2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kız buraya gel sende burda oğurabilirsin benden söylemesi kalp atışını duydunmu kız keseyi gördünmü ? bugün gittim kese büyümüş 5+4 olduk biz haftaya nasipse kalp atışı

Canım benimkisi geç döllenmeymiş.. Geçen c.tesi gittim daha erken dedi haftaya gel dedi kısmetse bu c.tesi gidicem bakalım kese gözükücek mi o yüzden benim kısmetse Şubat

aynen kafamızın bi köşesinde dimi.ben hala iyimi diye gebelik testi yapıyorum kopkoyu çıkıyo maşallah

dün eşim nöbetçiydi dedim doktora gideyim akşam acile midem bulanıyo kendimi iyi hisetmiyorum falan deyim ulturosona koydurayım kendimi dedim bebeği göreyim sonra dedimki yat kızım işin yokmu sabreden kullarından ol yattım valla içimi kemirio kendi doktorum ank...

canım korkma Allah korusun bir şey olsa 10 günde farkederdin hemen başla ilacına Allah'a emanet yavruların
amin canım hepimiz sağsalim alalım kucağımıza, canım benimde bir kaybım var ama bak bunda hiç stres yapmadım öyle sakindim ki dedim olacak varsa çare yok stres yapıı bebeği etkileme, sende stres yapma Allah' a sığın yiyecek lokması olan sağ salim geliyor inşallah senin yavrununda vardır annesi
canım değişmez mi ne hale getiriyor bu hormonlar saçma sapan şeylere ağlayıp kızıyoruz ama geçici ikinci trimester balayı oluyor güven bana

Merhaba hukukçu gebeliğin hayırlı olsun inşallah kucağına alırsın daha 3 haftalık falandır değerine göre korkma bişey olmaz sonradan düzene girer.Bilmiyorum hatırlarmısın bebeklerimizi aynı zamanlarda kaybetmiştik .

ohhhh sümüklü anne seni.
geçmiş olsun canım.
Saol kuzum
Gece kıçım acık yatmışım... şimdi biraz daha iyiyim
Kendime orcinal
Ihlammur yaptım.. Yeşil elmanın cayını yPtım ohhh
Kız zırt pırt usgye gırmk yok
Yawrucum cok guvnli biyerde bebişin rahat raht uyuyo ne istıyonn kıızzz
Kız dünürr bn kızdan kprkmaya basladım cok nazlı
Yaa benim adet vaktım baş ağrısına dayanamadım parol yuttum 2 gündür dayanansyınca yutuyom inş zararı olmaz adeta öncesi migren ağrım tutuyor ((
Canım bnm minoset ve parol yanında bulundur asırı bas agrın olmadan kullnabılırsın bebege yada sana zararı yok
Dr um minoset verdı bna asırı basım agrırsa mecbur kullnıyorum
Rica ederım canm
Biz anneyız bebişlerimizi herseyden korucaz şimdiden :)
aynen millet ohoooo diyor
Canım hadi bize siz tecrübeli anneler bebişlerinizle ilk buluşma anılarınızı anlatın??.
Nasıldı ilk buluşma?Onu ilk defa kollarına verdiklerinde ne hissettiniz, Hadi anlatınnn
Walla bn anlatmasam daha ıyı olur kanımca

canım benimkisi geç döllenmeymiş.. Geçen c.tesi gittim daha erken dedi haftaya gel dedi kısmetse bu c.tesi gidicem bakalım kese gözükücek mi o yüzden benim kısmetse şubat

kız hayırlısıyla doğsunlarda hiç farketmez dimi yaa

. Yaşamak nasip eder Rabbim. O an varya off. Hayal bile edemiyorum canım ya.
Hele o koku nasıl merak edıyorum bir bilsen

bende ankaradayım doktorun kim tatlım ??

tamam abasının gülüü girmiommm:)ayy burasıda olmasa nasıl vakit geçecek akşama kadar bunun başındayım sonra kalçam ağrıyo oturmaktan

. Yaşamak nasip eder Rabbim. O an varya off. Hayal bile edemiyorum canım ya.
Hele o koku nasıl merak edıyorum bir bilsen

Canım o kokunu benzeri yok birde herkesin yavrusu farklı kokar misssss onlar missssss inşallah nasip olacak canım hatta herkese normal doğum nasip olsun çok istiyorum

evet canım hatırlıyorum seni.. sen de hamilesin sanırım.. allah hayırlı etsin.. umarım düzene girer ya.. öğleden sonra gidip doktorla görüşücem, bakalım ne diyecek.. adet günümde 58di değer 6 gün sonra da 350 olmuş işte.. yani 3 haflaık olmaması lazım aslında.. bilmiyorum ki.. hayırlısı..

Canım o kokunu benzeri yok birde herkesin yavrusu farklı kokar misssss onlar missssss inşallah nasip olacak canım hatta herkese normal doğum nasip olsun çok istiyorum

acı eşiğim yüksek olduğu söylenir. Öyle ki dikişlerimi uyanıkken attırmıştım(kafamı yarmıştımda ).Dolgu yapılırken sadece fıs fıs yetiyor. Bilenler sen doğurursun koymaz sana diyolar.
Bende normal cok istiyorum.. Düşününce felaket heyecanlanıyorum ya

Canim ya az önce doktor yanimdaydi serumsuz iyi olmarigin surece cikamassin hastaneden dedi doktorun yaninda sinirimden ağladım baya sıkıldım artık hersey üstüme üstüme geliyor ;(
Ahh canım keske bu dediklerini yapabilsem 8 gündür hastanede odasinda yatakta kolumda serumla yatıyorum o kadar zoruma gidiyor ki hersey
evet iyim bi sorun yokk sadece korkularım varr:)bu arada keşke kaynanam yanımda olsaydıı yediiğim önümde yemedim arkamda olurduu maleseff ayın 20'sinde gelcek inş...
Böyle kaynanalarin olduğunu bilmiyordum her konuda olduğu gibi kaynana konusunda da sanssizim malesef
Off keşke tek derdim kilo almak olsaydı böyle şeylere takılma kilo verilir yeterki saglikli oksun bebislerimiz
Gunaydin kizlar yeni gune kasik agrisiyla uyandim

Geçmiş olsun canım.

onu duymadım valla ben ankara başkent hast.göğşen önalan beye gidiyorum

bu doktorlar zübeyde hanımda dr idi yasadan sonra kendileri klınikte çalışıyor hakan turan ve şenol kalyoncu doktorumdan çok memnunum ama şu 3 ayı atlaatayım medicanaya geçiçem doğum paketi alıp doğumu falan konrollerime oraya gitcem inş.

:)) süper o zaman benim yüksek sancı çekerken ebe demişti:)) şimdiden düşünme canım her anın tadını çıkar doğumu son 3 ay düşünmeye başla

takılmıyorum sılam yiyorum zaten amaann aynen sağlıklı olsun başka derdim yok hem sizin yazdıklarınızı gördükçe kızım şükretde ye bırak kiloyu diyorum sen şimdi böyle diyorsun bulantın geçince güzelce yiyeceksin sılam az kaldı acısını çıkarırsın

canım medicanayı duydum ordan herkes memnun.hele bi bunu hallette gerisi alllah kerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…