Teşekkür ederim cAnımBen göz kararı yaparım ama aynı mantıkla ortalama yazayım ıkı tatlı kaşığı pırınc unu bı tatlı kasıgı ırmık bı tatlı kasıgı pekmez yarım su bardağı usa kıvamına bakarak suyunu eklersin canım pelte kıvamı yapıyorum ben içine robotta ceviz çektim eser miktarda atıyorum
çıktım canımsen bilirsin canım gündüz hava sıcak gece güzel dışarı
İsiliktir canım havalar iyice ısındı benim oğlumdada oluyorOğlumun kollarının iç tarafında Bi kızarıklık oldu dünden beri
isilik mi acaba Bi alerji belirtisimi anlayamadım
Çıktım canım iyi geldi herçektenaysimason çık bence canım iyi gelir sana da
Pinking Tree genelde bayanların girdiği depresyona eşin girmiş sanırım :)
uzun zaman özgürlükten sonra bebekli hayata alışmak çokta kolay değil ama bırakıılmayacak kadar da küçükler kıyamayız hiç
canım dene aldiysan ben karşı değilim ama şüpheleniyorum belki de benim cocuklar minyondurSlm kizlar..
I imspecial cnm tarifler icin sagol, ben de ilk.kez kasik maması almistim onu denesem mi bi diyorum çünkü benim minik hicbi sey yemiyor, baktim dis de yok..
pekmez verdim yemedi, bugun caresizlikten bulamac yaptım anne sutune peynir, bebe biskuvisi (hipp), yumurta karıştırdım yine yemedi..Tek tek zaten yemiyor. .Anlamadim gitti..
valla uzuntuden geceleri uyuyamiyorum..
sıcaktandır cnmOğlumun kollarının iç tarafında Bi kızarıklık oldu dünden beri
isilik mi acaba Bi alerji belirtisimi anlayamadım
Yulaf unu hic almadim canım bi bakayim varsa zatenbenim oglan bu mamayı hic sevmedi yapsam da bi kaşıkCanim emirde kullandim ben hic oyle iri degil sismanda degil:) pirinc unuda saglikli degilki
Canim pirinc unuda saglikli degil yulaf unu kullan saglikli olsun didiyorsanQUOTE="Mrssuperfine, post: 41772949, member: 588394"]Anneler
Bebeklere ek gıda oda sıcaklığında mı verilmeli yoksa hafif ılıtılmalı mı?
ohh maşallah bende ramazanda ilk basta veriyordum almaya başladım iyi miİki kilo vermişim ramazanın başından beri tartılmamıştım dun 64ü gördüm şükür hamile kaldığım kiloya 5 ideal kiloma son 10kg
ideal kiloma geldiğimde 36 beden olaciim inşallah. :)
ohh ferahladınCok sukur atlattim guzel gecti ama ben bu huyumda vazgecemeyecigim galiba
bende 2.günü cikiyorum ohhDarisi basima artik bayramin birinci gunu cumadan sonra yola cikiyorum sukurrrr
sukurrrr
Anladım canım bakarım eşim köyden denyaptırır ama benum bebeler ıstedıgın kadar yedır mınyon oluyor bı ırı bebiş yok
En iyisini annesi bilir ama 5.5 ay erken bence. Biz 6 ay 1 haftalığız ben vermiyorum et ürünleri. Bi yakınımızın bebeği tam 6 aylıkken vermiş geçen. Bebis hastanelik oldu her tarafı şişmiş kızarmış. Aklınızda bulunsun.M miss_curious tarifleri hemen kaydettim cok isime yaracak cok sagol canim
kizlar bu arada biz 5.5 ayligiz corbalarina kiyma sogan ya da sarimsak ekleyebilir miyim artık bi de et suyuna ne zaman baslamaliyiz?
M miss_curious tarifleri hemen kaydettim cok isime yaracak cok sagol canim
kizlar bu arada biz 5.5 ayligiz corbalarina kiyma sogan ya da sarimsak ekleyebilir miyim artık bi de et suyuna ne zaman baslamaliyiz?
Kızlar merhaba, bayram sonrası tatile gidiyoruz.. doktorumuz bebek için mustelanın günes kremını onerdı ? bebısle tatıle cıkan varmı aranızda
En iyisini annesi bilir ama 5.5 ay erken bence. Biz 6 ay 1 haftalığız ben vermiyorum et ürünleri. Bi yakınımızın bebeği tam 6 aylıkken vermiş geçen. Bebis hastanelik oldu her tarafı şişmiş kızarmış. Aklınızda bulunsun.
canım hayırlı olsun darısı başımızaBu arada ıkıncı dıste cıktı dun çok huysuzdu
daha da iyi olurdu aslında hiç tutmuyorum boğazımı şunu da yemeyivereyim yok :)
canım dene aldiysan ben karşı değilim ama şüpheleniyorum belki de benim cocuklar minyondurmamanin günahını almayım benim yedirmedigim kötü demiyorum zaten..
sıcaktandır cnm
Yulaf unu hic almadim canım bi bakayim varsa zatenbenim oglan bu mamayı hic sevmedi yapsam da bi kaşıkannem pirinç unu iyi gelir demişti ondan denemiştim yulaf u nu una ilk cikabildigim de bakıcam saol canım
Oda sicakliginda
rica ederim kızlar aslında epey uğraştım tarifleri alabilmek için.doktor hastaneden ayrılmış mail adresini buldum mail attım tarifi istedim ama yanıt vermedi sonra eşimin arkadaşının hanımına rica ettim eşi dün getirdiM miss_curious tarifleri hemen kaydettim cok isime yaracak cok sagol canim
Cnm ben 2 aydir oluyorum keske daha gelmeseydi diyorum..regl dönemi sütüm cok azaliyor, bosver bence vakti gelince olursun..M miss_curious diş için amin canım...
Bu arada daha benim gibi regl olmayan var mi kızlar olmak için civanperçemi içeyim mi
ooo hayırlı olsun kaptırdı gidiyor Ahmet paşa maşallahBu arada ıkıncı dıste cıktı dun çok huysuzdu
kolay gelsin canım benimki de aynı yapıyordu ama hamilelikte biraz değişmiştiSlm kizlar 3 hafta aradan sonra evimize döndük eşim bizi cok özlemiş baya çocukla ilgileniyor dünden beri eve erken geliyor 11 12 den önce gelmezdibana da büyük bi sürpriz hazirlamis sagolsun bütün dolabindaki kiyafetleri giymis hepsi kirli dunden beri camasir makinasi patlamak uzere ne kadar tabak bardak kasik ne varsa pis bulasik makinasi da camasir makinasiyla yarisiyor garibim topu topu 3 hafta kaldim evi darmadagin etmis guya ona ders vermeye gittim bana iyi bi ders oldu
ben de olmadım canım daha hiçM miss_curious diş için amin canım...
Bu arada daha benim gibi regl olmayan var mi kızlar olmak için civanperçemi içeyim mi
Aynen canım her çocuk kendine gore sekillendiriyor yeme konusunda anneyi çocuk huyuyla doğar derlerdi inanmazdım anne olmadan önce karakter diye bisey var yapı diyede ..sanırım insan bebeğine göre hazırlıyor yiyecekleri.sütümün tadına baktım oldukça tatlı dolayısıyla kızım tatlı gıdaları seviyor ve diğerlerini reddediyor.
gece yatmadan önce azcık süt sağdim zaten pek çıkmıyor.sabah da emzirdikten sonra 20 cc daha sagdim.40 cc anne sutune, elma rendesi, labne peynir, 4 adet hipp bebe biskuvisi karistirip verdim bugun yedi.yumurta sarısını pek sevmedi onu karıştırmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?