Çok geçmiş olsun canom amcan için çok üzüldüm Çok gençmiş daha allah tez vakiitte acil şifalar göndersin.İyi gecelr kızlar iki gundr gremiyrm amcam kalp krizi geçirmiş yarım saat kalbi durmuş ve beyne oksijen gtmeedgi içn bilinç kaybı olmş yani makinada baglı yatyr kalbi çalişiyo ama beyninde odem olşmş uyutuyolarmş bi tepki vermesni bekliyoruz 41 yasında bildgnz bu durumda olupta iyileşn varmı iki gundr perişan olduk çok uzgunum.
Heniz elimizden baskq bi uzva gecemedik :))) oyyy kimbilir ne tatlu oluyodur o sekildeTamamen bende öyleyim aynı bide kızım bi huy edindi alt dudağını ve cenesini emiyo hemde ne emmek? Böyle bi duruma sahit olan var mı
Allah sifa verdin cnm ailesine bagislasin insallahİyi gecelr kızlar iki gundr gremiyrm amcam kalp krizi geçirmiş yarım saat kalbi durmuş ve beyne oksijen gtmeedgi içn bilinç kaybı olmş yani makinada baglı yatyr kalbi çalişiyo ama beyninde odem olşmş uyutuyolarmş bi tepki vermesni bekliyoruz 41 yasında bildgnz bu durumda olupta iyileşn varmı iki gundr perişan olduk çok uzgunum.
Canim.benim 3 yasinda kuzenimin kizi var suanda emiyo ama ne zaman basladi nasil basladi hic bilmiyorum..
ama annesi onun dudagida ne ballidir simdi nasil emmesin :)
Ya cok tatlı oluyo gercekten ama huy edinir ve agız sekli bozulur diye korkuyorum bozulur mu ki:) bu arada bebeklerimizin kakası ne zaman biraz daha katı kıvamda olacak benim kızın kakası bugün biraz sert gibi kabız mı artık kaka sekil mi değiştiriyo bilemedimHeniz elimizden baskq bi uzva gecemedik :))) oyyy kimbilir ne tatlu oluyodur o sekilde
Cnm biz de dun ilk kez yesil kaka yaptik dogdugundan beri, az yapmisti ama bi izliycem bakalim bugun nasil olacak..kızlar bebegimin kakasi 3-4 gündür yesil normal mi
Cnm Allah yardimcisi olsun, Rabbim sifa versin. .İyi gecelr kızlar iki gundr gremiyrm amcam kalp krizi geçirmiş yarım saat kalbi durmuş ve beyne oksijen gtmeedgi içn bilinç kaybı olmş yani makinada baglı yatyr kalbi çalişiyo ama beyninde odem olşmş uyutuyolarmş bi tepki vermesni bekliyoruz 41 yasında bildgnz bu durumda olupta iyileşn varmı iki gundr perişan olduk çok uzgunum.
Cevabın için teşekkür ederim canım, ancak girebildim nete, geçer inşallah zamanla.Alt damakta cnm bizumki princ tanesi kdr dr dis degil dedi agiz ici minik
Bir kemikmis buyuyunxe gecebilir dedi gecmezse buyurse minik bi operasyonla alinir dedi seninki ust damaktaysa muhtemelen einten pearls denilen zararsiz minik kitledir zamanla yok olacakmis korkma sakin
Canım mutfakta ana kucağı var eğer oturma odasında oyun halısında huysuzlanırsa bende mutfakta iş yapıyorsam ana kucağına koyuyorum tabi sürekli onla konuşuyorum yok durmuyor:) yatak odasında işim varsa yatağın üstünde bırakıyorum, çocuk odasında abisiyle oynayacaksak abisini yatağına bırakıyorum duvarda hayvan resimleri var onları inceliyor o odada beşiği var ama etrafı göremediği için yatmıyor, yani gittiğim her yere götürüyorum ama oyun halısı benim kurtarıcım yoksa tavsiye ederimKizlar biseh sorcam evde nasil oyaliosunuz bidiklari? Ben yalnizim annem yurtdisinda yasio kv zaten 15 gunluktu isten kacti gitti kanadaya. Tum gun oglumla birlikteyix hamdolsun ama is yaptirmio bana. Ev tipi ana kucaginda daha minikken duruodu simdi aglio hep kucak istio. Aglatim diorum yirtio kendini hem guluyorum cikardigi seslere hem uzluyorum. Istio ki hep konusim yanindA olim. Allah ayirmasin tabi :) ama is guc bekler
oyyy şu aşılar dediğin gibi ağızdan olsa haklısın birde gözümüzün önünde yapıyorlar içimiz parçalanıyor, geçmiş olsun, maşallah kuzuna da :) inşallah hep sever gezmeyi:)Hayırlı cumalar, bugün 4. ayımızı doldurduğumuz için aşımız vardı ama iki tane birden yaptılar.
İlkinde dudak büktü kızım ama ikincisinde çok ağladı, canı çok yandıiçim o kadar acıdı ki..
Solüsyonu çok yakar diye uyarmıştı hemşire ama bu kadar da beklemiyordum.
Neyse şükür onu atlattık ama inşaallah ateşimiz çıkmaz.
Yarım tane fitil yaptım biraz önce, hem ateşini hemde ağrısını alır ki ağrıda yapıyormuş aşı.. Ah ya keşke ağızdan verilebilse tüm aşılar.
Mayısta rota virüsünün ikinci dozu, haziranda da üç tane birden aşı yapılacakmış.. Ahh hayırlısıyla bir atlatsak aşıları..
Birde kan damlası verdiler sağlık ocağından, kilosu gayet iyi hafta da sadece 3 gün ver dedi hemşiremiz. Bu geceyi atlatalım da hayırlısıyla yarın başlarım inşaallah..
Dünde kardeşimin oğluna hediye almak için avm ye gittik, maşaallah ilk defa kızım bu kadar sessiz, arabasında etrafı izledi durdu, bir baktım uyumuş, sonra bir baktım uyanmış yine etrafı izliyor, sanırım dışarı çıkmayı oda seviyor, evde çok sıkılıyor benim gibi..
Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın, acılarını göstermesin..
oyyy ben bu kuzuyu yerim birde kurulmuş içine:) canım evde de mutlaka kemerini tak artık kendini ittirir birden döner bebek milleti aniden yapar her şeyi:) araban gerçekten e bebekte ki joie benziyor almak istediğim araba ama alamam tabi ki:) güle güle kullanın annesiL
maclaren bu isin piri ama en ucuzu 550 lira cnm,ama chicconun cok uyguna modwllerini gordum ama bende gecen hafta yurt disindan bostancida vip bebek getiriyor e bebege jokerw baby malla gonderiyomus 750 liralin bir modeldi babymallda 550 dusmustu ordan aldim cok memnunum ama sadece markadan sebep bu kdr pahali yoksa joi nin nitrosu 250 lira diye biliyorum benimkinin aynisi
Bizim aldigimiz mini cooper easy walker buggy Eki Görüntüle 1498354
aynıyız canım:) nerde yapıyorsam onu da yanıma alıyorum:) çene çala çala ütü yapıyorumUtu yapma seklimiz
Eki Görüntüle 1498561
ay hadi inşallah alışır canımBenim de utu var kizlar epey fazla taksit taksit yapmaya basladim..
ben de kizimi pusete alistirmaya calisiyorum, sirf arabada dursun diye..
bugun ilk kez.mutfakta durdu ben yemek yaptim cok mutlu oldum..
bi de moralim bozuldu ablama Izin vermemisler annemin mevlutune gelemiyo ertelesek mi dedi..Tek basima da zor olur bilemedim..
sağol canım haklısınCanım baştaki turkuaz ve sOndaki sarı renkli elbiseler güzel ama kilodan şikayet ediyorsan öyle oturtmalı değilde salaş ve koyu renge kaçsan daha iyi olur bence .
birde açık renkler insanı daha çok kilolu gösteriyor
benim bebisi de dogdugundan beri annem yikadi ben daha hic yikamadim o kadar korkuyorum ki nasil yikarim bilemiyorum banyo filesinde durmuyor biri tutacak biri de yikayacak..esimle nasil yikarsak düşürürüz elimizden kayar diye ck korkuyorum(
canım cesaretli ol yıkarsın hiç korkma sakin ol zaten file var ben tek yıkıyorum ilkinde de aynıydı, ilk banyolarını bile ben yaptırdımKızlar bende is yaparken falan hep yanimda duruyor oyun halisina koyuyorum pusette asla durmuyor tek sorunumuz şu ki lavobaya gittigimde falan oyle bi agliyor ki ben gelene kadar bagira bagira kipkirmizi oluyor nefesi kesiliyor ben gelince susuyor artık kendimi tutabildigim kadar tutup o uyuyunca gitmeye calisiyorum sizin bebekleriniz de öyle mi?
:)) ne olacak bu halimiz zaten tatlılar olmasa çoktan incecik olmuştuk ama resmen istiyor bünyem akşama kadar illa tatlı bir şey yemem lazımhahahhahhha canımsınnn
bende pis şişko nutella aşığıyım o kdr çk dıkkat ederken aah nasıl atlamışım ben bu nutellanın israil malı olduğunu tühhh,bir ara şeker pancarından yapılıyo dıye daha sağlıklı olur diye torkunun almıştım demek biminde var hmnnn denoyoruzzz o zamannn
:) canım misafir gelmesini bu sebepten istemiyorum ne misafir bir şey anlıyor ne sen bebek olunca biraz daha büyüdüklerinde oturmalarda keyifli olacak:)Canim gayet iyi gidiyorr, kanguruyla disari cikardim kizimi markete filan ugradik arkadasimla, ay ama misafir geldiginde hic bisey anlamadim, ya mutfakda biseyler yaptim, ya kizla ugrastim iki kelime edemedim
canım çok emince olur üşütünce olur ıspanak gibi yeşil sebzelerden yiyince olur, kokulu ve sık sık yaparsa önemlikızlar bebegimin kakasi 3-4 gündür yesil normal mi
evet canım herkes görüyor ve tekrar kaldıramıyorsun ben o yüzden albüm yapıyorum, telefondan mı giriyorsunKızlar foto hakkında bisey sormak istiyorum, direk sayfaya yuklersek herkese acik oluyor demi album yapmak lazim ama yapamıyorum Su siteye 2yildir uyeyim sadece uye oldugum konulara bakar cikarim biseyini bilmem
ayy canım doğru tespit gerçekten hani eskiler diyor ya bizim bebekler böyle değildi şimdikiler üniversite mezunu doğuyorlar diye:) e eskide folik asit takviyesi yoktu mantıklı :)Kizlar bisey
Hahaha al benden de okdr. Bunlar folik asit bebegi :) akillilar maasalah
canım ilk oğlumda bende öyle yapıyordum:)Ben valla banyoya sokmuyorum ama kapinin agzina kdr getiriyorum akli erene kdr boyle takilcaz wc de bile rahat kalmadi yahu
canım iki haftadır emiyor benimkide huy edinmez korkma keşfediyor, hatta kızartıyor minik çenesini emmekten:)Tamamen bende öyleyim aynı bide kızım bi huy edindi alt dudağını ve cenesini emiyo hemde ne emmek? Böyle bi duruma sahit olan var mı
İi geceler kizlar sutum azalmisti bebegim surekli memeyi cekistiryodu mamaya baslamistim cok sukur bugun sutum vardi bebegimde emdi mamaya da gerek kalmadi insallah boyle devam eder
sağol canım uğraşmışsın:) bunlara hep baktım modanisadan:)canom bunlar sefa merveden baktıklarım renk seçenekleri de var ayrıca mankenin giydiği elbisenin bedeni, boy ve beden ölçüleri yazıyor ordan bedenine göre alabilirsin inşaallah beğenirsin
uyku tutmamak mümkün değil:)gencler uyudunuz mu benim bidik uyuyor nbeni uyku rutmadi
Canım Allah şifa versin amcana geçmiş olsunİyi gecelr kızlar iki gundr gremiyrm amcam kalp krizi geçirmiş yarım saat kalbi durmuş ve beyne oksijen gtmeedgi içn bilinç kaybı olmş yani makinada baglı yatyr kalbi çalişiyo ama beyninde odem olşmş uyutuyolarmş bi tepki vermesni bekliyoruz 41 yasında bildgnz bu durumda olupta iyileşn varmı iki gundr perişan olduk çok uzgunum.
canım ek gıdaya tam anlamıyla geçince kakası katı olmaya başlayacak ama takip et yinede kabız olmasınYa cok tatlı oluyo gercekten ama huy edinir ve agız sekli bozulur diye korkuyorum bozulur mu ki:) bu arada bebeklerimizin kakası ne zaman biraz daha katı kıvamda olacak benim kızın kakası bugün biraz sert gibi kabız mı artık kaka sekil mi değiştiriyo bilemedim
Gnydn kizlar..
Dun bi tartildim O da ne dogumdan sonra verdiğim kilolardan sonra geriye 3 kg almisim
Sut olsun diye abartmisim galiba ama napiim eminim calismaya baslayinca veririM cunku kosturmaca hemen etkiliyo beni..Yalniz iştahım arttigi ıcın cok yiyorum sutum ilk günlere gore daha iyi cok sukur..Snrm yapmam gereken tek sey cikolata ve biskuviyi birakmak zaten onlarin bi faydasi yoktur di mi, onun disinda bi sey yapmiycam...Her sey minikler icin..
Günaydın kızlar, memleketten eve dönüş yaptık, uçak yolculuğumuz kabus gibiydi, bizim minik çığlık çığlığa ağladı yarım saat koridorda yürüdüm. Uçağın maskotu olduk, neyse ki eşim yanımdaydı yoksa ne yapardım bilmiyorum. Bugün 3 ayımız bitti ama hala kucak isteyen, kendi kendine zaman geçiremeyen bir bebeğim var, gece uyku rutinimiz oluştu bu en güzel olay, en azından gece kesintili de olsa uyuyorum. Geçmişi okuyayım biraz herkes iyidir inşallah.
benim tontikim uyudu ama ben uyuyamadım saat başı kalktım süte mi kalktım acaba :) :) hahahagencler uyudunuz mu benim bidik uyuyor nbeni uyku rutmadi
geçmiş olsun canımİyi gecelr kızlar iki gundr gremiyrm amcam kalp krizi geçirmiş yarım saat kalbi durmuş ve beyne oksijen gtmeedgi içn bilinç kaybı olmş yani makinada baglı yatyr kalbi çalişiyo ama beyninde odem olşmş uyutuyolarmş bi tepki vermesni bekliyoruz 41 yasında bildgnz bu durumda olupta iyileşn varmı iki gundr perişan olduk çok uzgunum.
telefondan giriyorum canm ama dun tabletten girdin albümü bulamadım yineCanım mutfakta ana kucağı var eğer oturma odasında oyun halısında huysuzlanırsa bende mutfakta iş yapıyorsam ana kucağına koyuyorum tabi sürekli onla konuşuyorum yok durmuyor:) yatak odasında işim varsa yatağın üstünde bırakıyorum, çocuk odasında abisiyle oynayacaksak abisini yatağına bırakıyorum duvarda hayvan resimleri var onları inceliyor o odada beşiği var ama etrafı göremediği için yatmıyor, yani gittiğim her yere götürüyorum ama oyun halısı benim kurtarıcım yoksa tavsiye ederim
oyyy şu aşılar dediğin gibi ağızdan olsa haklısın birde gözümüzün önünde yapıyorlar içimiz parçalanıyor, geçmiş olsun, maşallah kuzuna da :) inşallah hep sever gezmeyi:)
oyyy ben bu kuzuyu yerim birde kurulmuş içine:) canım evde de mutlaka kemerini tak artık kendini ittirir birden döner bebek milleti aniden yapar her şeyi:) araban gerçekten e bebekte ki joie benziyor almak istediğim araba ama alamam tabi ki:) güle güle kullanın annesi
aynıyız canım:) nerde yapıyorsam onu da yanıma alıyorum:) çene çala çala ütü yapıyorum
ay hadi inşallah alışır canım
bence ertele canım ablana göre ayarla
sağol canım haklısın
canım cesaretli ol yıkarsın hiç korkma sakin ol zaten file var ben tek yıkıyorum ilkinde de aynıydı, ilk banyolarını bile ben yaptırdım
:)) ne olacak bu halimiz zaten tatlılar olmasa çoktan incecik olmuştuk ama resmen istiyor bünyem akşama kadar illa tatlı bir şey yemem lazım
:) canım misafir gelmesini bu sebepten istemiyorum ne misafir bir şey anlıyor ne sen bebek olunca biraz daha büyüdüklerinde oturmalarda keyifli olacak:)
canım çok emince olur üşütünce olur ıspanak gibi yeşil sebzelerden yiyince olur, kokulu ve sık sık yaparsa önemli
evet canım herkes görüyor ve tekrar kaldıramıyorsun ben o yüzden albüm yapıyorum, telefondan mı giriyorsun
ayy canım doğru tespit gerçekten hani eskiler diyor ya bizim bebekler böyle değildi şimdikiler üniversite mezunu doğuyorlar diye:) e eskide folik asit takviyesi yoktu mantıklı :)
canım ilk oğlumda bende öyle yapıyordum:)
canım iki haftadır emiyor benimkide huy edinmez korkma keşfediyor, hatta kızartıyor minik çenesini emmekten:)
sağol canım uğraşmışsın:) bunlara hep baktım modanisadan:)
uyku tutmamak mümkün değil:)
Canım Allah şifa versin amcana geçmiş olsun
canım ek gıdaya tam anlamıyla geçince kakası katı olmaya başlayacak ama takip et yinede kabız olmasın
aynen canım tatlıya gerek yok artık ama nasıl vazgeçicez bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?