2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayy cok komık ya onlar alısmıstır duruma :) bızde yapıyorduk o kavgayı esıme bu gorewvde senın yapmıcam dedım sonunda kabullendı o yapoyor :)

hala gelmedi gıcık ne küfürler ediyorum bir bilsen anahtarı annemlere bırakıcam okey oynamaya gidicem şimdşi
Heheh bu saatten sonra zor temizler gibi ama inş gelir de temizler evi, son zamanlar artık bi işim ucundan tutsunlar..

Kız Allah seni iyi etsin emi ne güldüm ya...
Deme ya... Demek inatlar he....iki cambaz bi ipte oyanamz ama nereye kadar dewam edicek:)
Kız nerden aklına geldi:):):)

Hehe gülelim diye anlattım inatla adam olsalar tuvalet kağıdı ortada kalmazdı :) gerçi eniştem tuvalet kağıdı bitince onu da almazmış taşıyamıyor diye:) ablam kendi tuvalet kağıdı kullanır sonra evde saklarmış, eniştem de tuvalet kâğıtsız kalınca sonunda almaya Başlamış :) arada hatırlatıp gülüyorum ben de :))

Kızlar ben cok sakız ciğniyorum ya... Niyekî acaba..... Bide dişmin agrısına iyi geliyo .. Hareket ediyo diye mi acep:)
Bende ki derde bak:)

Kız eflal gelişmelerden haberdar et.. İnş sonuc senin istedigin gibi olur hep....

Yüzüme baktım da... Hep çilim çıköıs.. Arkadas ne zaman oldu neden oldu nasıl oldu.. ??
Dogumdan sonra geçermi acep.....!!!!
Ayyy ya...!

Yüzüme baktım da... Hep çilim çıköıs.. Arkadas ne zaman oldu neden oldu nasıl oldu.. ??
Dogumdan sonra geçermi acep.....!!!!
Ayyy ya...!
ah canım o cıller benm hafıf vardı oncedende sımdı guzellestm ama baya arttı bı arkadas dogum terıyle sacla sılın dedı denıcem gecmezse bı yıl sonra ev kredısı bıtınce lazer yaptırcam bıktım

Ayy esım kızımı alıp kaynımla gttı nbende babam annem ve sızınle kaldım ohh bı kafa dınleym bugun mıdem agrıyor ya ama abur cuburada devam edıyom :)
Kız yeme abır cubur yeme..miden agrır tabi.. Anam ben dayanamm hiç ... Abur cubur yersem öahvoluyorum.....zaten pekde sevmem ... Ama can çektimi olmuyo işte

Sağlıkla gelsin inş Oğlak kendi kararlarını alır ama sonuçta toprak grubu inatçı davranmazsanoz o da olmaz inş:) bakalım benim kızım yay mı olacak Oğlak mı herhalde iki gün içinde doğmaz artık :))
Onlar çok alem:)) ablam çantasından tuvalet kağıdı kullanıyor bize veriyor sonra saklıyordu da:)) eşi de tuvalet kağıdını arabada bırakıyordu kullanacağı kadarını alıyordu :))))

Bende deneyeyim bakalım.. Aklıma gelirse..kız gamze sen bidaaki pazartesi dogurcan mı şimdi.... Amaaaaaan....

Kız yeme abır cubur yeme..miden agrır tabi.. Anam ben dayanamm hiç ... Abur cubur yersem öahvoluyorum.....zaten pekde sevmem ... Ama can çektimi olmuyo işte
bırak yıyım kız son gunlerımı degerlendırıyorum dogum sonrası saglıkloı beslenme spor benı beklıyor salonda elıptık bıısıkletım beklıyor sımdı yıyım

:) şaka bi yana gamze sırt agrın varmı hiç.. Böle zonklaya zonklaya belme vuruyo bazen.. Bazn boyununa vuruyo acaba üşütüyommu

Reactions: oas
Neee merve oazartesimi 10 mu .... Ayy hadi inşallah.. Sag salim kıcagına al yawrunu...bnmde haftaya pazar doluyo günüm

cnm benim sendende Allah razı olsun,o kdr sevindimki güzel haberlerle dönmene,bende çok mutlu oldum,inan bana senin adına çok seviniyorum,şeytan diyor kalk minione bikerede sen o hastaneden randevu al,sadece fikir amaçlı,aslında sadece sen değil hepimizin bu haftalarda x bir dr yorumu almakta faydası var zararı yok bence,geçen hafta pazar yine bebek gezmesinde o hastanede doğmuştu bebek,kızın annesi eşi fotoğrafçı hepsi doğuma girmişler medipolde,ayfer hnm doğuma girmiş,anlata anlata bitiremediler,arkadaşım sezeryan oldu çünkü 2.bebeği ilkide sezeryandı,yalvarıyor kız bana ne olur sende orda ol diye,odalarının güzelliği,hastanenin sıcaklığı çok ama çok imrendim,ben şuanki dr umu seviyorum sadece tek alternatifi evime 5 dk mesafede olması,onun dışında aklım hep o hastanede,kısmet tabi son dk da neler olur bilemem ama senin adına çok sevindim cnm,son haftalarımız ama sende bol bol muz ye,cevizini fındığını,balığını eksik etme,kahvaltıda yumurta çok önemli,yiyebiliyorsan sabah 2 yumurta mutlaka ye,seninde hayırlı doğumun olsun inşallah arkadaşım,mutlu haberlerle gelmene çok ama çok sevindim

Mervecım benım belım hıc agrımıyor ya sadece gece agrıyor sabaha kadar ustune yatınca normalde catı agrım var benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…