2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar diş kasiyiciyi aldık kullanmadan önce kaynar suda sterilize etmeli miyim ? İçinde jel olduğu için sorun olur mu diye bilemedim. Siz aldınız mı? Nasıl sterilize ettiniz?

Önce kaynar suda beklet sonra çalkalayıp soğuduktan sonra buDolabında buzluktan beklet. Ondan sonra bebeğe ber. Jelliler bu şekilde.

Parmak kaşıyıcılarsa sadece kaynar suda bekletme..

Cnm evet gitti ama biraz gucendim aslinda laf aramizda..1 hafta zor dayandı bize:KK61:
O varken Öğretmen arkadaşlarımı cagirdim hani yalnIz agirlayamiyorum diye ona da bozuldu..Hani ben aylardir yorgunum tek başıma mucadele ediyorum her seyle, kardeşime bi faydam dokunsun diye dusunmesini beklerdim snrm..
Üzülme canim allah kimseye muhtac etmesin guc versin

Slm kizlar biz dogdugundan beri ayni biberonu kullaniyoruz dr Browns ama 4 aylik olduk degistirmem gerekir dimi emzigi neye gore almaliyim bu dogal akıs falan yaziyo bazi biberonlarda devam sutu kullaniyorum simdi mama icin ayri mi oluyor of hic anlamam ben bu biberon isinden

Kizlar gunaydin..simdi hastaneden geldik oglumun kalbinde ufurum varmis ekg ve eko cekilsin dediler randevu verdiler,doktor onemli bsy oldugunu sanmiyorum dedi ama insan yinede tedirgin oluyor..boyle biseyle karsilasan varmi..Allahim bebeklerimizi korusun..
Canim öncelikle çok geçmiş olsun, benimde bebeğimde var canım, ilk öğrendigimde çok korkmustum ama kardiyoloğa gittikten sonra rahatladım, 2 yaşina kadar yuzde 90 ihtimalle kapanır dedi doktor. Geçen ay gittik, bu ay kontrole gidicez sonrada uzun aralıklarla baktiricaz inşallah kapanıcak. Sizde önlem amaçlı bir çocuk kardiyoloğuna gidin canım, hem ićiniz rahat etsin hemde takiplerini yaptırırsınız.

Bende regli oldum biraz önce bel ağrım var çok fena, en azından agresif halim geçer bir kaç gün kala herseye çabuk sinirleniyorum ama elimde değil, var mi benim gibi olan bilmiyorum ama eşim bu ara patlıyor artık biliyomusunuz yurt disinda bazı ülkelerde regli doneminde suç işleyenler için regli hafifletici sebep sayılıyormuş, dogrumu bilmem ama duyunca çok şaşırmıstım

herkes erkeklerden dert yanmış,,, aslında bir erkeğe istediğini yaptırmak çok kolaydır,, yapılması gereken şey istediğiniz şeyi sanki onun düşüncesi gibi empoze ettirmek,,,
bazen bunun için bir süre beklemek gerebilir ama oluyor,,
birde alınan şey veya olan şeyden sonra,, ayy iyiken düşünmüşsün ne kadar iyi ettin demekde çok etkili oluyor,, ,
birde erkeklerin yaptığı veya aldığı şeylere hep teşekkür etmek gerekiyor onu bir arkadaşım demişdi,, erkek arkadaşın macdonald s a bile yemeğe götürse,, ne iyi akıl ettin sağol diyeceksin derdi,,, ve haklı ben eşimle evliyim ama beni götürdüğü her yemekde her dışarı çıkışımızda teşekkür ederim, çok sağol kesen bereket hayatım derim,,,
aldığı herşey içinde teşekkür ederim,, 10 tl lik sineklik için bile,,,,
erkeklerde bir nevi çocuk gibi, yaptıklarının takdir görmesini istiyor,,
birde kendi tecrübelerimden yola çıkarak diyebilirim ki her zaman şikayetçi olmak bir işe yaramıyor, arada söylediğimiz sözleri de algılamıyorlar,,,
ben beni çok rahatsız eden bir şey oldu mu genelde eşime seninle bir şey konuşmak istiyorum derim,,, zamnın var mı diye sorarım,,, evet derse eğer,, karşılıklı oturup beni rahatsız eden şeyi oturup anlatırım,,,burada konuyu saptırmamak da önemli,,, erkekler o zaman hmmm evet bir sorun var diyor yoksa hep söylenirsen adın dır dıra çıkıyor bir işe de yaramıyor,,,
benimde eşimle çok büyük problemlerim vardı ama bu yolla herşey yoluna girdi,,, tabikide ufak tefek sorunlar oluyor ama yavaşça herşey yoluna giriyor,,,
Kesinlikle yazdıklarına katılıyorum sanki beni anlatmışsın..

@eflalim @leble nin dedıklerı de mantikli her erkekte ise yarar mi bilmem ama bende nerdeyse onları uyguluyorum kendi dediği oldu sanıyor çoğu zaman böylece daha huzurlu oluyor mesela dün eşime upuzun bi msj attım ışte nelerden kırıldıgımı falan anlattim bi nevi kendi günah cıkarrmami da yaptım ışte çok bağırdım zamanları da neden ışte stresli olduğumu falan ışte aslında çok iyi bilir benim ailem çok aşırı duskun abim en ufak bişey de sesini yükseltmiştı bi kere yeni evli iken bana onda kardeşime bile ben bagırmıyorum enişte yanımızda sesine dikkat et dedi ... Mesela böyle olduğunu biliyor ona rağmen sanki hayatımın odak noktası oymus gibi ondan başka yalnız caresiz mısım gibi bi msj attım.. Akşam aramış aşkım çok tatlı bi mesajdı benimde sizden başka kımsem yok falan dedi :KK70: bende ne kadar doğru bişey yaptigimi farkettım konuşarak bunları anlatamıyorum utaniyrm çünkü duygusal biriyim konuşurken ağlarım beni çok gucsuz görsünde ıstemedım
Bende eşimle birçok zaman mesajla sorunumu çözüyorum. Duygusallık bendede var ve hemen ağlarım çok sinir oluyorum bu halime bir çözümü olsada hemen uygulasam

o zaman aklıma farklı şeyler geliyor eflalim yani kendini süper sanıyor falan böyle adamla evli olsam kesin bi kaç kere evi terketmiş olurdum ama belki de boşanmış ama sakin beni baz alma Allah dağına göre kış veriyor yada şöyle yapardım artılarımi çok eksılerımı çok mu tartısıyorum çok mu seviyorum hep düşünür terazi koyardım dünya gorusleriniz mi zıt ney sorun acaba sizi bırbırınze soğutan kısım falan.. Mesela biz kavga edince barısır ve o işi yaparız bizi çok yakınlastırıyo demekki sonrada sinirlerimz alınmış gibi oluruz ohh keyif :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay sen çok yaşa emi bizimde her kavgadan sonra halimiz öyle oluyor:))

Daha once doğum kontrol hapı kullandım yan etkilerinden dolayı bırakmak zorunda kaldım özellikle varis oluşumu başlayınca doktor bırakmamı söyledi O yüzden tekrar kullanmaktan cekiniyorum açıkçası yoksa unutmadan kullanabiliyorum. İmplant taktırmak zor mu ? Yan etkilerinden yaşadığın oldu mu hiç ? Belli oluyor mu ?olumsuz tarafları var mi? Çok etkili bir yöntem olduğu için düşünmeye başladım beni bilgilendirir misin? Esim ne der bilmiyorum bir de benim sol kolum kırık parça falan var sıkıntı olur mu sağ kola da yapılabilir mi?
canım taktırmak zor değil youtube da videosu var izleyebilirsin kolun iç tarafına takılıyor önce iğne yapıyor arkasından onun bi cihaz gibi bişi var onla yerlestiriyor hiç hissetmiyorsun sen söylemezsen kimse fark etmez istediğin koluna taktırabilirsin yan etki bende sadece adet olduktan sonra bi hafta kadar bi lekelenme oldu dru aradım biraz sabret geçer dedi iki gün sonra geçti kanaman az oluyor ben hiç başka bi olumsuzluğunu yaşamadım

11329952_1583029901949767_8299464107715681261_n.jpg
Geçenlerde hastaydım bunu düşünmedim değil:-)

Hayırlı cumalar kızlar

mamaya başlamakla ne kadar doğru bişey yaptığımı fark ettim bugün bebeğim açmış resmen

çiş kaka yapıyordu huzursuzluğu yoktu ama
iki gündür yaptığı çiş ve kakayı görünce farkı anladım ilk zamanlardaki gb yapmaya başladı

kakasıda @eflalim in dediği gibi yeşil ve suluydu şimdi sarıya dondu ve pütürlü tıpkı ayda 1kg aldığı zamanlar gb

nasıl fark etmedim çok kızıyorum kendime

bu gizli açlık olayı sanırım,doğru kızlar aç çocuk ağlar diyorlar ama benimki ağlamıyordu gayet huzurluydu

Kızlar diş kasiyiciyi aldık kullanmadan önce kaynar suda sterilize etmeli miyim ? İçinde jel olduğu için sorun olur mu diye bilemedim. Siz aldınız mı? Nasıl sterilize ettiniz?
canım valla ben kaynatmıs bulundum jel patladı tekrar aldım kaynatma sıcak su ile yıka sadece yoksa benim gibi ek masraf:D

canım taktırmak zor değil youtube da videosu var izleyebilirsin kolun iç tarafına takılıyor önce iğne yapıyor arkasından onun bi cihaz gibi bişi var onla yerlestiriyor hiç hissetmiyorsun sen söylemezsen kimse fark etmez istediğin koluna taktırabilirsin yan etki bende sadece adet olduktan sonra bi hafta kadar bi lekelenme oldu dru aradım biraz sabret geçer dedi iki gün sonra geçti kanaman az oluyor ben hiç başka bi olumsuzluğunu yaşamadım
Çook teşekkür ederim. Eşimle konuşayım bakalım

canım valla ben kaynatmıs bulundum jel patladı tekrar aldım kaynatma sıcak su ile yıka sadece yoksa benim gibi ek masraf:KK70:
su kaynayinca ocagi kapattım birazcık bekleyip içine koydum beklettim az önce de buzluga koydum. Şükür bir şey olmadı. Ben de korkmustum patlar diye. buzdolabında koymadan da kullansa olur mu acaba her zaman dolaba koyma imkanı olmayabilir. Birde buzluga mi buzdolabına mi koymak lazım

Hayırlı cumalar kızlar

mamaya başlamakla ne kadar doğru bişey yaptığımı fark ettim bugün bebeğim açmış resmen

çiş kaka yapıyordu huzursuzluğu yoktu ama
iki gündür yaptığı çiş ve kakayı görünce farkı anladım ilk zamanlardaki gb yapmaya başladı

kakasıda @eflalim in dediği gibi yeşil ve suluydu şimdi sarıya dondu ve pütürlü tıpkı ayda 1kg aldığı zamanlar gb

nasıl fark etmedim çok kızıyorum kendime

bu gizli açlık olayı sanırım,doğru kızlar aç çocuk ağlar diyorlar ama benimki ağlamıyordu gayet huzurluydu
Bende aç olduğundan şüpheleniyorum çişi azaldi kakasi da 3 gunde bir yapmaya başladı yapınca bayagi yapiyor ama dediğin gibi huzurlu aglamıyor bilemedim

canım valla ben kaynatmıs bulundum jel patladı tekrar aldım kaynatma sıcak su ile yıka sadece yoksa benim gibi ek masraf:KK70:
Kaynatmayaaksın canım kaynamış suda bekleyecekti.. Sağlık olsun..

su kaynayinca ocagi kapattım birazcık bekleyip içine koydum beklettim az önce de buzluga koydum. Şükür bir şey olmadı. Ben de korkmustum patlar diye. buzdolabında koymadan da kullansa olur mu acaba her zaman dolaba koyma imkanı olmayabilir. Birde buzluga mi buzdolabına mi koymak lazım

Ilk sefer için bu geçerli sonradan suyla yıkayıp versen de olur. Bir de diş patlatma Döneminde soğuk isterse o zaman buzdolabına koyar verirsin o sana bağlı..
Sterilize ederken Buzluk diyor jelliler için ben öyle Yaptım ama bebeğim onu sevmiyor :))

Slm kizlar biz dogdugundan beri ayni biberonu kullaniyoruz dr Browns ama 4 aylik olduk degistirmem gerekir dimi emzigi neye gore almaliyim bu dogal akıs falan yaziyo bazi biberonlarda devam sutu kullaniyorum simdi mama icin ayri mi oluyor of hic anlamam ben bu biberon isinden
Canim 1 numarali emzigi kullanıyorsun sanirim hala, 3-6 ay icin 2 numara kullaniliyor.

Back
X