2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
nazligamzelim senide bu listede eklicek insallah yeterki stres yapma

yaw isin kotusu insan 9 ay ilgiye alisiyor bebek doguyor seni unutuyor erkekler bu sefer bebiste oluyor gozleri o zaman baya bozuluyor insan

benimki de spora başlıcakkkk
bu hakısızlık yaa :84:
ben de zaten evlendikten sonra 5kgye yakın almıştım 3 ay hiç almamam lazım

buyuk ıhtımal aklımız orda dıe ama bende e unutkanlık var neyı nereye koydugumu unutuyorum bazen mesela bu gun camasır makınesıne toz ve yumsatıcı koydum ama salmayı unutmusum
bakalım ilerleyen aylarda nasıl olucaz..
iyi hatırlattın benim de çamaşır yıkamam lazım

yaw isin kotusu insan 9 ay ilgiye alisiyor bebek doguyor seni unutuyor erkekler bu sefer bebiste oluyor gozleri o zaman baya bozuluyor insan

hayıııırrrr
ilgi hiç bitmesiinnnn

Benim eşim hiççç ilgili değil 3 yaşında ki oğlum daha çok ilgileniyor benimle sabah çorabımı patiğimi istedim getirdi yavrum başka bir şey istiyormusun anne diyor eşim nasılsın diye bile sormuyor ilgisizliğinden bıktım sabah kahvaltı hazırlamadım bende ona oh olsun

doktorum 48 saatlik beta hcg değeri yükselmesi istedi yarın doktora gidemicem için dün yaptırdığım boşa çıktı. şimdi yine gidip kan vericem bide cumartesi vericem bakalım dün akşam üzerinden beri ne kadar artmış :)

Son düzenleme:

ah canım ya işte erken kan vermek bu yüzden iyi değil delik deşik oluyorsunuz boşuna ben bir kere verdim tamam bundan öncekinde çok vermiştim boş yere

canım ilk bebişinde nasıldı ilgisi?
belki de daha yeni diye alışamamıştır?

inşallahh çok güzel artmıştır değerlerin

oyy kiyamam ben ona annesiyle kardesine kiyamazmis biliyormu abi olucagini canim :)
ben benimkilere daha soylemedim kalp atislari baslasin o zaman soylicem insallah buyuk oglum tepki vericek kesin o ilk oldugu icin ve buyuk oldugu icin kabullenmesi zor olcak gibi :26:
benim esim sikmaktan baska bisey yapmiyor ki inan yok onu yapma bunu yapma daha baslamadik ama karnim buyusun baslicak yine biliyorum

evet kizlar erken kan veriyosunuz bosuna gidiyor kanlariniz hamileyseniz o kana bile ihtiyaci var vucudun ki ben dun bi video izledim kan vermeyi tavsiye etmiyor doktor direkt idrar tahliliyle ogrenin dedi ...
azcik sabir sonunda insallah iyi haberleri alicaksiniz

canım ilk bebişinde nasıldı ilgisi?
belki de daha yeni diye alışamamıştır?

inşallahh çok güzel artmıştır değerlerin
İlkinde de aynıydı canım ben söylemeden yapmaz bir şey kendi düşünerek benimle ilgilenmez yani illa ben söylüycem o zamanda bir anlamı yok

Canım söylemedim daha çok küçük:) son aylar söylerim iyice karnım büyüsün çok kıskanç zaten kaldıramaz:) bu sürede alıştırıcaz artık:) karnım ağrıyor dedim ondan ilgilendi:) inşallah kabullenir canım seninkilerde:)

Canım daha dün ablamdaydım beni almaya geldi benim elimde çantalar birde baston puset aldım ablamdan kendisi oğlumu aldı iniyor bana yardım etmiyor bu ağır ben nasıl taşıyım dedim öyle indi.. Sonra kasığım ağrıdı tabi, neyse çok beklentiye girmiycem üzülüyorum sonra:) ama düşüğüm oldu biliyor onun dikkat etmesi lazım ağır kaldırma demesi lazım, eltim gibi yalandan naz yapmam ortalığı ayağa kaldırmam lazım demek ki.

olsun eflalim biz seni simartiriz burda merak etme
kizlar tefriciyeleri okumayi unutmayin hadi en kisa zamanda bitirelim.dusjeli canim ben 100 daha okudum not alirsin canim.
mervem insallah iyi haberlerle gelirsin canim bekliyoruz.
opuyorum hepinizi

Kızlar kesem5 mm den 15 mm yükselmiş
Bebişi göremedik kalp atıslarınıda
İnş 15 gün sonra görcez onuda dedi dr um
5 6 haftalık dedi
Beden bebiş gözükmedi anlamadım

canim keseyi gormussunya bebek cok kucuk oldugu icin gormem mumkun degil zaten daha cok erken acele etme bidahakine insallah hem kalp atislarini hemde bebegi gorursun

Ultrasonda Bebek Ne Zaman, Hangi Hafta Görülür?

Ultrasonda bebeğin gebeliğin 5. veya 6. haftasında görülmesi mümkündür.

Ultrason muayenesi karından ve vaginadan olmak üzere iki farklı şekilde yapılır. Gebeliğin 5. haftasında vaginal ultrasonda gebelik kesesinin görülmesi mümkündür. Eğer beklenen adetin üzerinden 1 hafta geçtiyse, yani bir hafta adet gecikmesinde vajinal ultrason ile (teknik adı Trans Vajinal Ultrason) gebelik kesesini görmek mümkündür. Karından bakılan (bildiğimiz abdominal ultrason) ultrasonda ise gebelik kesesinin görülebilmesi için gebeliğin en az 6. haftasında olmanız gerekmektedir.

Ultrasonda ilk olarak gebelik kesesi (gestasyonel kese) görülür. 5. ve 6. haftada bebeğin kendisi değil, gebelik kesesi görülebilir.

Gebeliğin ilk döneminde itibaren, gebeliğe has olan HCG hormonu (Human Choriyonik Gonadotropin) salgılanmaya başlanmıştır. Zamanla bu hormonun miktarları artmaya başlar. Öncelikle kandaki HCG miktarı, sonrasında da idrardaki HCG miktarı artacaktır. Gebelik testi yaparken idrardaki HCG miktarının belli bir düzeye erişmesi gerekir.

5. haftadan itibaren vaginal ultrason ile gebelik kesesinin görülebilmesi için kanda HCG hormonu değerinin 500-1000 IU/mL miktarına ulaşması gerekir. Karından yapılan ultrasonda ise HCG hormonu değerinin 5000 IU/ml değerine yükselmesi gerekir.

Bebeğin Kalp Atışları Ne Zaman Duyulur?

Karından yapılan ultrasonografi sayesinde 6 hafta 4 günlük bir bebeğin kalp atışları gözlemlenir. Gebeliğin 8. haftasında da bebeğin hareketleri görülebilir. Vaginal ultrason ile yaklaşık 6 gün önceden bunları gözlemlemek mümkündür.

saglikliolma.com dan alintidir...

Son düzenleme:

oyy maşallah eflalim senin kuzuna bende baya bir süre söylemek istemiyorum yani şöle karnım çıksın öyle söylerim...gerçi benim kız deli gibi kardeş istiyor hemde 4 tane..:)

alıntı yapamadım bi türlü

EFTALİM her erkek bir olmuyor işte eşinin da doğası öyleymiş bak miniğin var yanında ne güzell

MERVECİM ne güzel keseyi görmüşsünüz..bebeğei görmek için bence de erken..
SILA da ne güzel bilgilendirmiş bizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…