Ay cnm geçmiş olsun Gözünüz aydın bol sütü olsun bebişinin inşallah darısı bizlere çok heyecanlıyım doğumlar arttıkça heyecanım artıyo :)Kızlar 3600gr 50 cmdogdu Ahmetım cok zor oldu normal oldu ama saat on da sunı bagladılar sonra on bırde hıssetmeye basladım saat 2de dogdu kuzum odamda esım yanımda cektm sancıyı annemde vardı ıkı uc kere dus aldırdı doktorum yurudm falan ama mahvoldum Rabbm sızı cok kolay kurtarsın kızımınkı zor dıyordum bu daha zor oldu kısa surdu ama ıste sonunda kavustm valla dogum yapacak arkadaslar cok kolay dogurun ıns epıdural dıye yalvardm yapmadı doktorum catır catır dogurdum dıkıslerım var kuzum sımdı uyudu bıraz aglak bebıs soganı kesıp koyamdm tam sutum gelmedı ama kolostrum gelıyor
Gözünüz Aydın sağlıkla büyüsün inşallah darısı bizlerin başına sağlıkla...Kızlar 3600gr 50 cmdogdu Ahmetım cok zor oldu normal oldu ama saat on da sunı bagladılar sonra on bırde hıssetmeye basladım saat 2de dogdu kuzum odamda esım yanımda cektm sancıyı annemde vardı ıkı uc kere dus aldırdı doktorum yurudm falan ama mahvoldum Rabbm sızı cok kolay kurtarsın kızımınkı zor dıyordum bu daha zor oldu kısa surdu ama ıste sonunda kavustm valla dogum yapacak arkadaslar cok kolay dogurun ıns epıdural dıye yalvardm yapmadı doktorum catır catır dogurdum dıkıslerım var kuzum sımdı uyudu bıraz aglak bebıs soganı kesıp koyamdm tam sutum gelmedı ama kolostrum gelıyor
Yok anam bacım bede tık yok.. Bnm sırayı geçigeciverin gari....
Benim ablamın kuyruk sokum kemiği ters normal doğum yaptı engel değil, bebeğininki de öyle oldu, hafif öukır Gamze gibi bir şey var orada, yoksa belli olmuyor. Umarım gönlüne göre doğum yaparsın..
çok sağol canım
hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah
ama benim kuyruk sokumu ters değil, doğum yoluna doğru normalden daha kavisli
çatı muayenesinde söylemek aklıma gelmedi, acaba söylesem kontrol edebilir miydi bilmiyorum
Canım riskli Olanları erken Alıp talip ediyorlar beni de erken Aldı yoksa normalde 36 itibariyle
Canım bu durumda pozüsyon degiştir...Kızlar benim bebıs sağ kaburgama o kadar baskı yapıyor ki anlatamam ya cok canim yanıyor daha 1 ay var nerdeyse doguma bu kadar yogun bi agrıyla naparım bilmiyorum bi caresi yok mu acaba bunun?
Benimkini de totosu var orda.bi geriliyor ki nefes alamıyorumKızlar benim bebıs sağ kaburgama o kadar baskı yapıyor ki anlatamam ya cok canim yanıyor daha 1 ay var nerdeyse doguma bu kadar yogun bi agrıyla naparım bilmiyorum bi caresi yok mu acaba bunun?
Canim benim oglan kurnaz heralde ben pozisyon degistirince oda degistiriyor sol kaburgaya geciyor oda olmadı kasıklarıma baskı yapmaya başlıyor canım cok sıkılıyor ya böyle olunca son 2 haftadır hep bi yerimde baskı en cokta sağ kaburgamdaCanım bu durumda pozüsyon degiştir...
Ayaktaysan uzan yada yürü yada bu duröda işe yarayan tek şey bu.. Pozüsyon degiştirmk.. Yatıyosan kalk öle dolas falan
Yerim ben onların totosunu yaa bi de canımızı yakmasalar üzmeseler biziBenimkini de totosu var orda.bi geriliyor ki nefes alamıyorumBi yerlestiremedi o totoyu sıpaaa yapcak birsey yok kuzum ona
tebrik ederim,,ne kadar güzel 4 kişilik bir aile oldunuz,, umarım herşey gönlünce olur,, bol bol da sütün,,,Kızlar 3600gr 50 cmdogdu Ahmetım cok zor oldu normal oldu ama saat on da sunı bagladılar sonra on bırde hıssetmeye basladım saat 2de dogdu kuzum odamda esım yanımda cektm sancıyı annemde vardı ıkı uc kere dus aldırdı doktorum yurudm falan ama mahvoldum Rabbm sızı cok kolay kurtarsın kızımınkı zor dıyordum bu daha zor oldu kısa surdu ama ıste sonunda kavustm valla dogum yapacak arkadaslar cok kolay dogurun ıns epıdural dıye yalvardm yapmadı doktorum catır catır dogurdum dıkıslerım var kuzum sımdı uyudu bıraz aglak bebıs soganı kesıp koyamdm tam sutum gelmedı ama kolostrum gelıyor
Gözün aydın canım, darısı başımıza inşallah...Kızlar Allah razı olsun hepınızden yalanıyor kuzum benm aklım hep sızde okurum hep ıns bı gunde hıkayemı yazarm sımdı gozunuz korkmasın opuyrm sızın yernıze ruya gıbı hersey geldı gectı
Bnmde sağ kaburgam ezilmiş gibi ağrı acı karışık bi halde rahatsız ediyor illa geriye yaslanık oturmam lazımKızlar benim bebıs sağ kaburgama o kadar baskı yapıyor ki anlatamam ya cok canim yanıyor daha 1 ay var nerdeyse doguma bu kadar yogun bi agrıyla naparım bilmiyorum bi caresi yok mu acaba bunun?
çok az kalmış canım sabret allah yardımcımız olsunAllahım suraya bende dogum yaptım,bebegimi kcagıma aldım demeyi nasip et......
Şaka bi yana ben ne zaman dogurcam ya
Geçer insallah biran önce de bizde rahat rahat oturur uzanırızBnmde sağ kaburgam ezilmiş gibi ağrı acı karışık bi halde rahatsız ediyor illa geriye yaslanık oturmam lazım
ay keşke bana lavmanı şimdi yapsalar :) zor durumdayımmmm yaniii
ay keşke bana lavmanı şimdi yapsalar :) zor durumdayımmmm yaniii
Kolay bişeymi ki? Hiç bilmiyorum.ay keşke bana lavmanı şimdi yapsalar :) zor durumdayımmmm yaniii
Tamam canım sevindim madem. Acımıyor mu?Canım lavmani sezeryan da olsan yapıyorlar.Arkadasim sezeryan oldu ona da yaptilar. Eskisi gibi değil o lavman hortumlari. Incecik birsey.Korkma o kısmı çok kolaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?