2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
En güseli tadını cıkar hamileligin
Kızlar bu gerginlk heralde herkeste var
Hemn ters cvp veriyorum sabırlı olamıyrum niyeyse
Kzım aglıyo dayanamıyprum aglamasına
Canm dert etme inş sende keseni göreceksin inş :) hosgeldin aramıza
Ben baktım ilkindede bakmıstım cıktı gerçekten kı diyodu kızzım war
Şimdiki erkek diyo bakalım :))
çok teşekkür ederim canımm..inşallah sorunsuz hamilelik geçirir bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...

bu arad mide bulantısı olan var mı? ben de pek bişey yok da sevinmek için erken mi

Canım mide bulantısı biraz bünye işi
Tansiyon düşük olur hamişlerde bu yüsden bünye hemen etkılenır ve bas dönmesi mide bulantısı olur
Aslında referans aralıgı en az 6. Hafta en cok 9. Haftadan sonra baslar canım
Ama dedigimiz gibi bünyeye baglı kiminin ki cok rahat oluyo bi iki defa bulanıyo bitiyo
Kimi 9. Ay istifar ediyo
O yüsden mide bulantısına bakma sen
Bnmde midem bulanmıyo bu. Arada
Olagan belirtiler
Sivilce
Mide yanması
Sık idrara cıkma
Kasıklara agrı sncı girmesi
Ve su anda uzanıyorum mesela sol boslugumda ama kasıga yakın bi agrı var anlamadım
Bu arada kalp atısını duymadım ya sankı bebişim yokmus giibi
Üzülüyorumm

Kizlar benim durup durup goguslerim sizliyor uclari ztn aciyor ama durup durup tamami sizliyor sizdr durumlar.ne

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımm çok teşekkürler bilgiler için sen biraz daha tecrubelisin ne güzel
gerçi heyecan hep aynıdır eminim..
sık idrara çıkmayı hiç sorma gece 3 kez uyandığım oluyor
ama olsun bebişimiz sağolsun

Kizlar cin.takvimine baktinizmi

baktımmm erkek gösteriyor ama hayırlısı...
seninkinde kız mı erkek mi gösteriyor?

Kizlar benim durup durup goguslerim sizliyor uclari ztn aciyor ama durup durup tamami sizliyor sizdr durumlar.ne

sorma canım bende de var sızlamalar ama uçları çook acıyor..bi de büyüdü sanki şimdiden

bende 18 nisan 2014 te tüp bebek yöntemiile transfer yaptım ve hamileyim çok şükür benimde inşallah doğumum 2015 ocakta olacak iple çekiyorum o günü ayın 13ünde ultrasona gideceğim doktoruma ilk soracağım şey hangi ayda doğum yaparım diyeceğim

bende de olmaz hiç eşiminkilee musallat olurdum çok şaşırdım al oyna işte sivilcelerinle diyo :)
doğru demiş oyna canım:)
Gergin olan varmi aranizda 2 gundur cok gerginim az evel kizimi feci hasladim vicdan yaptim smd

canım bende adet dönemind eoldu geçti
Yok benim heray bi gelgit donemidir bugunler ota boka kizarim ama bugun hic soz dinlemiyor dunde boyleydi geldiler

bende sen gibiyim her adet öncesi sinir küpü olurum
Ben ayakta durunca feci kasik ve bel agrisi yasiyorum dr Tutunamayabilir. Iyice dinlen hic bisey yapms yat bol bol dedi

canım kasık bel ağrısı normal neden tutunmasın rahat ol fırsat buldukça dinlen
ohhh sefan olsun canım çok beklemişsin hakkın:)
Korkma canım bir şey olmaz o ağrılar çok normal
bugün benimde basladı aynısı ayağa kalkınca sağ ve sol kasığım aynı anda batıyor ancak yatınca geciyor sizinde mi böyle? Bu durumda mı tutunmayabiliyormuş?
canım öyle bir şey yok tam tersi ağrı iyice tutunduğunun göstergesi, benimde adet öncesi 3 gün çok fena sancım oldu
Canım 12 hafta dolsun pamuk gibi olacaksın şimdi progeston hormonu oyun oynuyor bizi böyle yapıyor:)
maşallah güze artmış inşallah kesenide kalp atışınıda görürsün, canım korkma çok normal o ağrılar
bu arada benm beslenme şeklim çok değişti tatlı delisi olan ben canm asla tatlıistemiyor var olsa bile yemiyorum ama limon erik yiyorum abartmadn

bugün marketten şalgam aldım yaaa hayatımda bir ilkkk
ben oğlumda öyleydim ekşi acı yerdim tatlıyı ağzıma sürmezdim, şimdi canım hep tatlı istiyor:)
kov gitsin canım kış kış kötü düüncelere:)
Kızlar hemen hemen herkezin ağrısı oluyor ve bebişlerimize bişi oldumu diye korkuyoruz hemen wc ye gidiyoruz acaba kan geldimi gelmedimi diye diyelim kan gelmedi yinede düşmüş olma ihtimali var mı :26:
Canım olmaz kan mutlaka gelir pembe ya da kırmızı leke gelir, ağrılar sımsıkı tutunduğunun ispatı aslında, ben aralıkta düşük yaşadım mutlaka kanama oluyor korkmayın lütfen
kasık ağrısı gebelikte normalmiş canım sıkıntı yapma.bende de oluyor aynı kramp gibi giriyor adet ağrısı sonra geçiyor.

bu arada kan tahlilini yineledim,cuma 304 idi,bugün 591 olmuş.sizce nasıl?
maşallah gayet güzel artmış
Kizlar kendimizi dinledigimiz icinde artiyor....ne olur dua edin bizede tutunalim

inşallah canım tutununur
bende tam aksine çok zayıfımmm 1.6 boyunda 41 kiloyum yaa.hemen kilo almam lazım:))

ya bu beta hcg 2 ye katlanması gerekiyormuş,benim 304 idi 2 gün sonra 597 oldu ya,tam iki katı değil.korku sardı beni.
canım normal artmış korkma,kilona imrendim:)
Kizlar cin.takvimine baktinizmi

oğlumda tutmamıştı o yüzden bakmadım:)

bende ağrı ve sertlik var
hayırlı uğurlu olsun sağsalim doğsun büyüsün

Günaydın herkese beşten beri ayaktayım:) uyku tutmuyor normalde oğlum o saatde uyanır zaten söylenirdim hep şimdi kendim kalkıyorum:)

Kizlar bakalim benim findik kurdu tutundumu test.yapcam bu gun evde cnk hep bisey olmus gibi korkuyorum

Kizlar bakalim benim findik kurdu tutundumu test.yapcam bu gun evde cnk hep bisey olmus gibi korkuyorum

Canım tutunmuştur inşallah sen test yapmamışmıydın anlamadım, yeni tanışıyoruz karıştırıyorum:) başka aktif olduğum topiklerde olunca:) bak benim albümde testlerim var, 5 gün yaptım bugün yapmadım artık:) bugün kan vericem inşaallah

Ben kanda.baktirdim 49 cikti 8 gun kala ama drum tutunamaya bilir dedi

Namaza kalkıyorum canım sonra bir saat daha uyuyum diyorum oğlum uyanıyor:) doğduğundan beri öyle 5-6 arası ayakta:)

Kanda 49 u gorduk gordukte icimde hic hamileymisim gibi bi his yok bnm vucudum gebeligi kabul etmeyip atiyor malesef....progestana basladik ama heran bisey olucak kaybetcem gibi geliyor

Ben kanda.baktirdim 49 cikti 8 gun kala ama drum tutunamaya bilir dedi

Canım 8 gün kala 49 değer süper bir kere , neden tutunamasın bu doktorlarda insanın içini karartıyorlar, progesteron çok etkili canım inşallah tutunmuştur, stres yapma kendine biliyorsun stres çok etkliyor homronları.

Korkuyorum ne biliyim iste kaybetmek korkutuyor ama soylede bir gercek var bugune kadar istemiyordum. 2.bebegi bu ayki catlama doneminde evet istiyorum dedim birden

Korkuyorum ne biliyim iste kaybetmek korkutuyor ama soylede bir gercek var bugune kadar istemiyordum. 2.bebegi bu ayki catlama doneminde evet istiyorum dedim birden

Canım o isteği Rabbim vermiş gönlüne boşuna değil demek ki bebeğinin vakti gelmiş, bende aralıkta düşük yaşadım anlıyorum seni ama şimdi öyle rahatım ki hamdolsun kendime şaşırıyorum normalde çok paniğimdir:)

iyiki sizler varsınız allah sizden razı olsun içim rahatladı sağol cnm

Son düzenleme:

Kuzum benim bi arkadaşımında 8.gün 36 çıkmıştı şimdi 6 aylık hamile
korkunu çok iyi anlıyorum şimdi biz sana ne desek boş senin içini rahatlatmak imkansız ama değeri senden daha düşük olanlarda var cnm

Son düzenleme:

Canım tebrikler
Bende tüp bebek tedavisi sayesinde hamile kaldım 19 nisanda transferim olmuştu
İnşallahhh devamı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…