cnm bnde 1 68 im eşimde 1 74 ama bizim çocuklar uzun buyuk oglumda kuçuk oglumda yaşitlarından uzun . Kuçugun boyu 69 cm masallah supanallah.Canım anesi babası uzunda ben annesinden uzunum eşimde uzun boylu ben 1 70 im eşimde 1 85 vardır dahada fazladır
canım bizimde geçen ay boyumuz 69 du ayın sekizinde izlemimiz var ya tamam onun kızı uzun olabilir ama benim oğlum kısa boylu değilki ben bebekleri kıyaslamayı sevmiyorum öyle yapıyorlarki kafama takılıyor aklıma bunu söylediği için brtek sebep geliyor allaha havale ediyorum benim oğlum sağlıklı lsun ben birşey istemiyorumcnm bnde 1 68 im eşimde 1 74 ama bizim çocuklar uzun buyuk oglumda kuçuk oglumda yaşitlarından uzun . Kuçugun boyu 69 cm masallah supanallah.
Ah canım kolay gelsin bende diyorum adaşımızdan haber yok meğer temizliğe girişmiş bende inşallah kısmetse yarın halılarımı gönderecem başlarım hedefim 1haftada bitirmekselam
temizliğe devam az kaldi.dun gezmedeydik annemle ara verdim.sağolsun annem oğluma bakıyor ben de işimi yapıyorum yoksa 10 gun mu surerdi 15 gun mu oğlusla bilemiyorum.cok yoruldum ama degdi azcik daha işim var bitsin ins rahat rahat yazarim özledim sizleri:)))
canım gece aglamamiz yok ama uyutmak için sirt üstü gündüz yatırırnca iyi bi ağlıyor Allahtan sallayıp e e diye nin soyleyince susuyor bizim emzir kullanmamiz çok iyi oldu gerçekten sakinleştiriyorKizlar sizin de bebekleriniz uyumadan once cilginca agliyor mu.?bebegimi yatar pozisyona getirdigim anda bir sey batmis gibi ciglik cigliga agliyor. Gece gunduz farketmiyor artik. Her seferinde aglaya aglaya uyuyo. Napacagimi sasirdim sinirlerim alt ust oldu artik. Gece de bir bucukta uyandi. Dort bucuga kadar uyutamadim. Sinirimden 6ya kadar da ben uyuyamadim. 7de de gune basladik zaten. Boyle bir sey yasayan var mi aranizda.
ah canım gel gor ki gerçekten iyi kolay eş yok bızımkıde kaynana gibi herşeye laf eder canımı sıkıyor sakayla soylesede alınıyorum artık zaten calısmadıkca gerılıyorum sürekli ev işi bebek bakımı geliyor eve 7 de yatıyoruz 11 de haftasonu gezdiriyor bi ondada canımı sıkıyor bi laf sokuyor aslında herza,mn yaptığı şeyler ama ben alınıyorum artık farkında değil beni bi kendine güvensiz pısırık ev hanimi yapamadı ya o koyuyor öyle olsam eminim onu da beğenmez gıcık ne olacak çok bilmiş pısssAhh şu erkekler bu kadarmı öküz olmalılar erkekler eşlerinin hakkını öteki tarafta nasıl ödeyecekler..
Geleyim meseleye sabah saNcı ile uyandım.
Regl olmuşum, eşimlede akşamdan limoniyiz. beyimizin abisi onu sırtından vurmuş siniri stresi bana tabi neyse.
sabah beyimiz kalkıyor niye kıyafetlerim ütülü değil neden gezmelere gidiyorsun da benim kıyafetlerimi yıkayıp ütüleyemiyorsun deyip sinirlerimi bozdu. ulan insan bir neyin var der.
gezme dediğide onun akrabasının düğünü onun kardeşinin evi gitmesem gitmiyorsun diyor gitsem böyle yapıyor.
ha birde dün ablam gelmişti annemlere 1 saat onun yanına uğradım.
demiyor ben şu çocuğa bir günümü ayırayımda eşimde işlerini halletsin.
kendisi benden iyi biliyor oğlumun hiç birşey yapmama müsade etmediğini..
canım gece aglamamiz yok ama uyutmak için sirt üstü gündüz yatırırnca iyi bi ağlıyor Allahtan sallayıp e e diye nin soyleyince susuyor bizim emzir kullanmamiz çok iyi oldu gerçekten sakinleştiriyor
ah canım gel gor ki gerçekten iyi kolay eş yok bızımkıde kaynana gibi herşeye laf eder canımı sıkıyor sakayla soylesede alınıyorum artık zaten calısmadıkca gerılıyorum sürekli ev işi bebek bakımı geliyor eve 7 de yatıyoruz 11 de haftasonu gezdiriyor bi ondada canımı sıkıyor bi laf sokuyor aslında herza,mn yaptığı şeyler ama ben alınıyorum artık farkında değil beni bi kendine güvensiz pısırık ev hanimi yapamadı ya o koyuyor öyle olsam eminim onu da beğenmez gıcık ne olacak çok bilmiş pısss
katiliyorum tabi gezecez gez arkadaşım hiç bir güç benıde evde tutamaz zaten havalar izin vermiyor olduğu kadar bari gezelım değil mi ben hafta içi çok gezecem bu hafta beyefendininn işi yoğun hafta içi 2 gün evde olacak sadece gece bile gelmeyecek bızede gezmek düşer şimdiden alıstırdım bi hafta bebelerle yalnız yalnız napıyım ben bana da yazık kimse yok arkadaslarımla gezecem bende ohh sende gez kız bunlara yaranılmaz ben her işi yaparım taze yemek yaparım hergün adam ısıtma aslla yemez hiçbir iş yaptırmam kıyamam yoğun diye üstüne bide pasta börek yaparım hafta sonu kalkarım kahvaltısına daha aldığım bi kaç şeyin bi iki gezmemın lafını ediyor neyin kafasını yasiyorsa az kaldı ama kredi bitsin anasini aglatacam alışverişin görecek o dur :)benimkide öyle hep üste çıkmaya çalışıyor gıcık o çatlasada patlasada ben gezecem ütüde yapmayacam ben bir temizliğimi bitireyim görür o 2 sene evden çıkmadım şimdi gezmeyecemde ne zaman gezecem dimi canım arkadaşım
yani hastanelerde bazen yanlış ölçebiliyorlar,, benim oğlumu da 63 cm ölçmüşlerdi sağlık ocağında iki aylıkken,,,,,53 cm kısa değil,,, maşallah,,Kızlar kafama birşry takıldı geçen görümcem benim kızım 57 santim doğdu dedi bu boyda doğan bebek varmı bwnim oğlum53 cm idi ona kısa diyor ben kartını getir bakayım dedim oyalandı getirmedi
Yürü be canım kim tutar seni benim alış veriş yönünden karışanım yok kendiside giyer bende giyerim genviz giyimeyipte ne yapacağız ama gezmeye gelince kenfisi bizi biryere götürmez gittiğimiz yerede karışır ırda dursun artık bende sıkılıyorum evde manyak ayda yukda bir beraber çıkarız onuda birsene daha dün seni gezmeye götürfüm deyip durur ve üstelik sürekli arkadaşlarıyla gezmekerde ha mangala gider ha denize gider bende denize idecem ona inat bikinimide giyecem Tabi kadınlar plajındakatiliyorum tabi gezecez gez arkadaşım hiç bir güç benıde evde tutamaz zaten havalar izin vermiyor olduğu kadar bari gezelım değil mi ben hafta içi çok gezecem bu hafta beyefendininn işi yoğun hafta içi 2 gün evde olacak sadece gece bile gelmeyecek bızede gezmek düşer şimdiden alıstırdım bi hafta bebelerle yalnız yalnız napıyım ben bana da yazık kimse yok arkadaslarımla gezecem bende ohh sende gez kız bunlara yaranılmaz ben her işi yaparım taze yemek yaparım hergün adam ısıtma aslla yemez hiçbir iş yaptırmam kıyamam yoğun diye üstüne bide pasta börek yaparım hafta sonu kalkarım kahvaltısına daha aldığım bi kaç şeyin bi iki gezmemın lafını ediyor neyin kafasını yasiyorsa az kaldı ama kredi bitsin anasini aglatacam alışverişin görecek o dur :)çok pis gaza geldim
Dimi canım yaa ben internetten baktım en uzun bebek 52 cm olur diye yazıyorduyani hastanelerde bazen yanlış ölçebiliyorlar,, benim oğlumu da 63 cm ölçmüşlerdi sağlık ocağında iki aylıkken,,,,,53 cm kısa değil,,, maşallah,,
bizimde onbesgun oldu cnm olçtureli en son 4 aylık aşisında olçulmuştu şimdi kaç bilmiyorum masallah senin oglanda selvi boylu . Kaç dogumlu canım siz biraz buyuksunuz heralde bizden . Birde sen oyle konuşanlara bakma kimseye bisey begendiremessin tabikide kısa boylu degil oglun bence oda atıyor . Kıyaslamak iyi bişey degil tabi baska bebeklerle kıyaslayınca bnmki zayıf yada kısa diye uzuluyrsn ama ister istenz bi kıyaslama oluyr .canım bizimde geçen ay boyumuz 69 du ayın sekizinde izlemimiz var ya tamam onun kızı uzun olabilir ama benim oğlum kısa boylu değilki ben bebekleri kıyaslamayı sevmiyorum öyle yapıyorlarki kafama takılıyor aklıma bunu söylediği için brtek sebep geliyor allaha havale ediyorum benim oğlum sağlıklı lsun ben birşey istemiyorum
bir ara bnde arastrmıstım 55 cm in uzerinde dogan bebeklerin arastırılması gerektigi yazıyordu. Bnce atmş gorumcen .Dimi canım yaa ben internetten baktım en uzun bebek 52 cm olur diye yazıyordu
kolay gelsin cnm kısa zamanda tekrar aramıza donersn insselam
temizliğe devam az kaldi.dun gezmedeydik annemle ara verdim.sağolsun annem oğluma bakıyor ben de işimi yapıyorum yoksa 10 gun mu surerdi 15 gun mu oğlusla bilemiyorum.cok yoruldum ama degdi azcik daha işim var bitsin ins rahat rahat yazarim özledim sizleri:)))
kimse tutamaz heyt beYürü be canım kim tutar seni benim alış veriş yönünden karışanım yok kendiside giyer bende giyerim genviz giyimeyipte ne yapacağız ama gezmeye gelince kenfisi bizi biryere götürmez gittiğimiz yerede karışır ırda dursun artık bende sıkılıyorum evde manyak ayda yukda bir beraber çıkarız onuda birsene daha dün seni gezmeye götürfüm deyip durur ve üstelik sürekli arkadaşlarıyla gezmekerde ha mangala gider ha denize gider bende denize idecem ona inat bikinimide giyecem Tabi kadınlar plajında
kız aman derdin bu olsun bnm yerimde olsan bide napardın kesin boşardın . O kadarcıkta olur .kimse tutamaz heyt bekopta gel gamze yokta bizimkinin ne arkadaşı var ne başka hayatı hep dıpdıpeyız bazılarına göre iyi bazılarına kötü bu durum ben iyiyim çok iyi vakit geçiriyoruz ama bazen ben yalnız takılmak istiyorum arkadaslarimla bulusunca hep bi laf çarpma ne bu canım neyse mutfakta mama sandalyesi yapıyor da affettim sayılır adam marangoz çıktı pek güzel oluyor
Biz 8 ocaksoğumluyuz canım inanırmısın benim o konuyla alakam bile yoktu kendiliğinden boyu kısa dedi ben boyu uzun diye biliyorum dedim yok benim kızım daha uzun dedi bende bizim ailede kısa yok senin babana çekmiş ozaman dedimbizimde onbesgun oldu cnm olçtureli en son 4 aylık aşisında olçulmuştu şimdi kaç bilmiyorum masallah senin oglanda selvi boylu . Kaç dogumlu canım siz biraz buyuksunuz heralde bizden . Birde sen oyle konuşanlara bakma kimseye bisey begendiremessin tabikide kısa boylu degil oglun bence oda atıyor . Kıyaslamak iyi bişey degil tabi baska bebeklerle kıyaslayınca bnmki zayıf yada kısa diye uzuluyrsn ama ister istenz bi kıyaslama oluyr .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?