- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Temiz bir pamuğa anne sütünü damlatıp sil her iki gözü için ayrı ayrı en güzdli anne sütü.. Bir de göz kanallarına masaj..Kızlar kızımın sol gözünde hafif kızarıklık ve capaklanma vAr ne yapabilirim
Canım fisher price mi be ya da muadili sallanan salıncak alsan gündüzleri öyle oyalasan bebeği daha güzel değil mi ucuz Olanları da var ve bebekler çok seviyor benimki Hariç tabi :))Canim buyuk bebek yatagi var annemin evinde kardesimden kalma, o ust katta durcak bide alt katta bebisim uyurken kullanmak icin idareten bisey istiyoruz, buna 1bucuk yasa kaar kullanilir yaziyor, sallanma ozelligini kullanmam sabitlenebiliyormus, aradigim ozellik su; ufak olmasi, uygun fiyatli olmasi ve tabiki bebegimin icinde rahat edebilcegi genislikte olmasi :)
Bende de annem ya da misafir gelince konuşacak insan buldum mu yorulmama rağmen süt oluyor yoksa akşam 7 9 dan sonra zorlanıyorum. Inş bol faydalı sütlerimiz olur bebişlere.. Yatağa da bayıldım bu arada:))3 gundur sure nedense kisaldi artik cnm ,sutum ama annmde kalinca cok artiyor kendi evimde dogru duzgun beslenmedigim icin azaliyor ozellikle sabh 10 bucuk ve gece 11 gibi sut olmuyo yaa bende mecbur mama veriyorum
Ben her açtığımda yıkıyorum evdeysek dışarıda da Islak pamuk yapıyorum çünkü benim bile Islak mendile makyaj temizleme mendillerine alerjim var kızımı da kızarttı malesef onlar ama molfiksi Dediğin gibi deneyeceğim ..:))) evet bizde hala oleyiz mutfak biraz serin oraya bile çıkartırken bir kat fazla giydiriyorum . Bebeklerini dışarıya gezmeye çıkaran arkadaslarıda tebrik ediyorum :) . Bez konusunada gelince her bebegin cilt yapısı hassaslıgı farklıdır yani hangi bezin daha iyi gelecegini deneyerek ogrenebiliriz . Molfiks benm bebegme iyş gelebilir baskasına gelmez . Bi dene bakalım . Birde ıslak mendillerde pişik yapabilir ben petek dokulu olanlardan kullanıyorum . Makattaki çatlaktan dolayı doktorumuz ıslak mendili yıkamadan oldugu gbi sil demişti oyle siliyorum yinede pişik olmuyor.
Geçmiş olsun canım.. Artık havale da ısınacak nasıl baş edeceğiz belli değil :)Pinking Tree I imspecial teşkler canlarim yanitlariniz için yarın sağlık ocağında izlemimiz var gitmişken doktorada gösteririm
Canımo kadardan bişey olmaz ayrıca ben bunu denedim ve anladım ki bebek gazlıysa anne ne yerse yesin değişmiyo benim canıma tak etti artık herseyi yiyorum ama gazında bi artış olmadıCevabın için tskler cqnim ama baharat gqz yapmadimi malum bebek var
Cevabın için tskler cqnim ama baharat gqz yapmadimi malum bebek var
Yazdıkların özel sayılmaz ki hepimiz aynı dertlerden muzdaribiz:) su an ezan okunuyo sana dua edicem inş allah sana sabır eşinede anlayış versinangelsturkey canım benim evliliğim boyunca
yaşadıklarımın bir çoğunuz bir kısmını yaşamıştırsınız
aldatolmak dışında nerdeyse her şeyi yaşadım
evet benden çok daha kötü durumda olanlar var dünyada
benden çok daha iyi olanlarda var
kaldı ki benim gözüm çok iyi olanda değil
sadece normal olanda olması gerekende
ben yine eşimle konuşurum konuşmak zorundayım
başka seçeneğim yok mecburum
takılma yazdıklarıma kimse takılmasın
amacım kimsenin içini karartmak değil
dertleşmek işte...
özel sıkıntılarımı yazmamaya gayret edicem artık
negatif etkilenenler oluyor anlıyorum
iki yavrum sağolsun bana can olsun
yarın inşaallah pc açıp uzun uzun alıntı yapmak
istiyorum:)
Canım sizde de makatında çatlak var mı bende o konuyu açacaktım bizim bebekte ne zamandır kakasını yapamıyor belli bir azalma oldu gazını çıkarırken ağlayarak çıkarıyor:))) evet bizde hala oleyiz mutfak biraz serin oraya bile çıkartırken bir kat fazla giydiriyorum . Bebeklerini dışarıya gezmeye çıkaran arkadaslarıda tebrik ediyorum :) . Bez konusunada gelince her bebegin cilt yapısı hassaslıgı farklıdır yani hangi bezin daha iyi gelecegini deneyerek ogrenebiliriz . Molfiks benm bebegme iyş gelebilir baskasına gelmez . Bi dene bakalım . Birde ıslak mendillerde pişik yapabilir ben petek dokulu olanlardan kullanıyorum . Makattaki çatlaktan dolayı doktorumuz ıslak mendili yıkamadan oldugu gbi sil demişti oyle siliyorum yinede pişik olmuyor.
makatta çatlak teşisini doktorun koyması lazım canım ben makatının içndeki çatlagı farketmiştim ama çatlak için bişey yapmadım doktora goturdum evet çatlk var dedi iki tane krem ve kabızlık şurubu yazdı bir ay kullan dedi ve şukur geçti artık yapabiliyor kendisi .Canım sizde de makatında çatlak var mı bende o konuyu açacaktım bizim bebekte ne zamandır kakasını yapamıyor belli bir azalma oldu gazını çıkarırken ağlayarak çıkarıyorne yapmam lazım doktor size ne dedi
cnm bende gördüm bariz çatlak var poposunda çocuk cerrahına mı götürdün cnm zaten geçen gün gitmiştimmakatta çatlak teşisini doktorun koyması lazım canım ben makatının içndeki çatlagı farketmiştim ama çatlak için bişey yapmadım doktora goturdum evet çatlk var dedi iki tane krem ve kabızlık şurubu yazdı bir ay kullan dedi ve şukur geçti artık yapabiliyor kendisi .
Biogara evde var, içirmiyorum ama bugün başlayayım, Zeytinyağı işe yaramadı.Canim benim oglum ilk iki ay yapamıyordu doktor bana gaz için biogaia vermisti kabızlıgada iyi geldi birde bebegine mama veriyormusun bilmiyorum ama ben mamaya bir çay kaşıgı zeytin yagi koyuyorum hemen kakasini yapiyor
Erkekler böyle maalesef, bende senin gibiyim çok huzursuz bir bebeğim var, durmuyor susmuyor.... Geçenlerde eşim artık isyan bayrağını çekti, herkesin evine bebek huzur getirir biz daha huzursuz olduk dedi.. Üzüldüm. Sabret arkadasım inşallah düzene girecek herşey.Günlerdir yazıcam kimsenin morelini bozmak istemediğimden yazmıyorum.çok kötü depresyon geçiriyorumhiç uyumayan bi bebeğim var daha doğrusu gece ortalama 8 saat uyuyor ama gündüz sıfır!saatlerce uyutmak için çabalıyorum uykusu var 5 dk ya uyuyor ya uyumuyor gözlerini açıveriyor artık bende de hal kalmıyor delirecek duruma geliyorum tüm çabam çöpe gidiyor ne yemek yapmaya ne yemeye kesinlikle vakit yok ve doğduğundan beri değişmedi.özellikle de bu 12.hafta iyice huysuzlaştı.(kilo alımı iyi yani açlıktan uyuyamama değil,gazıda azaldı baya)eşim hiç destek olmuyor.bebekten önce inanılmaz iyiydik artık çok kötü.benim sabrım kalmadı destek olsun istiyorum ama o kucağında 5 dk tutmayı yardım etti sanıyor.az önce kötü bir şekilde tartıştık ilk defa kötü laflar ettim ne işe yararsınki dedim o da bana sesini yükseltti boşanalım dedi çok mutsuzum kaldıramıyorum ben artık yapamıyorum
Sagol canim bakiyim dedigin modellerede, benim buldugum cok dandikse almiim onucanım baby life portatif beşik modeli hem daha kullanışlı hemde yer kaplamıyor . Bu mode civil dede vardı sitesinde de ben pek begenmedik dandik geldi bana kenarlar filan demirli . Bu dedigim model civilin sitesindede vardı bir bak istersen . Benim kendi kullandıgım beşik modelinin birisi beneto t400 model inanılmaz memnunum sallaması çok guzel iyikide almışım . Birinin modelde crystal baby sepet beşik ondanda memnunum çok kaliteli kullanışlı ama tentesinin kumaş kapanabilir kumaş olanını istemiştim karanlık olunca iyi uyur diye ama yarı kumas yarı tul olandan gondermişler o yuzden bşraz siteyle sorun yasadım ama tentesi dışında guzel bi beşik . Yer kaplama açısından da baby life ile beneto modeli tavsiye edebilirim .
Oh mis gibi yer yatagi :)Buda cuma gecesi ananemizde kalinca bnm oglana yaptigi yatak,ayyy icine uyumadan koydukk cok gulduu :))) oda anladi ne komik bi yatak bu demistieEki Görüntüle 1485028
Canım biogaia bizde de var sen nasıl kullanıyorsun benimde bebeğim kakasını yapamıyor ne zamandan beriCanim benim oglum ilk iki ay yapamıyordu doktor bana gaz için biogaia vermisti kabızlıgada iyi geldi birde bebegine mama veriyormusun bilmiyorum ama ben mamaya bir çay kaşıgı zeytin yagi koyuyorum hemen kakasini yapiyor
Canim salincak gibi degil ben bilfigin yatak gibi istiyorum, bazen gece uykularinida o yatakta yaptirirm cunku, tinylove gordum mama sandalyesi olarakda kullaniliyormus, biraz daha bakiyim en iyisi :)Temiz bir pamuğa anne sütünü damlatıp sil her iki gözü için ayrı ayrı en güzdli anne sütü.. Bir de göz kanallarına masaj..
Canım fisher price mi be ya da muadili sallanan salıncak alsan gündüzleri öyle oyalasan bebeği daha güzel değil mi ucuz Olanları da var ve bebekler çok seviyor benimki Hariç tabi :))
Bende de annem ya da misafir gelince konuşacak insan buldum mu yorulmama rağmen süt oluyor yoksa akşam 7 9 dan sonra zorlanıyorum. Inş bol faydalı sütlerimiz olur bebişlere.. Yatağa da bayıldım bu arada:))
Ben her açtığımda yıkıyorum evdeysek dışarıda da Islak pamuk yapıyorum çünkü benim bile Islak mendile makyaj temizleme mendillerine alerjim var kızımı da kızarttı malesef onlar ama molfiksi Dediğin gibi deneyeceğim ..
Geçmiş olsun canım.. Artık havale da ısınacak nasıl baş edeceğiz belli değil :)
Canım kesinlikle otomatik sallanabilen beşiklerden al ben ana dizi aldım elimle sallıyorum otomatik sallanan beşiği sonradan gördüm keşke ondan alsaydım dedim bebeğinin 1 yaşına kadar uyuma şekli değişir sallanmayı isteyebilir onu alırsan rahat edersin cnm ebebekte de bakabilirsinSagol canim bakiyim dedigin modellerede, benim buldugum cok dandikse almiim onu
canim oKizlar hatirlayamadim bi arkadas 10 gundur kilo almadi demisti ne yapti acaba sonra aldi mi bebisi. .
Az once tarttim benim cadi 1 haftadir kilo almamis gibi zaten bikac dakikada zor olctu makina kipirdanip duruyo ustunde..Kilo alimi yavasliyor biliyorum ama alması gereken bi standart da var sonuçta. .sutum var, beslenmem pek değişmedi bilemedim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?