birkaç gündür sabahları iştahım olmuyor tam dedim yaşasın hamilelik belirtisi diye ama eşiminde iştahı yok herzaman kahvaltı yapan adam bi kaç gündür yapmıyor ona ne oluyorsa
önümüzdeki hafta içinde bi git baktır :)
tamam iste buda bi hamilelik belirtisi bazi esler de etkileniyomus hamilelik etkisinden hatta benim enistem ablamla bir 9 ay boyunca kilo almisti ablam dogum yapti zayifladi o hala hamile gibi
eğer bebiş olmazsa gör sen bendeki ağıdıbu ay bu kadar umutluyum(ta bi buna fazla çalışmalar da sebep:26::26:)kendime gelemem artık zaten bu ay olmazsa 1kaç ay mola vericem yeter bu stres
tamam iste buda bi hamilelik belirtisi bazi esler de etkileniyomus hamilelik etkisinden hatta benim enistem ablamla bir 9 ay boyunca kilo almisti ablam dogum yapti zayifladi o hala hamile gibi
ıns dilediğin gibi olur cnm
Birkaç gündür sabahları iştahım olmuyor tam dedim yaşasın hamilelik belirtisi diye ama eşiminde iştahı yok herzaman kahvaltı yapan adam bi kaç gündür yapmıyor ona ne oluyorsa
Ben de oyleym dun hatta yorgunluktan konusamadım bırsey anlatıtcam kelımler gelmedı hıhıh alısısrız yakında
tamam canim ekledim listeye senide ve tam 21 kisi olduk
ikrts canim hala yazmadin bilgilerini
canim bu stresle bebegin nasil tutunacak sana rahat ol biraz bende adetime 3 gun kala idrar testinden ogrenmistim hamileligimi onuda deneyebilirsin kan vermeden yeterki sakin ol stres yapma bu gunler onemli senin icin
benim yarın 4. haftam bitcek daha dünden beri hafif bulantılarım var ama benimki bi ilginç sabah çok iyi oluyorum gün ilerledikçe bulanmaya başlıyo yatana kadar ara ara hafif gelip geçiyo
elimde değil ki o kadar stresliyim bide tabi eşim faktörü var sürekli miden bulanıyo mu bişey hisediyonmu diye
erkekler de beraber yaşıyor bizle hamileliği
benim de arkadaşlarımın eşleri hep kilo aldı eşleri hamileyken
ben de çabuk doyuyorum..normalde bitmek tükenmek bilemeyen iştahım vardı
ben de kelimeleri toparlayamıyorum bazen..
bi de unutkanlıkk-dalgınlık var..tabi bunlar psikolojik olabilir aklım fikrim bebişte
benim de arkadaşlarımın eşleri hep kilo aldı eşleri hamileyken
ben de çabuk doyuyorum..normalde bitmek tükenmek bilemeyen iştahım vardı
ben de kelimeleri toparlayamıyorum bazen..
bi de unutkanlıkk-dalgınlık var..tabi bunlar psikolojik olabilir aklım fikrim bebişte
eğer bebiş olmazsa gör sen bendeki ağıdıBu ay bu kadar umutluyum(ta bi buna fazla çalışmalar da sebep:26::26:)kendime gelemem artık zaten bu ay olmazsa 1kaç ay mola vericem yeter bu stres
Benim de arkadaşlarımın eşleri hep kilo aldı eşleri hamileyken
Ben de çabuk doyuyorum..normalde bitmek tükenmek bilemeyen iştahım vardı
Ben de kelimeleri toparlayamıyorum bazen..
Bi de unutkanlıkk-dalgınlık var..tabi bunlar psikolojik olabilir aklım fikrim bebişte
benim esimde ucuncu kez baba olacak olmanin verdigi gururla kabara kabara geziyo ortalarda
benim hamileligimden o hic etkilenmez ama benim yakamida 9 ay boyunca hic birakmaz sunu yapma yavas yuru onu yeme sunu ye bu saglikli diye 9 ay boyunca hemsire kesilir basimda
ozellikle son aylara yakin sirt ustu yatmak yasak oldugu icin geceleri benim uyandirir yan don derdi hep sanki hic uyumuyor benim basimi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?