Günaydın hamisler nasilsiniz ben hastanede kahvaltimi yattım uzandim yatağıma dun 2 kere bulantı krizi gecirdim hastanede artık hiv duzelmicem gibi geliyor sanki ömrümün sonuna kadar hastanede bu şekilde kalcam gibi off iyice karamsar oldum(
Geçmiş olsun, bizim okul tatil havasına girdi bile, tek tük öğrenci geliyor, oturuyoruz bol bol, sizde dersler devam herhalde?
Canim banada agrim oldumu paracetomol 500 luk veriyor doktor hastanede bebek için bir sakıncası olmadigini söyledi ama ben cok kotu olmadigim surece hap almak istemiyorum ..Yaa benim adet vaktım baş ağrısına dayanamadım parol yuttum 2 gündür dayanansyınca yutuyom inş zararı olmaz adeta öncesi migren ağrım tutuyor((
Evet malesef diger hamileliklerimin de böyleydi bu sefer olmaz diye düşündüm insan unutuyor o günleri şimdi yasadikca aklıma geliyor gecmiste yasadiklarim ..canım geçmiş olsun senin diğerleride böyle ağır mıydı
Canim geçmiş olsun sanada ..Sabah uyandim ki burun tıkalı, sesim hiç çıkmiyor. Oksuruk bogaz agrisi. Bugun ben nasil ders anlatacagim poff...bir de sag kasigim dun sabahtan yatana kadar krampli gibi kasilmisti. Sabah gecmis. Enerjimi de tamamen somuruyor benim sıpa. Allah hepimize kolaylik versin kizlar :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Sagolasin canim sanada geçmiş olsun diğerlerinde 4 aydan fazla sürmüştü bilmiyorum bunda ne kadar sürer umarım biran önce biterbiri de bana keşke kahvaltı hazırlasa. çok midem kalkıyor ayağa kalkınca.
geçmiş olsun canım öbür bebeklerinde ne kadar sürmüştü acaba . tez elden bitsin bulantılar gelsin yemekler
Arkadaşlar bende sağlam bir kanama geçirdim bu sefer bebeğim gitti dedim doktoruna kostuk bebis aynen yerinde duruyor hatta hic sorun yok sinirlerim çok bozuldu eşime karsi tüm sorumluluğu alarak ve doktorumun yola cikma demesine rağmen çocuğum boyle düşecek diyerek 3 saat ötede Ankara ya gittim Tunali da bir doktora vardik ama alttan muayene etti ve kanamalarim girişte ki damar catlamalri imis düşmez bu bebek git insan icine gir kan gelirse burun kanamasi gibi düşün dedi kan ile bebegin alakasi yokmuş yatsanda dusecekse düşer zaten ama bu kanamalrla düşme z en geç 6. Ayda biter kanamalar dedi dünyalar benim oldu
Canın usg cihazının bebegi görmesi için yaydıgı ısı ve ısın kaynagı var .. Işınlarla bebwgini göreviliyorsun
Kalp atısını duymak için ileri düzüeyde ısı ve ışın vermesi gerekıyo ki sesleri duyabilesin
Ama bazi bilinçli drlar kalp atısını gösteriyo sese gerek yok cunku
Bebege zararlı
Bi kac sayfa önde arkadasımızın biri paylasmıs usg cıhazlarının bebege olan zararlarını okursun gülüm daha bilinçli olmak lazım ...
Vay be ne kaynanalar var :) maşallah
Ben de bu kremi duymuştum eczaneye sordum yok getiririz diyorlar bi denk gelip alamadım
kız sendemi hamişsin bendeeeeeekalp atışını duydunmu ne zaman duydun :26:
bende hamişim artık inş sonu gelsin göbüşlerimizin büyüdüğünü görelim...evet gördüm bebişimi kalp atışlarınıda duydum geçen hafta 6+3 günlükken ...sen kaç haftalık oldun kuzum
Canim banada agrim oldumu paracetomol 500 luk veriyor doktor hastanede bebek için bir sakıncası olmadigini söyledi ama ben cok kotu olmadigim surece hap almak istemiyorum ..
Evet malesef diger hamileliklerimin de böyleydi bu sefer olmaz diye düşündüm insan unutuyor o günleri şimdi yasadikca aklıma geliyor gecmiste yasadiklarim ..
Canim geçmiş olsun sanada ..
Sagolasin canim sanada geçmiş olsun diğerlerinde 4 aydan fazla sürmüştü bilmiyorum bunda ne kadar sürer umarım biran önce biter
Canim ne guzel doktorun seni rahatlatmis korkma doktorun dediği inşallah bir sorun olmucak ..
canım ya inşallah o günleride görürüzbenimki 5+4 oldu haftaya 6+4 ken duycam inşallah bi hafta geçmez artık
inşallah canım aminBen de kalp atışları için haftaya randevumu aldım. Bu cuma da tahlil sonuçlarım çıkıcak. Her şey güzel olsun inşallah herkes için.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım sevdim oğlak bebeğini:) oğlum da boğa:)) o da iyi:)canımm yalnız değilmişim ne güzel...
ben de o çamaşır sepetinden muzdaribim...beyazları renklisi bitmiyor valla hiç
neyse canımız sağolsun...ben çalıştığım içn daha pratiğe kaçıyorum havluları nevresimleri ütülemiyorum
oğlak olucak bizimkilerr
inşallah vaktinde sağlıklı doğarlar da..
seninki kova olacak tabi sonlara doğru:)Çocuk Kovalar:13:
Özgürlüğün Diğer Adı...
Küçük dahiler aynı zamanda çok afacandırlar.
Kova bebeklerinin saati saatine uymaz. Ruh halleri sıcak veya soğuk gibi değişim gösterebilir. Bu da ebeveynlerde şaşkınlığa sebep olabilir. Bir gece deliksiz uyuyorsa iki gece tüm aileyi seferber edecek kadar huysuz davranabilir. Kova çocuğunu belli bir düzen ve disiplinde yetiştirmek bir hayli zordur. Genel kurallar bu çocuklar için geçerli olmayabilir.
Anne-babaları onlara her şeyi sebep ve sonuçlarıyla anlatırlarsa, hoşlarına gitse de gitmese de anlayış gösterecek, yaşından beklenmeyen bir olgunlukla karşılayacaktır. Küçük yaşta elektronik eşyalara, bilgisayarlara merak sararlar. Sesin nereden geldiğini anlamaya çalışan, radyonun içini dışına çıkaran küçük Kova'ya kim kızabilir! Ailesi Kova çocuklarını çok iyi eğitmelidir. Onun hümanist yanlarını geliştirmesine izin vermeli. Kısıtlamaya çalışarak isyankar yanını ön plana çıkarmamalıdır.
Olgun, cömert ve yetenekli çocuklar olabilirler. Okulda arkadaşları arasında dikkat çekicidirler. Tuhaf bir çalışma programları vardır. Eğer öğretmen ya da ailesi, bu özgür çalışma programını kısıtlamaya ve baskı uygulamaya kalkarsa onlara kesinlikle meydan okuyacaklardır. Başkalarıyla iletişim kurmasını kolaylaştıracak, onu teşvik eden bir çevreye ihtiyaçları vardır. Takıntılı huyları olan bu çocuklar, sevdikleri bir şey için tüm parasını ve eşyasını verebilecek kadar cesurdur. Herkese aynı davranmadığı gibi başkalarından, özellikle anne-babalarından hep özverili olmalarını beklerler. Yaptıkları şımarıklığa göz yumacak, her istediğini ona alacak, her ağladığı zaman kucaklayacak bir ilişki isterler. Anne-babaya düşen görev, onun ısrarlı sevgi istismarına kanmayıp, paylaşmayı ve parayı nasıl kullanacağını öğretmek olmalı
aile hayatı
Geleneksel aile düzeninden farklı anlayışta ev hayatları olsun isterler.
Küçük yaştan itibaren bağımsız olduklarına inanırlar. Akıllarına gelen ve inandıkları konu üzerinde sonuna kadar mücadeleci bir tavır sergilerler. Aile, bir kısıtlama veya özgüvenini kırıcı bir tavır göstermişse, sivri dilli, içi dışında bir çocuk olur. Enerjik ve akıllı bu çocukların, ailenin desteğinin yanı sıra iyi bir eğitim de alması gerekir. Eğitim sürecini yüksek performansları sonucu başarıyla tamamlayabilirler. Yeterli ilgi, şefkat ve destek görmezlerse, gizli gizli bir güvensizlik oluşabilir. Arkadaş tavrıyla yaklaşan özgür bir ailede yetişen Kova çocukları büyüyünce çok başarılı olurlar.
Zamanlarının büyük bir bölümünü aile fertlerinden uzak, kendi başlarına geçirirler. Bazen üzüntülü görülebilirler. Kova çocukları için herkesin aynı şekilde düşünmediğini anlamak çok güçtür. Ne yapacağını bilmez, kimseyle konuşmaktan hoşlanmaz, hayatı kendi akışına bırakır, başkalarının fikirlerine hiç aldırış etmezler.
İlişkileri arkadaşçadır. Yeni yetişmekte olan bu çocuk içinin rahatlatılmasına ve samimiyete ihtiyaç duyar. Bağımsızlığını yeni kazanmaya başladığında güvenilir, destekleyici, onu eleştirmeyen, arkadaş bir anne-babaya ihtiyacı vardır. Genellikle gelişme çağları bu sayede sakin geçer
benim eşimde kova babasına benzeyecek anlaşılan
canım vajinal ultrasonun zararı yok düşük tehlikesi olana bile bakıyorlar, kötü anısı olanların başka sebepten olmuştur ona yormuşlardırmutlaka yüksek bir zararı yoktur. ama seninde dediğin gibi genelde doktorlar mecbur kalınca alttan bakıyorlar. onlarında ilk tercihi karından bakmak bunu da dikkate almak lazım. bünyeye göre değişiyor milyonda bir olsa da alttan ultrason sıkıntı olabilir belki sıkıntı dediğim çok ciddi bir şey olacağını da sanmıyorum. yakın çevremden duyduğum bir şeyler var kızlar.
ohh iyi maşallah canım bugün görürsün o zaman güzel haberi bekliyorumDeğil geç döllenme ıkı hafta önce keseyi gördüğümüzde normal zamanı demişti.. Dr um benden daha heyecanlı onun hakkını odeyemem normalde ctesi gtcektim sen şimdi ptesine kadar sabırsızlanırsın gel yarın dedi hakkımızda hayırlısı inşallah duyarım pıtpıtları
inşallah canım özellikle sakin olgun olması hoşuma gitti:) birde yetiştirme payımız eklenince tamamdır:)Bende 1 ocak dogumlu bir oglagim. .çoğu şey doğru lider vasıflı ve son derece akıllı olurlar yaslarindan olgundurlar umarım bebeklerimiz de öyle olur: ))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım inşallah geçecek az daha sabır çok zor ama bebişin iyi öyle düşün annesiKızlar bugün bulantı ve kusmadan helak oldum ... Ne zaman geçecek bu bulantı kaçıncı haftada.. Sıladan haber varmı bu arda
normal canım olur bebiş büyüyor daha ne çeşit ağrılarımız olacak ooooo :)kızlar bu kasık ağrıları devamlı oluyor mu.tek taraflı benim ki daha cok batma şeklinde
biliyorum canım ama kim gidecek evden çıkasım yok:)Canım sağlık ocağına kayıt yaptırmak gerekiyormuş Dr benden tahlil istememişti aile hekimi gerekli tahlilleri yaptı değerler güzel çıktı Dr isterse bununla gidersin dedi bakalım hayırlısı inş :)
iyi görünüyorEki Görüntüle 1144978 arkadaşlar sizce bebeğim nasıl şuan 8+2 günlük ilk gebeliğim olduğu için sormak istedim size ....
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım hamilelikte aşırı rüya görülür normal, hayrolsun rüyanmerhabalar, ben inanılmaz rüyalar görüyorum.yatıyorum kalkıyorum tekrar rüya, tekrar rüya..
sizde de var mı bu durum?ayrıca hep kız bebiş görüyorum rüyalarımda. hep bizim eve gelmiş birilerinin bebişleri. kendi bebeğimi görmedim ama kucağıma alıyorum, öpüp kokluyorum, boynuma sarıldığını filan görüyorum.
yeni doğum yapan bi arkadaşımda hep erkek bebek görmüş rüyasında kızı oldu..
sağlık sıhhat versin rabbim, cinsiyet önemli değil ama merakta var tabii
kimisinin rüyaları tersine , kimisinin düzüne çıkar derler. benim nasıl çıkacak bakalım.
tam iki katı olmak zorunda değil güzel artmış rahat olArkadaslar bir sorum var.. Beta hcg degeri 2gunde bir tam 2 kat mi artmali?.. Sizinki nasil olmustu?.. 58 olan betanin 6 gun sonra 350 olmasi normal mi? Tam iki kat artsaydi 460 olmaliydi ama simdi % 80 gibi artmis.. Bilen biri cevap versin lutfen.. Siz tecrubelisiniz..
canım üzülme geçecek 12. haftadan sonra bomba gibi olacaksın eşin azcık idare edecek keyfi bir durum değil senin ki sıkma canınıKizlar bugun cok kotuyum. Isten geldim uyumusum, kalktim midem bi fena. Esim gelmis kendi kendine yemegini yemis oturuyo. Adamin cani cikti bana bakmaktan ama o da erkek nihayetinde ilgi istiyo evde yemek pisiremiyorum nerdeyse 4 haftadir. O hicbiseyden sikayet etmiyor ama ben cok uzuluyorum o yanima biseyler icin kostukca. Keske annem yanimda olsaydi diye dusunuyorum gozyaslarimi tutamiyorum. Bu kadar uzak bi yerde evli olmak zoruma gidiyor, su aralar anneme o kadar ihtiyacim var ki...
uyu canı uyu bu uyku halide geçecek son ay zaten uykun çok az olacakmerhaba anne adayları. uzun zamandır giremedim . nazar değdi galiba hiç bişeyim yoktu fakat yaklaşık 3haftadır kesintisiz mide bulantısı baş dönmesi halsizlik bel ağrısı çekiyorum.çok zor geçmeye başladı. hamile olduğumu anlamaya başladım. bide sürekli uyuyorum öyle böyle değil. akşam 9da yatıp sabah 1de kalkıyorum.öğlen 3te bidha uykum geliyo 6da kalkıyorum saat 12 olmadan bidaha uykum geliyo. ne yapacağımı şaşırdım. doktorum çok normal ne zaman yatmak uyumak istersen uyu dedi. çok kilo almaktan korkuyorum ama afedersiniz kusmaktan kiloda almıyorum. bebeğim çok çektiriyo bana(((
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah erkenden uyandım.. Bi hapsırma burun akıntısı öksürk vs... Evvet galiba grip oldum.. Coook güsel oh ne diyeyim artık
Budaaa gelir buda geçer alısmalısın dayanmalısın
Haydddiiiii görüüşürüzz.. Kendime bi ıhlamur yapam bol limonlu içiverem gari
canım napıyorsun hemen şükrediyorsun ben şanslı hamilelerdenim diyorsunbenim geçen hafta cumartesi kontrolum vardı 6+3 günlüktü bebeğide gördüm kalp atışalrınıda dinledim burda sorun yok:)ammaaaa!!!! bende ne mide bulantısı ne baş dönmesii hiç bir şey kalmadı korkuyorum acabamı diye doktora gitsemmiki yerindemi die?
canım geçecek bu günler böyle karamasar olma iyi düşün sılam iyi olsun çok zor Allah yardımcın olsun ama az kaldı diye teskin et kendiniGünaydın hamisler nasilsiniz ben hastanede kahvaltimi yattım uzandim yatağıma dun 2 kere bulantı krizi gecirdim hastanede artık hiv duzelmicem gibi geliyor sanki ömrümün sonuna kadar hastanede bu şekilde kalcam gibi off iyice karamsar oldum(
sebamed 50 faktör ama pek sürmüyorumGünaydın hamişler. Hangi güneş kremini kullanıyorsunuz var mı önerebilceğiniz bi marka
canım çok şiddetliyse yapacak bir şey yok içmeden olmuyorYaa benim adet vaktım baş ağrısına dayanamadım parol yuttum 2 gündür dayanansyınca yutuyom inş zararı olmaz adeta öncesi migren ağrım tutuyor((
günaydın geçmiş olsun sana dagünaydın herhese bende mide bulantısı ile uyananlardanım artıkdün gece kustum geldim oturdum hala kusasım çok vardı değişik ya aman ben kusmaya hazırım bebişler sağlıklı olsun yeter
canım bak demiştim bazı gebelerde oluyor diye rahatla artık bebişin iyiArkadaşlar bende sağlam bir kanama geçirdim bu sefer bebeğim gitti dedim doktoruna kostuk bebis aynen yerinde duruyor hatta hic sorun yok sinirlerim çok bozuldu eşime karsi tüm sorumluluğu alarak ve doktorumun yola cikma demesine rağmen çocuğum boyle düşecek diyerek 3 saat ötede Ankara ya gittim Tunali da bir doktora vardik ama alttan muayene etti ve kanamalarim girişte ki damar catlamalri imis düşmez bu bebek git insan icine gir kan gelirse burun kanamasi gibi düşün dedi kan ile bebegin alakasi yokmuş yatsanda dusecekse düşer zaten ama bu kanamalrla düşme z en geç 6. Ayda biter kanamalar dedi dünyalar benim oldu
ayy ne oluyor topiğimize nazar değdi çok geçmiş olsun canımSabah uyandim ki burun tıkalı, sesim hiç çıkmiyor. Oksuruk bogaz agrisi. Bugun ben nasil ders anlatacagim poff...bir de sag kasigim dun sabahtan yatana kadar krampli gibi kasilmisti. Sabah gecmis. Enerjimi de tamamen somuruyor benim sıpa. Allah hepimize kolaylik versin kizlar :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
günaydın canım ağrım belirtim yok diyordun değil mi:) geçmiş olsunGunaydin kizlar yeni gune kasik agrisiyla uyandim
Evet yaa en çokta böyle zamanlarda kızıyorum hep neden buralarda evlilik yaptım diyeSinirler iyice bozuldu bende dün her şeye ağladım yaa.4 haftadır yatmaktan bıktım...mide zaten çok fena yemek ismi duymak istemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
normal canım olur bebiş büyüyor daha ne çeşit ağrılarımız olacak ooooo :)
geçmio valla canım gün merak ediyorum bebişi iyimi die rabbime emanet hepsi sağlıklı dünyaya gelmeyi nasip etsin...
tam iki katı olmak zorunda değil güzel artmış rahat ol
aynen kafamızın bi köşesinde dimi.ben hala iyimi diye gebelik testi yapıyorum kopkoyu çıkıyo maşallah
inşallah canım amin
evet canım sevdim oğlak bebeğini:) oğlum da boğa:)) o da iyi:)
seninki kova olacak tabi sonlara doğru:)
canım vajinal ultrasonun zararı yok düşük tehlikesi olana bile bakıyorlar, kötü anısı olanların başka sebepten olmuştur ona yormuşlardır
ohh iyi maşallah canım bugün görürsün o zaman güzel haberi bekliyorum
inşallah canım özellikle sakin olgun olması hoşuma gitti:) birde yetiştirme payımız eklenince tamamdır:)
canım inşallah geçecek az daha sabır çok zor ama bebişin iyi öyle düşün annesi
normal canım olur bebiş büyüyor daha ne çeşit ağrılarımız olacak ooooo :)
biliyorum canım ama kim gidecek evden çıkasım yok:)
iyi görünüyor
canım hamilelikte aşırı rüya görülür normal, hayrolsun rüyan
tam iki katı olmak zorunda değil güzel artmış rahat ol
canım üzülme geçecek 12. haftadan sonra bomba gibi olacaksın eşin azcık idare edecek keyfi bir durum değil senin ki sıkma canını
uyu canı uyu bu uyku halide geçecek son ay zaten uykun çok az olacak
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
canım napıyorsun hemen şükrediyorsun ben şanslı hamilelerdenim diyorsun
canım geçecek bu günler böyle karamasar olma iyi düşün sılam iyi olsun çok zor Allah yardımcın olsun ama az kaldı diye teskin et kendini
sebamed 50 faktör ama pek sürmüyorum
canım çok şiddetliyse yapacak bir şey yok içmeden olmuyor
günaydın geçmiş olsun sana da
canım bak demiştim bazı gebelerde oluyor diye rahatla artık bebişin iyi
ayy ne oluyor topiğimize nazar değdi çok geçmiş olsun canım
günaydın canım ağrım belirtim yok diyordun değil mi:) geçmiş olsun
canım benim hasret çok zor gerçekten, geçecek canım bulantıların geçecek azcık sabır
aynen millet ohoooo diyor
Canım hadi bize siz tecrübeli anneler bebişlerinizle ilk buluşma anılarınızı anlatın??.
Nasıldı ilk buluşma?Onu ilk defa kollarına verdiklerinde ne hissettiniz, Hadi anlatınnn
Dünürüm buraya mı transfer oldun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?