- 25 Kasım 2011
- 679
- 410
- 133
- 43
Canım morel verici yazın için tşk ediyorum cidden bunalımın eşiğinde gibiyim.derdim uykusu olmayan bi bebeği uyumak değil okadar uykusu varki durmadan ağlıyor gezdirsem bile memnun olmuyor emzirsem almıyor öünkü gözlerden uyku akıyor ama ne varki birtürlü uyutamıyorum bi sorun var ama nerde?belkide ilk bebek tecrübesizliği.eşimde sağolsun çok duyarsız işte...olsun napalım geçecek bugünler düzelecek inşcanim oncelikle panik yapma butun kadinlar ayni seyi yasiyor esinin destegini beklemen normal bi yerden sonra anlamalarini bekliyoruz soylediginizde bagirarak soyluyoru tatli dille aoylemyiyoru bizimki inan 2.xocugumuz bu cocuga elini surmuyor ustelik dun iki tane kanaryamiz var yavrulari 3 tane yeni bana doyoki annesi bak mucize :) bende dedimki bi kusun anasi olmamistimonlara mama yapti onlara neler yapti bende cocuga bakiyoum isi bitsin alsnda cok kucuk bi isim var dislerimi falan fircaliycam gttm hadi alsana dedim e siz bos otruyorsunuz ben dedm ya seni bekliyoum. Ki camsr katliyoum bi yandan goril gormuyor musun tabi bu goril icimden al su sebegi yatalim dddim tamam canim dedi yani bi dk once soyledigimi unutacak kadar dikkatli inceler erkekler onlrin yapisi bu ama ben cozdum olayi inan ortami erdikce sen uzuluyorsun bisey bekledikce benim oglum hi uyumuyor kizim sapitiyor bazen kardesine vuuyor ilk cocuk oldugu icin sen kendini geriyorsun uyumazsa uyummasin bi emzik ver yoksa bile araba koltuguna koy sarki soyle emegini yap oda oda temizlik yaparken gezdir onun uyumaina. Kaayi takarsan jic uyumaz sen gerilince o hisseder daha da huyauz olur relax oll dur o an ne yapman lazimsa onu yap ben bunu ikincide buldum ilkinde bende oyleydim esine hafif yumusak davran
Yaptırmadım canım bugün yapacak sütüm de azaldı bugünlerde inşallah geldiği kadarı koruyordur,sağol canımhihami lorkma canim ins bisy olmaz banyo yaptirdin mi gelunce senin sutun korur onu bol emzir zona genel itibariyle sikinti strestrn oluyor son yillarda
Acayip içim rahatladı şu an çok teşekkür ederim canım. Bu arada annenle ilgili paranteze koptumhihami sakin ol canım
annem ablamın doğumunda olmuştu
(kendisi sıkıntıya gelemezde:) )
yeğenime bir şey olmamıştı
direk zonanın çıktığı yerdeki
yaranın sıvısına temas etmesi lazım bulaşması için
Hahaaaa cok güldüm kendime ama bu sayfa önüme çıktı bizim grup sandım orada da listede olmam gerekti ben de sasirdimBurasi doguran grup canim sen bi sene sonrakinee yazacaktn sanirim bizimkiler sunnet olacak nerdeyse kizlar evleneek
Aynı benayyy zaferim yarım kaldı minik gazman uyumadı:)
ne hayallerim vardı
ev süpürecektim
çamaşır yerleştirecektim
banyo temizleyip beş dk da duş alacaktım
bütün bunları 20 dk da yapacaktım
Yok canim alinmadim forumdaki sevdigim kisilerden birisin senin dusuncelerin degerlidir benim icin resimlerinde ck hoş bu arada cnmkiyamam ya benim soylediklerime mi alindin canm ben onu kastetmedim evdeyiz suan yarin ise baslayinca mecburen yetisemedigm ywrlerde yine cozum bulmak zounda olacagiz esin belki sen suan evdesindir die oyle yapiyordur ama ose baslayinca bu rahatligi tabiki bulamz benim esimde diyorum hep tadini cikarzaten demesemde cikariyor hos ins oyle bisye gerek kalmaz canim biraz uzaklas birax ailenin yanina yada ne bilim onsuz bi kafa dinle
Eflalim sagol cnm destegin icin iyiki varsınız...ben 2 yılda pes ettim sen 8 yıl maşallah sanaayyy zaferim yarım kaldı minik gazman uyumadı:)
ne hayallerim vardı
ev süpürecektim
çamaşır yerleştirecektim
benimki de uyunadi.yemek yaptım süt pisirdim ..yarına misafir var malesef yine.pasta yapicaktim tatlı. yarın da temizlik.hala yapamadım pastayı....cok uyuşuk ağır vasita biriydim.şimdi kendime hayretediyorum:)ayyy zaferim yarım kaldı minik gazman uyumadı:)
ne hayallerim vardı
ev süpürecektim
çamaşır yerleştirecektim
Ben temizlemiyorum canim. Bagisiklik kazansin.Biz gün aşırı yıkıyoruz bebişi e o zaman elleri de temizleniyor onun haricinde hiç temizlemiyorum ben de.. Temizlemek mi gerekiyor ki ? Ben biraz da bağışıklık sistemi güçlü olur mikroplarla tanışır diye düşünüyorum ama umarım yanlış bişey yapmıyorumdur
Canim benim kiz 2.5 aylik benimki de tutmuyor.Kızlar benim sıpa kızım hala elinde bi nesneyi uzun süre sabit tutamıyo ve oyuncaklarını yerden alamıyo kavraması tam oturmadı yani sizce bu normal mi ?
canım bizde 4 gün sonra 3 ayı tamamlıyoruz bizde daha bişey tutamıyoruz ellerini sadece burnunu temizleyeceğim zaman itmek için kullanıyor bide emmek içinKızlar benim sıpa kızım hala elinde bi nesneyi uzun süre sabit tutamıyo ve oyuncaklarını yerden alamıyo kavraması tam oturmadı yani sizce bu normal mi ?
4-6 ay Arasında çıngırakladını vs tutma kısa Süreli sallama zamanı geliyor.. Ama Telaş yapma şimdiden aman yürümedi aman emeklemeyi Dişi çıkmadı çıktı hep olacak bunlar:) uzun süre değil ama kısa Süreli kavramalar 4. Aydan itibaren diyor doktorun bize verdiği aylık kağıtta..Kızlar benim sıpa kızım hala elinde bi nesneyi uzun süre sabit tutamıyo ve oyuncaklarını yerden alamıyo kavraması tam oturmadı yani sizce bu normal mi ?
canim o zaman zaman zaman gaz yokluyor bebegini benimkide oyle oluyor hele dun mahvetti beni gaz ilacina arada geri dondugum oldu ama sen en iyisi eski yontemi dene cok ferahlarsin al ellerini battanoye icine kapat gozlerini salla ayaginda uyuyana kadarCanım morel verici yazın için tşk ediyorum cidden bunalımın eşiğinde gibiyim.derdim uykusu olmayan bi bebeği uyumak değil okadar uykusu varki durmadan ağlıyor gezdirsem bile memnun olmuyor emzirsem almıyor öünkü gözlerden uyku akıyor ama ne varki birtürlü uyutamıyorum bi sorun var ama nerde?belkide ilk bebek tecrübesizliği.eşimde sağolsun çok duyarsız işte...olsun napalım geçecek bugünler düzelecek inş
Bizde nerdeyse 3,5 ayligiz uzun sure benimkide tutamiyor ben tutturuyorum hosuna gidiyo biraz tutup birakiyo bilincli bi tutus uzanma falan yok yani..Kızlar benim sıpa kızım hala elinde bi nesneyi uzun süre sabit tutamıyo ve oyuncaklarını yerden alamıyo kavraması tam oturmadı yani sizce bu normal mi ?
Saol bi tanem senin yuzunun sac renginin guzelligi yeter kilo ne ki veriliyormus can sagligi olsun
yaparsin sekerim yaparsin bidahaki raunda kadar simdilik telefonla dinlenayyy zaferim yarım kaldı minik gazman uyumadı:)
ne hayallerim vardı
ev süpürecektim
çamaşır yerleştirecektim
Canim benimkide tam tarif ettigin gibi, normal oldugunu dusunuyorumKızlar benim sıpa kızım hala elinde bi nesneyi uzun süre sabit tutamıyo ve oyuncaklarını yerden alamıyo kavraması tam oturmadı yani sizce bu normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?