- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Dr. Normal dedi ağrılara. Ama dediğin gibi cnm benimde 15i normalde adetime denk gelcekti bu ay belki ondandir ağrılar..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım aynı sen gibiydim ama bu durum beni daha mutsuz tembel yapıyordu geçen hafta hadi artık yeter kalk başla işine dedim:) başladım şimdi artık kendime geldim:) sende kalk ufaktan bir işe başla şimdi işler biriktiği için gözünde büyür plan yap bugün oturma odası yarın işte banyo gibi
Nasıl düzeleceğiz acaba kendimi kötü hissediyorum
Gozunaydin cnm hayırlı olsun tarama testi ile cinsiyet nasıl anlaşılıyor kandanmi bakılıyor kaç tl
doktora sordum erkenden dıyorsanız oğlum olacak dedim. Ben burda pipi gördüm demedim ama sadece bir tahminim var. 2 hafta sonunda bakacagım. pelvik duruma bakıyorum demişti. Amannnn neyse ne sağlıklı ya o yeter ..
Rabbım en guzel hediyesi saglıklı bir evlat
selam kızlar haftasonu yine midem çok kötüydü
benim bulantılar değişik bi hal almaya başladı 2 güm çok bulanıyorsa sonraki gün hiç bulanmıyor..
hatta o zaman meraklanıyorum Allah korusun:18:
ama iştahım hala yok...3 kiloya yakın verdim ama ona rağmen vücudum çok şiş...
bi de bu gün sol boşluğum ağardı çok korktum ama geçti şimdi...
her şeyden korkar oldum
cinsiyet tahminleri de gelmeye başlamış
ben de heyecanlanıyorum okurken..
canım bana da erken olduğu için erkek gibi geldi....
dediğin gibi sağlıklı olsunlar da...
bu haftaya kadar sağlıkla geldik çok alıştım ben miniğime..Allah ayırmasın onları bizden..
merhaba anneler giremiyordum baya bir süredir düğünler falan derken
folik bitmişti benim az önce doktordaydım maşallah iyi durumda bebeğim3 boyutlu foto bile verdi doktorum iyiki diğerini değiştirmişim çok memnunum 30 haziranda ikili test var hayırlısı olsun inş
merhaba anneler giremiyordum baya bir süredir düğünler falan derken
folik bitmişti benim az önce doktordaydım maşallah iyi durumda bebeğim3 boyutlu foto bile verdi doktorum iyiki diğerini değiştirmişim çok memnunum 30 haziranda ikili test var hayırlısı olsun inş
bende 30 unda gidecegim canım. 3 boyutlu resmını atarmısın sakıncası yoksa..
benimde çıkmaya başladı canım zaten 17 aylık kızım var.daha yeni inceltiyordum göbeği incelemeden şişti gene.biraz çıktı canım. senin ne durumda?
canım eşim istemiyor atmamı ama sadece vucudu belli popo yeri kafaayeri falan şükürler olsun fasülye gibi dedi doktorum
Ben de merak ettim 3 boyutlu fotoyu
biz de bu c.tesi gidicez doktora çok heyacanlıyım ...
benimki de hassas bu konuda..
anlıyorum canım seni...
öp bol bol fotoyu
canım aynı sen gibiydim ama bu durum beni daha mutsuz tembel yapıyordu geçen hafta hadi artık yeter kalk başla işine dedim:) başladım şimdi artık kendime geldim:) sende kalk ufaktan bir işe başla şimdi işler biriktiği için gözünde büyür plan yap bugün oturma odası yarın işte banyo gibi
canım eşim istemiyor atmamı ama sadece vucudu belli popo yeri kafaayeri falan şükürler olsun fasülye gibi dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?