2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ayy bu haftalarda da dönüyorlar demek ki, benim de kontrolüm cuma günü inşallah yerindedir benim minik.
Seviniyordum ne güzel yerini almış diye

Daha dün hıçkırığı kasığımdan geliyodu halbuki, gece alt tarafa bi tekme hissettim acaba dün mü döndü cadı yaa napıyosa daracık yerde

Aaynısı bende de var yavrum yaa. Gercekten felsket bı acıymıs ben kızımda yasamamıstım bunu.. Ayakta durunca bısey yok bende. Ama bıraz oturım bıraz uzanım yatım tamam daha kalkamıyorum..c ayrılıyor sankı kemıklerım

Seviniyordum ne güzel yerini almış diye

Daha dün hıçkırığı kasığımdan geliyodu halbuki, gece alt tarafa bi tekme hissettim acaba dün mü döndü cadı yaa napıyosa daracık yerde
canım böyle sert hareketleri olunca canını fazla yakınca genelde dönme hareketi oluyor, benimki ne alemde acaba hem merak ediyorum hem korkuyorum kötü bir şey diyecekler diye
ay bende oğlumda yaşamadım canım çok fena bu ağrılar

Nego Aynen oyle valla magnezyum verdı dr bana ama hıııc bı ıse yaramadı ya.. Cok afedersınız elım orda gezıyorum artık boyle snkı durdugum yerde normal dogum yapıyormusum gıbı bı agrı oluyor.. Su 15 gun nasıl geccek bılemıyorum.c pff..

aynen çok rahat benim hamileleiğim diye övünürdüm kızımda 40. hafta bittiğinde belim bile ağrımıyordu. bunda 6. aydan sonra git gide kötü oluyorum ikinciler daha fena demek

kizlar dun gece acayip bi sanciyla uyandim fakat gecti ara ara sabcilar geliyo cok seyrek sanirim bu yalanci kasilmalar agrisiz olur saniyprdum ilk kez sanci kasilma vs yaaiyorum daha cok erken odüm kopuyor dogurcam diye sizlerde de var mi agrili kasilma ? :O

canım magnezyumla beraber badem ye ve hergün soda iç dedi dr öyle yapıyorum biraz daha iyiyim ben tuvalete bile zor yürüyordum bi iki hafta önce. şimdi o kadar değil. sağlıkla bir doğsalarda rahatlasak

canım magnezyumla beraber badem ye ve hergün soda iç dedi dr öyle yapıyorum biraz daha iyiyim ben tuvalete bile zor yürüyordum bi iki hafta önce. şimdi o kadar değil. sağlıkla bir doğsalarda rahatlasak
Ah canm cok sagol.. Onu da denıyım ben barı cunku son gunler olsa da dayanamıyorum artık. Gece hep aglamaklısın dıyor esım.. Ah uh hep ınlıyomusum valla e acıdan mahvoluyorum. Tek bacagımı tavana baglayıp oyle uyuyasım var. Bırlestıremıyorum bacaklarımı.

Kendını korkutma canm. Cogumuz yasadık o agrı ve sancıları ama cogumuzda 38.haftayı gorduk cok sukur..

Kıyamam sana, ama hepimiz hem merakla hem de endişeyle gidiyoruz, korkma canım biz elimizden gelenin en iyisini onlar için yapıyoruz sonuçta gerisi Rabbime kalmış kalbini ferah tut her zaman

Günaydın hanımlar :)
dün gece yine bacak tutulması , sabah namaza da feci bi karın ağrısıyla uyandım. bu ağrılar beni biraz korkutuyor da bakalım hayırlısı ..
Yarın sabah doktor randevumuz var :) Bakalım benim tosuncuk kızım bu hafta da yeni bir rekora imza attı mı ?
Aynı zamanda yarın çatı muayenemiz de var şimdiye kadar doktora vajina varisi sorunu yaşadığımı söylemedim . o da hep normal yaparız diyordu. Bakalım süprizimle karşılaşınca ne diyecek
Herkes iyi mi doğuran yok değil mi

ayy ben çamaşır sulu etkili olan cifi döküyorum her yere bulaşık makinesine yıkanırken bile. o çamaşır suyu kokmadan rahat edemiyorum (
canım çok tehlikeli sakın kullanma öyle şeylerde bulaşıklarda test yapmışlar 70 yıkmada çıkıyormuş çamaşır suyu. her seferinde 70 kere yıkayamayacağımıza göre..

Allah yardimcin olsun pırt diye çıksın çok ugrastirmasin seni....dualarimiz sizinle:))

Bende de var bıçak sokup çıkarıyor gibi: ama normal açılıyor

aynen çok rahat benim hamileleiğim diye övünürdüm kızımda 40. hafta bittiğinde belim bile ağrımıyordu. bunda 6. aydan sonra git gide kötü oluyorum ikinciler daha fena demek
Yaa aynen ilk başlarda iyiydim ikinciler iyiymiş derken 7.aydan sonra bi fenayim ...kocam da farketti bunda bi nazlisin panik atak oldun gerginsin deyip duruyor:))

Günaydın....benim oglus da sabaha karşı uyuyor tabi bende...karnimin sertliği tam gazdevam...arada kasiklarim sanciyor...gece biraz inlemisim eşim noldu diye sorup duruyor:)hayirlisiyla kolay dogururuz insallahhhh: )

O gece inlemeleri bende de var, yazık kocama her seferinde doğuruyorum sanıyor Gerçekten doğuracağım zaman dikkate almayacak adam.

rüyalar etkiliyor insanı demi ama ruya işte öyle düşün canm etkilenmemeye çalış

sanki banada hiçbişey hazır değil gb geliyor unuttuğum vardır kesin bnm normalde 14ocak yada 21 ocaktı sezeryan tarihim ama bu plesenta sıkıntısından dolayı belki bu haftanın sonunda alacak

hayırlısıyla doğuralım inşallah hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…