- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
kız buraya gel sende burda oğurabilirsin benden söylemesikalp atışını duydunmu kız keseyi gördünmü ? bugün gittim kese büyümüş 5+4 olduk biz haftaya nasipse kalp atışı
aynen kafamızın bi köşesinde dimi.ben hala iyimi diye gebelik testi yapıyorum kopkoyu çıkıyo maşallah
canım korkma Allah korusun bir şey olsa 10 günde farkederdin hemen başla ilacına Allah'a emanet yavrularınGünaydın güzel anneler bugün moralim bozuldu ya strese girdim kalp sesi için doktora gittiğimizde iğneye devam folik asit devam ilaçlarını kesiyor um demişti iğne 3 aya kadar meğer progestan tablette 3 aya kadar ama söylemedi bende kullanmadım bugün aradım iğnem bitti devam mı diye onay almak için progestana da devam dedi nasıl yani ama kestiniz dedim devam dedi bende korktum hemen hemen 10 gündür kullanmadım umarım düşük gibi bir olumsuzlukla karşılaşmam bildiğim kadarıyla progestan düşük önleyici inş.ikizlerime birşey olmaz yarın hemen başlayacağım sizlerle paylaşmak istedim ....
Allah de ötesini bırak...
amin canım hepimiz sağsalim alalım kucağımıza, canım benimde bir kaybım var ama bak bunda hiç stres yapmadım öyle sakindim ki dedim olacak varsa çare yok stres yapıı bebeği etkileme, sende stres yapma Allah' a sığın yiyecek lokması olan sağ salim geliyor inşallah senin yavrununda vardır annesicanım allah razı olsun.. çok teşekkür ederim.. inşallah bebişini sağsalim kucağına alırsın sen de.. ilk bebeğimi kaybettim o yüzden endişeleniyorum yine öyle olur mu diye.. olumlu bir söze çok ihtiyaç duyuyor insan..
canım değişmez mi ne hale getiriyor bu hormonlar saçma sapan şeylere ağlayıp kızıyoruzİnşallah canım bekliyoruz bakalım..bazende kendime diyorum isyan etme şükür et diye ama insanogluyuz işte helede bu ilk aylarda çok degişiyor hamileler birde böyle bakıma muhtaç olunca daha bir duygusallaşıyoruz galiba.Burdaki bütün arkadaşlar çok iyisiniz yaa insan kendini birazcıkta olsa rahatlamış hissediyor.Teşekkürler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım allah razı olsun.. çok teşekkür ederim.. inşallah bebişini sağsalim kucağına alırsın sen de.. ilk bebeğimi kaybettim o yüzden endişeleniyorum yine öyle olur mu diye.. olumlu bir söze çok ihtiyaç duyuyor insan..
Saol kuzumohhhh sümüklü anne seni.
geçmiş olsun canım.
Kızbenim geçen hafta cumartesi kontrolum vardı 6+3 günlüktü bebeğide gördüm kalp atışalrınıda dinledim burda sorun yok:)ammaaaa!!!! bende ne mide bulantısı ne baş dönmesii hiç bir şey kalmadı korkuyorum acabamı diye doktora gitsemmiki yerindemi die?
Kız dünürr bn kızdan kprkmaya basladım cok nazlıGünaydın hamisler nasilsiniz ben hastanede kahvaltimi yattım uzandim yatağıma dun 2 kere bulantı krizi gecirdim hastanede artık hiv duzelmicem gibi geliyor sanki ömrümün sonuna kadar hastanede bu şekilde kalcam gibi off iyice karamsar oldum(
Canım bnm minoset ve parol yanında bulundur asırı bas agrın olmadan kullnabılırsın bebege yada sana zararı yokYaa benim adet vaktım baş ağrısına dayanamadım parol yuttum 2 gündür dayanansyınca yutuyom inş zararı olmaz adeta öncesi migren ağrım tutuyor((
Rica ederım canmEvet okudum o yazıyı 😔 gerekli gereksiz girmemek lazım. Isı vermeyi de ilk kez duydum.. Doktor görsün sağlıklı desinde ben sesini duymasam da olur.. Ona bi zararı olmasın yeter... Teşekkür ederim verdiğin bilgi için
Walla bn anlatmasam daha ıyı olur kanımcaaynen millet ohoooo diyor
Canım hadi bize siz tecrübeli anneler bebişlerinizle ilk buluşma anılarınızı anlatın??.
Nasıldı ilk buluşma?Onu ilk defa kollarına verdiklerinde ne hissettiniz, Hadi anlatınnn
canım benimkisi geç döllenmeymiş.. Geçen c.tesi gittim daha erken dedi haftaya gel dedi kısmetse bu c.tesi gidicem bakalım kese gözükücek mi o yüzden benim kısmetse şubat
kızzz ağlatma beni şimdiilk buluşmamız tarif edilemez ki yaşamak lazım son ana kadar normal doğum sancısı çekip maalesef sezaryen olan biriyim ama spinal oldum genel istemedim bebeğimi ilk ben görmek istedim çünkü, girdik doğuma hemen ilk beş dk da bebeği çıkarıyorlar ayy yeşil örtü arasında getirdiler yanıma elini yüzüme değdirdi şaşkın kuzum sen üzülme anne bak ben iyiyim sadece çok yorgunum bu sancılar azcık beni yordu kalp atışım ondan düştü diyordu sanki bak senin oğlunum ben diyordu öyle güzeldi ki herkesin yavrusu kendine güzel tabi, babasına ebeler verirken bu çok can yakar babası çok yakışıklı demişler:) gözlerinin renkli olacağını bilmişlerdi:)) işte böyle çok şey var yazılacakda yaz yaz bitmez:)
dün eşim nöbetçiydi dedim doktora gideyim akşam acile midem bulanıyo kendimi iyi hisetmiyorum falan deyim ulturosona koydurayım kendimi dedim bebeği göreyim sonra dedimki yat kızım işin yokmu sabreden kullarından ol yattım valla içimi kemirio kendi doktorum ank...
Saol kuzum
Gece kıçım acık yatmışım...şimdi biraz daha iyiyim
Kendime orcinal
Ihlammur yaptım.. Yeşil elmanın cayını yPtım ohhh
Kızzırt pırt usgye gırmk yok
Yawrucum cok guvnli biyerde bebişin rahat raht uyuyo ne istıyonn kıızzz
Kız dünürr bn kızdan kprkmaya basladım cok nazlı
Canım bnm minoset ve parol yanında bulundur asırı bas agrın olmadan kullnabılırsın bebege yada sana zararı yok
Dr um minoset verdı bna asırı basım agrırsa mecbur kullnıyorum
Rica ederım canm
Biz anneyız bebişlerimizi herseyden korucaz şimdiden :)
Walla bn anlatmasam daha ıyı olur kanımca
. Yaşamak nasip eder Rabbim. O an varya off. Hayal bile edemiyorum canım ya .
Hele o koku nasıl merak edıyorum bir bilsen
Merhaba hukukçu gebeliğin hayırlı olsun inşallah kucağına alırsın daha 3 haftalık falandır değerine göre korkma bişey olmaz sonradan düzene girer.Bilmiyorum hatırlarmısın bebeklerimizi aynı zamanlarda kaybetmiştik .
Canım o kokunu benzeri yok birde herkesin yavrusu farklı kokar misssss onlar missssssinşallah nasip olacak canım hatta herkese normal doğum nasip olsun çok istiyorum
tamam abasının gülüü girmiommm:)ayy burasıda olmasa nasıl vakit geçecek akşama kadar bunun başındayım sonra kalçam ağrıyooturmaktan
bende ankaradayım doktorun kim tatlım ??
jinekılınık hakan turan sen kime gidiosun...
Canim ya az önce doktor yanimdaydi serumsuz iyi olmarigin surece cikamassin hastaneden dedi doktorun yaninda sinirimden ağladım baya sıkıldım artık hersey üstüme üstüme geliyor ;(Evet yaa en çokta böyle zamanlarda kızıyorum hep neden buralarda evlilik yaptım diyeSinirler iyice bozuldu bende dün her şeye ağladım yaa.4 haftadır yatmaktan bıktım...mide zaten çok fena yemek ismi duymak istemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahh canım keske bu dediklerini yapabilsem 8 gündür hastanede odasinda yatakta kolumda serumla yatıyorum o kadar zoruma gidiyor ki herseyCanim Allah yardimcin olsun. Anliyorum kotu bi durum bu ama bi de iyimserligi dener misin? Gececek bi surec bu. buna odaklan. At kafandan olumsuz yanlarini. Gazete kitap oku. Dinlen bol bol. Cikicam ben burdan de. Cok gecmis olsun tekrardan canim.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Böyle kaynanalarin olduğunu bilmiyordum her konuda olduğu gibi kaynana konusunda da sanssizim malesefevet iyim bi sorun yokk sadece korkularım varr:)bu arada keşke kaynanam yanımda olsaydıı yediiğim önümde yemedim arkamda olurduu maleseff ayın 20'sinde gelcek inş...
Off keşke tek derdim kilo almak olsaydı böyle şeylere takılma kilo verilir yeterki saglikli oksun bebislerimizGünaydınlarrrrrrrr
Sabah sabah oğlumun doğum dosyasını düzenledim çok karıştırmıştım bundan önceki gebelikte karşılaştırma yapmak için:)) neyse aldığı kiloları not ettiğim kağıdı buldumayyyyy bulmaz olaydım yazıyımda görün bu tombiş hanımı bneim suçum yok hep meyvelerin suçu oğlum boşuna meyve canavarı değil annesi çok yedi ona hamileyken Aman kızlar görün halimi meyve yiyerek nasıl kilo alınır bu sefer yiyeceğim yemeğimi güzelce hazır iştahım varken nasılsa alıyorum baksanıza
Not: kilodan bahsetmeyin diyorum ben bahsediyorumgörmüşken yazayım dedim
Başlangıç: 58
4. hafta: 58,5 +500 gr
8. hafta: 58,9 +400 gr
12. hafta: 59,2 +300 gr
16. hafta: 60,7 +1,5 kilo
20. hafta: 62 +1,3 kilo
24. hafta: 66 + 4 kilo yuhhhhhhh
28. hafta: 68,6 +2,6 kilo
32. hafta: 71,2 +3 kilo
36. hafta: 74,2 +3 kilo
39. hafta: 75,2 +1 kilo
40. hafta: 76 + 800 gr
pessss yani ne dengesiz almışım
Gunaydin kizlar yeni gune kasik agrisiyla uyandim
onu duymadım valla ben ankara başkent hast.göğşen önalan beye gidiyorum
:)) süper o zaman benim yüksek sancı çekerken ebe demişti:)) şimdiden düşünme canım her anın tadını çıkar doğumu son 3 ay düşünmeye başlaacı eşiğim yüksek olduğu söylenir. Öyle ki dikişlerimi uyanıkken attırmıştım(kafamı yarmıştımda ).Dolgu yapılırken sadece fıs fıs yetiyor. Bilenler sen doğurursun koymaz sana diyolar.
Bende normal cok istiyorum.. Düşününce felaket heyecanlanıyorum ya
Canim ya az önce doktor yanimdaydi serumsuz iyi olmarigin surece cikamassin hastaneden dedi doktorun yaninda sinirimden ağladım baya sıkıldım artık hersey üstüme üstüme geliyor ;(
Ahh canım keske bu dediklerini yapabilsem 8 gündür hastanede odasinda yatakta kolumda serumla yatıyorum o kadar zoruma gidiyor ki hersey
Böyle kaynanalarin olduğunu bilmiyordum her konuda olduğu gibi kaynana konusunda da sanssizim malesef
Off keşke tek derdim kilo almak olsaydı böyle şeylere takılma kilo verilir yeterki saglikli oksun bebislerimiz
Geçmiş olsun canım.
bu doktorlar zübeyde hanımda dr idi yasadan sonra kendileri klınikte çalışıyor hakan turan ve şenol kalyoncu doktorumdan çok memnunum ama şu 3 ayı atlaatayım medicanaya geçiçem doğum paketi alıp doğumu falan konrollerime oraya gitcem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?