2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

peynir ekmek yiyorum dün arkadaşımın annesi hamileyim diye bazlama ekmek filan göndermiş Allah binlerce kez razı olsun çok işime yaradı başka soranım yok aç mısın tok musun diye bir de kv ile aynı apt oturuyoruz zaten gidemiyorum ankaraya otobüs yolculuğu yapamazsın dedi maalesef

Geçmiş olsun canım, bende çoook sıkıntı yaşıyorum şu lekelenmelerden. Tam 3 kez atlattım. İlk ikisinde 10ar gün yattım. Sonuncuda sabah erken oldu dr'um yoktu başka bir dr muayene etti kanama alanı yok işe git ama otur fiziksel aktivitelerini sınırla dedi. Çok stres yaratıyor insanda. Umarım biran önce atlatırız.

ne bileyim elimden geldiğince bişeyler de yaptım ama gene de huzursuzdum

canım beni değil oğullarını etkiliyorlar o geri zekalı da hemen etkileniyor sinsi annesinden dün resmen ağzıma sıçtı sen hamilesin üzmeyeyim demedi gece dondum bana sarılır mısın çok üşüyorum dedim oralı olmadı bile çok üzgünüm gerçekten toparlayamıyorum kendimi

Günaydın kızlar doktordayım sira bekliyorum bakalım ne dicek dunki dusjeli arkadaşımin haberinden sonra iyice korkar oldum herseyden

bende yaaa sonuçta bebekler daha küçük hareket etmiyorlar nerden anlayacaz ne olduğunu... ben 27sinde gidecem doktora teee

canım ya nasıl insanlarmış senin üzülmemen lazım

Günaydın kızlar doktordayım sira bekliyorum bakalım ne dicek dunki dusjeli arkadaşımin haberinden sonra iyice korkar oldum herseyden

Günaydın 😊 Bu sekildeki kotu haberlerle hem arkadasimiz icin uzulup dualar ediyoruz hemde bebegimiz icin endiseleniyoruz. Benim psikolojik olarak agrim cok artti ve doktora gittim inanir misin ama korkulcak hicbirsey yok inan bana birazdan pitir pitir kalp seslerini duycaksin miniginin 😄😄

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

unutmadan tevhidler 31.300 de kaldı. biriniz devralsın artık kızlar 70000 e tamamlayın.

Canım çok üzüldüm , yaşadıklarının ayınısı iki defa yaşadım ne hissediyorsun çok iyi anlıyoru ( şuan o korkuları yaşıyorum bebişe bir şey olucak diye )....RaBBİM EN KISA ZAMANDA GÖBÜŞÜNÜ VE KUCAGI hayırlı sağlıklı bir evlatla doldursun...

bende yaaa sonuçta bebekler daha küçük hareket etmiyorlar nerden anlayacaz ne olduğunu... ben 27sinde gidecem doktora teee

bende korkuyorum ama ara ara ağrım oluyo beni sevindiriyo diyorum iyi heralde benim de 10 gün sonra randevum sabırsızlıkla bekliyorum. aklımıza kötü şeyler getirmeyelim iyiler inşallah

canım ya nasıl insanlarmış senin üzülmemen lazım

umurlarında değil ki yani eşime de inanamıyorum kandil günü benim kalbimi kırdı tamam onlar da annesi babası ama eşimin tarafsız düşünmesii lazım ne beni ne onları tutması lazım yani şu an gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım Allah yardımcım olsun inşallah

canım sabahtan beri ağlıyorum çok gerildim
az önce geldi şefim kızamık değilmiş
şimdide kendime kızıyorum boşu boşuna bebişi de sıkıntıya soktum
ama hala ağlayasım var

gönlünü ferah tut.Bu hayatta herşey bizler için..Rabbım ne yazdıysa o olacak.
Rabbım bize bu mucizelerimizi bahşetti mi bahşetti.. Bize kalan tevekkül o kadar..
Birde şu açıdan bakıyorum geçmişte annelerimiz falan ne bilsin kontrol falan..
Çok şükür azasız noksansız gelmişiz dünyaya...
Günümüzde bile bizim kadar şanslı olmayan milyonlarca kadın var..
Hamd olsun verdiği nimetlere..
Herşey yoluncadır Sılacım Korkma.

aynen canım beni de çok etkiledi
bu gün başka şeyleri taktım sabahtan beri ağlıyorum
stres yapma demekle olmuyor bazen gerçekten gerili veriyoruz

sorma canım ya alacağız fazlasıyla

Canim inşallah hepimiz sonuna kadar sorunsuz bir şekilde geciririz hamileligimizi artık bulanti kusma halsizlik stres iyice bozuldu psikolojim neyi nasıl düşüncemi bilemiyorum rabbim hakkimizda hayırlısı neyse onu yaşatacak inşallah tek bildiğim bu ...

İçini ferah tut canim o bebekler bizim nasibimizse inşallah hiçbir sorun yaşamayiz ...

aynen canım beni de çok etkiledi
bu gün başka şeyleri taktım sabahtan beri ağlıyorum
stres yapma demekle olmuyor bazen gerçekten gerili veriyoruz
Ohoo sen aglamaya sebeb aradiktan sonra sebeb çok canim bende çok ağladım cokkk ama aglasanda sizlasanda bu bebekler için sabredicez :)

Sagolasin canim cok güzel yazmissin haklısın ...

aynı şeyi düşünüyoruz yalnız bende sigaradan zerre tiksinme yok yanımda içilsin istiyorum kokuyor mis gibi bu sefer de pasif içicilik daha kötü diyorum bi emzirmem bitsin telafi edeceğim :)

Biraz sakin ol anlıyorum seni ..biraz sessiz sakin bekle eşinde anlayacak, düşünecek geri gelip kendi konuşmak isteyecek inan bana sen elinden geldigi kadar sükunetini koru canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende korkuyorum ama ara ara ağrım oluyo beni sevindiriyo diyorum iyi heralde benim de 10 gün sonra randevum sabırsızlıkla bekliyorum. aklımıza kötü şeyler getirmeyelim iyiler inşallah

İnşallah benim 14 gün var daha büyüdü mü acep 30 unda girdim en son ultrasona küçücük bişeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…