2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
amannn alıyoz öyle de böyle de.. Hayatım boyunca hep nadir olan şeylerle imtihan edildim.Gerçi hep iyi olan nadir şeyler imtihan değil de mükafat gibi. Pco hastasıyım ama kilo kontrolü milyonda 1 olarak insülin direncini arttırıyor o yüzden kilo alamıyorum ben. Sonra gözlerimden biri miyop biri hipermetrop..Düşük tansiyonluyum. (Genelde 8-5) Aslında cok büyük avantajlar hayatımda..Vurdumduymazlık var bende biraz. Sende boşverr canımm.Doğuralım bebişleri sonra veririz kiloları hiç dert etme. OLdu da veremedık.. Hayatımızın geri kalanına airbag olarak devam ederiz
Allah iyiligini versin güldürdün beni :) iştah oluncada insan kendini frenleyemezki demi ama ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yemek yerken bir insan başka bir yemeği düşünür mü???. Sizler bebekler görüyorsunuz rüyanızda ben saç kavurma

bu gece bende uyandım durdum rahat uyuyamadım hiç sıkıntılıydım saçma sapan beni strese sokan rüyalar gördüm

canım neden kendini yoruyorsun sen ya ?? ben zaten ev hanımı değilim iş kadınıyım inşallah böyle devam ederse 7 aylıkken bırakcam işi.ama temizlik yorucu olur kuzum dinlenmen lazım heleki bulantın varsa bende iyiyim hamdolsun çalıştığım için zorlanıyorum bazen bulantılar zorluyor tabi uyku ve dilenme yok oda zor

hepimizin başına gelebilen bir durum yani şu an

yaaaaaaaaaaaaaaaa randevunmu var bugün.benmki kan vermediğim sürece para almıyo

benimkide devamlı almıyo geçen gittiğimde verdim muayne ücreti bu gittiğimde almaz.. biz kan takibini dışarda yaptırıyoruz klınıkte alıyorlar ama labrotvara gönderiolar pahalıya dek gelio zaten bizde dışarda yaptırıp doktora mail atıyoruz oda bizi arıyor....

ha klinikte laboratuar yokmuş yani anladım tatlım.hadi güzel haberlerle gel inşallah

bende 67 kusur çıkıyordum ilk zamanlar 68 e çıktım htta şimdi 66 ya düşmüşüm

Günaydın arkadaşlar. Sende merak etme arkadaşım, dr ilk gittiğinde yaptığı tahlillerde bulaşıcı hastalıklara bağışıklığın var mı diye bakıyor. herhangi bir hastalığa bağışıklığın yoksa mutlaka uyarıyor. Yani seni uyarırdı bağışıklığın olmasaydı. Çocukken geçirmiş oluyor herkes hemen hemen ve bağışıklık kazanıyor. Merak etme geçirmişsindir küçükken muhtemelen.

oyyyy ağzın bal yesin yok yok kavurma yesin kıızzz niye düşürdün aklıma istiyorum
bu gece bende uyandım durdum rahat uyuyamadım hiç sıkıntılıydım saçma sapan beni strese sokan rüyalar gördüm
canım ben kandil geceleri hep öyle oluyorum tam ibadet edemeyince rahatsız oluyorum
kuzum kim yapacak çalışsam kadın tutardım ama ev hanımıyım benim eşim asla almaz kadın kendi de yardım etmez her iş bana bakıyor
bende 67 kusur çıkıyordum ilk zamanlar 68 e çıktım htta şimdi 66 ya düşmüşüm

ne güzel düşmüşsün:) üzülme canım alırsın geri çıkarılıyor acısı:)

canım ben de söylüyorum diye üzerime geliyorlar onlar vicdan yoksunu kv desen oğluyla beni kıskanıyor oğluu benimle paylaşamıyor diğer oğlunu da eltimle paylaşamıyor kp desen zaten kafayı yemiş herkes buna yıllarca sen haklısın sen en iyisini bilirsin demiş şımartmış laf söyleyince hemen bağırıyor ama ben bu kadar dayanabildim dr. aradım ama otobüsle yolculuk yasak dedi bugün gidemeyeceğim ankaraya maalesef

Günaydın kızlar doktordayım sira bekliyorum bakalım ne dicek dunki dusjeli arkadaşımin haberinden sonra iyice korkar oldum herseyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…