2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Allah razı olsun yinede kısa sürmüş canım bnm... Bnm oglan anca götünü cıkarıp dursun..tembel olacak...:)
Ahh canım ya... Neyse artık bundan sonra için enerjı topla sende meyve ye uyu dinlen bişiler et..kızızının tepkisini merak ediyorum..
Allahım yarabbim.. Ecüş bücüş agzı vardır

ilahi merve alemsin valla ya,bana diosun ama ben sana daha çok gülüyorum
hahahhaha ruhlar alemindemi kız onlar,rahimde
ayyy merve çok yaşa emiii sen çok tatlısın
Hihhaahahahihihhhiahahahşaaah
:) :):) ya ben smile koyamıyom..... Bu gülmekten ölmek üzere olan smile gönderiyorum sana minione:)
Bacım ne bilim görür mörür bnm velet azgecti herhal

Yaa ben de fırtlatıvermek istiyorum artıkım yaa Vücudum rahatlasin istiyorum. Ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum.Tabi en çok da hayirlisiyla bebişimi kucağıma almak istiyorumDogumları duydukca heyheyecan yaptım.

Hehe ben de öyle istiyorum ama öte yandan kızım 2015 doğumlu olsun istiyorum
Artık nasıl olacak Allah bilir :))

Amiiiiin inşallah ne olduğunu bile anlamadan fırtlatıveririz her birimiz. Seninki de kısa sürmüş bak ama ne güzel

Yaa ben de fırtlatıvermek istiyorum artıkım yaa Vücudum rahatlasin istiyorum. Ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum.Tabi en çok da hayirlisiyla bebişimi kucağıma almak istiyorumDogumları duydukca heyheyecan yaptım.
Bacım 1 ayın var daha...nolur nolmaz gerçi.. Bu heycanla pırtlatıveririsin bnden önce ç belli olmaz.. Bn bu ocak cocuklarına pek guvenmıyom.. :):):):):

Bacım 1 ayın var daha...nolur nolmaz gerçi.. Bu heycanla pırtlatıveririsin bnden önce ç belli olmaz.. Bn bu ocak cocuklarına pek guvenmıyom.. :):):):):
Yaa Mervecim ben erken doğmuşum ondan sanki ne bileyim erkenden gelcekmis gibi sanki kızım.oyle hissediyorum ama benim hislerime de güven olmuyo anacım. Erkek olcak diyordum kız çıktı mesela

Yaa Mervecim ben erken doğmuşum ondan sanki ne bileyim erkenden gelcekmis gibi sanki kızım.oyle hissediyorum ama benim hislerime de güven olmuyo anacım. Erkek olcak diyordum kız çıktı mesela
Bnde ilk kızımda erkk hissediyodum kız oldu yikide olmus...bunda dibine kadar kız dedimm erkek cıktı..
Kız bacı bende 8 ayıma girmişm dogmusum ama kızcem 42 haftaydı .. Aslında tam gününde dogdu yani... Öle diyim...

Ahahahaha hissiyatsızlıkta bir dünya markasıyız o halde Amaaan gelsinler de sağsağlim ne zaman geliyorlar gelsinler bebiktolarımız

Canim hayirli olsun saglikla huzurla buyutursunuz inşallah bebişini darısı bizlerin başına..

Benim nst günü öyle olmuştu akşama kadar sürdü zor uyudum sonra geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…