2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım morel verici yazın için tşk ediyorum cidden bunalımın eşiğinde gibiyim.derdim uykusu olmayan bi bebeği uyumak değil okadar uykusu varki durmadan ağlıyor gezdirsem bile memnun olmuyor emzirsem almıyor öünkü gözlerden uyku akıyor ama ne varki birtürlü uyutamıyorum bi sorun var ama nerde?belkide ilk bebek tecrübesizliği.eşimde sağolsun çok duyarsız işte...olsun napalım geçecek bugünler düzelecek inş

hihami lorkma canim ins bisy olmaz banyo yaptirdin mi gelunce senin sutun korur onu bol emzir zona genel itibariyle sikinti strestrn oluyor son yillarda
Yaptırmadım canım bugün yapacak sütüm de azaldı bugünlerde inşallah geldiği kadarı koruyordur,sağol canım
Acayip içim rahatladı şu an çok teşekkür ederim canım. Bu arada annenle ilgili paranteze koptum

ayyy zaferim yarım kaldı minik gazman uyumadı:)

ne hayallerim vardı

ev süpürecektim

çamaşır yerleştirecektim

banyo temizleyip beş dk da duş alacaktım

bütün bunları 20 dk da yapacaktım

Yok canim alinmadim forumdaki sevdigim kisilerden birisin senin dusuncelerin degerlidir benim icin resimlerinde ck hoş bu arada cnm

ne hayallerim vardı

ev süpürecektim

çamaşır yerleştirecektim

Eflalim sagol cnm destegin icin iyiki varsınız...ben 2 yılda pes ettim sen 8 yıl maşallah sana

ne hayallerim vardı

ev süpürecektim

çamaşır yerleştirecektim

benimki de uyunadi.yemek yaptım süt pisirdim ..yarına misafir var malesef yine.pasta yapicaktim tatlı. yarın da temizlik.hala yapamadım pastayı....cok uyuşuk ağır vasita biriydim.şimdi kendime hayretediyorum:)

Ben temizlemiyorum canim. Bagisiklik kazansin.

Kızlar benim sıpa kızım hala elinde bi nesneyi uzun süre sabit tutamıyo ve oyuncaklarını yerden alamıyo kavraması tam oturmadı yani sizce bu normal mi ?
Canim benim kiz 2.5 aylik benimki de tutmuyor.

Kızlar benim sıpa kızım hala elinde bi nesneyi uzun süre sabit tutamıyo ve oyuncaklarını yerden alamıyo kavraması tam oturmadı yani sizce bu normal mi ?
canım bizde 4 gün sonra 3 ayı tamamlıyoruz bizde daha bişey tutamıyoruz ellerini sadece burnunu temizleyeceğim zaman itmek için kullanıyor bide emmek için

4-6 ay Arasında çıngırakladını vs tutma kısa Süreli sallama zamanı geliyor.. Ama Telaş yapma şimdiden aman yürümedi aman emeklemeyi Dişi çıkmadı çıktı hep olacak bunlar:) uzun süre değil ama kısa Süreli kavramalar 4. Aydan itibaren diyor doktorun bize verdiği aylık kağıtta..

canim o zaman zaman zaman gaz yokluyor bebegini benimkide oyle oluyor hele dun mahvetti beni gaz ilacina arada geri dondugum oldu ama sen en iyisi eski yontemi dene cok ferahlarsin al ellerini battanoye icine kapat gozlerini salla ayaginda uyuyana kadar ilk cocugumda amcasi alirdi verin sunu sallamaktan sarhos edeyim sunu yeter etti derdi hakikaten ise yarardi dene mutlaka hic vicdanon sizlamasin bazi cocuklar uykusu gelir ve uyumakta zorlanir anne kendine gore cozum bulr sirtini oksamak sallamak popo pis pislamak gezdirmek cocuk uykusu icin oneriler bunlar bizim salincagimiz var kizimin 3'5 yasinda bugun banyo yaptiinca salincakta salladm uyudu inan bazen ben bile dalamiyoum uykuya oda dalamaya bilir sen rahat ol sen iyi bi annesin babasida ins duzelecek annelik ic gudusel babalik zamanla ogrenilir ayrica biz dahi sevdikce o bizi ssevdikce sevgimiz artiyor babalar napsin. Hele bi baba sessin goreceksin dayanamayacak sen sana o zmamlara laar giclu ol yaa esine tavsiye verecek borine seni anlayacak konuyu ac kayinvaliden ibi

Bizde nerdeyse 3,5 ayligiz uzun sure benimkide tutamiyor ben tutturuyorum hosuna gidiyo biraz tutup birakiyo bilincli bi tutus uzanma falan yok yani..

I imspecial canim maşallah sana
Botun uzun olduğu için kilon fazla görünmüyor
Benle ayni kilodasin ama ben 1.59 olduğum için bildiğin şişman gorunuyorum. Benim 15 kilo vermem gerek sen 5-6 kilo versen yeter.
Saol bi tanem senin yuzunun sac renginin guzelligi yeter kilo ne ki veriliyormus can sagligi olsun

ne hayallerim vardı

ev süpürecektim

çamaşır yerleştirecektim

yaparsin sekerim yaparsin bidahaki raunda kadar simdilik telefonla dinlen ben oyle yapiyorum anam size bagimli kaldim tv tablet bilgisayr ciki size bagimliyim sigara gibisinz ocak anneleri tiryakiligi

I imspecial yaptım bile:)

büyük oğlumla oyun oynuyorduk

küçük coştu onu uyutuyum oynayalım dedim

ahhh ahhh dururmu geldi ses yapıyor

on kere dedim oğlum uyusunki oynayalım diye

yok anlamıyor bu çocuk beni

miniğinde bu saatler en yoğun ağladığı saatler

ayyy hala vıdı vıdı konuşuyor şu an:)

la havle.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…