2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İyi gecelr kızlar iki gundr gremiyrm amcam kalp krizi geçirmiş yarım saat kalbi durmuş ve beyne oksijen gtmeedgi içn bilinç kaybı olmş yani makinada baglı yatyr kalbi çalişiyo ama beyninde odem olşmş uyutuyolarmş bi tepki vermesni bekliyoruz 41 yasında bildgnz bu durumda olupta iyileşn varmı iki gundr perişan olduk çok uzgunum.

Çok geçmiş olsun canom amcan için çok üzüldüm Çok gençmiş daha allah tez vakiitte acil şifalar göndersin.
Canom allahtan ümit kesilmez kalp krizi ile bilgim yok ama ben ne hastalar gördüm kesinlikle yaşamaz diyorlardı sonra sapasağlam insan oldular birde tam tersi ıfacık hastalıktan ölenler gördüm.
Allah yar ve yardımcınız olsun:-(

I imspecial bu gece oğşum yattı bende uyuyayım dedim ama ne mümkün yine hemen uyandı nöbete devam

Allah sifa verdin cnm ailesine bagislasin insallah

Canim.benim 3 yasinda kuzenimin kizi var suanda emiyo ama ne zaman basladi nasil basladi hic bilmiyorum..
ama annesi onun dudagida ne ballidir simdi nasil emmesin :)
Heniz elimizden baskq bi uzva gecemedik :))) oyyy kimbilir ne tatlu oluyodur o sekilde
Ya cok tatlı oluyo gercekten ama huy edinir ve agız sekli bozulur diye korkuyorum bozulur mu ki:) bu arada bebeklerimizin kakası ne zaman biraz daha katı kıvamda olacak benim kızın kakası bugün biraz sert gibi kabız mı artık kaka sekil mi değiştiriyo bilemedim

kızlar bebegimin kakasi 3-4 gündür yesil normal mi
Cnm biz de dun ilk kez yesil kaka yaptik dogdugundan beri, az yapmisti ama bi izliycem bakalim bugun nasil olacak..
Internette Fazla emdigi icin yaziyodu ama bilemedim ön sütü cok alinca da olurmus çünkü bagirsakta islenmeden direk cikiyomus..
Yine de bugun üstüne Dikkat ediyim usutmeden de olduysa..
Cnm Allah yardimcisi olsun, Rabbim sifa versin. .

Gnydn kizlar..
Dun bi tartildim O da ne dogumdan sonra verdiğim kilolardan sonra geriye 3 kg almisim
Sut olsun diye abartmisim galiba ama napiim eminim calismaya baslayinca veririM cunku kosturmaca hemen etkiliyo beni..Yalniz iştahım arttigi ıcın cok yiyorum sutum ilk günlere gore daha iyi cok sukur..Snrm yapmam gereken tek sey cikolata ve biskuviyi birakmak zaten onlarin bi faydasi yoktur di mi, onun disinda bi sey yapmiycam...Her sey minikler icin..​

Cevabın için teşekkür ederim canım, ancak girebildim nete, geçer inşallah zamanla.

Merhaba kızlar benim miniğin yüzünde damarlar belli biraz sizinkilerde öyle mi kırmızı gibi

Canım mutfakta ana kucağı var eğer oturma odasında oyun halısında huysuzlanırsa bende mutfakta iş yapıyorsam ana kucağına koyuyorum tabi sürekli onla konuşuyorum yok durmuyor:) yatak odasında işim varsa yatağın üstünde bırakıyorum, çocuk odasında abisiyle oynayacaksak abisini yatağına bırakıyorum duvarda hayvan resimleri var onları inceliyor o odada beşiği var ama etrafı göremediği için yatmıyor, yani gittiğim her yere götürüyorum ama oyun halısı benim kurtarıcım yoksa tavsiye ederim
oyyy şu aşılar dediğin gibi ağızdan olsa haklısın birde gözümüzün önünde yapıyorlar içimiz parçalanıyor, geçmiş olsun, maşallah kuzuna da :) inşallah hep sever gezmeyi:)
oyyy ben bu kuzuyu yerim birde kurulmuş içine:) canım evde de mutlaka kemerini tak artık kendini ittirir birden döner bebek milleti aniden yapar her şeyi:) araban gerçekten e bebekte ki joie benziyor almak istediğim araba ama alamam tabi ki:) güle güle kullanın annesi
aynıyız canım:) nerde yapıyorsam onu da yanıma alıyorum:) çene çala çala ütü yapıyorum
ay hadi inşallah alışır canım

bence ertele canım ablana göre ayarla
sağol canım haklısın

canım cesaretli ol yıkarsın hiç korkma sakin ol zaten file var ben tek yıkıyorum ilkinde de aynıydı, ilk banyolarını bile ben yaptırdım
:)) ne olacak bu halimiz zaten tatlılar olmasa çoktan incecik olmuştuk ama resmen istiyor bünyem akşama kadar illa tatlı bir şey yemem lazım
Canim gayet iyi gidiyorr, kanguruyla disari cikardim kizimi markete filan ugradik arkadasimla, ay ama misafir geldiginde hic bisey anlamadim, ya mutfakda biseyler yaptim, ya kizla ugrastim iki kelime edemedim
:) canım misafir gelmesini bu sebepten istemiyorum ne misafir bir şey anlıyor ne sen bebek olunca biraz daha büyüdüklerinde oturmalarda keyifli olacak:)
kızlar bebegimin kakasi 3-4 gündür yesil normal mi
canım çok emince olur üşütünce olur ıspanak gibi yeşil sebzelerden yiyince olur, kokulu ve sık sık yaparsa önemli
Kızlar foto hakkında bisey sormak istiyorum, direk sayfaya yuklersek herkese acik oluyor demi album yapmak lazim ama yapamıyorum Su siteye 2yildir uyeyim sadece uye oldugum konulara bakar cikarim biseyini bilmem
evet canım herkes görüyor ve tekrar kaldıramıyorsun ben o yüzden albüm yapıyorum, telefondan mı giriyorsun
Kizlar bisey

Hahaha al benden de okdr. Bunlar folik asit bebegi :) akillilar maasalah
ayy canım doğru tespit gerçekten hani eskiler diyor ya bizim bebekler böyle değildi şimdikiler üniversite mezunu doğuyorlar diye:) e eskide folik asit takviyesi yoktu mantıklı :)
Ben valla banyoya sokmuyorum ama kapinin agzina kdr getiriyorum akli erene kdr boyle takilcaz wc de bile rahat kalmadi yahu
canım ilk oğlumda bende öyle yapıyordum:)
Tamamen bende öyleyim aynı bide kızım bi huy edindi alt dudağını ve cenesini emiyo hemde ne emmek? Böyle bi duruma sahit olan var mı
canım iki haftadır emiyor benimkide huy edinmez korkma keşfediyor, hatta kızartıyor minik çenesini emmekten:)
İi geceler kizlar sutum azalmisti bebegim surekli memeyi cekistiryodu mamaya baslamistim cok sukur bugun sutum vardi bebegimde emdi mamaya da gerek kalmadi insallah boyle devam eder

sağol canım uğraşmışsın:) bunlara hep baktım modanisadan:)
gencler uyudunuz mu benim bidik uyuyor nbeni uyku rutmadi
uyku tutmamak mümkün değil:)
Canım Allah şifa versin amcana geçmiş olsun
canım ek gıdaya tam anlamıyla geçince kakası katı olmaya başlayacak ama takip et yinede kabız olmasın

aynen canım tatlıya gerek yok artık ama nasıl vazgeçicez bilmem

Günaydınlar dün çıkamadım görümcem yoktu akşam eşimle çıkıyım dedim o da yan çizdi, bugünde süper hava ama eşim işe gitti ne yapalım tek çıkıcam bende büyük oğlumu babaannesine bırakırım o zaten her gün çıkıyor babasıyla:)

pazartesi temizliğe girişeceğim için çıkama daha anca yaparım bir haftada tülde halıydı işim çok

Günaydın kızlar, memleketten eve dönüş yaptık, uçak yolculuğumuz kabus gibiydi, bizim minik çığlık çığlığa ağladı yarım saat koridorda yürüdüm. Uçağın maskotu olduk, neyse ki eşim yanımdaydı yoksa ne yapardım bilmiyorum. Bugün 3 ayımız bitti ama hala kucak isteyen, kendi kendine zaman geçiremeyen bir bebeğim var, gece uyku rutinimiz oluştu bu en güzel olay, en azından gece kesintili de olsa uyuyorum. Geçmişi okuyayım biraz herkes iyidir inşallah.

.canım zor olmuş birde kalabalıkta ağlayınca insan daha stres oluyor, canım altı aylık olana kadar da bekleme kendi kendine oyalanmasını, aslında bunun bir sınırı yok her bebek kendine özel, bir bakmışsın kendi kendine agulanıyor olacak, oyun halısı denedin mi benim kurtarıcım o iyi ki büyük oğluma almışım, hakkını vererek dibine kadar kullandığım tek bebek eşyamız sanırım:)

gencler uyudunuz mu benim bidik uyuyor nbeni uyku rutmadi
benim tontikim uyudu ama ben uyuyamadım saat başı kalktım süte mi kalktım acaba :) :) hahaha

geçmiş olsun canım

telefondan giriyorum canm ama dun tabletten girdin albümü bulamadım yine

Canım tabletten açınca üstte albümler yazan yer var ya oraya tıkla
bak senin için kopyaladım, albümler yazan yere tıklayınca açılan sayfanın üstte yeni albüm oluştur yazısına tıkla, ordan açılan sayfadan albüm adını yaz kimler görecek onları seç en altta fotoğraf yükle var oraya tıkla sonra pc den seç fotoları yükeldikten sonra kaydet de ki albümün oluşsun bu kadar, inşallah anlatabilmişimdir:)

hatta bu eklediğim siyahla belirttiğim albümlere direk tıkla yaparsın:)

yeni elbiseler buldum sizede fenalık geldi değil mi yani fotomu fiziğimi gördünüz yardımcı olun a dostlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…