2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
önümüzdeki hafta içinde bi git baktır :)

eğer bebiş olmazsa gör sen bendeki ağıdı bu ay bu kadar umutluyum(ta bi buna fazla çalışmalar da sebep:26::26:)kendime gelemem artık zaten bu ay olmazsa 1kaç ay mola vericem yeter bu stres

eğer bebiş olmazsa gör sen bendeki ağıdı bu ay bu kadar umutluyum(ta bi buna fazla çalışmalar da sebep:26::26:)kendime gelemem artık zaten bu ay olmazsa 1kaç ay mola vericem yeter bu stres

canim bu stresle bebegin nasil tutunacak sana rahat ol biraz bende adetime 3 gun kala idrar testinden ogrenmistim hamileligimi onuda deneyebilirsin kan vermeden yeterki sakin ol stres yapma bu gunler onemli senin icin

tamam iste buda bi hamilelik belirtisi bazi esler de etkileniyomus hamilelik etkisinden hatta benim enistem ablamla bir 9 ay boyunca kilo almisti ablam dogum yapti zayifladi o hala hamile gibi

bu iyiymişş
Yazık benim eşim ilk günden beri hiç boş durmuyo ben yatıyom o onu da ye bunu da ye annemi geçti çok zayıflayacak benimle uğraşmaktan üzülüyorum kocacıkıma

ıns dilediğin gibi olur cnm

benim yarın 4. haftam bitcek daha dünden beri hafif bulantılarım var ama benimki bi ilginç sabah çok iyi oluyorum gün ilerledikçe bulanmaya başlıyo yatana kadar ara ara hafif gelip geçiyo

Birkaç gündür sabahları iştahım olmuyor tam dedim yaşasın hamilelik belirtisi diye ama eşiminde iştahı yok herzaman kahvaltı yapan adam bi kaç gündür yapmıyor ona ne oluyorsa

erkekler de beraber yaşıyor bizle hamileliği
benim de arkadaşlarımın eşleri hep kilo aldı eşleri hamileyken
ben de çabuk doyuyorum..normalde bitmek tükenmek bilemeyen iştahım vardı

Ben de oyleym dun hatta yorgunluktan konusamadım bırsey anlatıtcam kelımler gelmedı hıhıh alısısrız yakında

ben de kelimeleri toparlayamıyorum bazen..
bi de unutkanlıkk-dalgınlık var..tabi bunlar psikolojik olabilir aklım fikrim bebişte

tamam canim ekledim listeye senide ve tam 21 kisi olduk

ikrts canim hala yazmadin bilgilerini

özelden gönderemiyomuşum burdan yazmıştım ama gene yazayım :)
yaş26
sat 11.04.2014
tahmini doğum 16.01.2015

canim bu stresle bebegin nasil tutunacak sana rahat ol biraz bende adetime 3 gun kala idrar testinden ogrenmistim hamileligimi onuda deneyebilirsin kan vermeden yeterki sakin ol stres yapma bu gunler onemli senin icin

elimde değil ki o kadar stresliyim bide tabi eşim faktörü var sürekli miden bulanıyo mu bişey hisediyonmu diye

kızlar benim ağzımın içi perişan dısguzi deniyormuş yediğim hiç bişeyden tat almıyorum
su bile içemiyorum ağzımda ki tatdan dolayı
boş verin belirtiyi falan rahatınıza bakın

elimde değil ki o kadar stresliyim bide tabi eşim faktörü var sürekli miden bulanıyo mu bişey hisediyonmu diye

kendini rahat bırak canım gerçekten çok etkili rabbim hayırlısını nasip etsin. ben hep öle dua ettim sen uygun gördüğünde ver allahım diye içini ferah tut :) kaç aydır deniyosun

benim esimde ucuncu kez baba olacak olmanin verdigi gururla kabara kabara geziyo ortalarda
benim hamileligimden o hic etkilenmez ama benim yakamida 9 ay boyunca hic birakmaz sunu yapma yavas yuru onu yeme sunu ye bu saglikli diye 9 ay boyunca hemsire kesilir basimda
ozellikle son aylara yakin sirt ustu yatmak yasak oldugu icin geceleri benim uyandirir yan don derdi hep sanki hic uyumuyor benim basimi bekliyor

Bakalım bizim eşlerde kilo alacakmı gerçi benim eşim spora yazılıcam diyor ama ben göndermem ben şişicem o zayıflayacak haksızlık bu
Can boğazdan gelir boşuna dememişler benimde iştahım yerindedir ama hemencecik doyuyorum demek tek bana öyle olmuyormuş

buyuk ıhtımal aklımız orda dıe ama bende e unutkanlık var neyı nereye koydugumu unutuyorum bazen mesela bu gun camasır makınesıne toz ve yumsatıcı koydum ama salmayı unutmusum

eğer bebiş olmazsa gör sen bendeki ağıdı Bu ay bu kadar umutluyum(ta bi buna fazla çalışmalar da sebep:26::26:)kendime gelemem artık zaten bu ay olmazsa 1kaç ay mola vericem yeter bu stres

bak sana bir sır vereyim aralık yaından beri korunmuyoruz kasımda doktora gittim akıntım var iltihabi bi durumdan dedim doktora çocuk düşünüyoruz ilk kurduğu cümle 'ne kadar çok istersen o kadar çok kaçar' oldu
hiç takma kafana bak benim kaç ay sonra oldu ve bu ay çok fazla üstüne düşmemiştik eşimle sigarayı bıraktık ben çok zorlandım hiç çocuk fln düşünmedim stresten hatta ovulasyon takibi fln da yapmadım önceki aylara görede çalışmalarımız azdı nasip kısmet hiç takma üzülme elde değil biliyorum ama başka şeylere yoğunlaş
bak ben nisan ayında sigarayı bıraktım namaza başladım hatime başladım bebekim olduğunu bilmeden her ay gecikmeyi beklerdim bu ay adet bekledim diyebilirim 4 mayısta da öğrendim 4 haftalıktı zamana bırak allahtan hayırlısını dile
allah hepimizin gönlüne göre versin

aynen bende öle gece uykularım da çok düzensizleşti bölük pörçük

2015 OCAK ANNELERi LiSTEMiZ

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]SAYI[/TD]
[TD]NiCK[/TD]
[TD]YAS[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]BEK.DOGUM TARiHi
[/TD]
[TD] BEBEGiN CiNSiYETi[/TD]
[TD]BEBEGiN iSMi[/TD]
[TD]DOGUM TARiHi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]sweatfebruary27[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]17.03[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Mrv5534[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]23.03[/TD]
[TD]03.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]esmer59[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]20.03[/TD]
[TD]04.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]cupcakelove [/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]31.03[/TD]
[TD]05.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]bullancak[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]02.04[/TD]
[TD]07.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]esramusic[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]02.04[/TD]
[TD]07.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]GokceAcar[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]02.04[/TD]
[TD]07.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]eshase[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]02.04[/TD]
[TD]07.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]mrssuperfine[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]03.04[/TD]
[TD]08.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]askyokolmak [/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]03.04[/TD]
[TD]08.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]AHU42 [/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]04.04[/TD]
[TD]09.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]akgokcen [/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]05.04[/TD]
[TD]10.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]asyalacali [/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]05.04[/TD]
[TD]10.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]eflalim [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]05.04[/TD]
[TD]10.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]goncagul_ce [/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]05.04[/TD]
[TD]10.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]SILA_M [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]06.04[/TD]
[TD]11.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Vmhome[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]06.04[/TD]
[TD]11.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]mrssoydas [/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]06.04[/TD]
[TD]11.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]dusjeli[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]08.04[/TD]
[TD]15.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]ikrts[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]11.04[/TD]
[TD]16.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]aymeh[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]12.04[/TD]
[TD]17.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]NEVIN123[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]13.04[/TD]
[TD]18.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Maşallahh maşallahhhh ne mutlu sana
gerçi benim eşimde sağolsun üzerime titriyor yoğurt yapmasını öğrendi süt alıyor kaynatıyor yoğurt yapıyor bulaşık yıkıyor çamaşır asmama yardım ediyor inşallahh hep böyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…