Gha :) banada diolar bende doru çignemesem cocugun götü pok görmez hiç dimi diyom :) :)Bende çok çiğniyorum Görenler oğlun boklu olucak diyor:) benimde mideme iyi geliyor...
Net ten okuduğum doğum hikayeleri gayet normal ultrason son haftalarda yaniltabilir diyorlar....normal doguranlarda var...hayirlisi Ilkim normal inşallah Rabbim kolaylık verir....Tecrubelilererle konustum derken normalmi nasıl dogurmuslar? ??Var canim var, benimkide buyuk kafaliymis, ilk duydugumda cok korktum bende, nasil doguracam diye, ama sonra tecrubeli insanlarla konustum, rahatim suanda, Allah ne takdir etmisse o.. Doktor sonradan gelismesi durabilirde demisti bana..
Net ten okuduğum doğum hikayeleri gayet normal ultrason son haftalarda yaniltabilir diyorlar....normal doguranlarda var...hayirlisi Ilkim normal inşallah Rabbim kolaylık verir....Tecrubelilererle konustum derken normalmi nasıl dogurmuslar? ??
Ne biliyo musun, bi yandan babasından çekiniyor büyük ihtimalle babası "bi karına laf geçiremiyosun" diyordur. O adamda öyle bi tip var çünkü. Bi yandan da seni hamile halinle strese soktugu için vicdan yapıyor. Kendince de ortada kalıyo ne yapacağını şaşırmış durumda şu an..Kızlar kv yi çağıramadım eşim oğlumu getirdi o arada, oğluşum uyudu yorulmuş parkta:)
Eşim yok şimdi, mesaj atmış nerde olduğunu yazmış evde konuşmuyor mesaj atıyor şaka gibi, bende nerde olduğun beni ilgilendirmiyor sana o kadar kırgınım ki, bu hamileliğimde yaşattıklarını asla unutmuycam seni affetmiycem,sakın altta kalma ben ne yaptım deme yapıştır cevabı yazdım, çünkü hemen afedersiniz s.. yarıştırır gibi gönül almaz altta kalm z beyimiz!
Cevap olarak, her zaman canımsın yazmış, ne bu şimdi ne yapmaya çalışıyor bu adam, şimdi çağırsam mı kv yi bilemedim afff
Burcun ikizler mi? Ben ikizlerim ve çift karakter durumu, çift duygu, bende de böyle oluyor.. :)ya hepinizi şişiriyorum ben ya, ben çok çabuk yıkılıp hemen toparlanırım yarın bir bakmışsınız şakıyorum bülbül gibi:) hayırlısıyla sağlıkla doğsa bu yavrumda, hayırlısıyla doğumla beraber evimize huzur gelse
Canım valla bebeğim için üzülmedim. Çünkü çok sağlıklı Allahın izni ile.. Nerden biliyorum, 1 - dr muayenelerinde hep çok sağlıklı olduğu söyleniyor, 2 - Yasirim bıcır bıcır yerinde duramıyo oğlum. Ben git gel yerim, kilo aldırırım ona Allah izin verirse. Kızdığım, canımı sıkan ben o dr a devam etseydim bebeğim dunyaya sağlıksız gelicekti belki de.. Artık kuvezlerde mi yatardı kim bilir.. Allahtan çabuk kurtuldum o dr dan. Renkliye de giricem bu hafta, dr benimle bebek arasındaki kan geliş gidişi için detaylı istedi. Orda sorucam kiloyu inş. Omega 3 alıyorum canım iyi gelsin bebişime inş. :)canım şaşırdım bu dr lar hangi kafayla bakıyorlar ya,canım üzülme demem anlamsız olur insan üzülüyor tabi ama sağlıklıymış bebeğin bunu düşün rahatla sonra da sıkı bir beslenme programına başla, her gün iki muz, iki bardak süt, ayran, yoğurt, et, meyve mutlaka ye aksatma, omega takviyesi almıyorsan dr dan iste ya da benimkinin adını yazıyım zaten devlet karşılamıyor, ımom omega 3 çok güzel kilo aldırıyor bebeğe
birde renkli doplere girsen orda kilosunu boyunu daha net söylüyorlar
Hayır bebeğim için hiççç üzülmüyorum aksine sevindim o dr dan kurtuldu oğlum diye.. :)Canım benim hiccc üzülecek birsey yok inan.Ben tam da senin bebeğinin kilosunda hem de 35 haftalikken dodoğmuşum. Annem hep der ki çirozdun mirozdun parmaklarin miniklikten birbirine yapisirdi arasına pamuk koyardik ama bir o kadar da masallahın vardı. Hiç doktora götürmedim seni der.O bunyeyle alakali. Bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da kilonun boyun ne önemi var tatlım. Hem cidden ultrason aletlerinin bu boy kilo konusunda yanildigini da çok duyduk.Sakin endiselenme lütfen. Bebeğini de kendini de strese sokma nolur.Son 1 ayimiz şurda
Sağol canım.. :) Evet bence de bi gel.. :) Valla çıkarken eski dr a saydırmaktan etrafı inceleyemedim ama girerken boll boll inceledim.. :) Süper ferah, konfor. Ve benim en çok dikkatimi çeken tüm hastane personeli "hastalara çok nazik, kibar, güler yüzle davracak" başlığı altında sıkı bi eğitimden geçmiş gibiler.. :) dr lardan Temizlik görevlilerine varana kafar herkez aynı.. :) Dikkat edicem inş. Yumurta hiç sevmem de artık mecbur yicem oğlum için..cnm benim sendende Allah razı olsun,o kdr sevindimki güzel haberlerle dönmene,bende çok mutlu oldum,inan bana senin adına çok seviniyorum,şeytan diyor kalk minione bikerede sen o hastaneden randevu al,sadece fikir amaçlı,aslında sadece sen değil hepimizin bu haftalarda x bir dr yorumu almakta faydası var zararı yok bence,geçen hafta pazar yine bebek gezmesinde o hastanede doğmuştu bebek,kızın annesi eşi fotoğrafçı hepsi doğuma girmişler medipolde,ayfer hnm doğuma girmiş,anlata anlata bitiremediler,arkadaşım sezeryan oldu çünkü 2.bebeği ilkide sezeryandı,yalvarıyor kız bana ne olur sende orda ol diye,odalarının güzelliği,hastanenin sıcaklığı çok ama çok imrendim,ben şuanki dr umu seviyorum sadece tek alternatifi evime 5 dk mesafede olması,onun dışında aklım hep o hastanede,kısmet tabi son dk da neler olur bilemem ama senin adına çok sevindim cnm,son haftalarımız ama sende bol bol muz ye,cevizini fındığını,balığını eksik etme,kahvaltıda yumurta çok önemli,yiyebiliyorsan sabah 2 yumurta mutlaka ye,seninde hayırlı doğumun olsun inşallah arkadaşım,mutlu haberlerle gelmene çok ama çok sevindim
Kızlar ablam dört beş Yıldır evli sanırım:) evlendiği ilk aylar Eşiyle tuvalet kağıdı Yüzünden kavga etmiş :) hep ablam yenisini takıyormuş eşi Alıp da takmıyormuş yerine eskisi bitince. O gün bugündür dört beş Yıldır tuvalet kağıdı ortada duruyor işi olan orada kullanıyor o inat eşi inat :)) arada bizim aile gidince takıyor işte :) bizi hasta ettiler kendileri umursamıyor :))
aynen aynen...
akşam kocam işten geldi eve, bende mırın kırınlar...
cok keyifsizim hiç halim yok canım hiçbişe istemiyo falan
yemekleri bana yaptıracan herhalde dedi
hemen gözlerim parladı ne güzel olur dedim
sonra mutfaga beraber girdik
güya yemekleri o yapacak
nasıl yaptı bilmiyom ama kendime geldiğimde yemekleri yine ben yapmıştım
Ayyy Canımm içime nasıl bi su serptin bilemezsiniz. Rabbim senide benimde tüm hamilelerin de kolayca kurtarsın. Darda koymasına inşallahbenim bir arkadaşımın da alerjisi var,, ve o üç kere ameliyat oldu ilki çok uzun süren bir ameliyattı ve haberimiiz yokdu alerjisinden bir sorun olmadı öteki ameliyatında doktorlar önlem aldı, arkadaşım şimdi hamile ve kesin sezeryan doktoru da biliyor durumunu zaten sezeryan çok uzun süren bir ameliyat değil,,, yüreğini refah tut,,,,,
a Insallah canim sagsalim bebegini alirsin kucaginaKızlar benimde 22 aralık sezaryan olacam inş herşey güzel geçer
Canım bu kv de seni erken dogurtturcak... Anlamıyorum neden böle yapıolar.. Ya senin yasın basın geçmiş gör işini cık git..ne o bekci gibi ama gelinin yanına arkadasları gelmiş iki laf edicekler..Cinnet geliyo banada bu kv den... bugun kardeslerim ve kuzenim geldi kuzenimin sorunlari var esiyle, dertlesmeye geldi.. ama onlar gelmeden geldi bu saat oldu hala oturuyor. . Acayip sinirlerim gerildi.. bu kadar anlayissiz bi kadin gormedim ben.. bunu ikidir yapiyor bana..haksizmiyim ama ayip ya misafiri var konusacaklari var deyip insan oturur biraz kalkar gider sonra.. ne zaman hakkinda iyi dusunmeye onu sevmeye calissam hep bunu yapiyor..allaha havale ediyorum artik. Nefret ediyorum ondan
Hayirli olsun canim gule gule kullanin. Bende yatak yanina besik alicam ama kararsizim. Elektrikli sallananlardan alicaz dedik sonra en fazla 6 ay kullanilir dediler vazgectik. Benim odam cok kucuk besik icin etejerimi cikaricam. Uzunlugu eni filan kac cm canim? Bide istanbuldamisin nerden aldin?iyi akşamlar arkadaşlar salon için vede yatak yanında kullanmak için (kenaıyor )
beşik aldık baby tech 425 tl ye aldık 400 olan tahta renkti ,beyaz olan 450 imiş 425 e verdiler
bu arada halıları da yolladık ortalık ssavaş alanı gibi
Eki Görüntüle 1344367 Eki Görüntüle 1344368 Eki Görüntüle 1344369
Canım sen takip et.. Ben kazene msj aytım.... Sorun hallonca bn meaaj atcam buraya bana mesaj atın diyeHerkese selam kizlar.. @Mrv5534 whatsapta gruptan bahsetmistiniz. Ben sana nomu gondrriyim dedim mesaj atilmiyodu sana. Ne yaptiniz vazmigectiniz? Bu arada hepinizi takip ediyorum ama alintilamiyorum kizlar.. sorunu olan arkadaslara Allah hayirli bi kapi acar insaallah..
sezeryan tarihin belii@bestemeste senin yazdıklarını da okudum ama tembelliğimden bir şey yazamamıştım. bebeğinde sıkıntı yokmuş maşaallah, doktorun dediğini dert etme, arkadaşlar da söylemiş rahatlamışsın zaten.
bu arada günlerimiz aynı görünüyor, yan yana doğurmayalım sonragerçi senin şimdilik normal görünüyormuş ne güzel, benim sezeryan olacak mecburi
hastaneyle veya doğumla ilgili bir şeyler sorabildin mi? ne bilmemiz gerekiyor bilmiyorum gerçi ama prosedürü var mı ki bu işin? ya da doğum ücretleri, odalar, bize sağlanacak imkanlar falan
Tm canim :)Canım sen takip et.. Ben kazene msj aytım.... Sorun hallonca bn meaaj atcam buraya bana mesaj atın diye
Sanirim streaten tansiyonum cikti cok gerildim mervecim ya yemin ederim haketmiyorum bunlariCanım bu kv de seni erken dogurtturcak... Anlamıyorum neden böle yapıolar.. Ya senin yasın basın geçmiş gör işini cık git..ne o bekci gibi ama gelinin yanına arkadasları gelmiş iki laf edicekler..
Böleleri okuyunca kvdemin kıymetini biliyorum.. Kvdemlerbahceli güzel bi evde oturuyolar ben arkadaslarımı alıp oraya gittim yazın bahce keyfi yapmak için.. Yemeydi içmeydi oynamaydı caydı.. Kadı bi hosgeldiniz kızlarım dedi.. Öle bi yarım saat durdu durmadı dedi siz keyfinize bakın.. Aksama kadarda luzum olmadıkca bişi demedi .. Allah razı olsun gercekten anlayıslı kadın....
Halt var gelinin yanında durcan..
Sabret bacım ya.. Olan sana oluyo stres sıkıntı bu zaönada hiç iyi degil
Cahilligimi mazur gorun ozel msj nasik atiliyo atamadmCanım bu kv de seni erken dogurtturcak... Anlamıyorum neden böle yapıolar.. Ya senin yasın basın geçmiş gör işini cık git..ne o bekci gibi ama gelinin yanına arkadasları gelmiş iki laf edicekler..
Böleleri okuyunca kvdemin kıymetini biliyorum.. Kvdemlerbahceli güzel bi evde oturuyolar ben arkadaslarımı alıp oraya gittim yazın bahce keyfi yapmak için.. Yemeydi içmeydi oynamaydı caydı.. Kadı bi hosgeldiniz kızlarım dedi.. Öle bi yarım saat durdu durmadı dedi siz keyfinize bakın.. Aksama kadarda luzum olmadıkca bişi demedi .. Allah razı olsun gercekten anlayıslı kadın....
Halt var gelinin yanında durcan..
Sabret bacım ya.. Olan sana oluyo stres sıkıntı bu zaönada hiç iyi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?