2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar kızımın sol gözünde hafif kızarıklık ve capaklanma vAr ne yapabilirim
Temiz bir pamuğa anne sütünü damlatıp sil her iki gözü için ayrı ayrı en güzdli anne sütü.. Bir de göz kanallarına masaj..

Canım fisher price mi be ya da muadili sallanan salıncak alsan gündüzleri öyle oyalasan bebeği daha güzel değil mi ucuz Olanları da var ve bebekler çok seviyor benimki Hariç tabi :))
3 gundur sure nedense kisaldi artik cnm ,sutum ama annmde kalinca cok artiyor kendi evimde dogru duzgun beslenmedigim icin azaliyor ozellikle sabh 10 bucuk ve gece 11 gibi sut olmuyo yaa bende mecbur mama veriyorum
Bende de annem ya da misafir gelince konuşacak insan buldum mu yorulmama rağmen süt oluyor yoksa akşam 7 9 dan sonra zorlanıyorum. Inş bol faydalı sütlerimiz olur bebişlere.. Yatağa da bayıldım bu arada:))

Ben her açtığımda yıkıyorum evdeysek dışarıda da Islak pamuk yapıyorum çünkü benim bile Islak mendile makyaj temizleme mendillerine alerjim var kızımı da kızarttı malesef onlar ama molfiksi Dediğin gibi deneyeceğim ..

Pinking Tree I imspecial teşkler canlarim yanitlariniz için yarın sağlık ocağında izlemimiz var gitmişken doktorada gösteririm
Geçmiş olsun canım.. Artık havale da ısınacak nasıl baş edeceğiz belli değil :)

Kizlar herkes kilodan bahsediyor ben hastaligimdan dolayı bir türlú yazamadım benim bebise çok severek içtigi mamayi artik zorla içiroyorum sanki iştahı kapanmis sütümü daha çok tercih ediyor memeden kopmak istemiyor ama bana sanki doymuyor gibi geliyor ne yapsam acaba

Pinking Tree sagol canim benim bebekte pek isilik olmazdı persembe günü kv me gitmiştik orda onu çok öptüler ondan oldu srnin dedigin gibi bende sürekli yıkİyorum simdi biraz geçmis

Cevabın için tskler cqnim ama baharat gqz yapmadimi malum bebek var
Canımo kadardan bişey olmaz ayrıca ben bunu denedim ve anladım ki bebek gazlıysa anne ne yerse yesin değişmiyo benim canıma tak etti artık herseyi yiyorum ama gazında bi artış olmadı
Cevabın için tskler cqnim ama baharat gqz yapmadimi malum bebek var

Yazdıkların özel sayılmaz ki hepimiz aynı dertlerden muzdaribiz:) su an ezan okunuyo sana dua edicem inş allah sana sabır eşinede anlayış versin

Canım sizde de makatında çatlak var mı bende o konuyu açacaktım bizim bebekte ne zamandır kakasını yapamıyor belli bir azalma oldu gazını çıkarırken ağlayarak çıkarıyor ne yapmam lazım doktor size ne dedi

makatta çatlak teşisini doktorun koyması lazım canım ben makatının içndeki çatlagı farketmiştim ama çatlak için bişey yapmadım doktora goturdum evet çatlk var dedi iki tane krem ve kabızlık şurubu yazdı bir ay kullan dedi ve şukur geçti artık yapabiliyor kendisi .

cnm bende gördüm bariz çatlak var poposunda çocuk cerrahına mı götürdün cnm zaten geçen gün gitmiştim

Günlerdir yazıcam kimsenin morelini bozmak istemediğimden yazmıyorum.çok kötü depresyon geçiriyorum hiç uyumayan bi bebeğim var daha doğrusu gece ortalama 8 saat uyuyor ama gündüz sıfır!saatlerce uyutmak için çabalıyorum uykusu var 5 dk ya uyuyor ya uyumuyor gözlerini açıveriyor artık bende de hal kalmıyor delirecek duruma geliyorum tüm çabam çöpe gidiyor ne yemek yapmaya ne yemeye kesinlikle vakit yok ve doğduğundan beri değişmedi.özellikle de bu 12.hafta iyice huysuzlaştı.(kilo alımı iyi yani açlıktan uyuyamama değil,gazıda azaldı baya)eşim hiç destek olmuyor.bebekten önce inanılmaz iyiydik artık çok kötü.benim sabrım kalmadı destek olsun istiyorum ama o kucağında 5 dk tutmayı yardım etti sanıyor.az önce kötü bir şekilde tartıştık ilk defa kötü laflar ettim ne işe yararsınki dedimo da bana sesini yükseltti boşanalım dedi çok mutsuzum kaldıramıyorum ben artık yapamıyorum

Canim benim oglum ilk iki ay yapamıyordu doktor bana gaz için biogaia vermisti kabızlıgada iyi geldi birde bebegine mama veriyormusun bilmiyorum ama ben mamaya bir çay kaşıgı zeytin yagi koyuyorum hemen kakasini yapiyor
Biogara evde var, içirmiyorum ama bugün başlayayım, Zeytinyağı işe yaramadı.

Erkekler böyle maalesef, bende senin gibiyim çok huzursuz bir bebeğim var, durmuyor susmuyor.... Geçenlerde eşim artık isyan bayrağını çekti, herkesin evine bebek huzur getirir biz daha huzursuz olduk dedi.. Üzüldüm. Sabret arkadasım inşallah düzene girecek herşey.

Sagol canim bakiyim dedigin modellerede, benim buldugum cok dandikse almiim onu

Canim benim oglum ilk iki ay yapamıyordu doktor bana gaz için biogaia vermisti kabızlıgada iyi geldi birde bebegine mama veriyormusun bilmiyorum ama ben mamaya bir çay kaşıgı zeytin yagi koyuyorum hemen kakasini yapiyor
Canım biogaia bizde de var sen nasıl kullanıyorsun benimde bebeğim kakasını yapamıyor ne zamandan beri

Canim salincak gibi degil ben bilfigin yatak gibi istiyorum, bazen gece uykularinida o yatakta yaptirirm cunku, tinylove gordum mama sandalyesi olarakda kullaniliyormus, biraz daha bakiyim en iyisi :)

günaydın güzel anneler tatlı bebekler

iki gündür çamaşır suyum yoktu

dün kavuştum ayy nasıl mutlu oldum:)

resmen bağımlı olmuşum:)

gece oğlumu emzirirken uyuklamaya başladım

ilk başlarda uyumazdım

gece gece telden nete giricem uyumamak için

güüüüzeeel bir kahvaltı yapıp

az ortalığı toparlayıp pc başına geçicem özledim

hoş sabah altıdan beri topluyorum

ama baba oğul tekrar dağıttılar

nasıl başarıyorlarsa sanki kasırga geçmiş:)

Sagol canim bakiyim dedigin modellerede, benim buldugum cok dandikse almiim onu
Canım kesinlikle otomatik sallanabilen beşiklerden al ben ana dizi aldım elimle sallıyorum otomatik sallanan beşiği sonradan gördüm keşke ondan alsaydım dedim bebeğinin 1 yaşına kadar uyuma şekli değişir sallanmayı isteyebilir onu alırsan rahat edersin cnm ebebekte de bakabilirsin

praline canım sallama özellikli istemiyormuşsun

o modelden alma canım

bende onun yonca bam bamı var

altı ay anca kullanılır

park beşik al derim ölçüsü küçük olandan

daha pratik katlayıp her yere taşırsın

tatile gitsen otel odana bile götürürsün

Pinking Tree canım emme saati bizde

hala saat başı ve iki saatte bir

emme sıklıkları tam tersi artıyor

sadece emme süreleri azalıyor

artık beş dk da bitiriyor emme işini

canim o praline ydi 3-4 ay arasi kilo aliminin yavaslicagini biliyorsun bize sen soylesdin boyunu olc canim belki bu hafta sadece boyu uzamistir. Panik yapma canm haftalik almasi gereken diye bakma aylik toplam 600 olsun cunku bi hafta eliyle bisey almaya calisiuyor bi hafta basi buyuyor bazen kilo ben oyle cozuyorum olayi yoksa surekli kilo alamiyor bebisler bazen cok emermis enerjisine hore sut uretilirmis bazenkilo alicam sonyali gondrrirmis ona gore sut yani ay ay icerigi degisem bi mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…