Günaydın herkese beşten beri ayaktayım:) uyku tutmuyor normalde oğlum o saatde uyanır zaten söylenirdim hep şimdi kendim kalkıyorum:)
Canım tebrikler
Bende tüp bebek tedavisi sayesinde hamile kaldım 19 nisanda transferim olmuştu
İnşallahhh devamı gelir
Kizlar moralim cok bozuk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlıı olsun canım beraberiz inşallah sonuna kadar sağlıklı bir şekilde büyütürüz bebeklrimizi.
Kizlar moralim cok bozuk
Kizlar moralim cok bozuk
İnşallahhh cnm benim
İlk tüp bebek tedavisindemi hamile kaldın:26: Benim ilki kimyasal gebelik oldu ikincisi çok şükür tutundu devamıda gelir inşallahh
evet canım benim ilk denemem inşallah allahın izniyle bebeklerimizi kucağımıza alırız şuan tek düşüncemiz bu olsun.
kimyasal gebelik ne oluyor kanda hamile olduğun çıkmıyormu?
Kimyasal gebelik (biyokimyasal gebelik ya da sessiz düşük), çok erken gebelik kaybıdır. gebelik durumu kanda ya da idrarda yapılan gebelik testleri sonucu anlaşılır ancak ilerlemeden kendi kendine sonlanıyor
senin kan sonuçların nasıl cnm :26:
benim hemşireler beni aradı o heyecanla tam duymadım ama normal dediler yanılmıyorsam ilk kanda 150 civarıydı 2.side normal dediler. seninki kaç çıktı
Maşallahh cnm sonucun çook iyi
Benimde 10.gün 116
11.gün 206
13.gün 474 çıktı allah kısmet ederse cuma günüde kese görmeye gidicem cnm
Kizlarrrr 0.5 cikmis persembe bidaha yapalim dedi dr
Ama moralim 0in altinda
Canım ne desem bilmiyorum 49 çıkan değer düşmüş oluyor inşallah artarKizlar moralim cok bozuk
BUgün bebeğimin minnacık keseciğini gördük teyzeleri :) daha öncede bahsetmiştim geç dölenme olduğundan.oyüzden daha çok yeniyiz 4haftalığız şuan :)
aaa ne güzel sen cuma günü keseyi göreceksin benim doktorum çok yoğun herhalde. bidahaki salı günü keseyi görmeye gideceğim çok sabırsızlanıyorum seninde inşallah herşey yolunda gider.
Canım üzülme lütfen çok şükür bebişin var hiç olmayanları düşün biliyorum insan istertemez yıkılıyor ama öpüp koklayacağın bi kızın var
en güzelide doğal yollardan hamile kala biliyorsun en kısa zamanda kızına allahım kardeş nasip eder inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?