyim ?
Canım ya dün gece Yanımda kadın doğum doktoru vardı direkt sordum, apartman davetiydi, senin yasını gördüm ama kadını göremedim bir daha dediği şey son trimestardaki Değişiklikleri dikkate almayın. Sata göre bebeği bekletin dedi arada benim bebek de ileri geri oynuyor ama ben de takmıyorum açıkçası..

Günaydın canım sana da... Normal Doğumu denersin epidural vs takviye alırsın hiç yapamazsan sezaryana alırlar kimse seni zorlayacak değil yaz ama olumlu düşünürsen kolay olacak bir de ben doğumdan korkanların daha kolay olduğuna inanıyorum pozitif doğum hikayeleri yaz oku :) bemim bir ablam doğumhaneden Kapısında doğurdu:) bebek Doğdu diye aradılar kantine inerken inanmadık enişteme düşün :))
yürüyüşü kaslar çalışsın diye tavsiye ediyorlar Yürü yürüyemeyen de üzülme.. Sonra sancılar başlayınca dinlenmek yürümek sallanmak ılık duş rahatlatır onları denersin sonra da doktor hastane yolu.. Olacaksa olur zaten sen korkma..

Eflalim kp in taktiğini öyle güzel Anlıyorum ki ortaya bir şey atıyor senin saf eşin atlayıp tutuyor. Nasıl istiyorsan öyle yap yaşa ini.. Ama inat için vs kendini ve beneğini hırpalama.. Çünkü bu zor dönemde tek başına bir Şeyler yapmamız desteksiz kalmamız çok zor.. Özelde yapacaksan da bu senin kararın.. Ben istesem devlette de doğurrursum ama özel daha rahat diyr hazırla kendini, kp e yenildim onun sözü geçti psikolojisi seni daha beter yapar kocandan uzaklaştırır...
İnş gönlüne göre olur Bebeğini kucağına sağlıkla ve hatta istediğin şekilde alırsın istediğin yerde vs... Sana bol bol dua ediyorum kp ini de Allah'a havale ediyorum... Allah inş gönlüne göre verecek, Elinden geleni kendini üzmeden yap, ölmüyorsa da vardır bunda bir hayır de pes ettiğini düşünmeden yeni duruma göre kararım bu de.. Anlatamadım ama ne biletim kendini Güçsüz hissetme... Dualarımız seninle...

şu an hem eflalin kayınpederine hem de kendi eşime sövüyorum ulan adam temizlik yapmamak için bugün de mesaiye kalmış ama akşamo ev temizlenmeden eve girmicem
Benim eşim de dün evliliğimiz boyunca ilk Sefa temizlenmiş ayaklanmış hazır ettiğim bi sebzeyi suya koyup haşladı ve sonra bana yemek olarak verdi ev Hanımı olmak kolaymış ne gar ki bunda diyor sanki cam kapı sildi :))) bu erkekler bi tuhaf..

Buralardayım.. Bu arada muhtemel doğum tarihlerimiz ayniymis yeni farkettim..
Aaa eveeet ben de şimdi farkettim.Yasasin doğum kardeşliği Doktorumuz çok güzel şeyler söyledi bu arada çok şükür.Kizim 11 gün önde gidiyor yalnız 2800 gram 47.5 sansantim çıktı. Ben kilo vermisim o almış .Yediklerine dikkat et normal doguramazsin iri olursa dedi.daha nasıl dikkat edeyim bilmiyorum.ekmeksiz salata yeşillik balık et sebze bunlarla besleniyorum. Öyle iştahlı bir insan da değilim.Bebege ne kadar göndereceğimi nasıl ayarlayabilirim ki sankiSenin nasıl geçti muayenen canım ? Umarim hersey yolundadir

1900 gr çok çok zayıf dedi.. bi önce gittiğim Dr (1 buçuk hafta önce gittim) bana da aynı sana denileni demişti. Ama Dr a güvenemedim. Ve değiştirdim. Şimdi de zayıf diyorlar valla artık kafayı yicem. Çocuğun kilosu değil önemli olan. Iyi beslenirim alır. Sağlıklı olsun da. Beni bu kadar strese sokan kime inanacagimi şaşırdım. Ama annelik iç güdum bu Dr a güven diyor..

Nerde oturuyorsun canim

sağol canım evet başkaları yüzünden üzülmek çok kötü eşim dediğin insanın başkasını sende üstün tutması çok kötü
şu an hem eflalin kayınpederine hem de kendi eşime sövüyorum ulan adam temizlik yapmamak için bugün de mesaiye kalmış ama akşamo ev temizlenmeden eve girmicem

bence çağır kv yi ona herşeyi anlat içini dök lütfen içine atma ya bu devirde kadın erkek ayrımı mı kaldı ayrıca bu bir ameliyat ha kadın girmiş ha erkek girmiş yani ne fark eder
canım sağol desteğin için beni anlayan birilerinin olması çok rahatlatıyor beni yalnız değilim diyorum
canım ya ne kötü olmuş çok ayıp etmiler taşınmak çok zor hem de hamileyken birde çocuğun varken, sen boş ver milleti akıl verenleri siz dr olun o zaman de, inşaallah alerjin tetiklenmez çok rahat geçer doğumunda sonrasıda, alerjine çare vardır mutlaka hepsini konuştun mu dr la?
aynen zaten normal doğum değil ameliyat bir tarafımla işi yok kimsenin, yaşamayan anlayamaz cahille uğraşmak çok zormuş çok, sağol desteğin için
sağol canım benim, aslında gideyim diyorum ailem henüz bilmiyor bu durumu söylesem mi söylemesem mi kaldım arada, ablamlar duysa biri gelemez ama diğeri çıkar gelir alanyadan biliyorum annemden babamdan daha destekler bana, senin eşin pes etmiş benimki eyvallah etmez canım gurur yapar tek derdi oğlumuz olur on ister sen nereye gidiyorsan git der bana

eşini çok sevdiğin için sende hoş görmüşsün ailesinin yaptığını iyi yapmışsım canım küslük olsa yine senin canın sıkılırdı

canım sağol sağlıklı düşünemiyorum durdu beynim inan böyle afedersin mal gibi oldum boş boş bakıyorum robot gibi evin işini yapıyorum bir oğluma gülüyorum

kesinlikle o adamın dediği olacak diye sinir oluyorum yoksa tamam ben dr a ısınamadım ama oğlumun böbreğini farkeden de o kadın sıcak davranıyor ama ne bileyim ısınamadım ben, hem daha konforlu olacak özel olursa...

Rabbim doğru karar vermeyi nasip etsin

Kızlar kv yi çağıramadım eşim oğlumu getirdi o arada, oğluşum uyudu yorulmuş parkta:)

Eşim yok şimdi, mesaj atmış nerde olduğunu yazmış evde konuşmuyor mesaj atıyor şaka gibi, bende nerde olduğun beni ilgilendirmiyor sana o kadar kırgınım ki, bu hamileliğimde yaşattıklarını asla unutmuycam seni affetmiycem,sakın altta kalma ben ne yaptım deme yapıştır cevabı yazdım, çünkü hemen afedersiniz s.. yarıştırır gibi gönül almaz altta kalm z beyimiz!

Cevap olarak, her zaman canımsın yazmış, ne bu şimdi ne yapmaya çalışıyor bu adam, şimdi çağırsam mı kv yi bilemedim afff

ya hepinizi şişiriyorum ben ya, ben çok çabuk yıkılıp hemen toparlanırım yarın bir bakmışsınız şakıyorum bülbül gibi:) hayırlısıyla sağlıkla doğsa bu yavrumda, hayırlısıyla doğumla beraber evimize huzur gelse

Canım benim hiccc üzülecek birsey yok inan.Ben tam da senin bebeğinin kilosunda hem de 35 haftalikken dodoğmuşum. Annem hep der ki çirozdun mirozdun parmaklarin miniklikten birbirine yapisirdi arasına pamuk koyardik ama bir o kadar da masallahın vardı. Hiç doktora götürmedim seni der.O bunyeyle alakali. Bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da kilonun boyun ne önemi var tatlım. Hem cidden ultrason aletlerinin bu boy kilo konusunda yanildigini da çok duyduk.Sakin endiselenme lütfen. Bebeğini de kendini de strese sokma nolur.Son 1 ayimiz şurda

Aman sen iyi olda ne şişirmesi eflal gözünü seveyim.. Biz ne için varız..bacım demek canımsın yazmıs... Allahım film gibi.. Aglıceeem
Eee daha sonra noldu...:):)

canım şaşırdım bu dr lar hangi kafayla bakıyorlar ya,canım üzülme demem anlamsız olur insan üzülüyor tabi ama sağlıklıymış bebeğin bunu düşün rahatla sonra da sıkı bir beslenme programına başla, her gün iki muz, iki bardak süt, ayran, yoğurt, et, meyve mutlaka ye aksatma, omega takviyesi almıyorsan dr dan iste ya da benimkinin adını yazıyım zaten devlet karşılamıyor, ımom omega 3 çok güzel kilo aldırıyor bebeğe

birde renkli doplere girsen orda kilosunu boyunu daha net söylüyorlar

Aman sen iyi olda ne şişirmesi eflal gözünü seveyim.. Biz ne için varız..bacım demek canımsın yazmıs... Allahım film gibi.. Aglıceeem
Eee daha sonra noldu...:):)
sonrası yok cevap yazmadım:) gelince ne olacak bilmem, ağzıyla kuş tutsa nafile artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…