2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Birde baş dönmesi halsizlik başladı bulantidan sonra 11.haftanın içindeyim...

Gozunaydin cnm hayırlı olsun tarama testi ile cinsiyet nasıl anlaşılıyor kandanmi bakılıyor kaç tl

yok canım cınsıyet sadece ultrasonda anlaşılıor. tarama da sadece bhcg ve pipp testi yapılıyor Down riski taraması yani. Şimdi az cok ne olduğu belli ama kesinleşsin diye 13. hafta dedi. Bazı doktorlar erken dönemde kürtajın önüne gecmek için cinsyet bilselerde 17. haftadan once söylemıyorlar. Ama benım doktorum beni tanıdıgından sanırım söyleyecek..

selam kızlar haftasonu yine midem çok kötüydü
benim bulantılar değişik bi hal almaya başladı 2 güm çok bulanıyorsa sonraki gün hiç bulanmıyor..
hatta o zaman meraklanıyorum Allah korusun:18:
ama iştahım hala yok...3 kiloya yakın verdim ama ona rağmen vücudum çok şiş...
bi de bu gün sol boşluğum ağardı çok korktum ama geçti şimdi...
her şeyden korkar oldum
cinsiyet tahminleri de gelmeye başlamış
ben de heyecanlanıyorum okurken..

canım bana da erken olduğu için erkek gibi geldi....
dediğin gibi sağlıklı olsunlar da...
bu haftaya kadar sağlıkla geldik çok alıştım ben miniğime..Allah ayırmasın onları bizden..

Merhaba anniş adayları nasıl geciyo hamileliginiz benim 8+1oldu
Bulantı baş dönmesi iştahsızlık uykusuzluk yorgunluk
Ayy bi an önce gecse bu dönemler biraz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay amin canımmmmm.. .Rabbım kucagmıza almayı nasip etsin.. Sanki senelerdir ona hasretim ya

merhaba anneler giremiyordum baya bir süredir düğünler falan derken

folik bitmişti benim az önce doktordaydım maşallah iyi durumda bebeğim 3 boyutlu foto bile verdi doktorum iyiki diğerini değiştirmişim çok memnunum 30 haziranda ikili test var hayırlısı olsun inş

bende 30 unda gidecegim canım. 3 boyutlu resmını atarmısın sakıncası yoksa..

Ben de merak ettim 3 boyutlu fotoyu
biz de bu c.tesi gidicez doktora çok heyacanlıyım ...

biraz çıktı canım. senin ne durumda?
benimde çıkmaya başladı canım zaten 17 aylık kızım var.daha yeni inceltiyordum göbeği incelemeden şişti gene.

BU ARADA GÖBEĞİ ÇIKANLAR FOTO EKLESEDE GÖRSEK GÖBEKLERİ.SADECE GÖBEK FOTOLARINI :)

bu arada 2 kilo vermeme rağmen benim de karnım büyümeye başladı eşim durup durup karıma bakıyor nazar değdircek valla

Cnm yapmamıştı yuva daha ... Sadece balkona saksıya geldi bn kovdum😢😢😢kovmasam yapacaktı belkide...

canım eşim istemiyor atmamı ama sadece vucudu belli popo yeri kafaayeri falan şükürler olsun fasülye gibi dedi doktorum

haklsın canım olabıilir. Ya ben o kadar yiyorum kusma durumuda yok ama nasıl oluyorsa keton degerim tavanlarda ve kilo veriyorum. Gülüyorum ama 3. ayın sonuna kadar boyle giderse seni detaylı incelemeye alacagız dedi doktorum. Hamile kalmadan once 61 kıloydum sımdı 59.5
hayırlara vesile olsun. cocuk dogacak 5 kg sanırım. ele avuca gelir iyi iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…