2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim sabır versin çok zor Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin sana tez vakitte...

canım tebrikler 1250 de görünüyor kese yani pazartesi görünür ama..ben gitmişken keseyide beklim dersen biraz daha bekle..buarada bende israr testi yaptım...dayanamadım..4gün var reglime ve çok çok silik çizgi çıktı...bende hemen gitmiycem doktora kimyasal gebelik geçirdiğim dönem çok yıprandım çünkü ...delik deşik olmuştu kollarım...

Canimmm benimde deger dustu malesef.....Allah saglikli bebisler nasip etsin insallah biz 15 aydir korunmuyoruz ilkkez bu ay cok umutlandim moralim cok bozuk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasıl olur çok güzeldi kan sonucun katlanıyordu
bi mucize olma ihtimali yokmu birden yükselir belki doktorun ne diyor ki hey allahım şuan bunun şaka olmasını istiyorummm

Canimmm benimde deger dustu malesef.....Allah saglikli bebisler nasip etsin insallah biz 15 aydir korunmuyoruz ilkkez bu ay cok umutlandim moralim cok bozuk

ağla ağla şiştim wlla 7. tüp ebbekte de yüzümüz gülmedi artık çok yıprandımmm YETERRRRRRRRRRRRRR

Canım ben kalp atışınıda görmek istiyorum, dr pazartesi gel keseyi görelim dedi bende kalp atışınıda görmek istiyorum 6 haftalık olsun dedim yok dedi önce kese ama niyetim yok bilemiyorum kafam karışık, bende boş gebelik sonucu 7 haftalık düşük yaptım o yüzden git gel çok yıprandım, seninkide hayırlı olsun canım

Canım inşallah nasip eder Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat daha

Son düzenleme:

canım yaa şimdi sana ne desek boş rabbim yardımcın olsun ona sığın bol bol dua et...

Aminnn ama. Cokbumutlanmistim acaip hmd inanilmaz derecede moralim bozuk migrenim tutgu

csnım bende kese ve kalp atışı görmeden kimseye söylemiycem...birazdan randevu alıcam..mayıs 24 e alim diyom dayanabilirmiyim acaba...

Aminnn ama. Cokbumutlanmistim acaip hmd inanilmaz derecede moralim bozuk migrenim tutgu

bozulmaz mı canım anlıyorum, bir an önce toparlanmaya bak, bir yavrun var, adetle tedavini olursun alırsın yavrunu kucağına inşaallah
csnım bende kese ve kalp atışı görmeden kimseye söylemiycem...birazdan randevu alıcam..mayıs 24 e alim diyom dayanabilirmiyim acaba...

Ben 20 mayıs diyorum bakalım nasip kararsızlığım haftaya kadar geçer heralde, bende söylemedim söylemiycem

Olsun cnm kim bilir belki hem kese hemde kalp atışını duyarsın o zaman dahada tatlı olur
Allahım bizim meleklerimizi korusunnn sağlıklı sıhatlı topluma hayırlı evlatlarımız olur inşallahhhh

inşallah ya bu kadar erken duyulurmu kalp atışı benim pek bilgim yok bu konularda

kızlar çok üzüldüm yaa giremiyordum 2 gündür şimdi siteye girer girmez ilk işim sizlere bakmak oldu şok oldum inanın.
Rabbim böylesini uygun görmüş üzülmemek elde değil ama biran önce toparlanmaya bakın inşallah haziranda hamiş müjdenizi verirsiniz

BUgün bebeğimin minnacık keseciğini gördük teyzeleri :) daha öncede bahsetmiştim geç dölenme olduğundan.oyüzden daha çok yeniyiz 4haftalığız şuan :)
Darısı kalp atıslarını duymkta inş canm
Bncede ya süreklı süreklı doktor insanı yıpratıyo

Aglamk istıyorum
Rabbim sabır versın
Bundada bı hayr vardır inş

Ümitsizlenmeye basladım (
İçim bi tuhaf oldu
Ya rab ! Sen yardım et
Sen sabır saglık ver!!

Şimdi bana persembe günü gelmez bi türlü
Cuma gidicektim
Ama. Persembe gitmek icab etti işlerimden dolayı
Allahım sabır
Selamet hayır istiyorum senden

Canim uzulme kendini birakma sakin.demekki vakti gelmemis.bi sonraki sefere hayirli haberleri bekliyoruz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…