sagol cnm evet ilk bebek ve cok heycanlıyım :)
canim yasini ve sat ini yaz senide ekleyelim listeye ...
kizlar lutfen tefriciye okumamiza sizlerde katilin bilmeyenler kitaptan okusun sonucta bu topigimizdeki tum hamislerimiz icin yapilacak 100 tane okuyabilseniz bile faydasi olur.4444 taneyi tamamlayip ihlas suresine gecmemiz gerek biran once hadi oturdugunuz yerden yine okursunuz yok oyle bos bos oturmak bebislerimiz dualarla saglikli olucak insallah
çok ilginç ya yumurtlamadan 3-4 gün sonra çıkmışallah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş
Aynen cnm benimde ilk bebiş inşallahhh bizleri 9 ay boyunca hiççç bırakmazlar
benim yumurtlama erken oldu 20 nisan yada 21 nisan yumurtlama ve döllenme. tutunma kanaması 25 nisan ilk kan testi 2 mayıs :) adet tarihim 11 mayıs normalde de bırak geçmesini beklemeyi 10 gün önce gittim dayanamadım :) ama kanama en büyük dayanağım olmakla beraber bel ağrısı kasık ağrısı göğüslerimde şişme yorgunluk uyku hali yaşadım. gerçekten insanın vücudu değişiyo ilk andan itibaren
valla beni de umutlandırdın bu gidişle test için 19unu bekliyemiycem
hayırlı olsun :)
senin sat ne zaman
Senin her hangi bir mıde bulantısı uyku sorunu var mı ben cunku hep uyuyomAminnnnnn
Senin her hangi bir mıde bulantısı uyku sorunu var mı ben cunku hep uyuyom
Senin her hangi bir mıde bulantısı uyku sorunu var mı ben cunku hep uyuyom
ben de cevaplıyım mıııı
benim mide bulantım yok ama çalışıyorum eve gider gitmez uyuyorum hep..
yorgunluk sırt ağrısı var hep..
Yook cnm ne bulantı ne uyku nede göğüslerim ağrıdı bende hiç bi belirtii yok
Ama olmsınıda istiyorum
Yook cnm ne bulantı ne uyku nede göğüslerim ağrıdı bende hiç bi belirtii yok
Ama olmsınıda istiyorum
ben de cevaplıyım mıııı
benim mide bulantım yok ama çalışıyorum eve gider gitmez uyuyorum hep..
yorgunluk sırt ağrısı var hep..
Ben de midem bulanmayınca kendimi hamile gibi hissetmiyorum
ben 19 nisanda adet oldum 19 mayısı bekliyorum daha çok erken ama yumurtlama günleri geçti ya bi heyecan bastırdıbide bu ay inanılmaz umutluyum inş. boşa çıkmaz
cnm benim yasım 22 sat de 13.04
Birkaç gündür sabahları iştahım olmuyor tam dedim yaşasın hamilelik belirtisi diye ama eşiminde iştahı yok herzaman kahvaltı yapan adam bi kaç gündür yapmıyor ona ne oluyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?