2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Allah kolaylik versin cnm..haklisin uykusuzluk cok zor..
benim kizim da gece ilk uyurken carsafta sallanarak uyuyo.uyaninca emip devam ediyor en azından.ayakta sallanmaya musade etmiyor besikte de aynı sekilde..hep emerek uyuyor..

Cnm kabakta alerji olma ihtimali dusuk diye biliyorum.Belki isiliktir doktorunun dediği gibi. .Yine de her bebis farkli tabiki..

Canim çok zor anlattıkların hele gece o kadar kısa aralıklarla uyanması çok yıpratır yaa bizim de o şekilde bi donemimiz olmuştu canim sakin kalmaya calisip bebeğini gozlemle bi sıkıntısı vardır belki iyice doymuyor olabilir,burnu tıkalı olabilir, gazı olabilir benimki bu durumlar olunca çok sık uyanıyor. Ben de ne şekilde uyutacagimi sapitiyorum Bazen evde pilli salıncak pilli besik hepsi var ama onlarda uyuyamıyo sallamayı bilmediğinden keşke sallasaydim diye içimden geçirdiğim oluyo oto koltuğunda uyuduğunu keşfettim ne zaman uykusu gelse oto koltuğu veya portbebesine koyup evde turluyoruz öyle uyuyo herkes manyak mısın ayağında bari salla böyle uyutur mu diyo ama ben bi uyutma yöntemi bulduğum icin şükrediyorum, Allah yardımcın olsun canım

Bende dun ilk defa bebek arabasiyla evde gezinti yaptim onda uyudu ama bugun onda da uyumuyor

Album mu olusturdun canim

Slm kızlar anlaşılan hic akilli uslu bi bebis yok ne zaman rahatlicaz ya buyudukce yoldan cikiyorlar yoksa bunlar iyi gunlerimiz mi önumuzdeki senelerde daha mi kötü olacak
Az önce anlamla telefonla konuştum. Oğlu aldığı bayramlık ayakkabıyı sağa sola kardeşine fırlatıyormuş. Umarım bizimkiler öyle olmaz.

canım bende polikistik over var zaten Bi düzenim yok ilaç kullanmadan regl olmuyorum olursam da yılda 2-3 kendiliğinden

beni rahatsız etmiyor
Tamam cnm ben belki normal siniri olmayisima bağladım
eşinin yorumu da çok komik bak çarpıldın der gibi

Anladım kızlar ben normal gicikligimi sinirimi regl olmayışima bağlayıp bahane buluyorum dmeekki

hoşgeldin güle gulenkullan telefonunu kuzucugun nasil

canım çok zor Allah kolaylık versin sen anlatınca kızım aklıma geldi o uyuyunca herseyden uyaniyordu nefes alsam bile ben tedirginnoldukca oda daha hassas oluyordu bazen beşiğe koyup hemen aşağıya çöküp kedi gibi sürünerek kaçardım ama odadan çıkınca ağlama sesi ve ben karisimis saclarla sallamaya devam ben hatta bu cocugumda sallamayacagim dedim guya ama ahmet te emziğin etkisi sanırım zor uyusada ağzında emzik oldugundan bi saat uyuyor ben kiizmi salıncakta sallamaya alıştırmıştım o daha cabuk dalmasını sağlardı simdi ahmeti de araba koltuğu veya salıncakta salliyorum ters salladigi için gazi varsa da daha kolay daliyor ama bazı şeyler çocuğa özgü malesef 18 aylikkken artik kızım için dedim ki sallamicam ışığı kapattim arkasindan sarildim öyle alıştı ..ama simdi bile bazen uykusuzluktan sapıtınca salıncakta sallarim koca kizi

Amin canim daha büyük dertler görmeden bu geçici durumu atlatırsınız inşallah bigun yiyecek canım Allah korusun ya çölyak olsaydı öyle bi öğrencim vardı çok zor Allah küçük seylerle sınav etsin yine ..sanada çok çok kolaylık versinnn
Benim de ağlayan bir tırtılım oldu :)
ayy hadi gözün aydin darısı etraf karıştıran kedi olmasına

Slm kızlar anlaşılan hic akilli uslu bi bebis yok ne zaman rahatlicaz ya buyudukce yoldan cikiyorlar yoksa bunlar iyi gunlerimiz mi önumuzdeki senelerde daha mi kötü olacak
canım sunu soyleyim emeklemeyr başlayınca goreceksin heran başına birşey gelecek diye pesinde oluyorsun ona rağmen ahmet 3 kere kafayı vurdu bi yerlere sürekli pesinde koşturma donemi 8 -20 ay arası oluyor yani sen 2,5 yasa kadar rahat etmeyi unut biraz acı gerçekler oldu ama yalnız su vaar artık konuşunca anlayacak zekası gelişecek senı çok mutlu edecek yaramazlıkları onun büyüdüğünü görmek seni yorgunlukla mest edecek

canım bende araba koltuğunda uyutuyorum yalnız ayağımla öne arkaya sallayarak

Az önce anlamla telefonla konuştum. Oğlu aldığı bayramlık ayakkabıyı sağa sola kardeşine fırlatıyormuş. Umarım bizimkiler öyle olmaz.
inşallah olmaz ama mutlaka kıskanacak benum kızımdan hıc beklenezdım çok olgun görünürdü etrafındada sessız sakın görünüyor ama ahmet olunca resmen ergen oldu çok hırçın hıc beklemedıgım şekilde bızım tepkımızı görmek ıcın zarar verecek şeyler yaptı ama bazende ablasının balı dour kollayısı var anlatamam kıskanıyor evet anne çok yıpranıyor ıkı küçük çocuk gercekten zormus ınsanların bırı 5 yaşında veya 6 yasında olana ka da r beklemelerini daha iyi anlıyoruz ama belki benim kızım çok kıskanctı buz anlayamamıst olabılırız kıskanç olmazsa senin mink olabılır

I imspecial 2.5 3 yasina kadar rahat yok desenesimdi bi de bakici bulmaya çalışıyorum eylülde ise baslayinca bakiciya birakacagim bi yabanciya nasil guvenip birakacagim onu da bilmiyorum yagecen birini bulmustum tecrubeli bi bayan dediler oda erkek cocugu istemiyorum cok huysuz oluyorlar demis

ablamın kızına yarım gün baksın aklı başına gelir :)

Olmadi oyle bir seyler deneyecegim canim. Sagol cevabin icin

ay bakıcı konusu çok sinir bi mevzu alışacaksın mesela etme çocukta sende iyi biri olur ona.. erkekler hareket lı ama mIzmız değil şahsen ben erkegı seçerdim

Hep oyle umut ediyorum ama her sabah ciglik cigliga uyaninca umudumu kaybediyorum dis cikacak desem kac aydir boyle bi cikamadi su diş ciksada bende rahatlasam biraz
Aynen ben de hergün dişe bakıyorum ama doktor daha yok dedi
Bende dun ilk defa bebek arabasiyla evde gezinti yaptim onda uyudu ama bugun onda da uyumuyor
Seninki de uyanık demek ki canim ben bi gün hangi yöntemle uyutsam ertesi gün o yöntemi denemeye kalkisinca bile mizirdiyodu senin kuzu da yememiş bugün demek ki
Bazen kolum kopuyor bırakıyorum öyle sallayayim diye yok illa gezecek anakucaginda hafif diye anakucaginda oto koltuğu ortamı yaptım onu da istemedi

Kabullenmeye calisiyorum canim mumkun oldugunca. Ama bazen tahammulum kalmiyor iste. Agliyorum, etrafimdakilere soyleniyorum, derin derin nefes aliyorum, kendi kendimi telkin etmeye calisiyorum. Birkac gun idare ediyor beni. Sonra sil bastan... Boyle boyle buyutucem iste bu cocugu galiba

Amin canim cumlemize:)

Sagol canim. Ayy sakin alistirma sallamaya cok pisman olursun sonra. Bir arkadasim dogdugundan beri israrla sallamamis bebegini. Herkesi uyarmis sallanmicak diye. Ilk zamanlar saatlerce ugrasmis uyutmak icin. Simdi yeni yeni ugrasisinin karsiligini almaya baslamis. Kizi kendi kendine uyumayi ogrenmis ve gece boyu hic uyanmiyormus. Arada yine mizikcilik yapiyormus tabii. O kadar da olsun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…