Ayy süper haberCanm gekmedı mı yazdım saat 2de dogurdum
Gündaşım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsünCanm gekmedı mı yazdım saat 2de dogurdum
Gercekten inanamiyorum bi kadin vucudu bu kdr nasil degisebilir. Rabbim nelere kadir. Ben atom karinca gibi kosusturan ben 12 gundur evdeydim heneroid yuzunden. Bugun bi market yapim dedim allahim soguk terler doktum midem bulandi zaten tosbaga gibi yuruyorum yamuk yamuk yavas yavas eve zor attim kendimi. Yuruyus yapamiyorum daha 1 ay var oysa ki..
Eslerinin anlayissizligindan yakinan arkadaslar guzeller cok ustlerinde durmayin. Extra ilgi alaka bekliyoruz dogru ki ama ozlerinde hodukluk var bi kere degismezler. Kabullenip bebislere konsantre olalim. Onlar da gun yaklastikca stres yapiolardir. Konusmazlar da bizim gibi. En kotu burda dertlesiyoruz onlar acaba napio korkuolar mi endise duyuyolar mi? Pabuclari dama mi atilcak masrf vs isleri zor onlarin da aslinda. Ama hodukler iste benim ki de bazen delirtio beni. Ama en iyisi bile ayni. He diyip gececez
Beni asil gicik eden gorumce. Taaa kanadadan yetisio. Once bana sormadan 11 yasindaki oglunun eskilerini yolluyorum die esime watsap yapmis. Hayir yani el orgusu bilmem ne esimin eski gydigi bisey olur anlarim da oglunun 11 yillik eski penyelerini napim ? Ayrca bana nie sorulmuo? Yazdim buna watsaptan sagol ama ben herseyi yeni aldim bi eksigim yok dedim. Sirf gicigimdan. Iyi niyet goremedim. Bana sorsa canim bule byle yollim bak aralarindan sec dese neyse. Snra ben 7,5 aylikken basladi esimi yemeye. Kanadaya gel bebe dogmadan kalk gel. Bosandi kendisi oglunun sorunlari var bbasimizda baba yok bari dayi olsun. Rol model ol. Dusunun ankara izmir dgl kanadaya cagirio ki allah korusun dogurabilirim!! Yuz kere esim yok olmaz hamile kizi nasil birakim fln dedi. Dusuncesiz bencil sevmiyorum gorumcemi! O kdr gele giden oldu ordan bi cop yollamadi yegenine! Ayy gick oluyorum neyse skmicam canimi.
Yok anacım en son safransarı yapcak takvime göre ondan sonra dogurcam ben..Sen nasılsın Merve? Var mı doğum belirtileri? Doğurun da sıra bize gelsin
Şu mesajı aglayarak okufum resmen.. Canım bnm ya..Allah analı babalı büyütsün.. Canım bnm ahmetii sevsinler...Kızlar 3600gr 50 cmdogdu Ahmetım cok zor oldu normal oldu ama saat on da sunı bagladılar sonra on bırde hıssetmeye basladım saat 2de dogdu kuzum odamda esım yanımda cektm sancıyı annemde vardı ıkı uc kere dus aldırdı doktorum yurudm falan ama mahvoldum Rabbm sızı cok kolay kurtarsın kızımınkı zor dıyordum bu daha zor oldu kısa surdu ama ıste sonunda kavustm valla dogum yapacak arkadaslar cok kolay dogurun ıns epıdural dıye yalvardm yapmadı doktorum catır catır dogurdum dıkıslerım var kuzum sımdı uyudu bıraz aglak bebıs soganı kesıp koyamdm tam sutum gelmedı ama kolostrum gelıyor
Benim de oluyor nefes alıp verme gibi inip kalkıyor. Hırıltı duymadım ama.Gece gece aklıma takıldı benim karnım bazen sanki içerde bebis nefes alıp veriyor gibi oynuyor. Bi içeri bi dışarı. Bazense sanki hırıltı geliyor bunlar normal mi ya da aranızda benzer şeyler yasayan var mi
Oglu oldu kız... Pasazade geldi....Gamzee gözün aydın geldi evinin prensesi kucağına almışsın maşallah sana çok geçmiş olsun, oh Kısacık bitmiş gitmiş öyle düşün artık
aklımız sendeydi valla iyiki haber verdin cnm,çok geçmiş olsun,maşşalah tombişine maşaşllah annesi,çok çekmişssin ama bak çok şükür ikinizde iyisiniz,Allah en kısa zamanda sağlığına kavuşup oğluşunla evinize geçmeyi nasip etsin,bol bol sütün olsun,gazsız bol süt emen bol bol uyuyan bir bebek olsun annesiKızlar 3600gr 50 cmdogdu Ahmetım cok zor oldu normal oldu ama saat on da sunı bagladılar sonra on bırde hıssetmeye basladım saat 2de dogdu kuzum odamda esım yanımda cektm sancıyı annemde vardı ıkı uc kere dus aldırdı doktorum yurudm falan ama mahvoldum Rabbm sızı cok kolay kurtarsın kızımınkı zor dıyordum bu daha zor oldu kısa surdu ama ıste sonunda kavustm valla dogum yapacak arkadaslar cok kolay dogurun ıns epıdural dıye yalvardm yapmadı doktorum catır catır dogurdum dıkıslerım var kuzum sımdı uyudu bıraz aglak bebıs soganı kesıp koyamdm tam sutum gelmedı ama kolostrum gelıyor
Ş
Şu mesajı aglayarak okufum resmen.. Canım bnm ya..Allah analı babalı büyütsün.. Canım bnm ahmetii sevsinler...
Sorsaydın bnm oglanı görmüşmü oralarda sırada falan beklıyomus mu....
Allahım cok sevindim coook.. Suni sancı yüzünden oldu malesef.. Canım bnm...
Ş
Şu mesajı aglayarak okufum resmen.. Canım bnm ya..Allah analı babalı büyütsün.. Canım bnm ahmetii sevsinler...
Msjın basını okudum ahha dedım buda dogurdu takı dewamını okuyuncaya kadar...ah sancım geldi doğurdum gibi bir süreç değil herhalde doğum. Cm cm ilerleyecek.. Baksanıza bana doğurursun Demişti doktor hala tık yok, demek li doğum sireci doğurmak öyle kolay değil diyorum..
Herkes ailem benden doğum haberi bekliyor :)
Acaba forumu takip yerine face e mi gitseydik:)) orada herkes doğurdu buradakiler kaldı :))
Pringles da doğum yapmış yeni gördüm Allah anası babalı sağlıklı etsin inş
Gozunuz aydin canim.. Rabbim hayirli evlat eylesin insaallah.. :)Kızlar 3600gr 50 cmdogdu Ahmetım cok zor oldu normal oldu ama saat on da sunı bagladılar sonra on bırde hıssetmeye basladım saat 2de dogdu kuzum odamda esım yanımda cektm sancıyı annemde vardı ıkı uc kere dus aldırdı doktorum yurudm falan ama mahvoldum Rabbm sızı cok kolay kurtarsın kızımınkı zor dıyordum bu daha zor oldu kısa surdu ama ıste sonunda kavustm valla dogum yapacak arkadaslar cok kolay dogurun ıns epıdural dıye yalvardm yapmadı doktorum catır catır dogurdum dıkıslerım var kuzum sımdı uyudu bıraz aglak bebıs soganı kesıp koyamdm tam sutum gelmedı ama kolostrum gelıyor
Ş
Ahhh masallah...hadi bakalım... Bebeklerimiz nihayet aktiflesti... Kolay dogumlar olsun.. Kendine gelip musait olunca bizede bi haber edersin annesi...Girlboymom cnm gozun aydin gule gule buyut bebegini.. kizlar yarin sabah benim sezeryanim var sira bende dua edin allah hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..duygu tavan bende hep gozlerim doluyo cok heyecanli ve stresliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?