- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Bende bahar temizligi yapmak istiyorum ama bebekle ne mumkun birazda ben tembellik ediyorumah o bahar temizliği benim de başlamam lazım gerçi annem kaldiginda heryeri kadırdık ama yinede bi üstünden geçmem halilari yıkatmam lazım.. Aman bahar kış sonbahar her daim temizlik hiç bitmiyor hele hergün karşı binada yaşlı teyze var balkondan new var ne yok cırpıyo çok merak ediyorum evini o yaşında çok temiz kadın valla o kadar dikkat etmişim ki kızım bile anne teyze birşeyler cırpıyor anne kos diyo
Cok guzelmis canimCybex 2 go canim. Incelemek istersen linki:
http://cybex-online.com/tr/babycarrier/2go.html
Tutumluanne diye bir site var 2.el esyalar satiyor anneler. Oradan aldim uyguna geldi. Benim aldigim urun sifir. Kutusuyla geldi. Satan kisiye cok benzer urunden hediye geldigi icin bunu hic kullanmamis. normal fiyati 250 liraymis ben 150ye aldim. Hosuma da gitti.
hosgeldin canım meme ucu yaralarını hallettın ins en kısa zamanda güzelce emer bebeğin canım... Bızdede salya çok ama dış umudum yokKizlaar herkese merhaba..uzun zamandir yazamadim..firsat buldukca okuyorum hepiniz iyisiniz umarim..biz oglusumla iyiyiz,bu aralar sikintimiz oglumla meme savaslarimiz,ben silikonla emzirdigim icin artik cok zorlaniyorum,ciplak memeyide tutamiyo,silikonlada surekli begenmiyo gibi surekli kafasini oynatiyo agzindan cikariyo napcagimi sasirdim ikimizde ter icinde kaliyoruz..onun haricinde keyfimiz yerinde cok sukur yarin 5 ayimizi dolduruyoruz..kisa kollu sortlar giydikce keyifleniyo oglum,acik havaya bayiliyo,bu ara geziyoruz,havalar guzel denk geldi tam bebisler buyudu..bikac gundur meyvelerden tattirmaya basladim cunku cok istekli biz biseyler yerken banada verin diye cirpiniyo..karsisinda su bile icemez oldum sizinkilerde oylemi merakediyorum..siskoluktanmi bilmiyorum hala sirtustuyken yuzustu donemiyo..ama artik elini guzel kullaniyo herseye uzanip direk agzina goturuyo..cok salyalarimiz akiyo,heryer tukuruk oluyo..bilmiyorun dis habercisimi...bizde haberler boyle,hepinizi ve bebeislerinizi opuyorumm
canm aklimduydi atama işini soracaktım ins hayırlısıyla atanırsın bende kadın cagrmayı planlıyorum ama bakalımBende bahar temizligi yapmak istiyorum ama bebekle ne mumkun birazda ben tembellik ediyorum
Aslinda kadin tutiyorum ama bunda esim izin vermiyor
Onumuzdeki ay atama olacak insallah atanma ihtimalim.var o zaman tasinacagiz esim ondan detayli temizlige gerek yok diyor.
İnsallah atanirim
Cok guzelmis canim
Bende sling almak istiyorum su bez olanlardan
Tutumlu anneden bende alisveris yapiyorum her zaman takip ediyorum. Oyuncak aldim.daha once.
Yogurdu ilk kez mi veriyorsun canim? Aklima yogurttan olabilecegi geldi.Bebegime dun kayisili yogurt yedirdim 4 gundur yapmadigi kakasini yapti cok sukur.
Ama.rengi bu defa degisikti yesil renkti. Neden acaba kizlar kayisidan mi acaba ilk defa verdim.
Bizim 1 haftada yapacagimiz, yaparkrn de cocuklarimizi ihmal edecegiz. Kadin bunu 1 gunde yapiyor. Simdi ben kendi capimda hergun bir odayi yapacagim atama olursa tasiniriz olmazsa da yaptiririm temizlik artik.canm aklimduydi atama işini soracaktım ins hayırlısıyla atanırsın bende kadın cagrmayı planlıyorum ama bakalım
Bir kez daha vermistim ondan 2 gun once ama pek sevmedi cok yemedi. Bu ikinci olmustu.Yogurdu ilk kez mi veriyorsun canim? Aklima yogurttan olabilecegi geldi.
Insallah bende memnun kalırım esımın bekarlık makınasını kullanıyordm bozuldu delı ettı benı yenı aldık daha gelmedı amaben siemens kullanıyorum ama geçen sene kuzenım yeni evlendi o almıştı çok memnun
ben rossman dan parmağa takılan diş kaşıma aparatı aldım tavsiye ederimGünaydın anneler
Dört gündür benim de bebeğim çok çok huysuz...
Emmeyi de reddediyor memem yerine alt dudağını emmeye Başlıyor diş derdi var üçdört parmağı ağzında yavrumun.
Doktor sarımsak yiyip emzirmemi söyledi sütün aromasını değiştiriyormuş bebekler seviyormuş reddedenler böyle alıyormuş. Aklınızda olsun kızlar isterseniz siz de deneyin. Sarımsak ve SOĞAN ama özellikle sarımsak dedi...
olabiliyor diye biliyorum canım yalnız dönüşünde zaman geçse de yeniden aday memur oluyorsunBizim 1 haftada yapacagimiz, yaparkrn de cocuklarimizi ihmal edecegiz. Kadin bunu 1 gunde yapiyor. Simdi ben kendi capimda hergun bir odayi yapacagim atama olursa tasiniriz olmazsa da yaptiririm temizlik artik.
Atanmak cok istiyorum cunku bundan sonra tekrar calisma imkani bulamam. Ataninca da baska sikintilar cikacak omu da biliyorum.
Canim senin bilgin var mi acaba ben atanip is basi yapip ucretsiz izin alabilir miyim ? Yoksa aday memurluk suremim dolmasi mi gerek ?
Cnm biz 2 ocak dogumlu olduğumuz için ben hep onden tecrube ediyorum yasanilanlari..Sarimsagi deneyeceğim, kizim ağzına parmak sokmayi abartti bazen emerken de sokmaya calisiyo. .Günaydın anneler
Emmeyi de reddediyor memem yerine alt dudağını emmeye Başlıyor diş derdi var üçdört parmağı ağzında yavrumun.
Doktor sarımsak yiyip emzirmemi söyledi sütün aromasını değiştiriyormuş bebekler seviyormuş reddedenler böyle alıyormuş. Aklınızda olsun kızlar isterseniz siz de deneyin. Sarımsak ve SOĞAN ama özellikle sarımsak dedi...
Cnm özellikle bakicam bu ürüne kızlarımız benziyor, belki benimki de sever onden de takılabiliyor degil mi yani bebis disa dönük durabiliyor..Cybex 2 go canim. Incelemek istersen linki:
http://cybex-online.com/tr/babycarrier/2go.html
Tutumluanne diye bir site var 2.el esyalar satiyor anneler. Oradan aldim uyguna geldi. Benim aldigim urun sifir. Kutusuyla geldi. Satan kisiye cok benzer urunden hediye geldigi icin bunu hic kullanmamis. normal fiyati 250 liraymis ben 150ye aldim. Hosuma da gitti.
cnm ben cok kocaman Güllü sac bantlarini sevmiyorum, hal boyle olunca teyzemiz bikac tane kendi hazirlamis sali gunu gelince kafa ölçüsüne gore dikecek. .Hala kabak bi kizim var..Kız anneleri bebeklerinize 6. Ay kınası yapacak mısınız? Egeli olan car mı aramızda :)
Çok okuyamadan yazıyorum şu sıralar kusura bakmayın..
Benim bebişin süt Saçları dökülmeye başladı artık sizde durumlar nasıl :)
Bir de bebeğimi kokoş giydirip tokalar bantlar takıyorum yine de koz mı erkek mi diye soruyorlar hehehe kız bebek tabisi de :)
Evet onden takilabiliyor. Verdigim linkte sayfanin asagilarinda bir yerde hangi pozisyonlarda kullanilabildigine dair fotograflar var. 5 farkli sekilde tasinabiliyor yanlis hatirlamiyorsam bebek. Bir de burda daha once konusulmustu ortopedik acidan da uygunmus. Alacak olursan senin bebeginin de sevecegini umut ediyorum canim:)Cnm biz 2 ocak dogumlu olduğumuz için ben hep onden tecrube ediyorum yasanilanlari..Sarimsagi deneyeceğim, kizim ağzına parmak sokmayi abartti bazen emerken de sokmaya calisiyo. .
yesil ve kokulu kaka devam ediyo kakada bariz enfeksiyon da yok, bazıları disi mi cikacak acaba diyor..
Cnm özellikle bakicam bu ürüne kızlarımız benziyor, belki benimki de sever onden de takılabiliyor degil mi yani bebis disa dönük durabiliyor..
cnm ben cok kocaman Güllü sac bantlarini sevmiyorum, hal boyle olunca teyzemiz bikac tane kendi hazirlamis sali gunu gelince kafa ölçüsüne gore dikecek. .Hala kabak bi kizim var..Eki Görüntüle 1537760
cnm aynen youtube da videosunu da izledim, kullanamama ihtimalim olsa da alicam ergobabyden vazgecmistim onden takilamadigi icin..Evet onden takilabiliyor. Verdigim linkte sayfanin asagilarinda bir yerde hangi pozisyonlarda kullanilabildigine dair fotograflar var. 5 farkli sekilde tasinabiliyor yanlis hatirlamiyorsam bebek. Bir de burda daha once konusulmustu ortopedik acidan da uygunmus. Alacak olursan senin bebeginin de sevecegini umut ediyorum canim:)
ayy ne güzel hevesli ışte baksın canım canı sonuçta çok iyi bakar son hafta sende başla kızında babannesl okuluna baslasin benim tosunda çok inatçı oldu canı istemezse uyumuyor gezmeye bayılıyor ama bebek arabası araba koltugu bir numaralı uykuya daima alanları bu arada mama sandalyesi baktm bugün mamamia almaya karar verdim araba koltugu da ondan çok memnunuzDun sebze çorbası verdim bikac kasik yedi ama sonra kustu benim cadi..
sanirim bu ay tattırma ile gecmis olacak ay bitti sayılır. .
Kayinvalidem seminerin ilk haftasi göreve baslamayacagima üzüldü, diger hafta muhakkak basla ben torun bakmak istiyorum diyo...
Sok oldum benim yaveum iki aydir mememi reddediyordu cok cabaladim bilmeden cumadan beri sarimdak yiyorum ve bu gun zorlamadan emmeye basladiGünaydın anneler
Evet onlardan ve soğuk poşetlerden şu Sophie denen zürafadan var ama Zürafa Hariç vermedim zedelerim diye korkuyorumben rossman dan parmağa takılan diş kaşıma aparatı aldım tavsiye ederim
Çok Haklısın canım hamilelikte de ben yaşayıp dra soruyordum sonra bir bakıyorum forumda da aynısı sonradan oluyor:)Cnm biz 2 ocak dogumlu olduğumuz için ben hep onden tecrube ediyorum yasanilanlari..Sarimsagi deneyeceğim, kizim ağzına parmak sokmayi abartti bazen emerken de sokmaya calisiyo. .
yesil ve kokulu kaka devam ediyo kakada bariz enfeksiyon da yok, bazıları disi mi cikacak acaba diyor..
cnm ben cok kocaman Güllü sac bantlarini sevmiyorum, hal boyle olunca teyzemiz bikac tane kendi hazirlamis sali gunu gelince kafa ölçüsüne gore dikecek. .Hala kabak bi kizim var..Eki Görüntüle 1537760
Hehehe böyle hevesli ise gözün arkada kalmaz en azından çöl güzel bizim kv geçs uğrar bebeği uyandırın seveceğim der avcunu yalar ya da telde eşime bebeği Ağlat da sesini duyayım çok özledim der ve bunları ciddi ciddi der.. Brrr.. Inş güzel güzel bakar bebeğine :) onun da canının canı ne de olsa..Dun sebze çorbası verdim bikac kasik yedi ama sonra kustu benim cadi..
sanirim bu ay tattırma ile gecmis olacak ay bitti sayılır. .
Kayinvalidem seminerin ilk haftasi göreve baslamayacagima üzüldü, diger hafta muhakkak basla ben torun bakmak istiyorum diyo...
Çok sevindim canım hadi gözün aydın maşallah Allah daim etsin inş.. SOĞAN ve sarımsak ama özellikle sarımsak dedi. Böyle zamanlarda Şeker Şerbet undan uzak dur sütün aromasını bozar dedi. İnş bir daha sıkıntınız olmaz..Sok oldum benim yaveum iki aydir mememi reddediyordu cok cabaladim bilmeden cumadan beri sarimdak yiyorum ve bu gun zorlamadan emmeye basladi
inşallah başka bişey dedi mi ben hamur işi v e tatlıya cok düşmüştüm bu aksamdan itibaren hepsini bırakıcam bundan sonra benı emer inşallah cok uzuluyordum cok yıprandımEvet onlardan ve soğuk poşetlerden şu Sophie denen zürafadan var ama Zürafa Hariç vermedim zedelerim diye korkuyorum
Çok Haklısın canım hamilelikte de ben yaşayıp dra soruyordum sonra bir bakıyorum forumda da aynısı sonradan oluyor:)
Sarımsak inş fayda eder.. Benimki de öğle ya da gece sadece diş kaşımaya Kalkıyor kaşımaktan uyuyamıyor vsbu ne kadar sürecek Allah bilir
Biz de aynı dertten dra gittik bir de üstüne üstlük pisliği azdı diş Döneminde normal ama bu ay çıkmaz Demişti iki hafta önce..
Bezi Çişi kokuyor doktorlar ilaç
Vermiyor bol vol emzir. Sen yabanmersini bulursan onu ye enfeksiyon giderini temizleyici özelliği var. Doğal anneler enfeksiyon durumunda öyle yapıyor. Ini geçer çabucak bizde de ara ara tekrarlıyor(
Bantlara bayıldım çok tatlı ve zarifler, el emeği hem de güle güle kullansın bal Kızın :) ben koca Güllü tokalar şapkalar da takıyorum:)
Canım denemek istersen ergobabymi sana kargolayayım denemen için bak dene nil hanım severse kendine satın al. Boşa para vermek istemiyorsan böyle bir şey yapabilirim. Ben benimkini satmayacağım yanlış anlama denemen için verebilirim..
Hehehe böyle hevesli ise gözün arkada kalmaz en azından çöl güzel bizim kv geçs uğrar bebeği uyandırın seveceğim der avcunu yalar ya da telde eşime bebeği Ağlat da sesini duyayım çok özledim der ve bunları ciddi ciddi der.. Brrr.. Inş güzel güzel bakar bebeğine :) onun da canının canı ne de olsa..
Çok sevindim canım hadi gözün aydın maşallah Allah daim etsin inş.. SOĞAN ve sarımsak ama özellikle sarımsak dedi. Böyle zamanlarda Şeker Şerbet undan uzak dur sütün aromasını bozar dedi. İnş bir daha sıkıntınız olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?