2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım bende ki beşiği ölçtüm şimdi yonca bam bamı, 60 x 11o cm, bebeği yatırdığımız kısmı değil komple kapladığı alanaı ölçtüm canım, bebeği koyduğumuz yer 80x45 cm, yani çokta küçük değil kapladığı alan, dediğim park beşiklerde 70x11o ya da 60x 110 oluyor benim bildiğim, belki karar vermene yardımcı olur:)

Kızlar bir soru sorup çıkayım, bebeğiniz dışarı çıkarınca ağzını örtüyormusunuz bugün çıkayım dedim güneş gitti rüzgar var karasız kaldım şimdi, büyük oğlum nisanda doğmuştu dışarı gezmek için iki ay sonra çımaya başlamıştık hava güzeldi o zaman tabi, o yüzden soruyorum:)

Ağzını örtmüyorum ama tozlu bir yerden geçiyorsak ya da sigaralı üstünü hava Güneşli ise müslin örtü ya da battaniye ile örtüyorum yoksa örtmüyorum..
Bir de alıntılayıp yazayım desem kalacak eflalim özel değil derken seni kastetmedim han herkes yakınıyor y burada hepimiz şu an aynı süreçteyiz anlamında söyledim yanlış anlaşılma Olmasın..:)

Bir araba alsaydik daha çıkamadık dışarı zaten havalarda yeni yeni düzeliyor neyse toz toprak kaldırmayan bir rüzgârsa bence gerek yok örtmeye ben olsam öyle yapardım doğru mu bilemem

Pinking Tree prenses1805 maalesef çıkma planım

suya düştü kara kara bulutlar ve yağmur var:)

Neyse çıkacağım zamam örtmüyüm o zaman:)

Pinking Tree alıngan eflal alındı yine:)

sanki tüm dünya bana karşı zannediyorum:)

anladım seni:)

prenses1805 canım baston puset al derim

ah benimkinden kurtulsamda alabilsem:)

canimm yalnız değilsin...sabir ya sabir geçecek bu günlerde. önemli bolan az hasarla atlatmak
sorma eflalim ya.dunden banyoyu temizledim hep küf olmuştu tavani.çamaşır suyuyla sırf fis fis yaptim zehirlniyordum.normalde ağzımı burnumu tulbentle sariyordum ceryan yaptırarak temizliyordum bu sefer ufaklik uyuyorken hizlica nasil yaptigimi bilemedim.cok kizdim sonra kendime.bir de Abdullah i korumak var solumasin diye cok dikkat ediorum bayagi azalttim kullanmayi zaten ama küfü de sadece ozon çıkarıyor...
uykusuzluga da alisilmiyor be canim.cak şükür Abdullah uyuyor b aralar ben de rahatim...ama gece emzirme ye kalktigimda uyuyarak emziriyorum malesef

Duha22 canım küf çok kötü maalesef

bu sene bende de var

havalar ısınsada boya yapılsa diye bekliyorum

kaçınci silişim çamaşır suyuyla

uyuyarak emzirmek tehlikeli canım

Allah korusun boğulabilir aman diyeyim

Hangi arkadaş bebek fotosundaki göz beyazlığından bahsetmişti.. Hatırlayanınız var mı???

Kimin bebeğiydi? Korkutmak istemem ama okumasında fayda var ve doktorunu arayp sorsun en azından...

Eklentiler

• image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 91
canım daha öyle yürüyüş gezme vs icin cikmadim ama oturmalara giderken ya da hastaneye filan.bebek çantası kullanıyoruz hala pusete gecmefik ve inan birak agzi eller kollar bile çantanın dışında bi kspatsak uyanikken mümkün degil morariyor aglamaktan.uyuyorsa sıkıntı yok ağzıni bile kapatıyorum.

kiyamam ya benim soylediklerime mi alindin canm ben onu kastetmedim evdeyiz suan yarin ise baslayinca mecburen yetisemedigm ywrlerde yine cozum bulmak zounda olacagiz esin belki sen suan evdesindir die oyle yapiyordur ama ose baslayinca bu rahatligi tabiki bulamz benim esimde diyorum hep tadini cikar zaten demesemde cikariyor hos ins oyle bisye gerek kalmaz canim biraz uzaklas birax ailenin yanina yada ne bilim onsuz bi kafa dinle

Pinking Tree merak ettim şimdi

neden oluyor acaba gözün beyaz çıkması

Canım biogaia bizde de var sen nasıl kullanıyorsun benimde bebeğim kakasını yapamıyor ne zamandan beri
Canim günde bir kere 5 damla veriyorum genellikle yapiyor kakasini yapmayincada zeytin yagi ise yariyor

Canımo kadardan bişey olmaz ayrıca ben bunu denedim ve anladım ki bebek gazlıysa anne ne yerse yesin değişmiyo benim canıma tak etti artık herseyi yiyorum ama gazında bi artış olmadı
Canim bende 1gun senindedigin gibi amaaaan yemiyorumda oglumun gazi var deyip sucuk yedim oglum bütün gün gaz sancisindan uyuyamadi

Nego burda tek cocugu olanlara kotu bisey dusundum simdi biz iki yila hatta azcik oynamaya kendilerini savunmaya baslasin ufaklar cok iyi olacak birbirlerini oyalayacaklar siz napcaksiniz tek cocuklular hahahaha )
Duha22 camasir suyu ve temizlik cok deinlere girdikce hastalik seviyesine gelen bisey ben cok kullanirdim ama kizim alerjik astim olunca sulu supure kullanir oldum ve camasir suyunu zounlu hallerde kullaniyorum mesela bulasik yikarken hergun degilde haftaa bir yada iki hftaya kizimi yollayinca banyoda normalde normal deterjanla dikkat et inan annem camasir suyu ndan kac gun astim dan hatanede yatti
Pinking Tree saol cicim listelerini aldim ablanin bebiste saglikli olsun gidalarla

Nego sana soz vermistim foto yuklerim diye ben zaten iri yapiliyim ama belki fark anlasilir 1.68 boy ilk turunculu foto 78.8 di son foto 72 yim siyahli vestiyerin onundeki dar seylerde daha belli ama becerip cekemiyorum guzel foto biei karsidan cekerse yuklerim ilerde

Eklentiler

• IMG_20150407_112505.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 114
  • CAM00530.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 129
kızlar konserve ton balığı hakkında bilgisi olan var mı

büyük oğlum çok seviyor ve her gün yemek istiyor

zararı olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…