2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ya bizimkide en fazla yarimsaat uyuyor bende merak ediyorum

kız aman derdin bu olsun bnm yerimde olsan bide napardın kesin boşardın . O kadarcıkta olur .
canım Allah sabır versin sana zaten üzüldüm ilk anlattiginda ışte Allah dağına göre kış veriyor ben kirilganm sen sabırlı Rabbim bozmasın yubvalarımızı

Yaa kızlar ben ayağa kalkamıyorum hamile kalmadan önce laparaskopi ameliyatı geçirmiştim şimdi alınan sol tüpümün bölgesi ve belim felaket sancılanıyor eşimi aradım oda gelemedi çok kötüyüm

geçmiş olsun canım agri kesici parol ıcseydın bari

geçmiş olsun canım agri kesici parol ıcseydın bari
İçtim canım kaç gündür zaten parolla ayaktayım ama fayda etmedi ah ah eskiden doktor yüzü görmeyen ben bu adamla evlendikten sonra sağlam bir yerim kalmadı şimdi abdullah kucak istiyor kalkamıyorum ayağımda sallıyorum

ah kızlar ah.ben de eşimin hangi derdinden başlasam.heleki doğumdan sonra psikolojim bozuldu daha doğrusu bozdu...hala eserleri var.temizlik yapıyorum bi çöp kaldırmış değil. oğluma da bakmıyor en faxla yarım saat nasıl iş yapılır hal böyleyken.yardimci olmamasindan geçtim artik öyle gelmiş gider yapamaz ki iş olarak cok musait hatta ben daha faxla yoruluyorum.
gelelim cocuk meselesine yok besik sallasam yavas salla ya da hic sallama.koltukta yatiriyorum dikkat et düşer yahu mübarek benimde çocugum demenle mi dikkat edicem.yok emzirirken Besmele cektin mi yok okuyon mu.kimsenin yaninda altini drgisme annem ve annesi dahil su kadar işin arasinda altini degisiyrm annem degismiyo hatta başka odaya gidiyorum.yok emzir yok cok emziriyon kusuyo.daha neler. .. aklima gelenler bunlar.cok çaresizim inann cok üzülüyorum

Iyi aksamlar kizlar izun sure giremedim iji cocuklu hayat cok tepmpolu geciyor hep bi kosturmaca kucuk uyudu buyugu doyur cisini yaptir banyo...falan derken kendimi unuttum...
Oglus 4ayi gecti ,kucakta gezmek istiyor sallanmamak istemiyor...kilosu boyu iyi sukur d3 ve demire devam
Onun harici bir defa regl oldum bu ay olmadi hala 5 gun gecti ama biseyde olmadi ki...sizdede duzensizlik varmi ne yapiyorsunuz...neyseiglum uyudu onu yatirip geri donerim

Ohaaa oda kaynana gibi olmuş afadetsin hasta hastan kendimi bynları yazmaktan alıkoyamadım

Cok gecmis olsun canim yaa..

geçmiş olsun canim.ben de Laparoskopi oldum şükür iyiyim şimdi. niye oluyormus ki

bu arada ben düzenli regl oluyorum 3 aydır hic Şaşmadi bugun de oldum 2 mayista olmuştum

ya canım dur gaza gelme senin işinde zor ama sen bize bakma herkesin sıkıntısı ayrı valla deprestırmek istemem dertlerınızı bi an çok kızdım yazdım
canım herkesin sınavı ayrı ışte benim kocamda senınkıne benziyor aynı tavirlar öyle yapsan böyle böyle yapsan öyle ama ben çok karistirmıyorum sanane ya sanane diyorum kızıyorum yeter artık kaldıramıyorum diye ağlıyorum falan bi kaç kere çok ağladım ondan beri daha iyi kaynanam uzakta ama kocam saolsun on kaynana değerinde
canım hosgeldin ya seni görmek güzel bıldgıın gibiyiz bende iki çocuk az önce uyuttum salla salla ışte ben bi kere tam adet değilde lekelenme yaşadım onunda devamı gelmedi adetler duzensiz olabiliyor korkma bi seneye ancak duzene girer

geçmiş olsun canim.ben de Laparoskopi oldum şükür iyiyim şimdi. niye oluyormus ki

bu arada ben düzenli regl oluyorum 3 aydır hic Şaşmadi bugun de oldum 2 mayista olmuştum
Aynen canım bende 3 mayısta olmuştum bugün olsum benimde ikinci adetim belki laparoskopi ike alakası yoktur. Ama adetim sancılı geçiyor bunuB gibi olmuyordu üşüttümmü acaba bilemedim sen ne için laparaskopi oldun canım

ben de cok ağladım hala da ağlıyorum tahammülum yok artik.Özür diliyoya ben ne dedim ki diyo tamam demiycem daha diyo ama.yine aynisini yapıyo ne yazikki.anneligin tadına varamadim cok farkli hayal ediyordum sanki çocuğum olunca hic birderdim olmayacak sanıyordum. kocam sagolsun iyi yaşattı yaşıycami.bazen diyorum eksik duami yada bilmeden yanlis bir dua mi ettim diye.

kist var diyordu drlar en son Kayseri de bi Prof a gittim meger sivi varmış karnimda o yüzden Laparoskopi oldum 2013 haziranda ertesi haziranda da hamilydim cok şükür. epey macera yaşadım canim 5 yıllik evliligimde. oğlum oldu o gunleri hic yaşamamis gibi oldum hamdolsun

Dimi canım yaa ben internetten baktım en uzun bebek 52 cm olur diye yazıyordu
yani sanırsam görüncen biraz cahil,, bence bırak o kendi kendine karşılaştırsın bebekleri,, ( bu arada gerçekten yaptığı çok ayıp) ,,,,duymamazlıkdan gel,, baktın ki,,hala karşılaştırmaya devam ediyor,, ya anlayacağı bir dilden uyar yada az görüş,, çünkü oğlunu ileride etkiler sürekli karşılaştırılmak,,, olumlu yada olumsuz,,,
benim eşim o konuda çok, titiz şükür ki,,, bırak kardeşinin çocuklarını yolda gördüğümmüz bebeklerle bile karşılaştırmaz,, olumlu yada olumsuz,, bu gerçekten çok önemli, ileride bebişlermizn psikolojisi açısından,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…