2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bizde haziran icin tedaviye basliycaz pazar gunu kismetse persembe ne gatif cikacak bel agrim ve hafif kanamam oldu bugun esim cok uzuldugun icin dedi bakalim....kismet tabii hersey....buarada migrenimde tuttu fenayim yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu ay hamile kalamayanlar inşallah onumuzdeki ay hamile kalirlar bunu tum kalbimle istiyorum Lütfen üzülmeyin eminimki en kisa zamanda sizde bebek sahibi olucaksiniz

Kizlar oncelikle hepiniz iciiinnnn cok mutluyum bilesinizzzz mink mercimeklerinizi coook guzel annler bekliyor buarada mayista gebis olmayanlar icin haziran topigi actim oraya bekliyorum kizlar hoscakalin sevgiyle buyutun miniklerinizi

BAT im yarin kadin doktorunu aradım 9 da randevu aldım bakalim ne durumdayiz ilk bebegimmis gibi heycanli ve bi o kadarda korkagim:)

Kızlar lütfen ümitsizliğe kapılmayın bu ay olmasa bile oteki aya sansiniz devam ediyor yeterki bi sorun olmasin dualarim sizlerle

canım çok gecmiş olsun

Kızlar lütfen ümitsizliğe kapılmayın bu ay olmasa bile oteki aya sansiniz devam ediyor yeterki bi sorun olmasin dualarim sizlerle

Cnm sagolasin allah buyuk elbet olacak hepimizin yuzu gulecek rabbim in ikramindan sual olunmaz hepinizi opuyorum kizlar
Buarada negatifi gorenler hadi haziran topiginden devam edelim....

canım hayırlı olsun çok sevindim darısı başııza
benim de geç döllenme...adetim 2 hafta geciktikten sonra öğrendik...
henüz tam olarak bilmiyorum tahmini doğum tarihinii..

Seninki de ilk mi canım. Sat a göre doğumumun aralıkta olması lazım ama geç döllenme olduğundan 3yada4ocağa kaydı :)

Darısı kalp atıslarını duymkta inş canm

Bncede ya süreklı süreklı doktor insanı yıpratıyo

Aglamk istıyorum
Rabbim sabır versın
Bundada bı hayr vardır inş
aynen canı dün doktorumu aradım haftaya pazartesi gel diyor keseyi görelim yok dedim ben kalp atışınıda duymak istiyorum geç gelicem, yok önce keseyi görelim diyor sinir etti beni gitmiycem
Şimdi bana persembe günü gelmez bi türlü
Cuma gidicektim
Ama. Persembe gitmek icab etti işlerimden dolayı
Allahım sabır
Selamet hayır istiyorum senden
canım geçer geçer inşallah güzel haber alacaksın doktordan

Canım çok sevindim senin için inşallah haziranda gelir miniğin sağlıkla hayırla,yeni sayfan hayırlı olsun bol bebek dolsun
BAT im yarin kadin doktorunu aradım 9 da randevu aldım bakalim ne durumdayiz ilk bebegimmis gibi heycanli ve bi o kadarda korkagim:)
hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşallah, sabah sağlık ocağına gittim oğlumun kontrolü için, yeni gebeliğim için henüz kayıt yapmadı haftaya yapacakmış değer 1000 üstü olunca yapıyorum dedi, benim bulantılar dünden beri hafif hafif var başımda döndü sabah

canım bal tarçın ve çörek otu karışımı yaptım iki aydır onu yiyorum istersen sende bir dene..yumurta kalitesini artırıyor..reglinin 2.günü başlıyorsun sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyorsun...12.güne kadar...

evet sağlık ocakları genelde keseyi gördükten sonra kayıt yapıyor canım bakalım benimde batıma 3 gün kaldı..heyecanla bekliyorum cuma sabahı tekrar evde test yaparım eğer çizgi koyulaştıysa..17 mayısta giderim doktora:)

Hadi inşallah koyulaşır görürsün keseni:)

Hadi inşallah koyulaşır görürsün keseni:)

inşallah bakalım canım ilk gebeliğimde tansiyon vardı o yüzden erken gitmeye karar verdim doktora yoksa benimde niyetim gitmişken hem kese hem kalp atışıydı..ama coraspine başlamam lazım zaten işim stresli..

Cnm sağlık ocağı kayıt yapınca ne oluyor benim pek fikrim yokta ben hergün sağlık ocağına gidiyorum iğne için bana dedilerki keseyi gör kayıt açıcaz ama ne için kayıt açıyorlar:26:

Corekotu tozmu tanemi

Cnm sağlık ocağı kayıt yapınca ne oluyor benim pek fikrim yokta ben hergün sağlık ocağına gidiyorum iğne için bana dedilerki keseyi gör kayıt açıcaz ama ne için kayıt açıyorlar:26:

canım gebelik takibi için ve sonrada bebek takibi için mecburi hem senin olucağın aşılar var hemde sonrasında doğumdan sonra bebeğin aşıları için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…