2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Var canim var, benimkide buyuk kafaliymis, ilk duydugumda cok korktum bende, nasil doguracam diye, ama sonra tecrubeli insanlarla konustum, rahatim suanda, Allah ne takdir etmisse o.. Doktor sonradan gelismesi durabilirde demisti bana..
Net ten okuduğum doğum hikayeleri gayet normal ultrason son haftalarda yaniltabilir diyorlar....normal doguranlarda var...hayirlisi Ilkim normal inşallah Rabbim kolaylık verir....Tecrubelilererle konustum derken normalmi nasıl dogurmuslar? ??

Bi arkadaşımın kızı gerçekten büyük kafalı doğmuş, hemde 4 kilo küsür demişti kilosunada, normal doğum yapmış biraz zorlanmış ama normal doğum yani. yine bi arkadaşımada bebeğe büyük kafalı olcak demişler, bebeği gördüm tam tersi küçük kafalıydı

@bestemeste senin yazdıklarını da okudum ama tembelliğimden bir şey yazamamıştım. bebeğinde sıkıntı yokmuş maşaallah, doktorun dediğini dert etme, arkadaşlar da söylemiş rahatlamışsın zaten.
bu arada günlerimiz aynı görünüyor, yan yana doğurmayalım sonra gerçi senin şimdilik normal görünüyormuş ne güzel, benim sezeryan olacak mecburi
hastaneyle veya doğumla ilgili bir şeyler sorabildin mi? ne bilmemiz gerekiyor bilmiyorum gerçi ama prosedürü var mı ki bu işin? ya da doğum ücretleri, odalar, bize sağlanacak imkanlar falan

Ne biliyo musun, bi yandan babasından çekiniyor büyük ihtimalle babası "bi karına laf geçiremiyosun" diyordur. O adamda öyle bi tip var çünkü. Bi yandan da seni hamile halinle strese soktugu için vicdan yapıyor. Kendince de ortada kalıyo ne yapacağını şaşırmış durumda şu an..

Burcun ikizler mi? Ben ikizlerim ve çift karakter durumu, çift duygu, bende de böyle oluyor.. :)

Canım valla bebeğim için üzülmedim. Çünkü çok sağlıklı Allahın izni ile.. Nerden biliyorum, 1 - dr muayenelerinde hep çok sağlıklı olduğu söyleniyor, 2 - Yasirim bıcır bıcır yerinde duramıyo oğlum. Ben git gel yerim, kilo aldırırım ona Allah izin verirse. Kızdığım, canımı sıkan ben o dr a devam etseydim bebeğim dunyaya sağlıksız gelicekti belki de.. Artık kuvezlerde mi yatardı kim bilir.. Allahtan çabuk kurtuldum o dr dan. Renkliye de giricem bu hafta, dr benimle bebek arasındaki kan geliş gidişi için detaylı istedi. Orda sorucam kiloyu inş. Omega 3 alıyorum canım iyi gelsin bebişime inş. :)

Hayır bebeğim için hiççç üzülmüyorum aksine sevindim o dr dan kurtuldu oğlum diye.. :)

Sağol canım.. :) Evet bence de bi gel.. :) Valla çıkarken eski dr a saydırmaktan etrafı inceleyemedim ama girerken boll boll inceledim.. :) Süper ferah, konfor. Ve benim en çok dikkatimi çeken tüm hastane personeli "hastalara çok nazik, kibar, güler yüzle davracak" başlığı altında sıkı bi eğitimden geçmiş gibiler.. :) dr lardan Temizlik görevlilerine varana kafar herkez aynı.. :) Dikkat edicem inş. Yumurta hiç sevmem de artık mecbur yicem oğlum için..

ayyy süpermiş..

Cinnet geliyo banada bu kv den... bugun kardeslerim ve kuzenim geldi kuzenimin sorunlari var esiyle, dertlesmeye geldi.. ama onlar gelmeden geldi bu saat oldu hala oturuyor. . Acayip sinirlerim gerildi.. bu kadar anlayissiz bi kadin gormedim ben.. bunu ikidir yapiyor bana..haksizmiyim ama ayip ya misafiri var konusacaklari var deyip insan oturur biraz kalkar gider sonra.. ne zaman hakkinda iyi dusunmeye onu sevmeye calissam hep bunu yapiyor..allaha havale ediyorum artik. Nefret ediyorum ondan

Ayyy Canımm içime nasıl bi su serptin bilemezsiniz. Rabbim senide benimde tüm hamilelerin de kolayca kurtarsın. Darda koymasına inşallah

Gece gece birsürü bişi yedim...
Napim midem kazımdı...
Kızımı uyuttum eşimde acıkmıs mutfaga saldırdık.. Güle güle güle bi hal olduk......
Hele bnm göbek güldükce sallanıyo bi hos oldum ya....

BABYFORWE coooook güsel bi beşik... Prensesine layık..güle güld kullansın melegin canım

DRCAN hoşgeldin sehzadem cok güzel olur....

GAMZECİM bnm çatı agrım var ama sol tarafım daha cok vajına agrısı kemigi agrıyo..

Canım bu kv de seni erken dogurtturcak... Anlamıyorum neden böle yapıolar.. Ya senin yasın basın geçmiş gör işini cık git..ne o bekci gibi ama gelinin yanına arkadasları gelmiş iki laf edicekler..
Böleleri okuyunca kvdemin kıymetini biliyorum.. Kvdemlerbahceli güzel bi evde oturuyolar ben arkadaslarımı alıp oraya gittim yazın bahce keyfi yapmak için.. Yemeydi içmeydi oynamaydı caydı.. Kadı bi hosgeldiniz kızlarım dedi.. Öle bi yarım saat durdu durmadı dedi siz keyfinize bakın.. Aksama kadarda luzum olmadıkca bişi demedi .. Allah razı olsun gercekten anlayıslı kadın....
Halt var gelinin yanında durcan..
Sabret bacım ya.. Olan sana oluyo stres sıkıntı bu zaönada hiç iyi degil

Hayirli olsun canim gule gule kullanin. Bende yatak yanina besik alicam ama kararsizim. Elektrikli sallananlardan alicaz dedik sonra en fazla 6 ay kullanilir dediler vazgectik. Benim odam cok kucuk besik icin etejerimi cikaricam. Uzunlugu eni filan kac cm canim? Bide istanbuldamisin nerden aldin?

Herkese selam kizlar.. @Mrv5534 whatsapta gruptan bahsetmistiniz. Ben sana nomu gondrriyim dedim mesaj atilmiyodu sana. Ne yaptiniz vazmigectiniz? Bu arada hepinizi takip ediyorum ama alintilamiyorum kizlar.. sorunu olan arkadaslara Allah hayirli bi kapi acar insaallah..

Canım sen takip et.. Ben kazene msj aytım.... Sorun hallonca bn meaaj atcam buraya bana mesaj atın diye

sezeryan tarihin belii

Sanirim streaten tansiyonum cikti cok gerildim mervecim ya yemin ederim haketmiyorum bunlari

kızlar ya bende dertleşmek istiyorum ama benim derdim ne kv nede eşim benim derdim 11 yaşındaki oğlum eşim2 ayda bir izne geliyor hatayda görev yapıyor bizide götüremedi ondan ayrıyım çocuklardan biri 6,5 yaşında geçen yıl erkencikten okula yolladım kızcazım 2.sınıf oldu erkenden ben sabahçı o öğleci öğlen koşarak gelip yavruya yemek yedirip koşarak okula yetiştiriyorum akşam 6da çıkıyor koş onu al yemek yap oğlanda 5te geliyor yemin ederim oğlumdan korkuyorum artık nasıl geçinecez diye sürekli bana bir bahane bulup bağırıyor yani bir insan bile çocuğunu bu kadar azarlamaz inanın sürekli peşlerindeyim onlar yüzünden ağrılarımdan bile haberim olmuyo bebek kıpırdadımı kıpırdamadımı hiç bilmiyorum sürekli bir koşturmaca bide çocuk gelip sinir harbi yaşatıyo evde deli oldum artık yattığıma kalktığıma karışıyo bildiğiniz gibi değil ya akıl verin ne olur

Cahilligimi mazur gorun ozel msj nasik atiliyo atamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…