2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

bende belirtileri var mide bulantısı yanması arada baş dönmesi kasık bacak bel ağrıları fln ama kanama olmadı tutunma kanaması herkeste oluyo mu
:44:
amin canım hepimiz inşallah

slm bi gunaydin dedim kactim kahvaltimi yaptim geldim yine simdiden bagimlilik yapti burasi
ozelime gelen bildirimleri simdi eklicem listemize eger ozelime atmayip buraya yazan varsa gormeyebilirim kizlar ben niye yokum listede demeyin sonra

Canım ellerine sağlık liste süperrrrrrr olmuşşş

Günaydın güzel hamişlerrr
yeni aramıza katılan arkadaşlar hoşgelmişlerrr
bu gün doktor kontorlü olanlar da hayırlı haberlerle dönerler inşallah..

En küçük anne ben miyim :))))

canım ne güzel erken yaşta hamile olmuşsun..
biz yaşlandık mı ne

canım senin değerlerin çok güzel maaşşallahh
hatta bana fazla bile geldi ikiz olmasınn

bende belirtileri var mide bulantısı yanması arada baş dönmesi kasık bacak bel ağrıları fln ama kanama olmadı tutunma kanaması herkeste oluyo mu

bende de hiç olmadı canım..
zaten bu saaten sonra kan görücem diye -Allah korusun-wcye giymeye korkuyorum bazen...

Kız ne güldüm sana
Yeme öle sonra vermeye ıgrasırsın bidenem
Saglıklı beslen
Gerçi ilk aylarda gaz şiskinlik falanda cok oluyo ama sen yinede saglıklı beslen kuzucum
Bu arada bizde topikcek tefriciyeye basladık gün sonunda dusjeline sölicez ne kadar çektigimizi inş sonra ihlasa baslıcaz bitanem sende katıl aramıza ne kadar cok olursak okadar sevinir rabbim
Bakın bnm kulların bana dua ediyolar bnde onların dualarını kabul ettım dick inş
sonunda bende hamıleyım benim de 18 ocak 2015 de doacakmıs hıhıhı cok mutluyuuum

Ooooo hosgeldin ocak annesi
Cok sewindik
Sat yasını ve bdt SILA_M a özel msj at listemize gir canımmm

amiinnnn inşallah

canımmm ben de kartalda oturuyorum
Benim göbişim mosmor oldu seninde öylemi

kartal epey uzakmış:)) evet canım mosmor oldu, vururken eti iyice sıkarsan ve iğneyi çektikten sonra 10 sn. beklersen daha az morarıyor. koldan da vurulabiliyor doktorun onu söyler zaten ama ben şu an göbekten devam ediyorum...

slm bi gunaydin dedim kactim kahvaltimi yaptim geldim yine simdiden bagimlilik yapti burasi
ozelime gelen bildirimleri simdi eklicem listemize eger ozelime atmayip buraya yazan varsa gormeyebilirim kizlar ben niye yokum listede demeyin sonra

günaydın canım..hoş geldin evet ellerine sağlık liste için çok güzel olmuş..

aaaa gerçekten mi olabilir mi walla inanmazsın eşim hep söylüyo bi de ikiz olurmuş die Olursa şaşırmam yani
sağlıklı olsunlar da allahtan başka bişey istemem

yok canım herkeste olmuyo gebeliklerin üçte birinde oluyo. şimdi kan görsem korkudan ölürüm ama o zaman sevinçten uçmuştum çok değil bi damla bişeydi. nisanın 20sini 21ine bağlayan gece ilk korunmamıştık yüksek ihtimalle o gece döllenme olmuş ayın 25 inde kan geldi. döllenmeden 3 4 gün sonra olan bişeymiş. ben öylelikle 2 haftalıkken ciddi şekilde anlamıştım hamile olduğumu ertesi cuma da zaten kanda çıktı üç haftalıkken öğrendik :)

Göbişte yer kalmazsa kola geçmek zorunda kalıcaz zaten delik deşik olduk iyimi

evet canım, ben biraz fazla abarttım. bir de hamileliğim zor geçecek diye şimdiden ne yesem kar düşüncesiyle saldırdıım:)) abarttım biraz, benim tefriciyem bitmek üzere, ona önceden niyet etmiştim...

ama ihlas, yasin ve kuran hatmine katılacak inş.. :))

Yok canım bndede olmadı
zaten bu saaten sonra kan görücem diye -Allah korusun-wcye giymeye korkuyorum bazen...

Kızz korkmaaa
Gerçekten korkma :)))

Zaten bu saaten sonra kan görücem diye -allah korusun-wcye giymeye korkuyorum bazen...

allah korusun o stresi ayın 30'ndan beri bende yaşıyorum walla allah hayırlısını versin hepimize hepimize sağlıklı evlatlar huzurlu neşeli mutlu yuvalar nasip etsin

sonunda bende hamıleyım benim de 18 ocak 2015 de doacakmıs hıhıhı cok mutluyuuum

canim yasini ve sat ini yaz senide ekleyelim listeye ...

kizlar lutfen tefriciye okumamiza sizlerde katilin bilmeyenler kitaptan okusun sonucta bu topigimizdeki tum hamislerimiz icin yapilacak 100 tane okuyabilseniz bile faydasi olur.4444 taneyi tamamlayip ihlas suresine gecmemiz gerek biran once hadi oturdugunuz yerden yine okursunuz yok oyle bos bos oturmak bebislerimiz dualarla saglikli olucak insallah

allah tamamına erdirsin inşallah

fistik seni eklemiyomuyuz listeye yazmamissin bisey :)
hosgeldin aramiza masallah bugun daha bi cogaldik sankimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…