- 24 Ekim 2012
- 790
- 938
- 408
Seviniyordum ne güzel yerini almış diyeAyy bu haftalarda da dönüyorlar demek ki, benim de kontrolüm cuma günü inşallah yerindedir benim minik.
Daha dün hıçkırığı kasığımdan geliyodu halbuki, gece alt tarafa bi tekme hissettim acaba dün mü döndü cadı yaa napıyosa daracık yerdebak sen miniğe oyun oynamış size canım geri dönme ihtimali yüksek ilkler çok yer değiştirir, evet yerleri gırgırlıyoruz:)
ay canım inşaallah o kadar kötü oldum ki birde hastalığın adını bile söylüyor dr fena oldum
canım ikinciler dönünce kolay kolay değişmezde ilkte oluyormuş öyle
ya kızlar herkese günaydın nolur bi akıl verin bana tam şeyimin üstü ağrıyo ince ince sızı ama geceden beri var dünde doktor dedi olur dedi kemikler acılıyo ondan dedi ama ben dayanamıyorum napıyım bi akıl verin nolur canm cok yanıyo bidahamı gitsem doktora
canım böyle sert hareketleri olunca canını fazla yakınca genelde dönme hareketi oluyor, benimki ne alemde acaba hem merak ediyorum hem korkuyorum kötü bir şey diyecekler diyeSeviniyordum ne güzel yerini almış diye
Daha dün hıçkırığı kasığımdan geliyodu halbuki, gece alt tarafa bi tekme hissettim acaba dün mü döndü cadı yaa napıyosa daracık yerde
ay bende oğlumda yaşamadım canım çok fena bu ağrılarAaynısı bende de var yavrum yaa. Gercekten felsket bı acıymıs ben kızımda yasamamıstım bunu.. Ayakta durunca bısey yok bende. Ama bıraz oturım bıraz uzanım yatım tamam daha kalkamıyorum..c ayrılıyor sankı kemıklerım
aynen çok rahat benim hamileleiğim diye övünürdüm kızımda 40. hafta bittiğinde belim bile ağrımıyordu. bunda 6. aydan sonra git gide kötü oluyorumcanım böyle sert hareketleri olunca canını fazla yakınca genelde dönme hareketi oluyor, benimki ne alemde acaba hem merak ediyorum hem korkuyorum kötü bir şey diyecekler diye
ay bende oğlumda yaşamadım canım çok fena bu ağrılar
canım magnezyumla beraber badem ye ve hergün soda iç dedi dr öyle yapıyorum biraz daha iyiyim ben tuvalete bile zor yürüyordum bi iki hafta önce. şimdi o kadar değil. sağlıkla bir doğsalarda rahatlasakNego Aynen oyle valla magnezyum verdı dr bana ama hıııc bı ıse yaramadı ya.. Cok afedersınız elım orda gezıyorum artık boyle snkı durdugum yerde normal dogum yapıyormusum gıbı bı agrı oluyor.. Su 15 gun nasıl geccek bılemıyorum.c pff..
Ah canm cok sagol.. Onu da denıyım ben barı cunku son gunler olsa da dayanamıyorum artık. Gece hep aglamaklısın dıyor esım.. Ah uh hep ınlıyomusum valla e acıdan mahvoluyorum. Tek bacagımı tavana baglayıp oyle uyuyasım var. Bırlestıremıyorum bacaklarımı.canım magnezyumla beraber badem ye ve hergün soda iç dedi dr öyle yapıyorum biraz daha iyiyim ben tuvalete bile zor yürüyordum bi iki hafta önce. şimdi o kadar değil. sağlıkla bir doğsalarda rahatlasak
kizlar dun gece acayip bi sanciyla uyandim fakat gecti ara ara sabcilar geliyo cok seyrek sanirim bu yalanci kasilmalar agrisiz olur saniyprdum ilk kez sanci kasilma vs yaaiyorum daha cok erken odüm kopuyor dogurcam diye sizlerde de var mi agrili kasilma ? :O
Kıyamam sana, ama hepimiz hem merakla hem de endişeyle gidiyoruz, korkma canım biz elimizden gelenin en iyisini onlar için yapıyoruz sonuçta gerisi Rabbime kalmış kalbini ferah tut her zamancanım böyle sert hareketleri olunca canını fazla yakınca genelde dönme hareketi oluyor, benimki ne alemde acaba hem merak ediyorum hem korkuyorum kötü bir şey diyecekler diye
ay bende oğlumda yaşamadım canım çok fena bu ağrılar
insallah oyle olur canim geceden beri ha dogurdum ha dogurcam modundayim resmen :)Kendını korkutma canm. Cogumuz yasadık o agrı ve sancıları ama cogumuzda 38.haftayı gorduk cok sukur..
canım çok tehlikeli sakın kullanma öyle şeylerde bulaşıklarda test yapmışlar 70 yıkmada çıkıyormuş çamaşır suyu. her seferinde 70 kere yıkayamayacağımıza göre..ayy ben çamaşır sulu etkili olan cifi döküyorum her yere bulaşık makinesine yıkanırken bile. o çamaşır suyu kokmadan rahat edemiyorum(
Oyle olsaydı ben coooktaan dogurmustum galıbainsallah oyle olur canim geceden beri ha dogurdum ha dogurcam modundayim resmen :)
hadi yacanım çok tehlikeli sakın kullanma öyle şeylerde bulaşıklarda test yapmışlar 70 yıkmada çıkıyormuş çamaşır suyu. her seferinde 70 kere yıkayamayacağımıza göre..
Allah yardimcin olsun pırt diye çıksın çok ugrastirmasin seni....dualarimiz sizinle:))Kızlar sımdı evdeym yatmadan legene sıcak su doldurdum ıcıne oturdum dogum baslasın dıye oncesınde esımle fanfnı ve az once bol sumuksu hafıf cok az kanlı nısanım geldı bu sefer gercektn kacı yok dogum baslams 8de yatıcam sunı verırler once cunlu butn cabama ragmen sancı hsset,myrm daha
Bende de var bıçak sokup çıkarıyor gibi: ama normal açılıyorya kızlar herkese günaydın nolur bi akıl verin bana tam şeyimin üstü ağrıyo ince ince sızı ama geceden beri var dünde doktor dedi olur dedi kemikler acılıyo ondan dedi ama ben dayanamıyorum napıyım bi akıl verin nolur canm cok yanıyo bidahamı gitsem doktora
Yaa aynen ilk başlarda iyiydim ikinciler iyiymiş derken 7.aydan sonra bi fenayim ...kocam da farketti bunda bi nazlisin panik atak oldun gerginsin deyip duruyor:))aynen çok rahat benim hamileleiğim diye övünürdüm kızımda 40. hafta bittiğinde belim bile ağrımıyordu. bunda 6. aydan sonra git gide kötü oluyorumikinciler daha fena demek
O gece inlemeleri bende de var, yazık kocama her seferinde doğuruyorum sanıyorAllah yardimcin olsun pırt diye çıksın çok ugrastirmasin seni....dualarimiz sizinle:))
Bende de var bıçak sokup çıkarıyor gibi: ama normal açılıyor
Yaa aynen ilk başlarda iyiydim ikinciler iyiymiş derken 7.aydan sonra bi fenayim ...kocam da farketti bunda bi nazlisin panik atak oldun gerginsin deyip duruyor:))
Günaydın....benim oglus da sabaha karşı uyuyor tabi bende...karnimin sertliği tam gazdevam...arada kasiklarim sanciyor...gece biraz inlemisim eşim noldu diye sorup duruyor:)hayirlisiyla kolay dogururuz insallahhhh: )
rüyalar etkiliyor insanı demi ama ruya işte öyle düşün canm etkilenmemeye çalışGünaydın herkese son 13 :)
Kızlar sabah sabah kötü oldum ya çok kötü bir rüya gördüm içim karardı,rüyamda kontrole gidiyordum bebeğimde başka bir hastalık daha varmış adını bile söyledi dr Allah korusun kötü bir hastalık hidrosefaliymiş, ayy yüzünü falan net görüyorum nasıl kahroluyorum anlatamam rüyamda çıldırdım artık
Ben artık kontrole gitmek istemiyorum çok korkuyorum nerden çıktı bu rüya
Doğum yaklaştı ama ben hazır değilim hala her şey eksik gibi tuhaf haldeyim
Sancılarım hala var, birde karnımın üst taraflar çok fen çatladı dün kayısı yağı sürmeye başladım en azından sivilce izleri gitsin karnımda ki diye
O dr muayenesinde anlaşılır canım ancak sormakla olmaz :)Sezercik mi :)
ne sempatik tanımlama :)
içe doğru eğrilik var, bilemedim ne yapsam
aynı şeyi yaşayan var mı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?