2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İlk bebeğim inşallah canım.Benimkinin baş aşağıdaydı, şimdi geri dönmüş sıpam. Tersin de tersi demek ki benim oğluş.Aman zaten ağdacıdan geldim şimdi sen nasıl normal yapcan dedi Bugün herşey bana sezeryanı işaret ediyor

deme öyle eflalim yaa, benimki çok daha inik seninkine göre ben de geçen hafta fark ettim, sert hareketler yaptı birkaç gün, sonra aynada bir baktım ki çocuk resmen aşağıya inmiş
beşiğiniz de hayırlı olsun, güle güle uyusun içinde oğlun ya da oğulların

canım fotoda yine yukarda çıkıyor ama daha var tam böyle bacağının üstüne kadar iniyor korkma yani:)

sağol beşiğimiz için

eklediğinde bakmıştım ama unutmuşum, sendeki fil hafızasına karşılık bende de balık hafızası var bu aralar aradığım böyle bir şey zaten. gidip bir iki medikale bakayım, fiyat kafama yatmazsa internetten alayım, uygunmuş çünkü. çok teşekkür ederim tekrar eklediğin için

bende aslında baktırsam ne kaldı doğuma:)

Bnö korse kızımdan kalmıstı onları kullancam... Eşime aldırmıstım... Birini adam dogum sonrası için vermiş arkası ipli baglananlardan bitane cırtlı resimdeki gibi.. Demiş adam dogumdan sonra bu cırtlıyı hemen kullanamaz diye gercektende cok rahtsız olmustum
İplinin arkası birbirine geçiyo sonra istedigin ayarda baglıyosun cok güsel....
Korse sart yoksa o gönek bi senede zor toplanır

Evet canım ama şimdi înat etti.
Canm ğzülme ya... Bak eşinin neden böle dawrandıgını biliyorsun ... İnş bu zanlarda gicek
înşallah canım. Bi de inat ediyor. Annem onunla konuşmadı dîye isyan etti. Yok gitmem ben yok bilmem ne. Bi de arada kaldım. En kötüsü de o. Ki annem bize çok destek oluyor maddi ve manevi.

TAMAM arkadas duygusal sarkısa agla amenna...
Yawruuum damat halayında niye aglıyosun??:):):):):):)

dikişlerden kullanabilir miyiz acaba

Canim hayirli olsun besiginiz ama hata veriyo goremiyorum bend3 sepet besik aldm bnmmki daha gelmedi. Bi daha yukleyebilirmisin merak ettm de :))

Aliexpres ten alisveris yapan arkadaşlar
Bu aksam alisveris yapacagiz
Nelere dikkat etmemiz gerek ?

Bu arada dün doktora gittim. Minişim büyümüş ve çok şükür doğum pozisyonuna dönmüş. Normal doğum olucak kısmet ise. Lavman da yapıyorlarmış o korkuttu beni.
Canım lavmani sezeryan da olsan yapıyorlar.Arkadasim sezeryan oldu ona da yaptilar. Eskisi gibi değil o lavman hortumlari. Incecik birsey.Korkma o kısmı çok kolaymis

Bbu topik bugun niye durgun bu kadar
Daha doguröadık hatunlarrrrr napıypsunuzzzzzzz.

Gamzeden haberde yok... Allahım delircem... Nasıl merak ediyorum yaa

ahhh ahhh eflalim yaramı deştin abinmi erkek kardeşlerinmi bilmiyorum ama eksiksiz saydığın huylarına çarpı 4 ekle,aileyi kardeşleri silmeyi ekle,karı köylülüğü 10 la çarp ,anneyi babayı sadece para kasası olarak görmeyide ekle eşittir işte benm abim taaa aylar önce 18haftalıkken bebeğimin erkek olduğunu öğrendiğimde nedense sevinemeyip ağladığımı paylaştığımda bana sitem etmiştin,hemde ilk çocuğum diye benimki 2.ci oda erkek deyip beni teselli etmiştin,işte aslında benm demek istediğim sebebim buydu,biz 3 kardeşiz,annem babam bizim canımız,her dertlerine deva oluruz 2 kız kardeş,haftda 2 kere onları görmezsem kafayı yerim ben,2 kızı olarak sağ kolu benim sol kolu ablam,can yoldaşlarıyız annemin,ablamıda çok seviyorum ama gel gelelimki abime çok severdim ama 3 yıl oldu yüzünü görmüyorum,bir adam bu kdr ailesini satarmı,o kdr kendi ailesine düşkünki,hiç o konulara girmek istemiyorum,er dayıya benzer misali açıkçası yaşım 32 oldu daha 2.ci falan istemem nıyetıyle bende tıpkı annemin bizlerle olup kızlarını çok sevdiği gibi bende hep kızı bu yüzden olsun istemiştim cnm,ama tabi nasip kısmet rabbim oğluşumu nasip etti,5 parmak 5 i bir olmuyor,çok güzel bir örnek vermişsin demişsin ya bizim abiler hanım köylü,bizim kocalar baba ana köylü diye,o kdr doğru bir tanımki
ben hep diyorum 10 kocada değiştirsem ben yinede abim gibi hanımköylü birine denk gelmem bizim şansımız bu,belkide diyorum oğluşum kısmetse oğlak olur,oğlaklar inanılmaz evine ailesine düşkündür,belki diyorum ummadığım kadar bana düşkün olur,kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…