2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Biz 2 aylıkken yurtdışına çıktık. 5buçuk saat uçtuk. Bebek arabasıyla uçaga kadar gelebiliyosun. Kapıda alıyorlar.gıderken puseti ucaga almamışlardı gelirken aldılar puseti sorun olmadı. Bi de ucakta bilet alırken bizınisin arkasındaki ilk koltukları alırsan kabine monteli beşik veriyorlar önceden belirtmen gerekiyor yalnız..

Merhabalar allah herkesin çocuğuna saglik versin allah yardim etsin inşallah benimde olur allah nasip eder hamilelik belirtileri nelerdir tecrubelisiniz bu ay ilk degisiklik goguslerimde yesil damarlar cok belli oldu sisti cuma adet gunum

gece bi kaç kere yatıp kalkınca insan uykusunu alamıyor sonuç bitkin bi vücut geçecek canım ... Günaydın bu arada
Aynen ole bide benimki gece en az 3kere uyaniyor bide 6 6.30 gibi uyaniyor butun gun ayakta oluyorum soalsun bide daginik bi esim var evde iki cocum varmis gibi hissediyorum ve bu beni cok bunaltiyor

Aynen ole bide benimki gece en az 3kere uyaniyor bide 6 6.30 gibi uyaniyor butun gun ayakta oluyorum soalsun bide daginik bi esim var evde iki cocum varmis gibi hissediyorum ve bu beni cok bunaltiyor
benimki iki kere uyanıyor saat 6.30 kesin kalkış kaka falan derken 9 da tekrar uyuyor amann bütün erkekler mi böyle yoksa bize mi rastgeldı benımkıde hem dağınık hem titiz nasıl oluyorsa herşeyi ben yapayim ohhh ama annemlere gittim çok özlemiş bü ara sesi çok cikmiyor

:) ayyy pırtları bile güzel onların:) canım aynen bu aralar gezmeye sardım oğlum arabaya alışsın diye:)
canım inşallah yakalanmazlar zor ya eritiyor yavruları
bugün soğudu hava:) sıcakken evde giydiriyorum artık birde arabada soyuyorum yoksa daha çok ağlıyor:)
benim oğlumda sıcağı sevmiyor:) çok ağlayınca soyuyorum susuyor:)
canım ben napıyım eşim memur her gün gömlek değişiyor iki günde pantolon şimdi 15 tanen gömlek 4 pantolan nevresimler var ütülenecek benimde elim gitmiyor temizliğe ne olacak bu halimiz:)
ahhh bu temizlik ne bitmez çileymiş
bende yürümek istiyorum düzenli iki çocukla burnumuzdan geliyor
kızlar konuyla alakasız ama aranızda hotpoınt arıston camasır makınası kullanan var mı acabaaaaa? memnun musunuz ?
canım bende alıcam makine araştırma yapıyorum:)
çok geçmiş olsun
benimki artık everest kadar birikti
canım 6. ay aşında aklında olsun aşıya gitmeden ver ağrı kesiciyi
ayyy canım nasıl sevindim senin adına şükür artık sende çıkabileceksin hayırlı olsun
Sagol canim ya icim rahatladi. Yoksa 18 saatlik yolu arabayla gitmek zorunda kalicaz. Kiyamadim cok yorulur. Bi cesaret aldim bileti umarim sorun yasamam
inşallah güzel geçer yolculuğunuz
ayyy o teyze benim kv olmasın her gün çırpar her gün halıları
canım bebeğine maşallah kilosuna yani, mamayı özel alman gerekmiyor mu alerjisi varsa? Kakamız katı değil cıvık canım
Bebegime dun kayisili yogurt yedirdim 4 gundur yapmadigi kakasini yapti cok sukur.
Ama.rengi bu defa degisikti yesil renkti. Neden acaba kizlar kayisidan mi acaba ilk defa verdim.
canım yeşil kakayı çok beslenince yapıyorlar benim bildiğim
oyy yerim onun saç bantlarını çok güzeller
canım aspiratör çamaşır makinası elektrik süpürgesi hepsi sakinleştiriyor
canım sen bilirsin tabi ama işe başlamadan bir kaç gün dene kv ne bırak baksın birden hem bebeğine hem sana hem kv ne zor olur alışması için bir kaç gün deneyin, kademeli olarak deneyebilirsiniz, ilk gün iki saat ertesi gün üç saat gibi
canım o damlanın huysuzluk uykusuzluk yaptığını duydum ben vermiyorum demir ilacı
canım üşütünce olabilir ama takip et kaka tahlili vermenizde fayda var
ben dört aylığı çekemedim bugün çeksem ne olur ki:) merakla bekliyoruz fotonuzun:) aynı canım gazımız bitmedi bizimde aynı benim oğluş gibi eller kollar durmuyor al beni diye
Günaydın kizlar kendimi halsiz vecok mutsuz hissediyorum
günaydın canım arada olur öyle hava kapalı mı yoksa

benimkide 3 kere uyanıyor ve beşte kalıyor:)

Günaydınlar sık giremiyorum çünkü telim yapılmadı tamire bile gitmedi pc zor açıyorum daha kahvaltı yapamadım oğlumun uslu durduğu sürede buraya yazdım şimdi ağlamak üzere:) ağlak oğlumla gezmelere devam alışsın diye başka amacım yok 3. gün ve yine kaka yapmadı sanırım artık düzeni böyle olacak

Hepinize mutlu huzurlu günler

Bu arada baby 2 go nun kangurusu için cevap gelmiş 10 kiloya kadar kullanılıyormuş 6. aya kadar falan yazmışlar vazgeçtim o yüzden bilginiz olsun almak isteyen hanımlar:)

Aynen yaa pasama sorsan cok titiz ama hem daginik hem sakar butun her isi ben yapcam ev toplu olcak kizin bi sıkıntısi olmiycak ayni zamanda bakimli olcam pehhharkasini toplamaktan kizla ugrasmaktan kendime bi vakit ayiramiyorum hayat onlara guzel valla

Yok canim benimkinn havayla ilgisi yok cok bunaldim bebekler uyanik kerat vaktini geciriyorlar benimki tam vakit cikimina uyaniyor emdik ettik derken bi yarim saat civari uyuyp uyaniyor

Canim 7gune kadar normal diyor bazi drlar bamya bulamadin mi gunaydon bu arada

Bu uzun uçuşlarda oluyor sadece bebek yatakları uzun uçuşlarda var 2-3 saatlik uçuşlarda olmuuor malesef..

Yok canim benimkinn havayla ilgisi yok cok bunaldim bebekler uyanik kerat vaktini geciriyorlar benimki tam vakit cikimina uyaniyor emdik ettik derken bi yarim saat civari uyuyp uyaniyor
Canım benimkide öyle uykusuzluktan bazen çok sinirli oluyorum üstelik 4 yıldır böyle büyük oğlumda uyumuyor küçükte

Nego canım 4. Ay fotosu çek nolcak bugün gelecek ay bugünde 5.ay çekersin ins yuklucem çarşamba günü ... Ay memur eşin utusu bitmez Allah kolaylik versin benim kendimin bide çocukların ütüsü bekliyor eşim kot giyiyor bi kere yap ayda topluca bi ay gidiyor ayy senin kaynana mi bilmem ama bi kere artık balkondan seslenecektm teyze canina yazık diye kendimi zor tuttum aslında bağırdım duymadi halıya kaptırmış kendini

Canim 7gune kadar normal diyor bazi drlar bamya bulamadin mi gunaydon bu arada
Evet canım artık stres yapmıycam bakalım sütümü artırmak için yemeye yüklendim tosun gibi olucaa iyice:) bamyaya bakmaya fırsat olmadı desem o kadar yoğun geçiyor ki eşime bugün unutmazsam baktırıcam aklımda canım

Zaten hep gününde çekemedim ayı yarılayınca çektim ben bugün süslüyümde çekiyim

kesin benim kv ondan başka yok çırpan ben bile ayda bir çırpardım artık o da yok

ütüyü bekarken severdim 7 senede bezdim ya

ayy ben hali cırpmıyorum üstünden tersinden supurup bide hali fırçası ile fırcalarım yeter ayy ütü sevilir mi seversende yapışıp kalır üstüne önüne gelen sana utuletır genç kızken ben gideyim temızlıgıme başlaym çok optm foto beklıyrm bende

Bizim araba maceramızı anlatayım, dünde anneme gittik ablam yeni gelinimiz falan, tabi akşam olunca ben Yusuf Yusuf benim ki coşmadan kalkmam lazım dedim, yeni uyanmıştı ablamı gelinimizde biz bırakıyoruz ablam yok yooook asla gelmem ben strese giriyorum ağlayınca ter basıyor dedi bende dedim binince ağlamazsa gelin yoksa hepinizi indiririm arabadan çünkü arka koltukta ayağımda sallıyorum uyuyup sussun diye hepimizi bindik ama herkes gergin çıt çıkmıyor gelinimiz okudu sürekli sağolsun bende eline oyalanacak bir şeyler verdim tabi ağlamaz mı mızırdandı falan, sürekli Rabbiyesir okudum müsait değilim o yüzden sure okuyamadım:) bu arada hamile değilim ayyy şükür ablamı bıraktık gelinimizi bıraktık kazasız belasız yaygarasız geldik, annemlerde hep salladım ayağımda onlar bahçe keyfi yaptı bende her fırsatta yanlarına geçtim hava yağışlı olduğu için eve girmek zorunda kalmıştım:)

Arabaya biner binmez ağlıyor istisnasız ilk defa ağlamadı gelinimizin okumasına bağladım nefesi kuvvetli sanırım:)

Onun dışına hep ağlar çığlık çığlığa abisi konuşur ben anahtar sallarım eşim müzik açar, ninni çalarım derken susuyor, bazen de ayağımda sallıyorum işte:)

Canım evin müsaitse arada çırpmak iyi ama değilse sal gitsin:) ayy ne bileyim bu sevginin bana kat kat ütüyle döneceğini belki foto çekemem ablama kaçarım belki benimde her ayakta bir foto çeksem kız eflal sen bizi kandırmışsın düzenli ev fotonla dersiniz kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…