2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canim Allah yardimcin olsun. Anliyorum kotu bi durum bu ama bi de iyimserligi dener misin? Gececek bi surec bu. buna odaklan. At kafandan olumsuz yanlarini. Gazete kitap oku. Dinlen bol bol. Cikicam ben burdan de. Cok gecmis olsun tekrardan canim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Geçmiş olsun, bizim okul tatil havasına girdi bile, tek tük öğrenci geliyor, oturuyoruz bol bol, sizde dersler devam herhalde?

Ah keske bizde de oyle olsa ama geliyorlar canim. Mecbur ders isliyoruz. Konular da bitti halbuki :/

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Günaydınlarrrrrrrr

Sabah sabah oğlumun doğum dosyasını düzenledim çok karıştırmıştım bundan önceki gebelikte karşılaştırma yapmak için:)) neyse aldığı kiloları not ettiğim kağıdı buldum ayyyyy bulmaz olaydım yazıyımda görün bu tombiş hanımı bneim suçum yok hep meyvelerin suçu oğlum boşuna meyve canavarı değil annesi çok yedi ona hamileyken Aman kızlar görün halimi meyve yiyerek nasıl kilo alınır bu sefer yiyeceğim yemeğimi güzelce hazır iştahım varken nasılsa alıyorum baksanıza

Not: kilodan bahsetmeyin diyorum ben bahsediyorum görmüşken yazayım dedim

Başlangıç: 58

4. hafta: 58,5 +500 gr
8. hafta: 58,9 +400 gr
12. hafta: 59,2 +300 gr
16. hafta: 60,7 +1,5 kilo
20. hafta: 62 +1,3 kilo
24. hafta: 66 + 4 kilo yuhhhhhhh
28. hafta: 68,6 +2,6 kilo
32. hafta: 71,2 +3 kilo
36. hafta: 74,2 +3 kilo
39. hafta: 75,2 +1 kilo
40. hafta: 76 + 800 gr

pessss yani ne dengesiz almışım

Ahh canım anne ozlemini bebde çekiyorum ben almanyada annem türkiyede öyle zorki ve suan anneme öyle çok ihtiyacım varki yazmakla anlatamam [/QUOTE]

Evet yaa en çokta böyle zamanlarda kızıyorum hep neden buralarda evlilik yaptım diye Sinirler iyice bozuldu bende dün her şeye ağladım yaa.4 haftadır yatmaktan bıktım...mide zaten çok fena yemek ismi duymak istemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa benim adet vaktım baş ağrısına dayanamadım parol yuttum 2 gündür dayanansyınca yutuyom inş zararı olmaz adeta öncesi migren ağrım tutuyor ((
Canim banada agrim oldumu paracetomol 500 luk veriyor doktor hastanede bebek için bir sakıncası olmadigini söyledi ama ben cok kotu olmadigim surece hap almak istemiyorum ..
canım geçmiş olsun senin diğerleride böyle ağır mıydı
Evet malesef diger hamileliklerimin de böyleydi bu sefer olmaz diye düşündüm insan unutuyor o günleri şimdi yasadikca aklıma geliyor gecmiste yasadiklarim ..
Canim geçmiş olsun sanada ..
biri de bana keşke kahvaltı hazırlasa. çok midem kalkıyor ayağa kalkınca.
geçmiş olsun canım öbür bebeklerinde ne kadar sürmüştü acaba . tez elden bitsin bulantılar gelsin yemekler
Sagolasin canim sanada geçmiş olsun diğerlerinde 4 aydan fazla sürmüştü bilmiyorum bunda ne kadar sürer umarım biran önce biter

Canim ne guzel doktorun seni rahatlatmis korkma doktorun dediği inşallah bir sorun olmucak ..

Evet okudum o yazıyı 😔 gerekli gereksiz girmemek lazım. Isı vermeyi de ilk kez duydum.. Doktor görsün sağlıklı desinde ben sesini duymasam da olur.. Ona bi zararı olmasın yeter... Teşekkür ederim verdiğin bilgi için

kız sendemi hamişsin bendeeeeee kalp atışını duydunmu ne zaman duydun :26:

bende hamişim artık inş sonu gelsin göbüşlerimizin büyüdüğünü görelim...evet gördüm bebişimi kalp atışlarınıda duydum geçen hafta 6+3 günlükken ...sen kaç haftalık oldun kuzum

bende hamişim artık inş sonu gelsin göbüşlerimizin büyüdüğünü görelim...evet gördüm bebişimi kalp atışlarınıda duydum geçen hafta 6+3 günlükken ...sen kaç haftalık oldun kuzum

canım ya inşallah o günleride görürüz benimki 5+4 oldu haftaya 6+4 ken duycam inşallah bi hafta geçmez artık

Cnm ya sen cok cektın bizimki senin yanında bişey degilde baş ağrısı benım tandıyonumu yükseltiyo hipertansıyon var ondan ağrıdıgı an yutuyorum yükselmedin dıye

inşallah canım amin
evet canım sevdim oğlak bebeğini:) oğlum da boğa:)) o da iyi:)
seninki kova olacak tabi sonlara doğru:)
canım vajinal ultrasonun zararı yok düşük tehlikesi olana bile bakıyorlar, kötü anısı olanların başka sebepten olmuştur ona yormuşlardır
ohh iyi maşallah canım bugün görürsün o zaman güzel haberi bekliyorum
inşallah canım özellikle sakin olgun olması hoşuma gitti:) birde yetiştirme payımız eklenince tamamdır:)
Kızlar bugün bulantı ve kusmadan helak oldum ... Ne zaman geçecek bu bulantı kaçıncı haftada.. Sıladan haber varmı bu arda
canım inşallah geçecek az daha sabır çok zor ama bebişin iyi öyle düşün annesi
kızlar bu kasık ağrıları devamlı oluyor mu.tek taraflı benim ki daha cok batma şeklinde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
normal canım olur bebiş büyüyor daha ne çeşit ağrılarımız olacak ooooo :)
biliyorum canım ama kim gidecek evden çıkasım yok:)
Eki Görüntüle 1144978 arkadaşlar sizce bebeğim nasıl şuan 8+2 günlük ilk gebeliğim olduğu için sormak istedim size ....

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyi görünüyor
canım hamilelikte aşırı rüya görülür normal, hayrolsun rüyan
tam iki katı olmak zorunda değil güzel artmış rahat ol
canım üzülme geçecek 12. haftadan sonra bomba gibi olacaksın eşin azcık idare edecek keyfi bir durum değil senin ki sıkma canını
uyu canı uyu bu uyku halide geçecek son ay zaten uykun çok az olacak
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
canım napıyorsun hemen şükrediyorsun ben şanslı hamilelerdenim diyorsun
canım geçecek bu günler böyle karamasar olma iyi düşün sılam iyi olsun çok zor Allah yardımcın olsun ama az kaldı diye teskin et kendini
Günaydın hamişler. Hangi güneş kremini kullanıyorsunuz var mı önerebilceğiniz bi marka
sebamed 50 faktör ama pek sürmüyorum
Yaa benim adet vaktım baş ağrısına dayanamadım parol yuttum 2 gündür dayanansyınca yutuyom inş zararı olmaz adeta öncesi migren ağrım tutuyor ((
canım çok şiddetliyse yapacak bir şey yok içmeden olmuyor
günaydın herhese bende mide bulantısı ile uyananlardanım artık dün gece kustum geldim oturdum hala kusasım çok vardı değişik ya aman ben kusmaya hazırım bebişler sağlıklı olsun yeter
günaydın geçmiş olsun sana da
canım bak demiştim bazı gebelerde oluyor diye rahatla artık bebişin iyi
ayy ne oluyor topiğimize nazar değdi çok geçmiş olsun canım
Gunaydin kizlar yeni gune kasik agrisiyla uyandim
günaydın canım ağrım belirtim yok diyordun değil mi:) geçmiş olsun

canım benim hasret çok zor gerçekten, geçecek canım bulantıların geçecek azcık sabır

normal canım olur bebiş büyüyor daha ne çeşit ağrılarımız olacak ooooo :)

aynen millet ohoooo diyor
Canım hadi bize siz tecrübeli anneler bebişlerinizle ilk buluşma anılarınızı anlatın??.
Nasıldı ilk buluşma?Onu ilk defa kollarına verdiklerinde ne hissettiniz, Hadi anlatınnn

Günaydın güzel anneler bugün moralim bozuldu ya strese girdim kalp sesi için doktora gittiğimizde iğneye devam folik asit devam ilaçlarını kesiyor um demişti iğne 3 aya kadar meğer progestan tablette 3 aya kadar ama söylemedi bende kullanmadım bugün aradım iğnem bitti devam mı diye onay almak için progestana da devam dedi nasıl yani ama kestiniz dedim devam dedi bende korktum hemen hemen 10 gündür kullanmadım umarım düşük gibi bir olumsuzlukla karşılaşmam bildiğim kadarıyla progestan düşük önleyici inş.ikizlerime birşey olmaz yarın hemen başlayacağım sizlerle paylaşmak istedim ....

Allah de ötesini bırak...

geçmio valla canım gün merak ediyorum bebişi iyimi die rabbime emanet hepsi sağlıklı dünyaya gelmeyi nasip etsin...

aynen kafamızın bi köşesinde dimi.ben hala iyimi diye gebelik testi yapıyorum kopkoyu çıkıyo maşallah

tam iki katı olmak zorunda değil güzel artmış rahat ol

canım allah razı olsun.. çok teşekkür ederim.. inşallah bebişini sağsalim kucağına alırsın sen de.. ilk bebeğimi kaybettim o yüzden endişeleniyorum yine öyle olur mu diye.. olumlu bir söze çok ihtiyaç duyuyor insan..

İnşallah canım bekliyoruz bakalım..bazende kendime diyorum isyan etme şükür et diye ama insanogluyuz işte helede bu ilk aylarda çok degişiyor hamileler birde böyle bakıma muhtaç olunca daha bir duygusallaşıyoruz galiba.Burdaki bütün arkadaşlar çok iyisiniz yaa insan kendini birazcıkta olsa rahatlamış hissediyor.Teşekkürler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen millet ohoooo diyor
Canım hadi bize siz tecrübeli anneler bebişlerinizle ilk buluşma anılarınızı anlatın??.
Nasıldı ilk buluşma?Onu ilk defa kollarına verdiklerinde ne hissettiniz, Hadi anlatınnn

kızzz ağlatma beni şimdi ilk buluşmamız tarif edilemez ki yaşamak lazım son ana kadar normal doğum sancısı çekip maalesef sezaryen olan biriyim ama spinal oldum genel istemedim bebeğimi ilk ben görmek istedim çünkü, girdik doğuma hemen ilk beş dk da bebeği çıkarıyorlar ayy yeşil örtü arasında getirdiler yanıma elini yüzüme değdirdi şaşkın kuzum sen üzülme anne bak ben iyiyim sadece çok yorgunum bu sancılar azcık beni yordu kalp atışım ondan düştü diyordu sanki bak senin oğlunum ben diyordu öyle güzeldi ki herkesin yavrusu kendine güzel tabi, babasına ebeler verirken bu çok can yakar babası çok yakışıklı demişler:) gözlerinin renkli olacağını bilmişlerdi:)) işte böyle çok şey var yazılacakda yaz yaz bitmez:)

Dünürüm buraya mı transfer oldun sen

kız buraya gel sende burda oğurabilirsin benden söylemesi kalp atışını duydunmu kız keseyi gördünmü ? bugün gittim kese büyümüş 5+4 olduk biz haftaya nasipse kalp atışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…