- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Göbişte yer kalmazsa kola geçmek zorunda kalıcaz zaten delik deşik olduk iyimi
canim yasini ve sat ini yaz senide ekleyelim listeye ...
kizlar lutfen tefriciye okumamiza sizlerde katilin bilmeyenler kitaptan okusun sonucta bu topigimizdeki tum hamislerimiz icin yapilacak 100 tane okuyabilseniz bile faydasi olur.4444 taneyi tamamlayip ihlas suresine gecmemiz gerek biran once hadi oturdugunuz yerden yine okursunuz yok oyle bos bos oturmak bebislerimiz dualarla saglikli olucak insallah
fistik seni eklemiyomuyuz listeye yazmamissin bisey :)
hosgeldin aramiza masallah bugun daha bi cogaldik sankimmm
canim yasini ve sat ini yaz senide ekleyelim listeye ...
Kizlar lutfen tefriciye okumamiza sizlerde katilin bilmeyenler kitaptan okusun sonucta bu topigimizdeki tum hamislerimiz icin yapilacak 100 tane okuyabilseniz bile faydasi olur.4444 taneyi tamamlayip ihlas suresine gecmemiz gerek biran once hadi oturdugunuz yerden yine okursunuz yok oyle bos bos oturmak bebislerimiz dualarla saglikli olucak insallah
olsun, bunlar da gelip geçecek allahın izniyle, bebişlerimiz sağlıklı olsun da:))
nereye yazıcam :)
bende tefriciye okumak istiyorum acaba abdest almadan okunur mu iş yerinde sıkıntılı biraz abdest almam
az da olsa katkım olsun isterim işten fırsat buldukça okurum
aaaa gerçekten mi olabilir mi walla inanmazsın eşim hep söylüyo bi de ikiz olurmuş dieOlursa şaşırmam yani
sağlıklı olsunlar da allahtan başka bişey istemem
abdest olmadan da olur canim bencede azda olsa herkesin bi katkisi olsun bebislerimiz icin
yok canım herkeste olmuyo gebeliklerin üçte birinde oluyo. şimdi kan görsem korkudan ölürüm ama o zaman sevinçten uçmuştum çok değil bi damla bişeydi. nisanın 20sini 21ine bağlayan gece ilk korunmamıştık yüksek ihtimalle o gece döllenme olmuş ayın 25 inde kan geldi. döllenmeden 3 4 gün sonra olan bişeymiş. ben öylelikle 2 haftalıkken ciddi şekilde anlamıştım hamile olduğumu ertesi cuma da zaten kanda çıktı üç haftalıkken öğrendik :)
bana:))
cupkakelove yaw bu ne demek ismini yaz canim bi sakincasi yoksa yazmasi cok zor bunun
turkcesinden de okunur canim yeterki hep birlikte okuyalim.
eshase canim okuyabildigin kadar oku yeterki bi katkin olsun canimm
canım 3 haftalıkken kanda çıkıyomu?:44::44::44:
aaaa olur mu abdestsizzz ?
öyleyse ben de okuyabilirim kiiii
evet benim çıktı adet tarihimden itibaren tam üçüncü haftada değerim 7 çıktı. Doktor dün gelseydin çıkmazdı dedi :)
Ben deniz duygu
Cnm her okuduğumuzda sana sayıyı söylicez dimi :26:
bana:))
cupkakelove yaw bu ne demek ismini yaz canim bi sakincasi yoksa yazmasi cok zor bunun
turkcesinden de okunur canim yeterki hep birlikte okuyalim.
eshase canim okuyabildigin kadar oku yeterki bi katkin olsun canimm
memnun oldum canimm bende sila sekil a da goruldugu gibi
ben degil dusjeli arkadasimiz takip edicek dualari canim 100 tane oldumu ona yazarsin okudum diye 100 er 100 er soyleriz okudukca ilk 100 u ben dun verdim acilisi yaptim insallah cabucak biter
sagol cnm evet ilk bebek ve cok heycanlıyım :)Tebriklerrr cnmİlk bebişmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?