2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cnm oyun halısında filan kendi kendine oyalanmiyor tek zapteden sey kucakta evi gezmek..
emzik almadi bi türlü cok denedim cnm ama tavsiyen icin sagol denemeye çalışıcam, sonu yok cunku bunun...
tatlım morelini bozmak istemem, ama kızının huzursuzluğu senin yorgun olmandan kaynaklanabilir,,,
öncelikle eğer yapabiliyorsan kızını , eşine veya güvendiğin birine bırak biraz gez dolaş,,, kendini şımart biraz,,,,, bahsettiğim 1-2 saat,,,
çok bunaldığında kızını eşine bırak, ve sen evin içinde biraz sakinleş,,,, çünkü bebek ağlayınca geriliyoruz, biz gerilince onlar geriliyor böyle bir kısır döngü oluyor,,, ben doğduğundan beri gerilince eşime bırakıyorum,,, tek başımasa isem eğer,, derin derin nefes alıyorum,,, kafamı dağıtmaya çalışıyorum,,,
oyunları beraber oynatmayı denedin mi ,,, misal önce kucağındayken bir oyuncağı verirsin,,sonra yanında oturtursun,, sonra yavaş yavaş kendi kendine oynamaya başlar,,,
burada ikinci çocuğu olan bir arkadaş da ilk doğan kızında çok zorlandığını çünkü huzursuz bir bebek olduğunu ama şimdi kendi gerginliklerinin kızına geçtiğini anladığını, söylemişdi,,, (yada buna benzer bir şey )
dün gece eşim morelimi bozdu yay gibi oldum,, sustur susturabilrsen küçük beyi,,, ve ben gerilince oğlumuzun da huzursuz olduğunu biliyor,,, ki benim eşim çok yardımcı her konuda ama onun bile odunlukları oluyor,,, erkek ve kadının kafası farklı çalışıyor,,,

Cnm oyun halısında filan kendi kendine oyalanmiyor tek zapteden sey kucakta evi gezmek..
emzik almadi bi türlü cok denedim cnm ama tavsiyen icin sagol denemeye çalışıcam, sonu yok cunku bunun...
Canim bir de cok yorulduklarinda uyumuyorlar, bu ara donmek icin falan ekstra efor sarfediyorlar boyle olunca daha cok yoruluyorlar, uyandiktan 1,5 saat sonra tekrar uyutmaya calis uykusu olmasa da, bu ara yuzune ortu ortmeye basladim karanlik olunca daha rahat daliyor.

Kesinlikle katiliyorum...

Benimki de yapıyo onu daliyo uykuya yatırıyorum bişeyi tutmak ister gibi yapıyo bulamayınca uyanıyor. Canım kucak beni çok bunaltmisti bu aralar kucak isteyince kendi yatağıma koyuyorum orada oynuyoruz beraber başta huysuzlaniyo ilgisini çekecek seyler yapınca duruyo uyku belirtileri başlayınca yattığım yerden emziriyorum öylece uyuyo biraz rahatlattı beni dene istersen

Canim drumuz öyle söyledi, belkide benim sütüm az ya o yüzden böyle söylemiştir bilmiyorum, ilk bebeğim olduğu için tecrübesizim dr ne derse onu yapıyorum.
Tabi dr unu dinle canım sadece söylüyom dedim süt daha önemli ek gıdadan gelişimi açısından, benim dr da ek gıdaya geçsen bile sütün azsa mama takviyesi şart demişti
Maşallah annesi için rahat olsun sen elinden geleni yapıyorsun
Canım inşallah bundan sonra hep yardımcı olur eşin
Çok doğru canım katılıyorum
Bende öyle yapıyorum tek fark benimki öyle uyumuyor

Selamlar dünden önceki gece eşim yoktu ben yine yalnız kaldım ama bu sefer korktum o yüzden minigim de hissetmis olacak ki sık sık uyandı, dün sabah kv ve gorumceme kahvaltıya gelin dedim, kv eltime uğramış ona da söylemiş, güya eltim bebeği uyumazsa bende gelirim demiş ki gelmez biliyorum çünkü ben ona gitmediğim için gelmiyor bana, kv dem söyledi kesinlikle sende gel diye, kv mi çok severim ama böyle basit yalanlar söylüyor ve hiç hoşuma gitmiyor bana göre yalan yalandır nefret ederim, hadi neyse geldi ben oğlumun yüzüne tulbent örtüyorum uyuturken birde battaniyesiyle hafif kundak yapıyorum, gece boyunca uymadığı için uykusuztu zaten, kv me verdim ayağında sallarken eltim ayy benimki örtturmuyor yüzünü yok kundak yaptirmiyor dedi e dedim benimkide kuzu kuzu razı olmadı hep direndi şimdi tulbentsiz uyumuyor dedim, inanın daha yeni ağlamadan uyumaya başlamıştı, dünde hemen uyudu ayyy hemen uyudu dedi!! Kv de dedi sen nasıl uyuduğunu görmedin ne çekiyordu eflal çığlık çığlıga ağlıyordu dedi, yok niyeti bozmuş bir kere sanırsıniz bir onun bebeği ağlıyor uyumuyor, gerçekten çok nazli bir oğlu var, uyku saatin7 geçirdiği için ağlıyor bebeği, 7 aylık bebek günde bir kere uyutulur mu, ağlıyor diye uyutmuyor o da huysuzlaniyor, bebeginizin gazı olsa anlarsınız, bu hanım anlamamis dişi ağrıyor diye ağrı kesici vermiş durmuş gece acile bir götürmüşler gazdan patlama noktasına gelmiş yavrucak, eyyy elti sen bebeğinin dilini anlamıyorsan ben napıyım niye benimkine nazar ediyorsun niye bir maşallah demiyorsun, ne zaman karşılaşsak ya meme yara oluyor ya sütüm azalıyor ya oğlum sürekli ağlıyor!!

Dünden beri yine çığlık çığlıga ağlayarak uyuyor hemen uyanıyor, kucağımdan inmiyor tam düzene girmeye başladı demiştim! ! İstemiyorum ya görmenizi sırf bu sebepten taşınıcam az kaldı.

Kusura bakmayın hanımlar sinir oldum gerçekten.

Okuyorum sürekli, üstünde dua mı taşısam ne yapsam

sagolun kizlar, inanin her yolu denedim saatlerce konuşabilirim, oynarim ki yapiyorum da ama kizim sıkılıyor. .Yattigi yyerde oyun oynatiyorum, sarki açıp hareket yaptırıyorum, gidikliyorum ..Bunlar ancak bikac dk ise yariyor ve sonra basiyor yaygarayı. .disaridan birisi duysa bi sey yapiyorum sanicak cocuga .artik sinirlerime hakim olamaz duruma geldim..
işin kötü yani beni fena kullaniyor, butun bu bagiris cagiris kucagima aldığım an bitiyor..
kendime vakit ayiramamak en buyuk sıkıntı, 1 saat bile evde oyalayamiyor kimse degil ki birakip disari cikmak..bikac kez denedim ortaligi birbirine katmis..
aksam yemek hazirlarken bile zor zaptediyor esim, yemek bile yiyemiyoruz hala dönüşümlü yiyoruz..birakacak kimse yok mlsf bi tek esim var tek gidebildigim yer alt kattaki market 10 dk o da..
benim negatif enerjimin de gectiGine eminim, Allah dayanma gucu versin...

Çocuklarınız resimlerini Facebook profil resminiz olarak kullanmayın!Hiç tanımadığınız biri size Facebook üzerinden arkadaşlık isteği gönderiyor. Bu kişiyi tanımıyorsunuz ancak hoş bir profil resmi olduğu için arkadaşlık isteğini kabul ediyorsunuz. Kızınızın okuldaki ilk günü. Kızınız yeni elbisesi içinde o kadar sevimli görünüyor ki arkadaşlarınız ve akrabalarınız da onun bu sevimli halini görsün diye kızınızın bir resmini çekip Facebook'a koyuyorsunuz. Kızınızı ilk defa okula bırakırken o kadar gurur duyuyorsunuz ki onun okuluna telefonunuzdan Facebook aracılığı ile Check-in yapıp, yer bildiriminde bulunuyor ve altına şunları yazıyorsunuz: "Kızımın ne kadar büyüdüğüne inanamıyorum. Zaman uçup gidiyor. Kızımla gurur duyuyorum!"insan kaçakçılığıBu esnada, üzerinde fazla düşünmeden Facebook arkadaşı olarak eklediğiniz gizemli kişi, kızınızın sevimli elbisesi içindeki resmini cep telefonuna kaydediyor ve dünya çevresindeki yaklaşık 60 farklı yetişkin erkeğe şu notu ekleyerek onun resmini gönderiyor:Türk kız, Yaş 6Kahve rengi gözler, Siyah Saçlar.35,000 AvroKızınızın resmini, gümüş bir tepsi içinde, bir insan kaçakçısına verdiğiniz gibi aynı zamanda onun bulunduğu yerin adresini de verdiğinizin farkında mısınız?Kızınızı okuldan almak üzere saat 4'te okula gittiğinizde onun ortada olmadığını görüyorsunuz. Aslında, daha siz onun okuluna varmadan, kızınız çoktan 43 yaşında bir pedofile yani bir sübyancıya satılmıştı bile. Kızınız şimdi kafasına bir çuval geçirilmiş halde Güney Afrika'ya doğru yola çıkmış durumda.Tanımadığınız insanları Facebook üzerinde arkadaş olarak eklemeyin!Sosyal medyayı kullanırken sorumsuzca davranmayın ve sosyal medyanın zararlarının da olabileceğini hesaba katarak hareket edin!Hayatınız ile ilgili tüm detayları Facebook başta olmak üzere sosyal medya hesaplarınızda paylaşmayın!Çocuk ve aile güvenliği için bunu paylaşın

Facem yok ama sevdiğim bir hocanın sayfasında okudum sizlede paylaşmak istedim kızı erkeği yok artık iliyorsunuz Allah yavrularimizi korusun, sitede konu açmayı bile düşündüm

bu kötü niyeti anlamıyorum ya
dua mantıklı canım
bende taşıyorum hem de doğduğu andan beri üstünde o duayı bütün hamileliğim boyunca kendim taktım şimdi 7yaşına kadar oğlum takacak

bu kötü niyeti anlamıyorum ya
dua mantıklı canım
bende taşıyorum hem de doğduğu andan beri üstünde o duayı bütün hamileliğim boyunca kendim taktım şimdi 7yaşına kadar oğlum takacak
Canım bende anlayamıyorum söz konusu çocuklar olunca haseti gerçekten anlayamıyorum, dua ne duası canım?

O kadar önemli bir konuki Allah razı olsun canım. Icim titredi okurken. Cook dikkat etmemiz lazım. Rabbim korusun yavrularımızı.

Ah eflal ah bendede var o eltiden herşeyimden kıskanıyor en azından seninki dile getiriyor benimki hem kıskanır hem laf sokmaya çalışır onun kızlarını görrsen biri zayıf biri kilolu ikiiside normal değil benim oplumu görünca aaa ayda iki kilo almadsı gerekiyor aaa mama ile biraz kendine gelmiş sinirimi bozuyor..

Geçen büyük eltim aradı teyzemin kızıdır beni çok sever bende onu çok seviyorum 1 kızı var başkada çocuğu olmadı oğlumu kendi çocuğu giibi sever hiç hasrt etmez bana andullahı rüyamda gördüm öbür eltim benim oğlumu ölçüyormuş bama dikkat et dedi.
Birde hamile kendisi.

O kadar önemli bir konuki Allah razı olsun canım. Icim titredi okurken. Cook dikkat etmemiz lazım. Rabbim korusun yavrularımızı.
Amin canım, facebook kullananlar paylaşsa keşke benim yok o yüzden siteye konu açıcam

benimki kötü niyetle söylemiyor belki ama ya bir maşallah demek çok mu zor anlamıyorum gerçekten köşe kapmaca oynamaktan yoruldum bir ara amaaan dedim bir şey olmaz abartma eflal o arada işte sütüm azaldı oğlum kabız oldu az kilo aldı sinir küpü oldum bende, kaynımda biliyorum art niyet yok ama işte nazar art niyetten olmuyor sadece, tosun diye diye nazar etti her görmesinde bizimkinden kilolu diyor, her şeyini kıyaslamaya çalışıyor halbuki iki ay büyük onlarınki bizimkinden, aaa sizinki bunu yapmıyor mu dedi bir kere, bende farkındaysanız sizinki büyük dedim şaka gibi, görmemişin oğlu olmuş gibi davranıyorlar abartmıyorum yani çünkü eşimde ilk oğlumuz doğunca böyle pimpirikliydi çok üstüne düşerdi hala da öyle büyük oğlumuza karşı, şimdi kaynım öyle ve bizim oğlanla kıyas yapıyor çok sıkıldım bu durumdan, ben sevmiyorum kıyas yapmayı her bebek çocuk kendine özel banane boyundan kilosundan şaka gibi, benim oğlum kilolu onlarınkine göre ben hiç söylemem sizinki zayıf benimki şöyle diye eltim ne kadar dertlendiyse kendi oğlunun boyunu söyledi 6. ayında 69 cm dedi uzun diye övünüyordu bende istemsiz eymende 66 cm dedim bizim ki 4 aylıktı o zaman, yüzü düştü resmen güya boyu uzun diye bana hava atacak komik yani, onun boyu uzun duruyor çünkü zayıf , kendi etti kendi buldu diyet yapıcam diye sütünü azalttı resmen ek gıdayada geçince iyice yemez oldu, kiloyla kafayı bozmuş benim de hassas noktam kilom siz bile biliyorsunuz artık, gıcığına kilodan bahsediyor işte bebek görmeye gittim imrendim nasıl zayıflardı kadınlar diye birde çocukların kilosuna imren o zaman diyecen olmuyor o yüzden mümkün mertebe yan yana gelmemeye çalışıyorum ama aynı binada bir yere kadar

Merhaba hanımlar :) maşallah yavrularimizin yarım yaşlarına girdiler benimki 4.5 oldu sadece meyve püresi veriyorum 100 gr kadar yiyor.. Yeni yeni başladım bir kaç kez pirinç unu yaptım mama ile denemek amaçlı sevdi yedi ama hele 5 aylık olsun. Bu oğluma geç başladım diğeri 3.5 aylıkken başlamıştım maşallah hiç bana misin demedi. :) bu arada emziksiz yapamayan ben kullanmıyorum 2 aydır çok rahat oluyormuş böyle uykusu veya aç olduğu zaman belli ediyor popoyu na kış kış diyerek 2 saniyede uyuyor :)

Nego canım ben hep düşük yaptığım için görümcem yaptırmıştı daha derine dalmayım ban yerim :)
nazar duası var başka şeylerde var ama onları tam bilmiom

ahh ahhh bende de var o eltiden ama bizim sorunlarımız bambaşka
büyük aile toplantıları ve bayramlar dışında görüşmeyiz,rahatız

Kızlar selam öğlene kadar okuldaydım çocuklarla kahvaltılarını yaptırıp gittim ahmet yormadan bebek arabasında arkadaslarda falan derken kızımda bahcede oynadı ama ben yoruldum öğleden sonra bi arkadasa sozum vardı ona gittik eşim aldı bi yağmur zor oluyor iş hayatı artık eskisi kadar ugrayamasam da firsatlarda burdayım öptüm s

yaa uğra ama unutma bizi

Hadi canım hayırlısı iki çocukla zor allah yardımcın olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…