2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım benimkide öyle uykusuzluktan bazen çok sinirli oluyorum üstelik 4 yıldır böyle büyük oğlumda uyumuyor küçükte

bende suan cok gerginim uykusu var uyumuyor deli olcam allah sabir versin canim cok zor seninkide

Bide onu dene bakalim benim arkdasimin kizida hep oluyor o sabunla yaptiriyor arada

Merhaba canlar
bugün 4 aylik asimiz var.oğlum galiba grip olmus atesi yok şükür ki.
dun aksam geldik annemde ne rahatti.simdi buyuk bir temizlik beni bekler oyy oyy:)

hergün hali cirpmak mi yok artik.eflalim kiz bu nasil kadin

tüm ordu seferber olmus eymen bey ugruna.ha ha yerim ben onu

en pasaklniz da benim herhalde.hic hali cirpamam kaldıramam ki anammm tovbe kaldiramam.
hos 4 yıldır hep yok hamileysem yok agir kaldiramam iyi olmaz derken bi ilk yil halıları balkona atardim sonra 5.kattan olmuyor altta birsürü komşu baktim biraktim.ve alıştım supyrurum sadece

bende suan cok gerginim uykusu var uyumuyor deli olcam allah sabir versin canim cok zor seninkide

Bide onu dene bakalim benim arkdasimin kizida hep oluyor o sabunla yaptiriyor arada
amin canım hepimize
Off kizim uyudu ama o kadar idim var ki az kestirsem mi yoksa isleri mi yapsam bilemedim
canım iş yap iş nasılsa uyanır hemen:)
Merhaba canlar
dun aksam geldik annemde ne rahatti.simdi buyuk bir temizlik beni bekler oyy oyy:)
geçmiş olsun annesi, kolay gelsin
hergün hali cirpmak mi yok artik.eflalim kiz bu nasil kadin
öyle bir kadın işte:)
tüm ordu seferber olmus eymen bey ugruna.ha ha yerim ben onu
sorma aynen herkesin gözü korktu:)
canım zaten her apartmanda olmuyor bizimki aile apartmanı rahatız büyükleri sopalıyorum:) bende kaldıramam yoksa
Anaam bende tam dalmisim kiz uyandi uykusu avilmasin diye hemen ayagima aldim uyku yalan oldu yani
bak dedim ben sana

inşallah başka bişey dedi mi ben hamur işi v e tatlıya cok düşmüştüm bu aksamdan itibaren hepsini bırakıcam bundan sonra benı emer inşallah cok uzuluyordum cok yıprandım
Un şeker şerbetten uzak dur sarımsak SOĞAN ye dedi hepsinden özellikle sarımsak ye sütün aromasını düzeltir dedi sadece bu kadar canım Allah kolaylık versin bebeğine de anne sütü iştahı:) inş bundan sonra sağlıkla keyifle emer...

yaaa bunu öğrendiğim iyi oldu sanırım salya ve diş kaşıntısına çare yok.kuzucuklar çekicek
Ilaç jeller var onlar rahatlatıyor ama onu da her anne tercih etmez sanırım./

Ben de özledim yeni doğmuş yumuşak sıcak kedi gibi bi bebeği özlüyorum ve doğum anlarımı:))) Allah mahrum etmesin inş:)

Günaydın kizlar kendimi halsiz vecok mutsuz hissediyorum
Al benden de o kadar:)
Halsiz mutsuzum tüm evi dolabımı düzenleyip hayata akasım var ama öte yandan da yatak odası yataktan çıkmak istemitorum kimseyle görüşecek halim yok bildiğin mutsuzum :)

Aynen hem Dağınık hem titiz benimkisi :) kendisi dağıtacak arkadan ben toplayayım istiyor oh mis :)

Gecmis olsun

Gerçekten güzel oluyor düğünler birde ben uzun zamandır düğünlere gitmiyordum çok iyi geldi gırsat bulursam resimleri atarım

Simdi oyle yaptim kaltim canim simdide uyuyor sipa kalktim ya
aynen ya ne olcak bu halimiz

Bu gun birazdaha iyiyiz emmemek icin cok direnmedi ama yavrumda ucuk cikti doktorundan haber bekliyorum o jellerden banada soyledi doktor aldim hatta bir iki kere surdum ama icinde lokal anestezi etkisi yapan madde varmis o yuzden cok verme taraftari degilim

Merhaba canlar, ancak benim pasayi sallarken internete girebiliyorum, temizlikten bahsedilmis dun esimle temizlik yaptik biz de, derinlemesine olmuyor ama mikroptan olmeyelim yeter Geceleri sik sik uyaniyor bizimki, acaba sutummu yetmiyor diye dusunuyorum ama uyannca da guzelce emmiyor, hipp markasinin 7 tahilli mamasini siparis verdim ama 6. Aydan itibaren yaziyor, kullanan var mi?

Merhaba canlar
Gecmis olsun
Biraz ihlamur icir istersen canim

Ablam kullaniyor canim. Eminim bebegin sever.

estağfurullah canım ne pisi herkesin farklı temizlik stili var hali çırpabılenlere alkış diyorum aman çocuklarımız sağlıklı olsunda biz sürekli siler supururuz daha emeklesinler gör halimizi hergün vıleda elimde gezerdi zor iş
ben ek gidaya erken geçtim canım çok vermiyorum ama 3öğün azar azar yatarken muz ve yoğurt yedırıyorum çok huzurlu uyuyor gecede uyanınca yanıma yatirip emzırırp bırakıyorum yanına yatirip emzırdın mi ...

Salon antr bitti ohh diğerleri de çabuk biter

Selam kızlar hepinize.geçen 4.ay aşımızdan sonra ebe demir hapını verdi kilosu ne kadarsa okadar damla..benim aklıma yatmadı tabi benim hamileliğim boyunca kan değerlerim hep normaldi bebeğime bakılmadan boşyere ilaç kullanmayım derken linkini attığım yazıyı buldum mutlaka okuyun.
6 AYDAN ÖNCE KULLANMAYIN sebeplerini çok güzel izah etmiş ama linki açamayan olur diye kısaa bahsedeyim.hamileliğin son haftalarında bebeklere hızlı bir demir aktarımı oluyormuş 6 aya kadar bu onlara yetiyormuş dışarıdan takviye aldıklarında zehirlenmeye bile sebep olabilirmiş.annede kansızlık varsa test yaptırıp öyle başlanması gerekiyormuş.yoksa bunun yanısıra kabızlık huysuzluk ileride zayıflık vs yapabiliyormuş bilginiz olsn

http://bebekyapimbakimonarim.kadinl.../demir-takviyesi-gerekli-midir-degil.html?m=1

http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2015/01/aysudann-cocuk-gelisim-notlar-demir.html?m=1

Son düzenleme:
Aman allahım bunların hapsini yapınca sizin halinizi düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…