canım bende ki beşiği ölçtüm şimdi yonca bam bamı, 60 x 11o cm, bebeği yatırdığımız kısmı değil komple kapladığı alanaı ölçtüm canım, bebeği koyduğumuz yer 80x45 cm, yani çokta küçük değil kapladığı alan, dediğim park beşiklerde 70x11o ya da 60x 110 oluyor benim bildiğim, belki karar vermene yardımcı olur:)Evet canim onu bende dusundum biz surekli bi yerlere gidiyoruz simdiden 4 planimiz var, ama annem park yatak cok buyuk diye istemiyor, esim gelince annemlerin ust katta kucuk daire var biz oraya gececegiz ve orda bebek besigi var normal buyuk, alt kat icin istiyorum yer kaplamamasi lazim odanin bi kenarina koymak icin bisey ariyorum, neyse ben ebati kucuk park yataklarada bakiyim sagol cnaim
Kızlar bir soru sorup çıkayım, bebeğiniz dışarı çıkarınca ağzını örtüyormusunuz bugün çıkayım dedim güneş gitti rüzgar var karasız kaldım şimdi, büyük oğlum nisanda doğmuştu dışarı gezmek için iki ay sonra çımaya başlamıştık hava güzeldi o zaman tabi, o yüzden soruyorum:)
Bir araba alsaydik daha çıkamadık dışarı zaten havalarda yeni yeni düzeliyor neyse toz toprak kaldırmayan bir rüzgârsa bence gerek yok örtmeye ben olsam öyle yapardım doğru mu bilememKızlar bir soru sorup çıkayım, bebeğiniz dışarı çıkarınca ağzını örtüyormusunuz bugün çıkayım dedim güneş gitti rüzgar var karasız kaldım şimdi, büyük oğlum nisanda doğmuştu dışarı gezmek için iki ay sonra çımaya başlamıştık hava güzeldi o zaman tabi, o yüzden soruyorum:)
Ayy sevindim begenmenize TeşekkürlerCanım çok kullanışlı ve kaliteli görünüyor
Teşekkür ederim. Chicconun hangi modelini kullanıyorsun ?Ben bunun benzeri chicco kullanıyorum sepeti falan böyle öok memnunum kanz ı hiç denemedim görmedim ama yalan Olmasın..
canimm yalnız değilsin...sabir ya sabir geçecek bu günlerde. önemli bolan az hasarla atlatmakGünlerdir yazıcam kimsenin morelini bozmak istemediğimden yazmıyorum.çok kötü depresyon geçiriyorumhiç uyumayan bi bebeğim var daha doğrusu gece ortalama 8 saat uyuyor ama gündüz sıfır!saatlerce uyutmak için çabalıyorum uykusu var 5 dk ya uyuyor ya uyumuyor gözlerini açıveriyor artık bende de hal kalmıyor delirecek duruma geliyorum tüm çabam çöpe gidiyor ne yemek yapmaya ne yemeye kesinlikle vakit yok ve doğduğundan beri değişmedi.özellikle de bu 12.hafta iyice huysuzlaştı.(kilo alımı iyi yani açlıktan uyuyamama değil,gazıda azaldı baya)eşim hiç destek olmuyor.bebekten önce inanılmaz iyiydik artık çok kötü.benim sabrım kalmadı destek olsun istiyorum ama o kucağında 5 dk tutmayı yardım etti sanıyor.az önce kötü bir şekilde tartıştık ilk defa kötü laflar ettim ne işe yararsınki dedim o da bana sesini yükseltti boşanalım dedi çok mutsuzum kaldıramıyorum ben artık yapamıyorum
sorma eflalim ya.dunden banyoyu temizledim hep küf olmuştu tavani.çamaşır suyuyla sırf fis fis yaptim zehirlniyordum.normalde ağzımı burnumu tulbentle sariyordum ceryan yaptırarak temizliyordum bu sefer ufaklik uyuyorken hizlica nasil yaptigimi bilemedim.cok kizdim sonra kendime.bir de Abdullah i korumak var solumasin diye cok dikkat ediorum bayagi azalttim kullanmayi zaten ama küfü de sadece ozon çıkarıyor...günaydın güzel anneler tatlı bebekler
iki gündür çamaşır suyum yoktu
dün kavuştum ayy nasıl mutlu oldum:)
resmen bağımlı olmuşum:)
gece oğlumu emzirirken uyuklamaya başladım
ilk başlarda uyumazdım
gece gece telden nete giricem uyumamak için
güüüüzeeel bir kahvaltı yapıp
az ortalığı toparlayıp pc başına geçicem özledim
hoş sabah altıdan beri topluyorum
ama baba oğul tekrar dağıttılar
nasıl başarıyorlarsa sanki kasırga geçmiş:)
canım daha öyle yürüyüş gezme vs icin cikmadim ama oturmalara giderken ya da hastaneye filan.bebek çantası kullanıyoruz hala pusete gecmefik ve inan birak agzi eller kollar bile çantanın dışında bi kspatsak uyanikken mümkün degil morariyor aglamaktan.uyuyorsa sıkıntı yok ağzıni bile kapatıyorum.Kızlar bir soru sorup çıkayım, bebeğiniz dışarı çıkarınca ağzını örtüyormusunuz bugün çıkayım dedim güneş gitti rüzgar var karasız kaldım şimdi, büyük oğlum nisanda doğmuştu dışarı gezmek için iki ay sonra çımaya başlamıştık hava güzeldi o zaman tabi, o yüzden soruyorum:)
kiyamam ya benim soylediklerime mi alindin canm ben onu kastetmedim evdeyiz suan yarin ise baslayinca mecburen yetisemedigm ywrlerde yine cozum bulmak zounda olacagiz esin belki sen suan evdesindir die oyle yapiyordur ama ose baslayinca bu rahatligi tabiki bulamz benim esimde diyorum hep tadini cikarCanim dünkü mesajimda bende benzer sorunlarla isyan ettim artık katlanilmasi cok zor gercekten o kadar tartısıyoruz ki rüyamda bile bugun tartışıyodum esimle bi bas agrisiyla uyandim...ben pollyannacilik yapamiyorum herseyden mutlu olumlu bi taraf bulamiyorum ortada bariz sorunlar varken aman oda erkektir elinden anca bu geliyor ben dogurdum ben bakarim demiyorum zaten boyle diye diye bu erkek milleti uzerine dusen sorumlulugu yerine getirmeyen her zorluktan sıvışan tipler oluyorlar...ben anneysem oda baba bakmak zorunda cocuguna onlar calisiyorsa bizde çalışıyoruz ev isi bulasik yemek utu temizlik gelen giden misafir agirlama ustune bide cocuk bakayim oda sadece ise gidip gelsin oh ne güzel....ben iyice gözümü kararttim bigun yazarim buraya bosandim diye...gene cok sinirlendim neyse canim uzme kendini kötü laf dedim diyede uzulme canina tak demistir de ondan demissindir
yok cnm çocuk cerrahına sordum çocuk doktruna goster once o seni yonlendirir dedi . Çocuk doktoruna gosterdim .cnm bende gördüm bariz çatlak var poposunda çocuk cerrahına mı götürdün cnm zaten geçen gün gitmiştim
Canim günde bir kere 5 damla veriyorum genellikle yapiyor kakasini yapmayincada zeytin yagi ise yariyorCanım biogaia bizde de var sen nasıl kullanıyorsun benimde bebeğim kakasını yapamıyor ne zamandan beri
Canim bende 1gun senindedigin gibi amaaaan yemiyorumda oglumun gazi var deyip sucuk yedim oglum bütün gün gaz sancisindan uyuyamadiCanımo kadardan bişey olmaz ayrıca ben bunu denedim ve anladım ki bebek gazlıysa anne ne yerse yesin değişmiyo benim canıma tak etti artık herseyi yiyorum ama gazında bi artış olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?