Canım benimkide öyle uykusuzluktan bazen çok sinirli oluyorum üstelik 4 yıldır böyle büyük oğlumda uyumuyor küçükte
bende suan cok gerginim uykusu var uyumuyor deli olcam allah sabir versin canim cok zor seninkideEvet canım artık stres yapmıycam bakalım sütümü artırmak için yemeye yüklendim tosun gibi olucaa iyice:) bamyaya bakmaya fırsat olmadı desem o kadar yoğun geçiyor ki eşime bugün unutmazsam baktırıcam aklımda canım
hergün hali cirpmak mi yok artik.eflalim kiz bu nasil kadin:) ayyy pırtları bile güzel onların:) canım aynen bu aralar gezmeye sardım oğlum arabaya alışsın diye:)
canım inşallah yakalanmazlar zor ya eritiyor yavruları
bugün soğudu hava:) sıcakken evde giydiriyorum artık birde arabada soyuyorum yoksa daha çok ağlıyor:)
benim oğlumda sıcağı sevmiyor:) çok ağlayınca soyuyorum susuyor:)
canım ben napıyım eşim memur her gün gömlek değişiyor iki günde pantolon şimdi 15 tanen gömlek 4 pantolan nevresimler var ütülenecekbenimde elim gitmiyor temizliğe ne olacak bu halimiz:)
ahhh bu temizlik ne bitmez çileymiş
bende yürümek istiyorum düzenli iki çocukla burnumuzdan geliyor
canım bende alıcam makine araştırma yapıyorum:)
çok geçmiş olsun
benimki artık everest kadar birikti
canım 6. ay aşında aklında olsun aşıya gitmeden ver ağrı kesiciyi
ayyy canım nasıl sevindim senin adına şükür artık sende çıkabileceksin hayırlı olsun
inşallah güzel geçer yolculuğunuz
ayyy o teyze benim kv olmasınher gün çırpar her gün halıları
canım bebeğine maşallah kilosuna yani, mamayı özel alman gerekmiyor mu alerjisi varsa? Kakamız katı değil cıvık canım
canım yeşil kakayı çok beslenince yapıyorlar benim bildiğim
oyy yerim onun saç bantlarını çok güzeller
canım aspiratör çamaşır makinası elektrik süpürgesi hepsi sakinleştiriyor
canım sen bilirsin tabi ama işe başlamadan bir kaç gün dene kv ne bırak baksın birden hem bebeğine hem sana hem kv ne zor olur alışması için bir kaç gün deneyin, kademeli olarak deneyebilirsiniz, ilk gün iki saat ertesi gün üç saat gibi
canım o damlanın huysuzluk uykusuzluk yaptığını duydum ben vermiyorum demir ilacı
canım üşütünce olabilir ama takip et kaka tahlili vermenizde fayda var
ben dört aylığı çekemedim bugün çeksem ne olur ki:) merakla bekliyoruz fotonuzun:) aynı canım gazımız bitmedi bizimdeaynı benim oğluş gibi eller kollar durmuyor al beni diye
günaydın canım arada olur öyle hava kapalı mı yoksa
benimkide 3 kere uyanıyor ve beşte kalıyor:)
tüm ordu seferber olmus eymen bey ugruna.ha ha yerim ben onuBizim araba maceramızı anlatayım, dünde anneme gittik ablam yeni gelinimiz falan, tabi akşam olunca ben Yusuf Yusufbenim ki coşmadan kalkmam lazım dedim, yeni uyanmıştı ablamı gelinimizde biz bırakıyoruz ablam yok yooook asla gelmem ben strese giriyorum ağlayınca ter basıyor dedi bende dedim binince ağlamazsa gelin yoksa hepinizi indiririm arabadan çünkü arka koltukta ayağımda sallıyorum uyuyup sussun diye hepimizi bindik ama herkes gergin çıt çıkmıyor gelinimiz okudu sürekli sağolsun bende eline oyalanacak bir şeyler verdim tabi ağlamaz mı mızırdandı falan, sürekli Rabbiyesir okudum müsait değilim o yüzden sure okuyamadım:) bu arada hamile değilim ayyy şükür ablamı bıraktık gelinimizi bıraktık kazasız belasız yaygarasız geldik, annemlerde hep salladım ayağımda onlar bahçe keyfi yaptı bende her fırsatta yanlarına geçtim hava yağışlı olduğu için eve girmek zorunda kalmıştım:)
Arabaya biner binmez ağlıyor istisnasız ilk defa ağlamadı gelinimizin okumasına bağladım nefesi kuvvetli sanırım:)
Onun dışına hep ağlar çığlık çığlığa abisi konuşur ben anahtar sallarım eşim müzik açar, ninni çalarım derken susuyor, bazen de ayağımda sallıyorum işte:)
en pasaklniz da benim herhalde.hic hali cirpamam kaldıramam ki anammm tovbe kaldiramam.ayy ben hali cırpmıyorum üstünden tersinden supurup bide hali fırçası ile fırcalarım yeterayy ütü sevilir mi seversende yapışıp kalır üstüne önüne gelen sana utuletır genç kızken ben gideyim temızlıgıme başlaym çok optm foto beklıyrm bende
ahhh ah ben işi tercih ediyorum nedense dinlenemiyorum o yüzdendeOff kizim uyudu ama o kadar idim var ki az kestirsem mi yoksa isleri mi yapsam bilemedim
Anaam bende tam dalmisim kiz uyandi uykusu avilmasin diye hemen ayagima aldim uyku yalan oldu yaniahhh ah ben işi tercih ediyorum nedense dinlenemiyorum o yüzdende
amin canım hepimizebende suan cok gerginim uykusu var uyumuyor deli olcam allah sabir versin canim cok zor seninkide
Bide onu dene bakalim benim arkdasimin kizida hep oluyor o sabunla yaptiriyor arada
canım iş yap iş nasılsa uyanır hemen:)Off kizim uyudu ama o kadar idim var ki az kestirsem mi yoksa isleri mi yapsam bilemedim
geçmiş olsun annesi, kolay gelsinMerhaba canlar
bugün 4 aylik asimiz var.oğlum galiba grip olmus atesi yok şükür ki.
dun aksam geldik annemde ne rahatti.simdi buyuk bir temizlik beni bekler oyy oyy:)
öyle bir kadın işte:)hergün hali cirpmak mi yok artik.eflalim kiz bu nasil kadin
sorma aynen herkesin gözü korktu:)tüm ordu seferber olmus eymen bey ugruna.ha ha yerim ben onu
canım zaten her apartmanda olmuyor bizimki aile apartmanı rahatız büyükleri sopalıyorum:) bende kaldıramam yoksaen pasaklniz da benim herhalde.hic hali cirpamam kaldıramam ki anammm tovbe kaldiramam.
hos 4 yıldır hep yok hamileysem yok agir kaldiramam iyi olmaz derken bi ilk yil halıları balkona atardim sonra 5.kattan olmuyor altta birsürü komşu baktim biraktim.ve alıştım supyrurum sadece
bak dedim ben sanaAnaam bende tam dalmisim kiz uyandi uykusu avilmasin diye hemen ayagima aldim uyku yalan oldu yani
Un şeker şerbetten uzak dur sarımsak SOĞAN ye dedi hepsinden özellikle sarımsak ye sütün aromasını düzeltir dedi sadece bu kadar canım Allah kolaylık versin bebeğine de anne sütü iştahı:) inş bundan sonra sağlıkla keyifle emer...inşallah başka bişey dedi mi ben hamur işi v e tatlıya cok düşmüştüm bu aksamdan itibaren hepsini bırakıcam bundan sonra benı emer inşallah cok uzuluyordum cok yıprandım
Ilaç jeller var onlar rahatlatıyor ama onu da her anne tercih etmez sanırım./yaaa bunu öğrendiğim iyi oldu sanırım salya ve diş kaşıntısına çare yok.kuzucuklar çekicek
Ben de özledim yeni doğmuş yumuşak sıcak kedi gibi bi bebeği özlüyorum ve doğum anlarımı:))) Allah mahrum etmesin inş:)Selam kizlar, pek giremiyorum yarim yamalak gecmisi okuyorum, kaka meselesi konusulmus, kizimin kakasi cok fena kokuyor, altini acarken nefes alamiyorum, bide bugun sulu kaka yapti, bunlar anormal mi? Ay pimpirikli olmak istemiyorum yok kakasi yok kizarigi yok oksurugu.. Yinede takiyoruz iste.. Aslinda onlarda insan hersey ayni olamaz inisler cikislar olacak elbet, bizim bir gunumuz digerine uymuyor.. Zor yonleri olsada dunyanin en guzel duygusu annelik, beni goruncr heyecanlanip cirpinmasi beni benden aliyor en basitinden :)
Birdee kizlar yaa ben daha simdiden yeni dogmus bebek ozledimmm :))
Al benden de o kadar:)Günaydın kizlar kendimi halsiz vecok mutsuz hissediyorum
Aynen hem Dağınık hem titiz benimkisi :) kendisi dağıtacak arkadan ben toplayayım istiyor oh mis :)benimki iki kere uyanıyor saat 6.30 kesin kalkış kaka falan derken 9 da tekrar uyuyor amann bütün erkekler mi böyle yoksa bize mi rastgeldı benımkıde hem dağınık hem titiz nasıl oluyorsa herşeyi ben yapayim ohhh ama annemlere gittim çok özlemiş bü ara sesi çok cikmiyor
Gecmis olsunTeşekkür ederim. Benimde aklıma ilk o geldi ama aşı yerinde sorun görünmüyor. Kulağında akıntı var acaba kulaği mi ağrıyor. İnternetten baktım diş ağrısı gibi bir an da olurmuş bilemedim ya . Bakalım bu aksam da olacak mı ? bir kaç gün sonra rota aşısı için hastaneye gidicez o zamana kadar takip edeyim geçmezse doktora gostereyim
Gerçekten güzel oluyor düğünler birde ben uzun zamandır düğünlere gitmiyordum çok iyi geldi gırsat bulursam resimleri atarımaman aman ana oğul düğünlerde cısdak cısdak yaptınız demeken kısa zamanda foto bekleriz bi dugun olsa da gitsek bizim de kızım bayılır gelin damat danslarını videoya çekiyoruz gelince bi hafta izliyor forum da herkes aynı sanırım bıraktığın gibi
Simdi oyle yaptim kaltim canim simdide uyuyor sipa kalktim yaamin canım hepimize
canım iş yap iş nasılsa uyanır hemen:)
geçmiş olsun annesi, kolay gelsin
öyle bir kadın işte:)
sorma aynen herkesin gözü korktu:)
canım zaten her apartmanda olmuyor bizimki aile apartmanı rahatız büyükleri sopalıyorum:) bende kaldıramam yoksa
bak dedim ben sana
aynen ya ne olcak bu halimizUn şeker şerbetten uzak dur sarımsak SOĞAN ye dedi hepsinden özellikle sarımsak ye sütün aromasını düzeltir dedi sadece bu kadar canım Allah kolaylık versin bebeğine de anne sütü iştahı:) inş bundan sonra sağlıkla keyifle emer...
Ilaç jeller var onlar rahatlatıyor ama onu da her anne tercih etmez sanırım./
Ben de özledim yeni doğmuş yumuşak sıcak kedi gibi bi bebeği özlüyorum ve doğum anlarımı:))) Allah mahrum etmesin inş:)
Al benden de o kadar:)
Halsiz mutsuzum tüm evi dolabımı düzenleyip hayata akasım var ama öte yandan da yatak odası yataktan çıkmak istemitorum kimseyle görüşecek halim yokbildiğin mutsuzum :)
Aynen hem Dağınık hem titiz benimkisi :) kendisi dağıtacak arkadan ben toplayayım istiyor oh mis :)
Bu gun birazdaha iyiyiz emmemek icin cok direnmedi ama yavrumda ucuk cikti doktorundan haber bekliyorum o jellerden banada soyledi doktor aldim hatta bir iki kere surdum ama icinde lokal anestezi etkisi yapan madde varmis o yuzden cok verme taraftari degilimUn şeker şerbetten uzak dur sarımsak SOĞAN ye dedi hepsinden özellikle sarımsak ye sütün aromasını düzeltir dedi sadece bu kadar canım Allah kolaylık versin bebeğine de anne sütü iştahı:) inş bundan sonra sağlıkla keyifle emer...
Ilaç jeller var onlar rahatlatıyor ama onu da her anne tercih etmez sanırım./
Ben de özledim yeni doğmuş yumuşak sıcak kedi gibi bi bebeği özlüyorum ve doğum anlarımı:))) Allah mahrum etmesin inş:)
Al benden de o kadar:)
Halsiz mutsuzum tüm evi dolabımı düzenleyip hayata akasım var ama öte yandan da yatak odası yataktan çıkmak istemitorum kimseyle görüşecek halim yokbildiğin mutsuzum :)
Aynen hem Dağınık hem titiz benimkisi :) kendisi dağıtacak arkadan ben toplayayım istiyor oh mis :)
Gecmis olsunMerhaba canlar
bugün 4 aylik asimiz var.oğlum galiba grip olmus atesi yok şükür ki.
dun aksam geldik annemde ne rahatti.simdi buyuk bir temizlik beni bekler oyy oyy:)
Ablam kullaniyor canim. Eminim bebegin sever.Merhaba canlar, ancak benim pasayi sallarken internete girebiliyorum, temizlikten bahsedilmis dun esimle temizlik yaptik biz de, derinlemesine olmuyor ama mikroptan olmeyelim yeterGeceleri sik sik uyaniyor bizimki, acaba sutummu yetmiyor diye dusunuyorum ama uyannca da guzelce emmiyor, hipp markasinin 7 tahilli mamasini siparis verdim ama 6. Aydan itibaren yaziyor, kullanan var mi?
estağfurullah canım ne pisi herkesin farklı temizlik stili var hali çırpabılenlere alkış diyorumen pasaklniz da benim herhalde.hic hali cirpamam kaldıramam ki anammm tovbe kaldiramam.
hos 4 yıldır hep yok hamileysem yok agir kaldiramam iyi olmaz derken bi ilk yil halıları balkona atardim sonra 5.kattan olmuyor altta birsürü komşu baktim biraktim.ve alıştım supyrurum sadece
ben ek gidaya erken geçtim canım çok vermiyorum ama 3öğün azar azar yatarken muz ve yoğurt yedırıyorum çok huzurlu uyuyor gecede uyanınca yanıma yatirip emzırırp bırakıyorum yanına yatirip emzırdın mi ...Merhaba canlar, ancak benim pasayi sallarken internete girebiliyorum, temizlikten bahsedilmis dun esimle temizlik yaptik biz de, derinlemesine olmuyor ama mikroptan olmeyelim yeterGeceleri sik sik uyaniyor bizimki, acaba sutummu yetmiyor diye dusunuyorum ama uyannca da guzelce emmiyor, hipp markasinin 7 tahilli mamasini siparis verdim ama 6. Aydan itibaren yaziyor, kullanan var mi?
Aman allahımBizim araba maceramızı anlatayım, dünde anneme gittik ablam yeni gelinimiz falan, tabi akşam olunca ben Yusuf Yusufbenim ki coşmadan kalkmam lazım dedim, yeni uyanmıştı ablamı gelinimizde biz bırakıyoruz ablam yok yooook asla gelmem ben strese giriyorum ağlayınca ter basıyor dedi bende dedim binince ağlamazsa gelin yoksa hepinizi indiririm arabadan çünkü arka koltukta ayağımda sallıyorum uyuyup sussun diye hepimizi bindik ama herkes gergin çıt çıkmıyor gelinimiz okudu sürekli sağolsun bende eline oyalanacak bir şeyler verdim tabi ağlamaz mı mızırdandı falan, sürekli Rabbiyesir okudum müsait değilim o yüzden sure okuyamadım:) bu arada hamile değilim ayyy şükür ablamı bıraktık gelinimizi bıraktık kazasız belasız yaygarasız geldik, annemlerde hep salladım ayağımda onlar bahçe keyfi yaptı bende her fırsatta yanlarına geçtim hava yağışlı olduğu için eve girmek zorunda kalmıştım:)
Arabaya biner binmez ağlıyor istisnasız ilk defa ağlamadı gelinimizin okumasına bağladım nefesi kuvvetli sanırım:)
Onun dışına hep ağlar çığlık çığlığa abisi konuşur ben anahtar sallarım eşim müzik açar, ninni çalarım derken susuyor, bazen de ayağımda sallıyorum işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?