2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim. Chicconun hangi modelini kullanıyorsun ?
Chicco keyfit 30 Görüntüsü vs çok şık değil ama çok basit pratik bir de stokke almıştım bunu hediye vermişlerdi ama bu çok basit dite bunu kullanıyorum.

Yok canım kimseye birebir değil ama genel yazdım.

Amin canım inş hayırlı olsun raporun bu arada:)
Biz de dize getiririz bebişleri arkadaşlarına hem sizin bebişlerin bir Arkadaşı olurken bizimkilerin iki tane olacak hıh djj

Bariz bir şekilde belli tebrik ederim seni ben önce 100ü Görücem tartıda sanırım diyete başlamak için harika olmuşsun iki çocuk hem de

Canim cok sagol hemen kaydettim, son koydugun fotoyu kitaptan cektin sanirim hangi kitap acaba? Ek gidayla ilgili bebek tarif kitabi vs almayi dusunuyorum bende
Evet canım kitaptan bakıp yazıcam sana tam Aklımda değil

Nasıl bir beyazlık ki acaba baktım şimdi fotolara normal fotolarda bişi yok ama flaşlı çekilende parlaklık var ama benim gözümde de var aynısndan
Parlaklık ya da kırmızı değil
Belli bir şekilde beyaz bokta olması... Hangi arkadaştı acaba...

Bir de bebeklere köpeklere flash foto yok diye biliyorum

Herkes manyakmışım gibi BAKIYOR ama ben bir de Bebeğin oto koltuğu puseti beşiği vs Sirkeli su ile siliyorum :)) temizlik imandan gelir heheh:)

Parlaklık ya da kırmızı değil
Belli bir şekilde beyaz bokta olması... Hangi arkadaştı acaba...

Bir de bebeklere köpeklere flash foto yok diye biliyorum
Hiç çekmiyordum flaşlı canım da görümcem mevlütte çekmiş ama çok patlayan flaşı yoktu ben farketmedim eşim farketti uyardı

Merhaba kızlar, kaç gündür içim sıkılıyor sıkıldıkça da olumsuzlukları çekiyorum üzerime sanki. Kaç gündür bebişle geziyoruz sen pimpirik insansın senin neyine gezmek dimi, dün oğluşu ofisime götürdüm gitmeden orada çalışan arkadaşı arayıp ofisi yerleri çamaşır suyuyla silmesini, havalandırmasını, kombinin ayarını yükseltmesini söyledim. Gittik gayet iyiydi aslında evde uyuduğundan daha çok uyudu orada iyiymiş ya bundan sonra hep çıkmak lazım filan diye bilmiş bilmiş konuşuyordum bugün sabaha kadar. Bugün çalışanım aradı bacağında zona çıkmış onun için rapor vermiş dr onu söylüyor , netten baktım hemen bulaşıcı bir şey mi diye mikrobu su çiçeğiyle aynıymış, bulaşırsa su çiçeği olarak bulaşırmış Allahım ağlayacaktım nerdeyse. Annem biraz rahatlattı yine de korkuyorum içim yanıyo hala

B
ben listede yokum , biz de erkek bekliyoruz inşallah :)

Hangi arkadaş bebek fotosundaki göz beyazlığından bahsetmişti.. Hatırlayanınız var mı???

Kimin bebeğiydi? Korkutmak istemem ama okumasında fayda var ve doktorunu arayp sorsun en azından...
Nasil
Bir beyaxlikki acaba? Benim bebegİmde bazi resimlerinde isik yansimis pencereden beyazlik gozukuyor

hihami lorkma canim ins bisy olmaz banyo yaptirdin mi gelunce senin sutun korur onu bol emzir zona genel itibariyle sikinti strestrn oluyor son yillarda

I imspecial doğru canım bizimkiler oynamaya başlayınca

bizde rahatlıycaz arkadaş bulma derdimiz olmayacak:)

hihami sakin ol canım

annem ablamın doğumunda olmuştu

(kendisi sıkıntıya gelemezde:) )

yeğenime bir şey olmamıştı

direk zonanın çıktığı yerdeki

yaranın sıvısına temas etmesi lazım bulaşması için

benin minik canavarım elbiselerini

battaniyesini sokuyor ağzına

resmen güreşiyor onlarla:)

birde homurdanıyor

ya o eller şapur şupur sanki bal yalıyor

ama benim oğlum zaten baldı:)

abisine deli oluyor kıkır kıkır gülüyor agular yapıyor

az önceki halimi görseydiniz

büyük oğlum koltukta uyumuştu

küçüğü emzirdim uyutucam tam

uyandı anne çişim geldi diye

koştur koştur onu yaptırdım biraz kaçırmış

onu değiştim odamda uyuycam dedi

iyi dedim o arada oturma odasında minik ağlıyor

bir arka odaya bir diğer odaya koşturdum

sonunda zafer benim:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…