İlk bebeğim inşallah canım.Benimkinin baş aşağıdaydı, şimdi geri dönmüş sıpam. Tersin de tersi demek ki benim oğluş.Ayy canım yaa zamane bebekleri işte tersler :)) bizimkide dönmedi diyorum bende oglak burcu olacagı belli oluyor.Hayırlısı olsun ben silinmedik halı gırgırlanmadık yer bırakmadım yok canım dönmüyor :))) Daha var senin zamanın dönebilir bazen son anda bile dönüyorlarmış senin ilkmi hamileligin ? Genelde ikincilerde dönme şansı büyükmüş ilklere göre
deme öyle eflalim yaa, benimki çok daha inik seninkine göreKızlar iki gün önce ki göbeğim iyice indi şimdi, ben pek anlamıyorum kv diyor çok indi diye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/37-1-gunluk-goebk.1221830/
Bu da sepet beşiğimiz bugün geldi kurdum hemen:) sağolsun amcası aldı:) oğlum içine girmek istedi bende diğer mobilya beşiğe yatırdım işimiz var bizim:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1221832/
deme öyle eflalim yaa, benimki çok daha inik seninkine göreben de geçen hafta fark ettim, sert hareketler yaptı birkaç gün, sonra aynada bir baktım ki çocuk resmen aşağıya inmiş
beşiğiniz de hayırlı olsun, güle güle uyusun içinde oğlun ya da oğulların
eklediğinde bakmıştım ama unutmuşum, sendeki fil hafızasına karşılık bende de balık hafızası var bu aralar
bende aslında baktırsam ne kaldı doğuma:)eklediğinde bakmıştım ama unutmuşum, sendeki fil hafızasına karşılık bende de balık hafızası var bu aralararadığım böyle bir şey zaten. gidip bir iki medikale bakayım, fiyat kafama yatmazsa internetten alayım, uygunmuş çünkü. çok teşekkür ederim tekrar eklediğin için
Evet canım ama şimdi înat etti.aynen canım nerdeyse elimi koyup yürüycem bende, magnezyum içemiyorum midem kavruluyor içince
aynı canım oğlumda son güne kadar her işimi yaptım büyük temizliğimi bile, şimdi de iş yapıyorum ama gün içine böle böle akşam oluyor
ben bir haftadır öyleyim doğurmadım henüz:)
öyle canım haklısın:)
inşaallah yarın güzel haberler alırsın
öyle canım çok etkilendim aklıma geliyor hala ama rüya dediğin gibi
inşaallah erkenden gelmez kuzun sıkar dişini
canım üzülmez mi çok geçmiş olsun
gaz sancısı olma ihtimali yüksek, sırtınada vuruyor mu, çok şiddetli oluyor
azcık fil hafızalıyım beniyi bari sıkıntı yapmamış çok
canım ya hamileyken hiç çekilmiyor haklısın tabi ki, iş yüzünden benden kaynaklı değil diye kendini rahatlat en azından sebebi belli
canım ya bir kere eklemiştin fotı gayet güzel duruyordun öyle çok şiş değildin, ben ilk başta kilolu hamile kaldım diye çok üzüldüm napıcam diye, sonra bir rahatlık geldi bana inan doğum sonrası halimi bile umursamıyorum veririm nasılsa diyorum, hamileliğin başından beri yeme işini kiloyu önemsemeyince daha az aldığımı farkettim, doğum sonrası içinde taktiğim aynı olacak:)
gıcık olmakta haklısın canım ne densiz gıcıkmış görümcem seni bırakıp eşinin gitmesini istemesi çok bencilce!
sıkıntı yaşamışsın ama şükür bu haftaya kadar gelmişsin inşaallah bundan sonrası daha iyi olur
canım normal korsa giyemedim ben ilkte, şimdi sezaryan korsesi var medikallerde ondan almak istiyorum dediğin gibi, eklemiştim ben foto yine ekliyim senin için
înşallah canım. Bi de inat ediyor. Annem onunla konuşmadı dîye isyan etti. Yok gitmem ben yok bilmem ne. Bi de arada kaldım. En kötüsü de o. Ki annem bize çok destek oluyor maddi ve manevi.Canm ğzülme ya... Bak eşinin neden böle dawrandıgını biliyorsun ... İnş bu zanlarda gicek
ay keşke bana lavmanı şimdi yapsalar :) zor durumdayımmmm yaniiiBu arada dün doktora gittim. Minişim büyümüş ve çok şükür doğum pozisyonuna dönmüş. Normal doğum olucak kısmet ise. Lavman da yapıyorlarmış o korkuttu beni.
en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah bebeğin. ne zaman bir sonraki kontrolün? yani ilerleyip ilerlemediği ne zaman belli olacak?
cumartesi gidicem o zaman belli olacak,dediğin gb hayırlı zamanda gelsin hepsi inşallah ama bn sanki hazır değilim daha
bana da oluyor bu bahsettiğin. hırıltı hiç duymadım ama ritmik nefes alıp verir gibi karnımın küçük bir yeri inip kalkıyor yumuşak yumuşakama hıçkırık değil bu, hıçkırık kendini belli ediyor zaten pıt pıt. bu daha hafif, hatta bakınca görüyorum ben, yoksa hissetmiyorum.
bu tereyeğı pekmezi hiç duymamıştım iyi oldu öğrendiğim. anne oluyoruz artık, bilmemiz lazım böyle şeyleri
ayy unutmamışsın canım ya maşaallah, bendim evet. ilk teşhisimi sen koymuştuno zamanlar çok kötüydüm, ayakta duramıyordum acısından ama şimdi öyle değil çok şükür. bünyem alıştı mı artık ne yaptıysa sadece idrara sıkışıksam ya da bağırsaklarım doluysa acıyor, onun dışında bir şey yok.
dikişlerden kullanabilir miyiz acabaAnneler, özellikle de sezeryan geçmişi olan anneler :) doğum sonrası korse kullandınız mı? ben almayı düşünüyorum şu belden kemer gibi takılanlardan ama hangi markanınki daha rahat olur, daha kullanışlı olur fikirlerinize ihtiyacım var. 14e yakın kilo aldım, hepsini de karnımdan aldım. çok sarkacak diye korkuyorum
Canim hayirli olsun besiginiz ama hata veriyo goremiyorum bend3 sepet besik aldm bnmmki daha gelmedi. Bi daha yukleyebilirmisin merak ettm de :))Kızlar iki gün önce ki göbeğim iyice indi şimdi, ben pek anlamıyorum kv diyor çok indi diye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/37-1-gunluk-goebk.1221830/
Bu da sepet beşiğimiz bugün geldi kurdum hemen:) sağolsun amcası aldı:) oğlum içine girmek istedi bende diğer mobilya beşiğe yatırdım işimiz var bizim:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1221832/
Canım lavmani sezeryan da olsan yapıyorlar.Arkadasim sezeryan oldu ona da yaptilar. Eskisi gibi değil o lavman hortumlari. Incecik birsey.Korkma o kısmı çok kolaymisBu arada dün doktora gittim. Minişim büyümüş ve çok şükür doğum pozisyonuna dönmüş. Normal doğum olucak kısmet ise. Lavman da yapıyorlarmış o korkuttu beni.
Sen nasılsın Merve? Var mı doğum belirtileri? Doğurun da sıra bize gelsinBbu topik bugun niye durgun bu kadar
Daha doguröadık hatunlarrrrr napıypsunuzzzzzzz.
Gamzeden haberde yok... Allahım delircem... Nasıl merak ediyorum yaa
Daha sıra bende ama doğuramıyorum yaaa strestan ölcemSen nasılsın Merve? Var mı doğum belirtileri? Doğurun da sıra bize gelsin
canım bunları düşünüp kendini şimdiden strese sokma sen lohusa olacağın için içinden geçeni söyle o anda kimse yadırgamaz yadırgasalarda onların sorunu önemli olan senin kendini iyi hissetmen
canım sezaryan tarihine göre ayarladım ayy dursun gününde doğsun:)
aynen çıkacak gibi oluyor
oo canım ben gün içinde kaç kere çamaşır değişiyorum bu sebepten çok normal akıntı
benimkide öyle canım büyüyor iyi bir şey
canım doğum yaptıktan sonra farkında olmadan o akıl verenlerden olacaksın sende
ayyy canım ya sen ne sabırlı bir insanmışsın sinir oldum görümcenlere ne gıcık haset insanlarmış pes yani, ne geçiyor ellerine kötülük yapınca anlamıyorum ya, bizim gelin bize neler yaptı abim onun yüzünden evde resmen kan çıkarırdı o derece yıllarca sustuk annem aman tatsızlık çıkmasın susun dedi diye ama en sonunda ben patladım hem de ne patlama sonuç abim bize düşman 8 senedir konuşmuyoruz abimle daha yeni merhaba merhaba diyoruz annemgil konuşuyor tabi para musluğu kesilir onlarla konuşmazsa, yani diyeceğim sen onlara hiç bir şey yapmamışın hep saygı göstermişsin çok ayıp yaptıkları, biz 7 sene kan kustuktan sonra patladık artıkhep iyiler mazlumlar eziliyor gerçekten, anneme diyorum ki bizim oğlanlar hanım köylü kocalarımız baba köylü bizim yüzümüz gülmez anne erkek kardeşelerim eşleriyle kötü olsun manasında demiyorum herkes yuvasında mutlu olsun, abimin karısı bizi kıskandı abimden bizle iyi olsun istemedi, kendi kardeşlerine hediye aldırırdı da abim bir kere bize hediye almamıştır tam tersi hep hakkımızı yemiştir, şimdi kardeşim nişanlı biz arasak mesela ne var ablan ne oldu diye açar telefonu nasılsın dşye aradık bir şey olması mı lazım deriz, bizle oturmaz konuşmaz ama şimdi nişanlısının ablasıyla bir sohbet bir sohbet, annemi bile tersler hep, böyleleride var
ben o yüzden eşimin kardeşleriyle ilişkisini çok önem veriyorum, küçük görümceme her fırsatta bir şeyler aldırırım para verdiririm, ablasına karşı hep derim ablanı ara sor bak el kapısında yanında ol derim, her fırsatta yemek yapıp çağırırım, evli görümcem özellikle annesinde kaldığı zaman, hatta dün bendelerdi ağrım sızım olmasına rağmen çağırdım öünkü seviyorum karşılıklı onlarda benim için ne yapacaklarını şaşırıyor, bizim gelinde öyle olsaydı ne olurdu biz düşman olmasaydık
senin görümcelerin iyiliklerinin kıymetini bilselerdi şöyle beraber yiyip içip sohbetler etseydinzi ne olurdu bir yerleri mi eksilirdi yoksa insanlıkları mı artardı
neyse saçmaladım ya hu
evet canım kp rin ruhu duymuyor kesin, ama kv me dedim her gün oğlumu sevmeye geliyordu gelmesin daha başımı ört etek giy sıkıldım son günlerim gelince oturup kalıyor rahat edemiyorum dedim ,kesti ayağını ohh kendi etti kendi buldu
eşimden çok şey bekliyorum özür dilemez odunumçocuk sanıyor beni böyle beni üzünce sevdiğim yiyecekleri alır gelir dün öyle yapmış tam komedi
ah canım ahhhh diyorum sökmez benimkine sökmez senin taktiği yapıyım ne der biliyormusun oğlum annen de beni çok üzüyor
canım çok geçmiş olsun iyi ki gitmişsin yi ki evhamlandırmışım:)
ayyy pes ya çeksin gitsin ne işi var o zaman!
ohh misss
canım kız bebeğin olsaydı o temizliyor annenin hastalığını, dut ye bolca geçen gün saraçoğlu dedi vücutta ki iltihabı kurutuyormuş
ohh sevindim
aynen ya yapanlar hangi kafayla sola koymuş o musluğu
evet canım çıtlıyor miniğim dışardan duyuluyor aynen eşimde duydu, canım sendeydi değil mi kasık fıtığı nasıl oldu şimdi?
evet ediyorumz
canım ya gayet fit duruyorsun sen boşuna takıyorsun kilonu
düşersin güven bana hem daha çok bile verirsin
canım eskiden neden sezaryan azmış doğum kolaymış alaturka tuvaletler çömelip yer silmeler çömelip çamaşır yıkamalar varmış
canım senin doğum yakın karında küçülür doğum yaklaşınca
canım ya arada oluyor böyle bunalım belirsizlik enerjini aldı senin
canım engel olabiliyor dr a sor
kızz bende 1,60 ım 79 um şu an hiç dediğin gibi durmuyorum gayet fitimsen kendini öyle görüyor olmayasın
eğil canım ya ben sekiz aydır o haldeyim hala doğurmadım
canım Rabbim kolaylık versin
inşaallah canım
renkli doplerde anlaşılıyor canım
kızzz merve bırak kilo derdini verirsin hem iki çocuğu olacak hızla gider kilolar
evet hareket oluyor ama hırıltı olmuyor
oyyy maşaallah kuzuna canım iyi olmanıza çok sevindim dr unu da taktir ettim
ohh gelsin bebiş canım ya suni sancıyı hemen kabul etmesen
canım bunlar normal ama dayanamıyorsan dr una sor tabi
doğru canım çok yenmesi zararlı
hadi güzel haberler ver inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?