En güseli tadını cıkar hamileliginbende 10 dk bulaşık yıkıyım belim ağrıyor yaa
çok tembelliğe alıştım sanırım eşim hiçbişi yptırmıyo tüp bebek için kıymetli bebek diyolar ya (bütün bebişler kıymetli) zor elde edilmiş manasında bende kıymetli oldum
Kızlar bu gerginlk heralde herkeste varBende çok fazla gerginim hatta o kadar gerginimki eşimi resmen evden yolladım benim suratımı çekmesin diye :85:
Gece uykumda karnıma bi ağrı girdi 10 dakka sürdü ne sağa nede sola döne bildim resmen ağladım geçmek bilmedi inşallah bişi olmamıştır
Cumaya kadar ben nasıl dayanıcam zaman durdu sanki :106:
Allah yardımcımız olsun
Canm dert etme inş sende keseni göreceksin inş :) hosgeldin aramızakızlarrr merhabaaa
ben de perşembe öğrenmiştim hamile olduğumu..p.şembe değerim 177 di dün doktora gittik 410 olmuş
ama daha küçük olduğu için keseyi göremedik haftaya ctesi gidicez..
bi de benim sat 17 marttı ama geç döllenme olmuş..henüz tahmini doğum tarihimi bilmiyorum:26:
bu arada bende de gerginlik ve aşırı duygasallık var..
bi de sizin gibi ayakta kalınca hemen yoruluyorum belim ağrıyor..
bi dee kasıklarıma sağdan soldan ağrılar saplanıyor..çok korkuyorum o zaman..
keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar huzur yok bana
Ben baktım ilkindede bakmıstım cıktı gerçekten kı diyodu kızzım warcanım inşallah hayırlı haberler alırsın doktordan..ben de cumartesi gidicem vakit geçmiyor
yalnız değilmişim ben de wcye korkuyla gidiyorum
özellkle sancılarım olduktan sonra wcye gidesim gelmiyor...
ben de öyleeeeeee....normalde çikolatasız yapamam ama ben de hiç yemiyorum..dün ben de turşu yedim limonata içtim
bi de içim yanıyor bazen...bi de çok sık wc ye gidiyorum..
bu arada daha çook erken ama çin takvimine baktınız mı hiç cinsiyet için genelde tutuyormuş
çok teşekkür ederim canımm..inşallah sorunsuz hamilelik geçirir bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...
bu arad mide bulantısı olan var mı? ben de pek bişey yok da sevinmek için erken mi
En güseli tadını cıkar hamileligin
Kızlar bu gerginlk heralde herkeste var
Hemn ters cvp veriyorum sabırlı olamıyrum niyeyse
Kzım aglıyo dayanamıyprum aglamasına
Canm dert etme inş sende keseni göreceksin inş :) hosgeldin aramıza
Ben baktım ilkindede bakmıstım cıktı gerçekten kı diyodu kızzım war
Şimdiki erkek diyo bakalım :))
Canım mide bulantısı biraz bünye işi
Tansiyon düşük olur hamişlerde bu yüsden bünye hemen etkılenır ve bas dönmesi mide bulantısı olur
Aslında referans aralıgı en az 6. Hafta en cok 9. Haftadan sonra baslar canım
Ama dedigimiz gibi bünyeye baglı kiminin ki cok rahat oluyo bi iki defa bulanıyo bitiyo
Kimi 9. Ay istifar ediyo
O yüsden mide bulantısına bakma sen
Bnmde midem bulanmıyo bu. Arada
Olagan belirtiler
Sivilce
Mide yanması
Sık idrara cıkma
Kasıklara agrı sncı girmesi
Ve su anda uzanıyorum mesela sol boslugumda ama kasıga yakın bi agrı var anlamadım
Bu arada kalp atısını duymadım ya sankı bebişim yokmus giibi
Üzülüyorumm
Kizlar cin.takvimine baktinizmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sorma canım bende de var sızlamalar ama uçları çook acıyor..bi de büyüdü sanki şimdidenKizlar benim durup durup goguslerim sizliyor uclari ztn aciyor ama durup durup tamami sizliyor sizdr durumlar.ne
doğru demiş oyna canım:)bende de olmaz hiç eşiminkilee musallat olurdum çok şaşırdım al oyna işte sivilcelerinle diyo :)
canım bende adet dönemind eoldu geçtiGergin olan varmi aranizda 2 gundur cok gerginim az evel kizimi feci hasladim vicdan yaptim smd
bende sen gibiyim her adet öncesi sinir küpü olurumYok benim heray bi gelgit donemidir bugunler ota boka kizarim ama bugun hic soz dinlemiyor dunde boyleydi geldiler
canım kasık bel ağrısı normal neden tutunmasın rahat ol fırsat buldukça dinlenBen ayakta durunca feci kasik ve bel agrisi yasiyorum dr Tutunamayabilir. Iyice dinlen hic bisey yapms yat bol bol dedi
ohhh sefan olsun canım çok beklemişsin hakkın:)bende 10 dk bulaşık yıkıyım belim ağrıyor yaa
çok tembelliğe alıştım sanırım eşim hiçbişi yptırmıyo tüp bebek için kıymetli bebek diyolar ya (bütün bebişler kıymetli) zor elde edilmiş manasında bende kıymetli oldum
Korkma canım bir şey olmaz o ağrılar çok normalBende çok fazla gerginim hatta o kadar gerginimki eşimi resmen evden yolladım benim suratımı çekmesin diye :85:
Gece uykumda karnıma bi ağrı girdi 10 dakka sürdü ne sağa nede sola döne bildim resmen ağladım geçmek bilmedi inşallah bişi olmamıştır
Cumaya kadar ben nasıl dayanıcam zaman durdu sanki :106:
Allah yardımcımız olsun
canım öyle bir şey yok tam tersi ağrı iyice tutunduğunun göstergesi, benimde adet öncesi 3 gün çok fena sancım oldubugün benimde basladı aynısı ayağa kalkınca sağ ve sol kasığım aynı anda batıyor ancak yatınca geciyor sizinde mi böyle? Bu durumda mı tutunmayabiliyormuş?
Canım 12 hafta dolsun pamuk gibi olacaksın şimdi progeston hormonu oyun oynuyor bizi böyle yapıyor:)Valla ben de 2 haftadir cok gerginim.esim yanima geldiginde uzaklastiriyorum 9 ay bana bulasma diyip azarliyorum adami:) bazen menapozlu gibi sicak basiyo bacaklarima soguk su dokuyorum bazen usuyup tir tir titriyorum.normalde yemeklerde baharat(kori zerdecal) cok severim.baharat kokusu duydugumda midem agzima geliyor
maşallah güze artmış inşallah kesenide kalp atışınıda görürsün, canım korkma çok normal o ağrılarkızlarrr merhabaaa
ben de perşembe öğrenmiştim hamile olduğumu..p.şembe değerim 177 di dün doktora gittik 410 olmuş
ama daha küçük olduğu için keseyi göremedik haftaya ctesi gidicez..
bi de benim sat 17 marttı ama geç döllenme olmuş..henüz tahmini doğum tarihimi bilmiyorum:26:
bu arada bende de gerginlik ve aşırı duygasallık var..
bi de sizin gibi ayakta kalınca hemen yoruluyorum belim ağrıyor..
bi dee kasıklarıma sağdan soldan ağrılar saplanıyor..çok korkuyorum o zaman..
keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar huzur yok bana
ben oğlumda öyleydim ekşi acı yerdim tatlıyı ağzıma sürmezdim, şimdi canım hep tatlı istiyor:)bu arada benm beslenme şeklim çok değişti tatlı delisi olan ben canm asla tatlıistemiyor var olsa bile yemiyorum ama limon erik yiyorum abartmadn
bugün marketten şalgam aldım yaaa hayatımda bir ilkkk
kov gitsin canım kış kış kötü düüncelere:)amin canım hepimize işalllah
zaten bi değişiklik hissedince acaba kızlarda var mı die aklıma geliyo hemen ..
o düşürme korkusu bende de var maalesef aklıma gelince hemen kovuyorum o düşübnceleri ama arada geliyo işte
Canım olmaz kan mutlaka gelir pembe ya da kırmızı leke gelir, ağrılar sımsıkı tutunduğunun ispatı aslında, ben aralıkta düşük yaşadım mutlaka kanama oluyor korkmayın lütfenKızlar hemen hemen herkezin ağrısı oluyor ve bebişlerimize bişi oldumu diye korkuyoruz hemen wc ye gidiyoruz acaba kan geldimi gelmedimi diye diyelim kan gelmedi yinede düşmüş olma ihtimali var mı :26:
maşallah gayet güzel artmışkasık ağrısı gebelikte normalmiş canım sıkıntı yapma.bende de oluyor aynı kramp gibi giriyor adet ağrısı sonra geçiyor.
bu arada kan tahlilini yineledim,cuma 304 idi,bugün 591 olmuş.sizce nasıl?
inşallah canım tutununurKizlar kendimizi dinledigimiz icinde artiyor....ne olur dua edin bizede tutunalim
canım normal artmış korkma,kilona imrendim:)bende tam aksine çok zayıfımmm 1.6 boyunda 41 kiloyum yaa.hemen kilo almam lazım:))
ya bu beta hcg 2 ye katlanması gerekiyormuş,benim 304 idi 2 gün sonra 597 oldu ya,tam iki katı değil.korku sardı beni.
oğlumda tutmamıştı o yüzden bakmadım:)Kizlar cin.takvimine baktinizmi
bende ağrı ve sertlik varKizlar benim durup durup goguslerim sizliyor uclari ztn aciyor ama durup durup tamami sizliyor sizdr durumlar.ne
hayırlı uğurlu olsun sağsalim doğsun büyüsünbende 18 nisan 2014 te tüp bebek yöntemiile transfer yaptım ve hamileyim çok şükür benimde inşallah doğumum 2015 ocakta olacak iple çekiyorum o günü ayın 13ünde ultrasona gideceğim doktoruma ilk soracağım şey hangi ayda doğum yaparım diyeceğim
Günaydın herkese beşten beri ayaktayım:) uyku tutmuyor normalde oğlum o saatde uyanır zaten söylenirdim hep şimdi kendim kalkıyorum:)
Ndn kalktin o saatte
Kizlar bakalim benim findik kurdu tutundumu test.yapcam bu gun evde cnk hep bisey olmus gibi korkuyorum
Namaza kalkıyorum canım sonra bir saat daha uyuyum diyorum oğlum uyanıyor:) doğduğundan beri öyle 5-6 arası ayakta:)
Ben kanda.baktirdim 49 cikti 8 gun kala ama drum tutunamaya bilir dedi
Kanda 49 u gorduk gordukte icimde hic hamileymisim gibi bi his yok bnm vucudum gebeligi kabul etmeyip atiyor malesef....progestana basladik ama heran bisey olucak kaybetcem gibi geliyor
Canım 8 gün kala 49 değer süper bir kere , neden tutunamasın bu doktorlarda insanın içini karartıyorlar, progesteron çok etkili canım inşallah tutunmuştur, stres yapma kendine biliyorsun stres çok etkliyor homronları.
Korkuyorum ne biliyim iste kaybetmek korkutuyor ama soylede bir gercek var bugune kadar istemiyordum. 2.bebegi bu ayki catlama doneminde evet istiyorum dedim birden
doğru demiş oyna canım:)
canım bende adet dönemind eoldu geçti
bende sen gibiyim her adet öncesi sinir küpü olurum
canım kasık bel ağrısı normal neden tutunmasın rahat ol fırsat buldukça dinlen
ohhh sefan olsun canım çok beklemişsin hakkın:)
Korkma canım bir şey olmaz o ağrılar çok normal
canım öyle bir şey yok tam tersi ağrı iyice tutunduğunun göstergesi, benimde adet öncesi 3 gün çok fena sancım oldu
Canım 12 hafta dolsun pamuk gibi olacaksın şimdi progeston hormonu oyun oynuyor bizi böyle yapıyor:)
maşallah güze artmış inşallah kesenide kalp atışınıda görürsün, canım korkma çok normal o ağrılar
ben oğlumda öyleydim ekşi acı yerdim tatlıyı ağzıma sürmezdim, şimdi canım hep tatlı istiyor:)
kov gitsin canım kış kış kötü düüncelere:)
Canım olmaz kan mutlaka gelir pembe ya da kırmızı leke gelir, ağrılar sımsıkı tutunduğunun ispatı aslında, ben aralıkta düşük yaşadım mutlaka kanama oluyor korkmayın lütfen
maşallah gayet güzel artmış
inşallah canım tutununur
canım normal artmış korkma,kilona imrendim:)
oğlumda tutmamıştı o yüzden bakmadım:)
bende ağrı ve sertlik var
hayırlı uğurlu olsun sağsalim doğsun büyüsün
Korkuyorum ne biliyim iste kaybetmek korkutuyor ama soylede bir gercek var bugune kadar istemiyordum. 2.bebegi bu ayki catlama doneminde evet istiyorum dedim birden
bende 18 nisan 2014 te tüp bebek yöntemiile transfer yaptım ve hamileyim çok şükür benimde inşallah doğumum 2015 ocakta olacak iple çekiyorum o günü ayın 13ünde ultrasona gideceğim doktoruma ilk soracağım şey hangi ayda doğum yaparım diyeceğim
Namaza kalkıyorum canım sonra bir saat daha uyuyum diyorum oğlum uyanıyor:) doğduğundan beri öyle 5-6 arası ayakta:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?