2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar 3600gr 50 cmdogdu Ahmetım cok zor oldu normal oldu ama saat on da sunı bagladılar sonra on bırde hıssetmeye basladım saat 2de dogdu kuzum odamda esım yanımda cektm sancıyı annemde vardı ıkı uc kere dus aldırdı doktorum yurudm falan ama mahvoldum Rabbm sızı cok kolay kurtarsın kızımınkı zor dıyordum bu daha zor oldu kısa surdu ama ıste sonunda kavustm valla dogum yapacak arkadaslar cok kolay dogurun ıns epıdural dıye yalvardm yapmadı doktorum catır catır dogurdum dıkıslerım var kuzum sımdı uyudu bıraz aglak bebıs soganı kesıp koyamdm tam sutum gelmedı ama kolostrum gelıyor

ah sancım geldi doğurdum gibi bir süreç değil herhalde doğum. Cm cm ilerleyecek.. Baksanıza bana doğurursun Demişti doktor hala tık yok, demek li doğum sireci doğurmak öyle kolay değil diyorum..
Herkes ailem benden doğum haberi bekliyor :)
Acaba forumu takip yerine face e mi gitseydik:)) orada herkes doğurdu buradakiler kaldı :))

Pringles da doğum yapmış yeni gördüm Allah anası babalı sağlıklı etsin inş

sıkmayım diosun ama sıkılmamak elde değil küstahh kadın,seneler evvel amcamın karısı yengemin almanyada yaşayıp zayıf olan kızın tombik bana asla olmayacak eşyalarını göndermesinden yuz kat daha ayıp bir hareket,neler neler satılıyor artık,pazarda bile ne ucıuza ne kaliteli şeyler var,onun kafadan kontak olduğu 11 yıllık eşyaları saklamasından anla,hatıra diye saklanırsa saklanır vermek için saklanmazki,hey allahım yarabbim,sen akıl fikir ver bu tarz insanlara

Ş
Şu mesajı aglayarak okufum resmen.. Canım bnm ya..Allah analı babalı büyütsün.. Canım bnm ahmetii sevsinler...
Sorsaydın bnm oglanı görmüşmü oralarda sırada falan beklıyomus mu....
Allahım cok sevindim coook.. Suni sancı yüzünden oldu malesef.. Canım bnm...

Gamzee gözün aydın geldi evinin prensesi kucağına almışsın maşallah sana çok geçmiş olsun, oh Kısacık bitmiş gitmiş öyle düşün artık

Benim de oluyor nefes alıp verme gibi inip kalkıyor. Hırıltı duymadım ama.

aklımız sendeydi valla iyiki haber verdin cnm,çok geçmiş olsun,maşşalah tombişine maşaşllah annesi,çok çekmişssin ama bak çok şükür ikinizde iyisiniz,Allah en kısa zamanda sağlığına kavuşup oğluşunla evinize geçmeyi nasip etsin,bol bol sütün olsun,gazsız bol süt emen bol bol uyuyan bir bebek olsun annesi

ilahi merve alemsin valla ya,bana diosun ama ben sana daha çok gülüyorum
hahahhaha ruhlar alemindemi kız onlar,rahimde
ayyy merve çok yaşa emiii sen çok tatlısın

Msjın basını okudum ahha dedım buda dogurdu takı dewamını okuyuncaya kadar...
Hihih ahh o kadar kolay olsa..
Kıız bnm bekarlık mahallemden annemlerin otursugu yerde yani bi abla var.. Masallah hatuna bi duyuyoduk dogurmus.. Hatta rahatsızlandıgını duyduk gittik geçmiş olsun dicezz aaaa bi baktık ki dogurmus hatun....
Kiminni cok kolay oluyo gercekten.. Bende o sana yok ama ben biliyom.. Avaz avaz bagırıcam yine... Agrı eşigim cok düşük cokk

Gozunuz aydin canim.. Rabbim hayirli evlat eylesin insaallah.. :)

Girlboymom cnm gozun aydin gule gule buyut bebegini.. kizlar yarin sabah benim sezeryanim var sira bende dua edin allah hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..duygu tavan bende hep gozlerim doluyo cok heyecanli ve stresliyim..
Ahhh masallah...hadi bakalım... Bebeklerimiz nihayet aktiflesti... Kolay dogumlar olsun.. Kendine gelip musait olunca bizede bi haber edersin annesi...

Canm yazdıklartm gıtmedı en ufak sancı hıssetmeyn ıns zor oldu Allah dusmanımı kurtarsın sancıyı sureklı vermedıler cok yurudum falan dus aldm ama dermanm kalmadı.. Ahmet ogluna slm soyluyo agzına hıurma verdm sekerlı su sarılık olmasn dıye verdk emzırıyrm ıste yenı uyudu sekerlı su sayesınde hepınızı optm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…