İnşallah arkadaşım inşallah...Allah yardımcımız olsun güç versin hepimize.eşim bana diyorki sen de tüm kadınlar gibi bebeğe ben bakıyorum diyosun ben bişey yapmıyorum öyle mi diyo..gündüz işe gidiyor akşam yorgun gelip bebeği sevip uyuyor.gece kalkmaz gündüz zaten hep bende.nasıl bakmaysa bu.uyumayan bebek çok zorErkekler böyle maalesef, bende senin gibiyim çok huzursuz bir bebeğim var, durmuyor susmuyor.... Geçenlerde eşim artık isyan bayrağını çekti, herkesin evine bebek huzur getirir biz daha huzursuz olduk dedi.. Üzüldüm. Sabret arkadasım inşallah düzene girecek herşey.
canim oncelikle panik yapma butun kadinlar ayni seyi yasiyor esinin destegini beklemen normal bi yerden sonra anlamalarini bekliyoruz soylediginizde bagirarak soyluyoru tatli dille aoylemyiyoru bizimki inan 2.xocugumuz bu cocuga elini surmuyor ustelik dun iki tane kanaryamiz var yavrulari 3 tane yeni bana doyoki annesi bak mucize :) bende dedimki bi kusun anasi olmamistimİnşallah arkadaşım inşallah...Allah yardımcımız olsun güç versin hepimize.eşim bana diyorki sen de tüm kadınlar gibi bebeğe ben bakıyorum diyosun ben bişey yapmıyorum öyle mi diyo..gündüz işe gidiyor akşam yorgun gelip bebeği sevip uyuyor.gece kalkmaz gündüz zaten hep bende.nasıl bakmaysa bu.uyumayan bebek çok zor
Canim biz dogdugumuzdan beridir oyleyiz nerdeyse ilk 15 gün hergun kaka yati sonra bi basladi hep 5 6 gunde bi yapiyor ya fitille ya da kulak cubuguyla yatırıyorum ve inanailmaz sinirlerimi bozuyor bu durum zeytinyagi katiyorum mamaya ama ise yaramiyor ve son 10 gundur kakasida sertleşti baya zorlaniyor cocuk dr baktı makatta catlak yok dedi ama bi sorun varki bu bebek böyleKızlar benim yavrucak kakasını yapmıyor, iki oldu fitile yaptırıyorum haftada bir yaptırıyorum, acaba yanlış mı yapıyorum, benim gibi sorun yasayan var mı aranızda.
Canim dünkü mesajimda bende benzer sorunlarla isyan ettim artık katlanilmasi cok zor gercekten o kadar tartısıyoruz ki rüyamda bile bugun tartışıyodum esimle bi bas agrisiyla uyandim...ben pollyannacilik yapamiyorum herseyden mutlu olumlu bi taraf bulamiyorum ortada bariz sorunlar varken aman oda erkektir elinden anca bu geliyor ben dogurdum ben bakarim demiyorum zaten boyle diye diye bu erkek milleti uzerine dusen sorumlulugu yerine getirmeyen her zorluktan sıvışan tipler oluyorlar...ben anneysem oda baba bakmak zorunda cocuguna onlar calisiyorsa bizde çalışıyoruz ev isi bulasik yemek utu temizlik gelen giden misafir agirlama ustune bide cocuk bakayim oda sadece ise gidip gelsin oh ne güzel....ben iyice gözümü kararttim bigun yazarim buraya bosandim diye...gene cok sinirlendim neyse canim uzme kendini kötü laf dedim diyede uzulme canina tak demistir de ondan demissindirGünlerdir yazıcam kimsenin morelini bozmak istemediğimden yazmıyorum.çok kötü depresyon geçiriyorumhiç uyumayan bi bebeğim var daha doğrusu gece ortalama 8 saat uyuyor ama gündüz sıfır!saatlerce uyutmak için çabalıyorum uykusu var 5 dk ya uyuyor ya uyumuyor gözlerini açıveriyor artık bende de hal kalmıyor delirecek duruma geliyorum tüm çabam çöpe gidiyor ne yemek yapmaya ne yemeye kesinlikle vakit yok ve doğduğundan beri değişmedi.özellikle de bu 12.hafta iyice huysuzlaştı.(kilo alımı iyi yani açlıktan uyuyamama değil,gazıda azaldı baya)eşim hiç destek olmuyor.bebekten önce inanılmaz iyiydik artık çok kötü.benim sabrım kalmadı destek olsun istiyorum ama o kucağında 5 dk tutmayı yardım etti sanıyor.az önce kötü bir şekilde tartıştık ilk defa kötü laflar ettim ne işe yararsınki dedim o da bana sesini yükseltti boşanalım dedi çok mutsuzum kaldıramıyorum ben artık yapamıyorum
Günde 1 kere çay kaşığına 5 damla damlatıp veriyorduk.Kızlar biogaia nasıl kullanılmalı aldım öylece duruyor buzdolabımda
Benim bebişte bir doktor çatlak var dedi iki krem vermişti karıştırıp sür sonra başka doktorlar yok dedi o kremler dermotop anestol dü sanırım epantjen ile karıştırıyordum .Canım sizde de makatında çatlak var mı bende o konuyu açacaktım bizim bebekte ne zamandır kakasını yapamıyor belli bir azalma oldu gazını çıkarırken ağlayarak çıkarıyorne yapmam lazım doktor size ne dedi
Benim Bebiş de öyle canım uyudu mu kucağından indirme belki öyle yüzün uyun beş dk değil de on dk :) bir de açıkhavada yormaya bak ama bebekle ilgilenerek hani gezmek için değil de birebir obu yorarak geçir. Benim bebeğim de öyle uyumuyor kucaktan inmiyor Allah yardımcın olsun seni çok iyi Anlıyorum.. Eşine gelince zamanla üçlü hayata alışacaksınız herkesin evinde şimdi o Cümleler geçiyor yorgunluk insanları tahammülsüz hale getiriyor geçecek ibş..Günlerdir yazıcam kimsenin morelini bozmak istemediğimden yazmıyorum.çok kötü depresyon geçiriyorumhiç uyumayan bi bebeğim var daha doğrusu gece ortalama 8 saat uyuyor ama gündüz sıfır!saatlerce uyutmak için çabalıyorum uykusu var 5 dk ya uyuyor ya uyumuyor gözlerini açıveriyor artık bende de hal kalmıyor delirecek duruma geliyorum tüm çabam çöpe gidiyor ne yemek yapmaya ne yemeye kesinlikle vakit yok ve doğduğundan beri değişmedi.özellikle de bu 12.hafta iyice huysuzlaştı.(kilo alımı iyi yani açlıktan uyuyamama değil,gazıda azaldı baya)eşim hiç destek olmuyor.bebekten önce inanılmaz iyiydik artık çok kötü.benim sabrım kalmadı destek olsun istiyorum ama o kucağında 5 dk tutmayı yardım etti sanıyor.az önce kötü bir şekilde tartıştık ilk defa kötü laflar ettim ne işe yararsınki dedim o da bana sesini yükseltti boşanalım dedi çok mutsuzum kaldıramıyorum ben artık yapamıyorum
Salıncak koltuk yatak oluyor sanırım 3ü bir arada ama eflalim in dediği givi bence park yatak al ucuz hem yer kaplamaz em her yere taşınır hem de seneye vs her zaman kullanırsın.. Burada on yatağı var Bebeğin ama Amerika'da park yatak vardı en güzeli seğil ama en kullanışlısıydo:))Canim salincak gibi degil ben bilfigin yatak gibi istiyorum, bazen gece uykularinida o yatakta yaptirirm cunku, tinylove gordum mama sandalyesi olarakda kullaniliyormus, biraz daha bakiyim en iyisi :)
Bende otomatik sallanan var ama hızlı sallıyor beş ayarı var en yükseği bile yenidoğan için fazla hızlı malesef bir de bir YAŞ diyor ama ben paketlerin kaldırdım bile beşiği.. Maksimum altı ay gerçi ben Reflü yastığı ile kullandığım için yatak küçülüyor ama olsjn...Canım kesinlikle otomatik sallanabilen beşiklerden al ben ana dizi aldım elimle sallıyorum otomatik sallanan beşiği sonradan gördüm keşke ondan alsaydım dedim bebeğinin 1 yaşına kadar uyuma şekli değişir sallanmayı isteyebilir onu alırsan rahat edersin cnm ebebekte de bakabilirsin
Pinking Tree canım emme saati bizde
hala saat başı ve iki saatte bir
emme sıklıkları tam tersi artıyor
sadece emme süreleri azalıyor
artık beş dk da bitiriyor emme işini
Bu erkekler bizden daha hamile daha lohusa daha yorgun oluyorlar resmen yarışıyorlar bizle :) anlamadım gitti...İnşallah arkadaşım inşallah...Allah yardımcımız olsun güç versin hepimize.eşim bana diyorki sen de tüm kadınlar gibi bebeğe ben bakıyorum diyosun ben bişey yapmıyorum öyle mi diyo..gündüz işe gidiyor akşam yorgun gelip bebeği sevip uyuyor.gece kalkmaz gündüz zaten hep bende.nasıl bakmaysa bu.uyumayan bebek çok zor
Evet canim onu bende dusundum biz surekli bi yerlere gidiyoruz simdiden 4 planimiz var, ama annem park yatak cok buyuk diye istemiyor, esim gelince annemlerin ust katta kucuk daire var biz oraya gececegiz ve orda bebek besigi var normal buyuk, alt kat icin istiyorum yer kaplamamasi lazim odanin bi kenarina koymak icin bisey ariyorum, neyse ben ebati kucuk park yataklarada bakiyim sagol cnaimpraline canım sallama özellikli istemiyormuşsun
o modelden alma canım
bende onun yonca bam bamı var
altı ay anca kullanılır
park beşik al derim ölçüsü küçük olandan
daha pratik katlayıp her yere taşırsın
tatile gitsen otel odana bile götürürsün
Canım çok kullanışlı ve kaliteli görünüyorKızlar kanz da bir bebek arabası görmüş annem çook uygun fiyati kullanan ya da hakkında bilgisi olan var mi ???????????resmini gördüm ben görünüşü güzel ama tam onlarak kaliteli durmuyor sanki bilemedim fiyati bu ay için 369 tl mis normalde 469 tl .
Markası : Doll neon puset
Eki Görüntüle 1485321 Eki Görüntüle 1485322 Eki Görüntüle 1485323
Canim cok sagol hemen kaydettim, son koydugun fotoyu kitaptan cektin sanirim hangi kitap acaba? Ek gidayla ilgili bebek tarif kitabi vs almayi dusunuyorum bendeDoktorun ablama vermiş olduğı ek gıda kağıtları kızlar belki ön bilgi edinmek için işinize yarayabilir.. Allah izin verirse ben 6 ay sadece anne sütü diyr düşünüyorum ama sütüm yetersiz olursa ek gıdaya sebzelerle yoğurtla başlayacağım meyve Muhallebi değil de.. Çünkü çocuklar Diğerlerini hep reddediyor sonra eflal yazmıştı ... Ini işinize yarar
Ben bunun benzeri chicco kullanıyorum sepeti falan böyle öok memnunum kanz ı hiç denemedim görmedim ama yalan Olmasın..Kızlar kanz da bir bebek arabası görmüş annem çook uygun fiyati kullanan ya da hakkında bilgisi olan var mi ???????????resmini gördüm ben görünüşü güzel ama tam onlarak kaliteli durmuyor sanki bilemedim fiyati bu ay için 369 tl mis normalde 469 tl .
canım büyük oğluma 2 aylıkken almıştık araba ona da ana kucağı olmadan koymuştuk direkBüyük oğlanla baba ilgilensin küçükle sen ilgilen iş bölümü yapın olmaz mı ? Ayrıca oğlunun araba sevmemesi de zor araba bizim kurtarıcımız üç saat gezsek kızım gık demez arabada . Burdada hava cok guzel bizde cıkcaz birazdan bu arada benim puset tasımaktan kolum koptu ne zaman bebişleri pusetsiz arabaya koyabiliriz siZce ?
yok kızmam aynen odun:)Ooo sende böyle yaparsan biz ne yaparız sen süper annesin seni örnek alırken sen karamsar oluyorsun yakışmadı sana evt yazdıklarından yola çıkarak şöyle diyebilirim eşim gerçekten odun kızma böyle söyledim diye eğer boşanmayı düşünmüyorsan takmayacaksın o odunsa srnde biraz arsız ol o sende gel demediyse sen bende gelicem de takıl peşlerine inan bir hafta dışarı çıkıp hava almasam bunalıma giriyorum ev oturması değil hava almaya çık 2 çocukla zorda sohbetini srvdiğin birinden rica et oda gelsin yada büyük oğlunun anlaşabildiği biri olursa o o onunla ilgilenir sen minikle bir hava alırsın ohh dersin
ay evet ya trip da atamıyoruz aynen çocuk yüzünden konuşuyorum:)Ben de isterdim valla vıdı vıdı kendimi yerim hep. Dün akşam eşime kırıldığım için benim de moralim bozuk . Eskiden ne güzel trip atar hiç konuşmazdım anlattı hatasını. Çocuk olunca onla ilgili mecbur konuşmak zorunda kalıyorum triplerim eski etkisini yaratmıyor
hamdolsun canım haklısınBende eskiden öyleydim ama kucagımda yatan sapasaglam sağlıklı bebegimi gördükçe dünya yansa umrumda değil diyorum. Sende öyle düşün şu anda bu basıt sorunlarla değil oğullarının saglık sorunlarıyla ugrasıyo olabilirdin allah korusun cok sukur boşver gitsin
hadi hayırlı olsun ek gıda döneminiz:) her yemeği sevsin kuzun inşaallahKızlar onbes haftalığız son zamanlarda sanki doymuyodu bugün kahvaltıda yoğurt verdim bi kasık yani ek gıdaya basladıkkkkkkk yuppi :) vatana millete hayırlı olsun :)
ah canım bizde durum tersi eşim rahattır ben geriliyorum çocuklar huysuzlandıkça ben otoriterim eşim çok rahat bu konudaİyi yapmıssın hatta hava güzelse piknige gidin cok pimpirik yapma ağlasınlar üşüsünler için gitse bile ses etme erkekler sıkıntıya gelemiyo bebeler huysuzlansa bild eve gelince kocacım iyiki cıkmısız cocuklara iyi geldi de politik ol haha:) adam alıssın sizle cıkmaya sonra sen istemesen de o hadi cıkalım diycek dene ve gör
canım hiç patlama az sabret inceden inceden ayar ver azar azar alıştır dışarı çıkmaya, yaz geliyor zaten sık sık çıkarır eşindeCanım seni çok iyi anlıyoruz bende dün yalvardım çıkarmadı beni neymiş efendim işlerim var günler çuvala mı girdi başka gün gideriz dedi anlamıyorlar odunlar çünkü kafayı yedim evde günler çuvals mı girdi başka zaman gideriz diyor nisan ayında güneşli hava bulmak zor üstelik haftasonu .. ve canımız çıktı çocuklarla uğraşmaktan bunaldık gelde anlat .. çocuk olmadan önce ben istemesemde zorla kaldırır beni götürürdü hatta kalkmak istemediğim zamanlar benimle çok tartışmıştır o kadar ki .. çocuk olduktan sonra 4 döndü hep tamam diyor ama götürmüyorçok sıkıldım artık son ayıma kadar hergün dışardaydık gezerdik ama çocuk oldu bu adam değişti heralde çocukla çok zor olur diye düşünüyor onun bu ön yargısını yıkmam lazım yoksa fena patlayacam
ayy canım bende sevmiyorum ev oturmasını ama sosyal anlamda gittiğimiz bir yerde yok birde benim arkadaşım yok hep akraba tayfası onlarla da samimiyet yok, aynı şehirde olsaydık ta senle görüşseydik:)@hihami mevludunuz hayrli olsun darisi dugunune
Nego canim esinin yardim etmesi falan guzelde disari cikmana izin vermemesi zor az buxuk benjm esimde oyleydi dyim ama ben cikrim her ciktiggimda buyuk kizim baska evlerin tozuna gelemedigi icin yani temiz olsa bile hasta oldu bende onun dedigune geldim sonunda bu yuzden oda kendisi cikartmak zorunsa ve hep evde oldugunda hava sartlari musaitse ezdiriyor gezdirmelide zaten cikamadigimiz hfta bende sinir oluyor farkinda benim esim disariya bebeklerle markete parka yalniz gitmeme hic bisy demez ev ortaminda olan oturmalara karsi bende hakikaten ev oturmasindan nefret eder hale geldim millete misafir gidince hassasim ben dikkat ederm evine ev sahibine davraniyorum ama millet bana gelince hic ozen gostermiyor cok misfirver davraniyorum hep gelmel istiyorlar sonra ama hassasiyet sifir gelsinnlerde ben ecomin dagitilmasima izin veriyorsam onlatda bi tv acip cocuklari atalim ohh fdedikodu yapalim yiyelim derse bende artik sadece bi kac sevdigim insanla ev oturmasi yaparim benim bi arkadasim var songülum onla gezeriz birbirimize geliriz dagitiriz diger insanlara mesafeliyim inan insanlar utanmaz birde zaten eaimin abisi ve ablalarida var onlarlada ev oturmasi yapiliyor yeterde artar bile
canım bizde tam tersi ben huysuzlanıyorum çocuklar huysuzlanınca:)Nego cnm erkekler disarida COcuk huysuzlaninca geriliyolar, ben kizim huysuzlanmaya baslamadan gezdiysek bi sure donelim diyorum..Kizim huysuzlaninca da sakin kalmaya calisiyorum o da gerilmesin diye. .çocuktur aglayabilir hemen donmek zorunda değiliz diyorum Cnm..
Biz bugün ustu acik avm ye Gittik bi nevi sokakta gezmis gibi olduk..Benim minik bi sure arabada gezdi sonra da kucakta..Cok sukur hic huysuzlanmadi teyzeleri, hatta esim sen bi kangru al avm ye git diyo..bi de cici aldim kizima h&m den yazlik..
Ben de stres atinca esimin disari cikmasina bişey demedim arkadaşları ile..
Bu arada sanki regl olucam 2 gündür ha oldum olacak gibiyim..
uygulayın bencede:)Kizim eve geldiginden beri uyuyo, kac saat oldu..
Gece uyur mu bilmem artik, esim de aksamlari avm ye gidelim yoralim biraz prensesi diyo. .Benim de Isime Gelir uygularsak..
bi de kizlar benim cadinin kafasinda konak olmus bingildagin ustunde..Ne yapmak lzm acaba..
ay canım zaten imreniyorum sana maşallah çıkıyorsun gerçi canım bende iki çocuk var tek çocukla bende çıkıyordum rahatça, ah o ağlama bizde her çıkmamızda oluyor resmen evi istiyor benim minikCanim beni biliyosun hep ciktim disari tabi bazen bende cok zorlaniyorum, hele bugun anlatamam ne zorluk yasadim, arkadaslarla bi yere gitcektik, tam evden cikcam kizi hazirladim kendim hazirlandim kanguruya bagladim ay bi aglama krizi geldi nasil agliyor kipkirmizi oldu, tramvay saatine yetismemiz lazim, onu kacirirsak otobus kacircaz filan, bir suru is.. Neysey kanguru belime bagli kiz kucagimda ttamvay duragina kostuk :)) halimiz komedi, sonra oturdum tramvayda emzirdim dusun, cok utandim ama napim mecbur kaldim. Kizi tekrar koydum kanguruya yok istemiyor Allahim kucahimda tasidim cok yoruldum, gittigimiz yer kalabalik gurultulu saydim 15 cocuk vardi :) bizimki zavalki hic uyuyamadi gurultuden, nalim bozmadim moralimi tadini cikarmaya calistim, artik hayatim boyle bende bu hayata adapte olmaliyim
ooo dört aile maşallah canım sende güzel misafir ağırlıyorsuniyi geceler misafirler gitti 4 aileydi guzel gecti arkadaşlarla içlerinde en Küçükleri benim ama yine de cok iyi geldi hepsi hayat dolu içim açıldı....ark. la yedim nereye gityi bilmiyorum.az once tepsinin tencerenin başında goturdum valla gece gece bu iştahla sonum nereye gider bilmiyorum...cok yiyorum cok.avantajım kilomu pek belli etmiyorum.
başım ağrıyor yoruldum uyuyayim ins.yarin geçmişe bakarım
ayy bende varım bende kaldı kilom diyorum herkes de daha üç ay oldu dur bir diyorlar neyse ki:) ne diyeti canım diyet yapsak süt kalmaz yemeye devam:)ayy mervee
sende aynı bennn
herkese yakınıyorum kaldı kilolar veremıyorum soruyorlar peki diyetmi yapıyorsun azmı yiyorsun diye
sonrada utanıyorum yooo diyorum emziriyorum yaa
halbuki emzirmek ekstra 700 kalori fazla yediğimiz şeyleri yakıyor
nee 700 ü ne tatlısı ne tuzlusu ne nutellamız eksik değil,3 kişilk yiyorum günde 3000 kaloriyı geçiyodur yediklerim
dün mevlütte 1 kişil yiyecek fevkalede doyurucuydu ve ben 2 tabak yedim
76 kg yum dün herkese 73 dedim
söyleyene bakma söyletene bak demişler
hayırlı olsun güle güle kullanın canımbu arada kızlar almak istediğim bir bebek arabası vardı,yurt dışından geliyor sadece bostancı da vip bbebek mağzasında satılıyor orda bile pahalıyken dün kk reklarm çıkıyor ya aaa istediğim araba yanıp sönüyor hemde daha uygub hemen siteye girdim çk şükür baston arabamızıda sipariş verdim,aaaa ne göreyim lactamil bir alana bir bedava ,içen anneler haberiniz olsun vanilyalı gerçi ama kakoaolu yoktu 200 gr 15 lira bir alana 1 bedva ile 100 gr nerdeyse 3,5 liraya geliyor haberiniz olsun almak isteyenler
babymall.com tr sanırım ankarada bir bebek mağzası
aynenHaahaaaaahaa ayni bende oyle
Zaten bir arastirilma yapilmis
Kadinlar hic islerine yaramasa bile 1 liraya 10 sacma sey alirmis erkeklerse kendilerine cok lazimlik 1 liralik bir seye o an 10 lira verirlermis cok dogru
yok daha neler ne münasebet canım ciddi ciddi tavrını koy müsaade etme alınırlarsa alınsınlarBugun evde temizlik var bayanlardan memnunum ama her geldiklerinde kizimi kucaklarina alinca geriliyorum.Bugun kalkmis Oturtuyo kizimi Masaya, oturtulmaz ki 6 ay olmadan..Sonra bi baktim agzina turk kahvesi surmus, digeri de tatli yalatiyo..Balkon kapisi acik mutfakta yere yatirmis altına bi sey sermeden.
ay tamam 6 cocuk buyutmus ama Bu Eskiler olduruyo beni ya..
aaa şimdi hatırladım teşbihi keseyi canım yazmıştın daha önce, sağolasın bende böyle yapayım teşbih en iyisi, magneti alıyorlar sonra kimse kullanmıyor bileSaol cnm benimm:))) valla bizim evde olamazdi o kdr insan ne evime sigardi ne bunyem kaldirirdi,ben oglum annem ablam ablamin kayinvalidesi biz toplam 4 kisiydik bizden zaten o yuzden onun mahalle komsularina yapilmis bir mevluttu orda olmasi gerekiyordu,cok meraklidir kv m oyle seylwre herkese gittigi icin degİsiK hediye olsun diye dedim tesbih verelim en gzl hediye dediK
Magaza adini bilmiyorum ama hac malzemeleri satan biyerden 0,40 kurusa tesbih buldum ve cokta kaliteli bir tesbihti ama hamile halimlw cok aramistim onu bulana kdr,birsw 0,45 kurusa kese aldim,100 luk gul,12 liraydi,sifon kurdale fAlan adet basi 1 liraya mal oldu isteEki Görüntüle 1482967
canım inşallah sıkıntı olmaz, gerekirsede sünnet olur sıkma canınıİyi geceler kızlar bebegimin kaka yapma sorunu bitti derkn bu seferde buyuk oglumda oldugu gibi pipisinin ucu yani sunnet derisi dar . Nerden anladım çişini yaparken yukarı dogru yapmıyor yana akıyor bazende damla damla yas oluyor ucunda . Sunnet derisi dar oldgu için çişi tam gecemedgi için boyle oluyormuş . Birde sunnet derisi geriye dogru sıyrılmıyor . Buyuk oglumnkde bu aylarda baslamişti pipi ucu darlıgından huzursuzlık oluyrdu uyutamıyordum kilo alımı da yavaslamıştı ve dort aylıkkn yapılan tahlilde en onemli belirtisi idrar yolu iltihabi çıkmıştı . Uç aylık kontrolune gotrcem varsa boyle bi sorun çozumu sunnet . İnşallah yanılırım olmaz ben sunnetini biraz daha buyuyunce kutlamalı yaptrmak istiyordum ama kısmet sonuçta onun saglıgı onemli . Buyuk oglumda çok çekmiştim. Surekli idrar yolu iltihabi oluyordu kilo alımı durmuştu sunnet yaptrnca kurtulmuştuk .
aynen canım yok sıkmadım sağlığı yerinde hamdolsun, sende raporu halletmişsin gözün aydınNego asiniz hayrli olsun canm stres yok herseyde onumuze bakacagiz duzelecek guzel olacak
@miss_curious o temizlikci teyzelerde herseye karismasa olmaz ya herkes bi garip insanlar ozellikle son yillarda bi tuhaf biz alinganiz dresem degil herkes herseyden anliyor tecrubeye inanirim ama bi durmak lazim arada bizde yanlis yapacagz ki sonuclarini gorelim kotu sonuclar olmasn tabi gecen kucagimda ahmet kucuk bi halk giyim fuarina girdim hemen teyze kulaklarini kapat onu usutme diyor gorsen bende sapka takmisim illa laf soyleyecekler ya ama torununa bakmaya gelince bakmaz boyle tipler birine faydan olsun istiyorsan en yakinindan basla dimi ama
ogluma armut iyi geldi falan diyordum hep armutu sucluyirdum ishal yapti diye @angelaturkey meger kizimdan azcik hastalik kapmis oglum dun gece 4.,30 uyanmasida ondanmis kuzumun bugun normale donmeye basladi sukur iyi kizim hasta olunca dunya basima yikiliyor oglum arada hastalanmis duzelmis bile sukurler olsun tek duam RAbbim bu cocugumu azck kolay buyutmeyi nasip etsin yoksa 3.cu cocuk isteyemem esim cok niyetli bende severim bu birazck azck kolay olursa 5 sene sonra bide 31 yasinda belki
oyyy maşallah kokoş kızına:)
molfix canım Türk malı biz ondan kullanıyoruz 4 senedir:)Günaydın
kızlar benim esim sayesinde denemedigim bez markasi kalmadı...bim in bezi Molfix prima canbebe huggies. birde a101 inkini deniycem diyor yeter artık dedim...ben canbebeden vok memnun kaldım huggies kulksninca o da çok güzel.ikisi arasında kaldım su an huggies kullanıyorum...ne mali bunlar bilmiyorum malesef.
ıslak pamukla siliyorum aradaKızlar bebeğinizin el temizliğini ne ile yapıyorsunuz?
serum fizyolojik daha iyi canım hatta hem göz için hem burun için olanlar var daha hafif onlar biz ondan kullanıyoruzMerhaba kızlar pek sık giremiyorum bu aralar, memleketteyiz annem sagolsun sayesinde rahat nefes aldim biraz, aylardir arkamdan atli kosturur gibi yemek yiyordum oglum ağlıyor diye özlemişim rahat yemeyi, haftaya dönüyorum ne yazikki, ilk heyet raporum bitiyor yenisi lazim inşallah bulabilirim, mayisi cikarsam yeter. Bu arada minigimin burnunu otribebe deniz suyu ile temizliyorum bitmek uzere, serum fizyolojik daha mi iyi? Burda bir arkadaş doktorunun deniz suyu agir gelir dedigini yazmisti aklima takildi. Hangisinden alsam ki?
canım Allah sıkıntınız gidersin yuvanıza huzur versin yaşayan bilri anlıyorum seni, selamete çıkarsınız inşaallahMerhaba bayanlar epeydir giremiyorum bi taraftan bebekle ugrasiyorum bi taraftan esimle ugrasiyorumikimizde o kadar mutsuzuz ki her gun kavga ediyoruz tartısıyoruz küsüz bebek dogdu hayatimiz tamamen degisti esim ne desem tersini yapar oldu hem beni sinirlendiyor ben sinirlenincedr abartiyorsun herseyi deyip tartisiyor logusaliktan cikamadin diyor bıktım artık bazen keske bebek yapmasaydim diyorum bu bebegide o istiyor diye yaptik ben henuz bebek istemiyodum simdide bebekle hic ilgilenmiyor sabah ise giderken 5 dakika pışpışlayıp gidiyor ona gore bu ilgilenme o kadar mutsuzum ki bebegimide alip evi terkedesim geliyor
canım benim evde tek kalabalık oğlumun oyuncakları:) artık odasından çıkarmasını yasakladım çünkü kesinlikle toplamak istemiyor bende yoruldum artık toplamaktan, ya da salona izin veriyorum, onun dışında her gün ev süpürürüyorum, wc mutlaka çamaşır suyu ile temizleniyor, mutfak toplu olur, bir tek ütü işinde tembelim:)her gün çamaşır yıkanıyor as katla işte yani ful doluyumKIZLAR :)) evler şu an nasıl durumda :)))))))
Benim ev mağaraya benzedi :)) eşim temizliyor ama beğenmiyorum temizliğini :) bende bulmuşta bunuyorum
Geçen isyan etti artık bu eve girmek istemiyorum her yeri dağıtıyorsun daha yeni topladım bıktım arkandan toplamayı artık çok dağınık oldun bu ne böylee diye kazan kaldırdıdünya tersine döndü ohh olsun zamanında az istan etmedim o pasaklılıklarına acayip dağınıktı ben toplayınca işine geliyordu tabi şimdi toplayacak biri olmayınca iş başa düştü canıma değsin
napiim bebeğin bakımı o kadar zor ki ona bakayım derken çok yoruluyorum zorla uyuttuktan sonra o felaket uykusuz yorgun halimle kalkıp temizlik mi yapayım tabiki bende bebek uyuyunca dinleniyorum dinlenmesem sonra beneğe kim bakacak haksız mıyım
tez canlıysan eşinden beklemek zor geliyor iş yapmasınıCnm bugun de ben bu tarz düşünceler içine girdim, kızımız dogali beri surekli tartisir olduk..Sorun su ki ben her seyimi kendim yapiyodum şimdi Onun eline bakiyorum, isleri nedeniyle de Yogun hep ve gecici bi donem de degil bu..Bi seyi 10 kere demen lzm yapmasi Icin..Valla sevgimi sorgular oldum son donemlerde..
speachact ben temizlik yapamiyorum cnm eger Birisi gelicekse ancak Oyle toparliyorum..15 gunde bir dip kose temizlik yapiyo temizlik icin ayarladigim bayanlar. .Kizim biraz duzene girse aylik cagiricam..Esim de Yogun yapamıyo..Bulundugumuz odada yere battaniye seriyorum onu cirpiyorum supurmeye gerek Kalmıyor Sık sık. .
normal canım çenesi kuvvetlendikızlar bebeğim eskiden 20 dk emerdi. şimdi 5-10 dk emiyor çekiyor kendini. büyüdüğünden mi oluyor ki?
yok anacım bizde adam kaçıyor:)ahhh canim benim.esin cok yorgun oluor gec geliyo demiştin herhalde ondan mi yaklaşmiyor aceba....dünya işte bende soğudum edimden kaçacak delik arıyorum eşim de uzak dursun diyorum....ne zaman hayatimiz normale dönecek bilemiyorumm..
bosannayi düşünme eflalim bana da geliyor arada ama iyi yanlari görüp rahatlamaya çalışıyorum...kaderimiz canim:)
var canım hem de çok ben inanmıyorum herkesin mutsuz olduğunaAh kızlar ah üzülmeyin mutlu kadın varmı ki?
canım örtü işini ben yapamıyorum oğlum örtü görünce kaldırıp oynuyor yoksa çok iyi bir şey örtü sermek bencedeseker kizlar ciir kizlar sebek oglum seslenirken ablasi onu oyNatmayla sevme dovme arasindayken esimde gelmeden bi kac bilgi veryim ev temizligi konusunda benim yaptigim bilgilet hem ince prensipli kocam jemde arkadaslarim pratik bilgili olanlarnin sayesonde ogrendim bende yoksa kimse bi anda pratik bi anda anne olmuyor....@miss_cuouris dedigi gibi oturma odasinin ustune guzel bir hali ortusu hatta 3 yasinda bi cocuk varsa kanepelere kiyamiyorsanz kanepe ortusukucuk fakir in sarjli supurgeai veya yeni cikmis ayakli supurge hayatnzkolaylastrr bi anda aniden sana geliyrm diyen ilursa ortuler kanepe altina katlanp konur odanzda guzel durur....bulasik makinesi her daim duzenli yerlesmeaede duzenli oluraa lavabi ustu olabildigince bos kalir oyuncaklari dagitan kuzunuzla oturup oynarsanz onunda gonly olur beraber toplanabilir dolap iclerine pinigo.com gibi yada sifir miydi zero.com gibi duzenleyicler kullanirsanz sizi daha az yorar esimden ve isten dolayi pratik cozumler kurtaricim oluyor yardim edenm yok ama olsun bebisler buyunce olacak birde buzluga ne bulursam koyarim minik minik kizima kurabiye mi yufka mi misir mi ne arasanz arkadas dolap degil mubarek firin der cunku heran bakkala gidemem hidecek adam asla bulamam meyve suyumu falan yiyecek kismini organik yapmak zorundaym kocam icmez alinirsa burnumuzdan getirir brnde boyle yetistim kaynanam olaydi konusurdu kizardim kocsm konusunca idare ediyorum etmek zoundayim birdeee beni yoran insanlara hayir demeyi ogrendom cok yakin insanlari savet ediyoum jatta yilisik birine gecen gun cok zor hayat dosarda bulusalim dedim benim hayatimda cocuklarimdan baska kimim var onlat icin 3k veriyoeum kendim icinde kitap okuyp kk ya giriyorum tv yok hayatimda oda iyi oldu folm izleriz hftada ise yarar radyo alan
siyah turp ve balda şurup yap canım öksürüğü kesiyorKizlar çok kötü öksürüyorum evde maske ile geziyorum öksürüge ve bogaz agrisina iyigelen tarifiniz varmi
canım pamukla sil ıslatıp, sonra sütünden damlat birde göz kanalı masajı yapKızlar kızımın sol gözünde hafif kızarıklık ve capaklanma vAr ne yapabilirim
canım bir hafta daha takip et ben birden alıyorlarKizlar hatirlayamadim bi arkadas 10 gundur kilo almadi demisti ne yapti acaba sonra aldi mi bebisi. .
Az once tarttim benim cadi 1 haftadir kilo almamis gibi zaten bikac dakikada zor olctu makina kipirdanip duruyo ustunde..Kilo alimi yavasliyor biliyorum ama alması gereken bi standart da var sonuçta. .sutum var, beslenmem pek değişmedi bilemedim. .
oyyy çok güzelmiş bende yatmak istedim sığmam ama:)Buda cuma gecesi ananemizde kalinca bnm oglana yaptigi yatak,ayyy icine uyumadan koydukk cok gulduu :))) oda anladi ne komik bi yatak bu demistieEki Görüntüle 1485028
canım sütün yetiyor demek ki zorlama benceKizlar herkes kilodan bahsediyor ben hastaligimdan dolayı bir türlú yazamadım benim bebise çok severek içtigi mamayi artik zorla içiroyorum sanki iştahı kapanmis sütümü daha çok tercih ediyor memeden kopmak istemiyor ama bana sanki doymuyor gibi geliyor ne yapsam acaba
kesinlikle doğruCanımo kadardan bişey olmaz ayrıca ben bunu denedim ve anladım ki bebek gazlıysa anne ne yerse yesin değişmiyo benim canıma tak etti artık herseyi yiyorum ama gazında bi artış olmadı
sağol canım Allah razı olsunYazdıkların özel sayılmaz ki hepimiz aynı dertlerden muzdaribiz:) su an ezan okunuyo sana dua edicem inş allah sana sabır eşinede anlayış versin
canım Rabbim gönlünü ferahlatsın bebeğine sakinlik versin inşallah, bebeğin uyumadığı zaman gerilmemeye çalış hissettikçe daha çok huysuzlanırGünlerdir yazıcam kimsenin morelini bozmak istemediğimden yazmıyorum.çok kötü depresyon geçiriyorumhiç uyumayan bi bebeğim var daha doğrusu gece ortalama 8 saat uyuyor ama gündüz sıfır!saatlerce uyutmak için çabalıyorum uykusu var 5 dk ya uyuyor ya uyumuyor gözlerini açıveriyor artık bende de hal kalmıyor delirecek duruma geliyorum tüm çabam çöpe gidiyor ne yemek yapmaya ne yemeye kesinlikle vakit yok ve doğduğundan beri değişmedi.özellikle de bu 12.hafta iyice huysuzlaştı.(kilo alımı iyi yani açlıktan uyuyamama değil,gazıda azaldı baya)eşim hiç destek olmuyor.bebekten önce inanılmaz iyiydik artık çok kötü.benim sabrım kalmadı destek olsun istiyorum ama o kucağında 5 dk tutmayı yardım etti sanıyor.az önce kötü bir şekilde tartıştık ilk defa kötü laflar ettim ne işe yararsınki dedim o da bana sesini yükseltti boşanalım dedi çok mutsuzum kaldıramıyorum ben artık yapamıyorum
canım geçecek inşallahErkekler böyle maalesef, bende senin gibiyim çok huzursuz bir bebeğim var, durmuyor susmuyor.... Geçenlerde eşim artık isyan bayrağını çekti, herkesin evine bebek huzur getirir biz daha huzursuz olduk dedi.. Üzüldüm. Sabret arkadasım inşallah düzene girecek herşey.
günde bir defa beş damla,prospektüsünde yazıyor canımKızlar biogaia nasıl kullanılmalı aldım öylece duruyor buzdolabımda
canım sende çok iyimsersin tamam iyi hoşta bu bebeğide tek yapmadık babalarıda taşın altına elini koymalı,niye bütün yükü kadın çekiyorHerkese günaydın kızlar
Herkes Kocasından dertli.. Nasılki ilk evlendiğimizde iki Kişilik hayata zor adapte olmuşsak şimdi de üç Kişilik yaşıyoruz ve erkekler ili dakikalık aguyu bebek bakmak zannediyorlar.. Ama olsun biz doğurduk biz de bakabiliriz azıcık daha dişimizi sıkalım bebek baba deyince onların da içi gidecek.
Benim çocuk delisi kocam bile hadi Hatun son üç ay ek gıdaya geçtik mi bebeği babaannesine bırakır tatile gideriz çok yoruldum Diyor:)) şu ana kadar bebeği bir kere yıkamamış tırnağını kesmemiş deli givi kusma problemimiz OLMASINA rağmen üstünü değiştirmemiştir 6da gider 12de geliyor malesefbunu dert yanmam için söylemiyorum durumu anlatıyorum ama Kocamla kötü olmak yerine olsun Aşkım diyorum... Kendime ohal ilan ettim kimseyle tartışıp enerjimi gücümü harcayamam kafama takmayıp rahat olduğundan değil Güce ihtiyaç duyduğumdan bu dönemde...
Zorlu bir dönem geçiriyoruz bu dönemi Güzelce atlatmaya bakalım sonrası güzel olacak..
Buradaki herkes aynı süreçten geçiyor bir iki istisna dışında.. Yaşadıklarınızı kendinize özel sanmayın şükredelim.. Geçen hafta bir er gittik Bebeğin kulaklarını fareler yemiş yoksulluktan elh ... Diyelim halimize..
Kimimiz evine temizlikçi alıyor kimine akrabası kardeşi kvsi yardım ediyor kimi kendi temizliyor ama nihayetinde korunduğumuz sıcak bir yuvamız var çocuklarımızla aynı çatı Altında..
Bu dönemde pozitif olmak zorundayız kolay değil size özel değil yaşananlar ama geçecek inş:)
diye düşünüyorum :) herkese günaydın:)
evet bak doğrun erkeklere laf saysanda dönüp konuşunca unutuyorlar ama kadınlar unutmuyor:)canim oncelikle panik yapma butun kadinlar ayni seyi yasiyor esinin destegini beklemen normal bi yerden sonra anlamalarini bekliyoruz soylediginizde bagirarak soyluyoru tatli dille aoylemyiyoru bizimki inan 2.xocugumuz bu cocuga elini surmuyor ustelik dun iki tane kanaryamiz var yavrulari 3 tane yeni bana doyoki annesi bak mucize :) bende dedimki bi kusun anasi olmamistimonlara mama yapti onlara neler yapti bende cocuga bakiyoum isi bitsin alsnda cok kucuk bi isim var dislerimi falan fircaliycam gttm hadi alsana dedim e siz bos otruyorsunuz ben dedm ya seni bekliyoum. Ki camsr katliyoum bi yandan goril gormuyor musun tabi bu goril icimden al su sebegi yatalim dddim tamam canim dedi yani bi dk once soyledigimi unutacak kadar dikkatli inceler erkekler onlrin yapisi bu ama ben cozdum olayi inan ortami erdikce sen uzuluyorsun bisey bekledikce benim oglum hi uyumuyor kizim sapitiyor bazen kardesine vuuyor ilk cocuk oldugu icin sen kendini geriyorsun uyumazsa uyummasin bi emzik ver yoksa bile araba koltuguna koy sarki soyle emegini yap oda oda temizlik yaparken gezdir onun uyumaina. Kaayi takarsan jic uyumaz sen gerilince o hisseder daha da huyauz olur relax oll dur o an ne yapman lazimsa onu yap ben bunu ikincide buldum ilkinde bende oyleydim esine hafif yumusak davran
katılıyorum ama canım deme öyle boşanma falan, 8 senedir ben boşanmadıysam kimse boşanmaz heralde:) sakin olmaya çalış olur mu, hormonlar sebep oluyor böyle hissetmem diye düşün, lohusalık 40 değil çok daha fazlaCanim dünkü mesajimda bende benzer sorunlarla isyan ettim artık katlanilmasi cok zor gercekten o kadar tartısıyoruz ki rüyamda bile bugun tartışıyodum esimle bi bas agrisiyla uyandim...ben pollyannacilik yapamiyorum herseyden mutlu olumlu bi taraf bulamiyorum ortada bariz sorunlar varken aman oda erkektir elinden anca bu geliyor ben dogurdum ben bakarim demiyorum zaten boyle diye diye bu erkek milleti uzerine dusen sorumlulugu yerine getirmeyen her zorluktan sıvışan tipler oluyorlar...ben anneysem oda baba bakmak zorunda cocuguna onlar calisiyorsa bizde çalışıyoruz ev isi bulasik yemek utu temizlik gelen giden misafir agirlama ustune bide cocuk bakayim oda sadece ise gidip gelsin oh ne güzel....ben iyice gözümü kararttim bigun yazarim buraya bosandim diye...gene cok sinirlendim neyse canim uzme kendini kötü laf dedim diyede uzulme canina tak demistir de ondan demissindir
görüntüsü hoşmuşKızlar kanz da bir bebek arabası görmüş annem çook uygun fiyati kullanan ya da hakkında bilgisi olan var mi ???????????resmini gördüm ben görünüşü güzel ama tam onlarak kaliteli durmuyor sanki bilemedim fiyati bu ay için 369 tl mis normalde 469 tl .
Benim bebişte bir doktor çatlak var dedi iki krem vermişti karıştırıp sür sonra başka doktorlar yok dedi o kremler dermotop anestol dü sanırım epantjen ile karıştırıyordum .
Benim Bebiş de öyle canım uyudu mu kucağından indirme belki öyle yüzün uyun beş dk değil de on dk :) bir de açıkhavada yormaya bak ama bebekle ilgilenerek hani gezmek için değil de birebir obu yorarak geçir. Benim bebeğim de öyle uyumuyor kucaktan inmiyor Allah yardımcın olsun seni çok iyi Anlıyorum.. Eşine gelince zamanla üçlü hayata alışacaksınız herkesin evinde şimdi o Cümleler geçiyor yorgunluk insanları tahammülsüz hale getiriyor geçecek ibş..
Salıncak koltuk yatak oluyor sanırım 3ü bir arada ama eflalim in dediği givi bence park yatak al ucuz hem yer kaplamaz em her yere taşınır hem de seneye vs her zaman kullanırsın.. Burada on yatağı var Bebeğin ama Amerika'da park yatak vardı en güzeli seğil ama en kullanışlısıydo:))
Bende otomatik sallanan var ama hızlı sallıyor beş ayarı var en yükseği bile yenidoğan için fazla hızlı malesef bir de bir YAŞ diyor ama ben paketlerin kaldırdım bile beşiği.. Maksimum altı ay gerçi ben Reflü yastığı ile kullandığım için yatak küçülüyor ama olsjn...
Evet canım boşuna Telaş yapmışım Sağol vebanın için ben sanıyordum ki artık araları açılacak üç ana iki ara öğün givi mesela :)))
Bu erkekler bizden daha hamile daha lohusa daha yorgun oluyorlar resmen yarışıyorlar bizle :) anlamadım gitti...
Evet canim onu bende dusundum biz surekli bi yerlere gidiyoruz simdiden 4 planimiz var, ama annem park yatak cok buyuk diye istemiyor, esim gelince annemlerin ust katta kucuk daire var biz oraya gececegiz ve orda bebek besigi var normal buyuk, alt kat icin istiyorum yer kaplamamasi lazim odanin bi kenarina koymak icin bisey ariyorum, neyse ben ebati kucuk park yataklarada bakiyim sagol cnaim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?