kız benm doktorumda tam tersi nazardan korkuyorum diyo benm için
amannn alıyoz öyle de böyle de.. Hayatım boyunca hep nadir olan şeylerle imtihan edildim.Gerçi hep iyi olan nadir şeyler imtihan değil de mükafat gibi. Pco hastasıyım ama kilo kontrolü milyonda 1 olarak insülin direncini arttırıyor o yüzden kilo alamıyorum ben. Sonra gözlerimden biri miyop biri hipermetrop..Düşük tansiyonluyum. (Genelde 8-5) Aslında cok büyük avantajlar hayatımda..Vurdumduymazlık var bende biraz. Sende boşverr canımm.Doğuralım bebişleri sonra veririz kiloları hiç dert etme. OLdu da veremedık.. Hayatımızın geri kalanına airbag olarak devam ederizay gerçekten şey gibi olmuş 'aküyü almış hayır kaputu açmasaydı ya' dönmüş oyyy yok canım ekmeksiz inan midem bulanıyor ki normalde kahvaltı dışında ekmek aramam ben, korka korka yiyorum kilo alıcam diye
Allah iyiligini versin güldürdün beni :) iştah oluncada insan kendini frenleyemezki demi ama ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ahanda nispet varhaha canım işte siz bana örnek olursunuz önden gidersiniz dimi
sağol canım cümlemizden olsun, ben hamdolsun canım dün temizlik yaptım pertim çıktı akşam ağrıdan bulantıdan düzgün uyuyamadım uyuyuncada kabus gördümvee öyle kendimi yoracak temizliğe tövbe ettim sen nasılsın?
bende doktorumun hastasıyım dede:) çok iyi seviyorum conconu özlemiş beni çağırdı buğun için:)para alcak:)
sağol canım cümlemizden olsun, ben hamdolsun canım dün temizlik yaptım pertim çıktı akşam ağrıdan bulantıdan düzgün uyuyamadım uyuyuncada kabus gördümvee öyle kendimi yoracak temizliğe tövbe ettim sen nasılsın?
bende doktorumun hastasıyım dede:) çok iyi seviyorum conconu özlemiş beni çağırdı buğun için:)para alcak:)
ben anlamadım ki birşey arkadaşım. 2 hafta önce kalp atışlarını duymuştuk, herşey çok iyi demişti doktorum. 2 hafta sonraya randevu verdi yani geçen pazartesi gününe. ultrasonda kalbi atmıyordu. doktor bir sorun var diyince ben anladım zaten hareket de etmiyordu kalbi atmıyordu. gelişimi günü gününe tamdı ve 24 saat içinde olmuş dedi doktor. sonra hastaneye yönlendirdi beni, başka bir doktor arkadaşına gönderdi. tekrar ultrasona girdim sonuç aynı. ertesi gün yani salı günü sabah 9 da hastaneye yatış yaptık, saat 16'ya kadar vajinal ve dil altı ilaçlarla kanama başlattılar, bebeğimi düşürdüler ve öyle kürtaja aldılar. çok zordu allahım kimseye yaşatmasın. 8+6 olmuştuk. nasip değilmiş. doktorum 15 günde bir böyle bir hastam oluyor dedi, ilk gebeliklerde bu oran %40 dedi. sağlıksız bir bebekse zaten yaşamıyormuş. Rabbim en iyisini bilir, o ne zaman ol derse o zaman olacak. daha vakti var demekki.
yaaaaaaaaaaaaaaaarandevunmu var bugün.benmki kan vermediğim sürece para almıyo
doktorun olayım ablaaaaaaaaaa
tabı canımm ayıpsın. Artık burda hepimiz teyze olacagız hemde bir kac gün hatta saat arayla
benimkide devamlı almıyo geçen gittiğimde verdim muayne ücreti bu gittiğimde almaz.. biz kan takibini dışarda yaptırıyoruz klınıkte alıyorlar ama labrotvara gönderiolar pahalıya dek gelio zaten bizde dışarda yaptırıp doktora mail atıyoruz oda bizi arıyor....
ha klinikte laboratuar yokmuş yani anladım tatlım.hadi güzel haberlerle gel inşallah
Günaydın arkadaşlar. Sende merak etme arkadaşım, dr ilk gittiğinde yaptığı tahlillerde bulaşıcı hastalıklara bağışıklığın var mı diye bakıyor. herhangi bir hastalığa bağışıklığın yoksa mutlaka uyarıyor. Yani seni uyarırdı bağışıklığın olmasaydı. Çocukken geçirmiş oluyor herkes hemen hemen ve bağışıklık kazanıyor. Merak etme geçirmişsindir küçükken muhtemelen.günaydın kızlar bu gün şefim işe geldiğinde çocuğunun çok hasta olduğunu vücudunda kırmızı lekeler çıktığını söyledi
şimdide çocuğu doktora götürdü kızamık olabilirmiş ama daha belli değil
sizce virüsü iş yerine taşımış olabilir mi? :18:
bana da bulaşmasından çok korktum
oyyyy ağzın bal yesin yok yok kavurma yesinamannn alıyoz öyle de böyle de.. Hayatım boyunca hep nadir olan şeylerle imtihan edildim.Gerçi hep iyi olan nadir şeyler imtihan değil de mükafat gibi. Pco hastasıyım ama kilo kontrolü milyonda 1 olarak insülin direncini arttırıyor o yüzden kilo alamıyorum ben. Sonra gözlerimden biri miyop biri hipermetrop..Düşük tansiyonluyum. (Genelde 8-5) Aslında cok büyük avantajlar hayatımda..Vurdumduymazlık var bende biraz. Sende boşverr canımm.Doğuralım bebişleri sonra veririz kiloları hiç dert etme. OLdu da veremedık.. Hayatımızın geri kalanına airbag olarak devam ederiz
Yemek yerken bir insan başka bir yemeği düşünür mü???. Sizler bebekler görüyorsunuz rüyanızda ben saç kavurma
canım ben kandil geceleri hep öyle oluyorum tam ibadet edemeyince rahatsız oluyorumbu gece bende uyandım durdum rahat uyuyamadım hiç sıkıntılıydım saçma sapan beni strese sokan rüyalar gördüm
kuzum kim yapacak çalışsam kadın tutardım ama ev hanımıyım benim eşim asla almaz kadın kendi de yardım etmez her iş bana bakıyorcanım neden kendini yoruyorsun sen ya ?? ben zaten ev hanımı değilim iş kadınıyım inşallah böyle devam ederse 7 aylıkken bırakcam işi.ama temizlik yorucu olur kuzum dinlenmen lazım heleki bulantın varsabende iyiyim hamdolsun çalıştığım için zorlanıyorum bazen bulantılar zorluyor tabi uyku ve dilenme yok oda zor
bende 67 kusur çıkıyordum ilk zamanlar 68 e çıktım htta şimdi 66 ya düşmüşüm
Yalnız degilsinki biz varız :) senin gibi benzer sorunları yaşayan bir sürü arkadaşımız var..insan tabii böyle durumlarda anlayış bekliyor.Geçen bana bir yakınım geldi güya yanımda degil mutfagımda sigara içmek istedi normalde zaten ben ve eşim içmeyiz dedim kusura bakma ama ben çok fena oluyorum dedim... ne yapayım kalpleri kırılacak diye iki lokma zar zor yedigimi çıkarayımmı...Artık söylüyorum ben ama ilk hamileligimde hiç bir şeye sesim çıkmazdı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?