2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ay cnm geçmiş olsun Gözünüz aydın bol sütü olsun bebişinin inşallah darısı bizlere çok heyecanlıyım doğumlar arttıkça heyecanım artıyo :)

Gözünüz Aydın sağlıkla büyüsün inşallah darısı bizlerin başına sağlıkla...

Kızlar benim bebıs sağ kaburgama o kadar baskı yapıyor ki anlatamam ya cok canim yanıyor daha 1 ay var nerdeyse doguma bu kadar yogun bi agrıyla naparım bilmiyorum bi caresi yok mu acaba bunun?

Kızlar benim bebıs sağ kaburgama o kadar baskı yapıyor ki anlatamam ya cok canim yanıyor daha 1 ay var nerdeyse doguma bu kadar yogun bi agrıyla naparım bilmiyorum bi caresi yok mu acaba bunun?
Canım bu durumda pozüsyon degiştir...
Ayaktaysan uzan yada yürü yada bu duröda işe yarayan tek şey bu.. Pozüsyon degiştirmk.. Yatıyosan kalk öle dolas falan

Benimkini de totosu var orda.bi geriliyor ki nefes alamıyorum Bi yerlestiremedi o totoyu sıpaaayapcak birsey yok kuzum ona

Canım bu durumda pozüsyon degiştir...
Ayaktaysan uzan yada yürü yada bu duröda işe yarayan tek şey bu.. Pozüsyon degiştirmk.. Yatıyosan kalk öle dolas falan
Canim benim oglan kurnaz heralde ben pozisyon degistirince oda degistiriyor sol kaburgaya geciyor oda olmadı kasıklarıma baskı yapmaya başlıyor canım cok sıkılıyor ya böyle olunca son 2 haftadır hep bi yerimde baskı en cokta sağ kaburgamda

tebrik ederim,,ne kadar güzel 4 kişilik bir aile oldunuz,, umarım herşey gönlünce olur,, bol bol da sütün,,,

Bnmde sağ kaburgam ezilmiş gibi ağrı acı karışık bi halde rahatsız ediyor illa geriye yaslanık oturmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…