ayy cok komık ya onlar alısmıstır duruma :) bızde yapıyorduk o kavgayı esıme bu gorewvde senın yapmıcam dedım sonunda kabullendı o yapoyor :)Kızlar ablam dört beş Yıldır evli sanırım:) evlendiği ilk aylar Eşiyle tuvalet kağıdı Yüzünden kavga etmiş :) hep ablam yenisini takıyormuş eşi Alıp da takmıyormuş yerine eskisi bitince. O gün bugündür dört beş Yıldır tuvalet kağıdı ortada duruyor işi olan orada kullanıyor o inat eşi inat :)) arada bizim aile gidince takıyor işte :) bizi hasta ettiler kendileri umursamıyor :))
Heheh bu saatten sonra zor temizler gibi ama inş gelir de temizler evi, son zamanlar artık bi işim ucundan tutsunlar..hala gelmedi gıcık ne küfürler ediyorum bir bilsen anahtarı annemlere bırakıcam okey oynamaya gidicem şimdşi
Kız Allah seni iyi etsin emi ne güldüm ya...
Deme ya... Demek inatlar he....iki cambaz bi ipte oyanamz ama nereye kadar dewam edicek:)
Kız nerden aklına geldi:):):)
ah canım o cıller benm hafıf vardı oncedende sımdı guzellestm ama baya arttı bı arkadas dogum terıyle sacla sılın dedı denıcem gecmezse bı yıl sonra ev kredısı bıtınce lazer yaptırcam bıktımYüzüme baktım da... Hep çilim çıköıs.. Arkadas ne zaman oldu neden oldu nasıl oldu.. ??
Dogumdan sonra geçermi acep.....!!!!
Ayyy ya...!
Kız yeme abır cubur yeme..miden agrır tabi.. Anam ben dayanamm hiç ... Abur cubur yersem öahvoluyorum.....zaten pekde sevmem ... Ama can çektimi olmuyo işteAyy esım kızımı alıp kaynımla gttı nbende babam annem ve sızınle kaldım ohh bı kafa dınleym bugun mıdem agrıyor ya ama abur cuburada devam edıyom :)
Pinking Tree ablanla enişten ne komiklermiş ya tuvalet kağıdı bu kadar olay olabilir heralde ben inatcı biri değilim, eşimde değil bu tip şeyler hiç yaşamayız ama bir oğlak geliyor, kök söktürmez bize inşallah
Bende deneyeyim bakalım.. Aklıma gelirse..kız gamze sen bidaaki pazartesi dogurcan mı şimdi.... Amaaaaaan....ah canım o cıller benm hafıf vardı oncedende sımdı guzellestm ama baya arttı bı arkadas dogum terıyle sacla sılın dedı denıcem gecmezse bı yıl sonra ev kredısı bıtınce lazer yaptırcam bıktım
bırak yıyım kız son gunlerımı degerlendırıyorum dogum sonrası saglıkloı beslenme spor benı beklıyor salonda elıptık bıısıkletım beklıyor sımdı yıyımKız yeme abır cubur yeme..miden agrır tabi.. Anam ben dayanamm hiç ... Abur cubur yersem öahvoluyorum.....zaten pekde sevmem ... Ama can çektimi olmuyo işte
sankı sen dogurmucan :) dıyene bak konunun ılk sayfalarını okuyordum anam senınde 23 mart benmde 24 mart ben dogurursam sende dogurursun :)Bende deneyeyim bakalım.. Aklıma gelirse..kız gamze sen bidaaki pazartesi dogurcan mı şimdi.... Amaaaaaan....
Kız gercekten ya... Ay bana bişiler oluyo:)sankı sen dogurmucan :) dıyene bak konunun ılk sayfalarını okuyordum anam senınde 23 mart benmde 24 mart ben dogurursam sende dogurursun :)
sana olsun bıseyler ben pazartesıye kadar tutcam esım pazar nobetcıde :)Kız gercekten ya... Ay bana bişiler oluyo:)
minione canım Allah razı olsun senden ya..ne kadar dua ettim bugün sana.. ( medipole git demiştin ya, bugüne randevu almıştım. Elif hanim yoktu Ayfer hanima aldım. Ve şok! Onceki dr bebek iri onu yeme bunu yeme dedi diye baya dikkat ettim. Şimdi Ayfer hanim ne dese beğenirsin. Bu çocuk çok zayıf dedi. Bi önceki Dr un verdiği ultrason kağıdını gösterdim. Bana iri bebek dedi dedim. Kadın nasıl kızdı Dr a. şu an 1900 en fazla diyo. Neye dayanarak vermiş bunu sana diyo.. ya yemin ederim kafayı yicem artık.. o Dr a devam etseydim bebeğimde gelisme geriliği olacakmış. Ve sağlığını iyice riske aticakmisim.. ( suyu az diyodu. Suyu falan gayet normalmis.. Allah sana böyle kolay kolayyyy doğumlar nasib etsin.. Bebeğin sağlıklı sıhhatli gelsin dünyaya.. Ben biliyodum zaten ben hiç kilo almadım bu bebek nasıl iri diyodum. Bu arada 74 le başladım 7 kilo verdim ilk aylarda sonra 5 kilo geri aldım. Şu an 72 kilo olmuşum. Daha başladığım yere bile gelmedim yani düşün.. Allaha Şükür bi problemi yok bebegimin ama o kadar kızıyorum ki o Dr a..
aradda olur canım hıc bısey yapasın gelmez canın sıkkın normaldırgünlerdir her şeyi okuyorum ama hiçbir şey yazasım gelmiyor ya, niye böyle oldum ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?