2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim minnakta bir kac günde bir yapıyor altına, tabi bende bayram havası oluyor, hatta eşim evde değilse arayıp söylüyorum o bile seviniyor

Ahhh ahh inşallah bir an once benim kizimda sizin evlatlarınızında düzenli altına yapmaya başlar.

Temizlik yapmam lazım ama eşim mesai yapıcakmış bugün işe gitti bende kızımla yapamayınca çıktım anneme geldim, oda temizlik yapiyor

Benim aklım evde, çamaşır, ütü, temizlik.. ne ararsan var ama ben yokum, nasıl biticek bilmiyorum.

Benim esimde bugunlerde cok sik nobete gidiyor. Bende evde bir is yapamiyorum o yokken
Yuruyuse cikmak istiyorum kilo vermek icin ama ne mumkun
Biraz once komsuya birakip pazara gidebildim sadece
Malesef ailelwrimizde yok baska sehirdeler
Cocukla is yapmak gittikce zorlasiyor
Ama canlari sagolsun ☺

Selam kızlar ben gelfim nasılsınız iyidinizdir inşallah dün oğlumla dokturunu ziyarete gittik gezmeye gittik oğlumun maşallahı varfı hiç huysuzluk yapmadı açık hava deniz havası çok iyi geldi artık bol bol gezeriz beni evdetutabilene aşk olsun

Bugündeeşimin akrabasının kına gecesi var oraya gideceğiz uarında düğün ohhh gezmeyi özlemişim

Resim çekmiştik eşimde watsaptan göndeerecek bana ozaman koyarım resimlerimizi

Bizde bazen işi gücü bırakıp gezmelere gidiyoruz benimde aklım hep evde kalıyor ama artık evimi derleyip toplayıp öyle çıkıyorum en azından gözüm arkada kalmıyor

Canım ben hala uzun kollu giydiriyorum bizim ev hala serin ama tek kar giydiriyorum bende dün eve före oğlumu giydirip dışarı çıkyım çıktımki ne kaynıyor her taraf

Gününde inşallah güzel geçer Bazen insan içine çıkınca İnsana iyi geliyor

Arkadaslar merhaba. Size birsey danismak istiyorum biz 4 bucuk aylik olduk ve ucak yolculugu yapnamiz gerek. Tek basima olucam. 1 aktarmsli toplam 3 saatlik bi ucus. Aranizda ucak seyahati yapan var mi. Tavsiyeleriniz olur mu bana. Bide tek basima olacagim icin bebek aranasini alsam mi almasam mi bilemedim. Bide basinc kulaklarini etkilerse diye korkuyorum

ben de oyle dusunuyorum ıyıkı uzaktayım yoksa dusunemıyorumm :) tarcın ne alakaymıs gecmıs olsun alerjı zordur..... hemde ne karsılastırma

sevındım gozun aydın valla bende cok sevınmıstım

kızlar konuyla alakasız ama aranızda hotpoınt arıston camasır makınası kullanan var mı acabaaaaa? memnun musunuz ?

bugun gunum cok guzeldı pıknıge gıttık arkadasımız olan bı cıftle su kenarında yemek yedık acıldım ama eve gelınce goz kapagımı arı soktu canım cok yandı buz falan koydum sisti nazar mı ki ola

Gunaydin kizlar, dun buzluktaki sutumu eritip biberon denemesi yaptim ilk kez, heyecandan sutun diyet yapmadigim zamanlardan kaldigini unuttuk ve sonuc sabah yine kanli kaka, cok uzgunum ve kendime cok kiziyorum.
yani yanlışlıkla olmuş,,, hepimiz neler yapdık yanlışlıkla bebişlerimize,,,, böyle öğreniyoruz,,, bu kadar yüklenme kendine,,,

off o utu olayı amanınnnn koydum seleye yanından gecerken gozumu kapatıyorum cok sıkıcı daha fazla kacamiciiim sanırım bı hafta benım evde oyleydı esım ısyan bayragını cekınce ıkı gunde topaladık beraber sukur su an durumumuz ıyı gıbı ıns hıc gecırmez bıle bız yaptırmadık tum bıdıkları allah korusun ınsallah ben ınce body gıydırıyorum valla usuyecek dıye korkuyorm ınsallah usumez sanadaaaaa

ben tam 3aylıken yaptım uçak yolculuğunu tek başıma gerçi 1 saatlik bir yolculukdu ama,,,
ben bebek arabasını yanıma almışdım, mümkünse biletini THY al çünkü daha rahat, ve bebek arabası için özel poşet veriyorlar, tam uçağa girerken veriyorsun bebek arabanı , hatta bazen hostesler araba pusetini içeri sokmana izin de verebiliyorlar,
ben giderken biraz zorluk yaşadım ama dönerken ergo baby kangurum vardı, çok rahat geldim, tam uçağa binicekken kanguruya takdım bebişimi, yanıma da bir emzik aldım,, ( oğlum emzik emmiyor ) ama basıncın olduğunu hissettiğm zamanlarda emziği ağzına koyup, elimle tuttum,,
birde emzirme önlüğümü de yanıma aldım,,, çünkü emzirmen gerekebiliyor,,,
çok sorunsuzdu,,, bu yaz da bir sürü gezeceğim oğluşumla yeniden,,,
birde uçak motoru da araba motorunu duydukları gibi anında uyuyorlar,,,,

ben de oyle dusunuyorum ıyıkı uzaktayım yoksa dusunemıyorumm :) tarcın ne alakaymıs gecmıs olsun alerjı zordur..... hemde ne karsılastırma
hiç kulak asma o karşılaştırmalara,,,
bebeğin büyüdüğünde de asla yanındayken yaptırtma bu karşılaştırmaları,,, sonra bir sürü huzursuzluk çıkıyor,,, benimkiler de uzakdalar,, hatta korkumdan büyük ev bile alamıyorum, gelirler yerleşirler diye,,,,,,bu evde de üst üste yaşıyoruz,, bebekle beraber sığamaz olduk,, sonumuz hayırlı olsun,,,,

ben guler yuzluyum sevmedıgım bıseyın yapılmasına hayır dıyemıyorum nasılsa yapımda yok mesela arkadasım bebegımı mıkrop dıye sevıyor delı oluyorum bır gunahsıza mıkrop cırkın denmesını sevmıyorum ama bunu bellı edemıyorum kırılır dıye öf bak yıne sınır oldum mıkrop ne beee

walla hiçbir şey bebişlerimizden kkıymetli değil,, vede senin morelinden,,
bir görüşmeyebilirsin,,, ikinci de beöyle denmesi talihini kapatıyormuş falan fisman deyip beyaz bir yalan uydurabilirsin,,,
o kişiye de kızma sonuçta insanlar öyle seviyor bebişleri,,, nazar değmesin diye,,, ,:))

acıkcası bı gorustugum o ınsanlar var ıyı ınsanlar ama bu moralımı bozuyor duymamazlıktan gelmeye calısıyorum kıramam ıdare edecez ıste dogru soyluyorsn :)

Kızlar 4.ay aşısını vuruldu dün bebişim Bu aksam çok huzursuz . Agrı kesici vermek istedim. Esim ağrısı olsa ayakta kucağımızda sakinleşmezdi dedi birazdan ilaç vereyim saatlerdir ağlıyor. Şimdi zorla uyudu. 4.ay aşısını vurduran anneler sizde böyle birşey yaşadınız mi ? Ne yaptınız. Dün akşam ateşi vardı biraz ilaç vermiştim.

Gunaydin kizlar, dun buzluktaki sutumu eritip biberon denemesi yaptim ilk kez, heyecandan sutun diyet yapmadigim zamanlardan kaldigini unuttuk ve sonuc sabah yine kanli kaka, cok uzgunum ve kendime cok kiziyorum.
Anladım. Sütü sağıp buzluga mi koymuştun neden ?? diyet yapmadığım zamanlar derken uzun zaman önceden mi kalmış demek istedin. Buzlukta uzun süre kaldığı için mi kakasi kanlı oldu ? Bilmedigimden soruyorum. Buzdolabinda ve Buzlukta ne kadar süre kalabiliyor süt? Birde Bu zlukta çıkardığın sütü nasıl eritiyorsun? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…