Allah razı olsun yinede kısa sürmüş canım bnm... Bnm oglan anca götünü cıkarıp dursun..tembel olacak...:)Canm yazdıklartm gıtmedı en ufak sancı hıssetmeyn ıns zor oldu Allah dusmanımı kurtarsın sancıyı sureklı vermedıler cok yurudum falan dus aldm ama dermanm kalmadı.. Ahmet ogluna slm soyluyo agzına hıurma verdm sekerlı su sarılık olmasn dıye verdk emzırıyrm ıste yenı uyudu sekerlı su sayesınde hepınızı optm
Oglu oldu kız... Pasazade geldi....
Hihhaahahahihihhhiahahahşaaahilahi merve alemsin valla ya,bana diosun ama ben sana daha çok gülüyorum
hahahhaha ruhlar alemindemi kız onlar,rahimde
ayyy merve çok yaşa emiii sen çok tatlısın
Yaa ben de fırtlatıvermek istiyorum artıkım yaaVücudum rahatlasin istiyorum. Ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum.Tabi en çok da hayirlisiyla bebişimi kucağıma almak istiyorum Dogumları duydukca heyheyecan yaptım.
AmiiiiinCanm yazdıklartm gıtmedı en ufak sancı hıssetmeyn ıns zor oldu Allah dusmanımı kurtarsın sancıyı sureklı vermedıler cok yurudum falan dus aldm ama dermanm kalmadı.. Ahmet ogluna slm soyluyo agzına hıurma verdm sekerlı su sarılık olmasn dıye verdk emzırıyrm ıste yenı uyudu sekerlı su sayesınde hepınızı optm
Bacım 1 ayın var daha...nolur nolmaz gerçi.. Bu heycanla pırtlatıveririsin bnden önce ç belli olmaz.. Bn bu ocak cocuklarına pek guvenmıyom.. :):):):):Yaa ben de fırtlatıvermek istiyorum artıkım yaaVücudum rahatlasin istiyorum. Ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum.Tabi en çok da hayirlisiyla bebişimi kucağıma almak istiyorum Dogumları duydukca heyheyecan yaptım.
Aynen yaa .ben de 2015 olsun istiyorum.bi de yılbaşında doguruyormuşuzHehe ben de öyle istiyorum ama öte yandan kızım 2015 doğumlu olsun istiyorum
Artık nasıl olacak Allah bilir :))
Yaa Mervecim ben erken doğmuşum ondan sanki ne bileyim erkenden gelcekmis gibi sanki kızım.oyle hissediyorum ama benim hislerime de güven olmuyo anacım. Erkek olcak diyordum kız çıktı meselaBacım 1 ayın var daha...nolur nolmaz gerçi.. Bu heycanla pırtlatıveririsin bnden önce ç belli olmaz.. Bn bu ocak cocuklarına pek guvenmıyom.. :):):):):
Bnde ilk kızımda erkk hissediyodum kız oldu yikide olmus...bunda dibine kadar kız dedimm erkek cıktı..Yaa Mervecim ben erken doğmuşum ondan sanki ne bileyim erkenden gelcekmis gibi sanki kızım.oyle hissediyorum ama benim hislerime de güven olmuyo anacım. Erkek olcak diyordum kız çıktı mesela
Ahahahaha hissiyatsızlıkta bir dünya markasıyız o haldeBnde ilk kızımda erkk hissediyodum kız oldu yikide olmus...bunda dibine kadar kız dedimm erkek cıktı..
Kız bacı bende 8 ayıma girmişm dogmusum ama kızcem 42 haftaydı .. Aslında tam gününde dogdu yani... Öle diyim...
Canim hayirli olsun saglikla huzurla buyutursunuz inşallah bebişini darısı bizlerin başına..Kızlar 3600gr 50 cmdogdu Ahmetım cok zor oldu normal oldu ama saat on da sunı bagladılar sonra on bırde hıssetmeye basladım saat 2de dogdu kuzum odamda esım yanımda cektm sancıyı annemde vardı ıkı uc kere dus aldırdı doktorum yurudm falan ama mahvoldum Rabbm sızı cok kolay kurtarsın kızımınkı zor dıyordum bu daha zor oldu kısa surdu ama ıste sonunda kavustm valla dogum yapacak arkadaslar cok kolay dogurun ıns epıdural dıye yalvardm yapmadı doktorum catır catır dogurdum dıkıslerım var kuzum sımdı uyudu bıraz aglak bebıs soganı kesıp koyamdm tam sutum gelmedı ama kolostrum gelıyor
Yok anam bacım bede tık yok.. Bnm sırayı geçigeciverin gari....@Mrv5534 Girlboymom da dogurdu sıra sende artik cnm
Benim nst günü öyle olmuştu akşama kadar sürdü zor uyudum sonra geçti.kızlar slmlar,
umarım herkes iidir. ben bugün sabah 9 dan beri karın ağrısı çekiorumönce şiddetli girio sancı tam göğsümün altından sonra hafiflio. hani nts ye bağladıklarında bi tanesini bebeğin kalbine diğerini de göğsün altına yerleştiriolar ya, işte ordan girio ağrı...
sabahtan beri devm edio ama sadece 2 kez çok şiddetli ağrıdı.
benim daha önce 2 kere daha böyle oldu hastaneye gitmiştim en sonunda doğurmuosun dediler ama bu ağrılara bi anlam veremiyorum...
var mı başka başına böyle bişi gelen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?