ben kimyasalları çoktan terkettim...bitkisel ürünler kullan canım..ben ve okuldaki bütün arkadaşlarım ersağ diye bir ürün var,onu kullanıyoruz.kesinlikle mükemmel...Kızlar ben banyoyu lavaboyu fln temizliycem de, çamaşır suyu zararlı diye gittim sirke aldım marketten. Nasıl kullancam sirkeyi, miktarı ne kadar olmalı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok üzüldüm canım ya...rabbim sabır versin.en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin...Sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun bebeklrinizi size bagışlasın
Benim üzüntüm iki gün önce vardı şimdi yok buna üzülüyorum fotosuna bakın baya büyük bi bebek oldugu anlaşılıyor canlıydı iki hafta önce kalp atışlarını duydum allahım yrdım bana
Dua istiyorum sizden içtenlikle benim için hayırlısını isteyin
Allah sabir versin cnm inşallah en yakin zamanda yine sağlığıyla sihhatiyle nasip olur. Dr.un seni neden kürtaj yapmadan bıraktığını anlayamadim ama bian önce aldr cnm ve iyi arastr doktoru. Rahim dokusunu tahrip etmesinler. Herşey Allahtan bunda da bi hayir olduguna cani gönülden inan..Özele gittim operatör dr 9haftalık zaten 9hflk olması gerekiyodu
Biliyodum ben cünkü iki gündür karnım sırtıma yapışmışdı
Kanamam yok ama hissetdim ben
Ne yapim ben dr git kürtaj ol dedi lütfen yardımcı olun ilk kez canlı bebegiimi kaybediyorum dua edin allah aşkına
Cnm bbgın senle suanda durması seni zehırler yarın kurtajla aldırr alınan bbgı genetıge yolla hangi şehirdesin sen ank isen başknt hastanesine git hmn genetık arastrması cok ıyı sonra bbgı genetığe yollıcan sonrada pıhtılaşma testı yaptrcan sebbını oğrencn ona gore onlmını alcan cnm
12 . haftaya kadar zehirlemiyor tatlım, hatta amerikada ve bazı Avrupa ülkelerinde böyle durumlarda kadınlara seçme hakkı bile veriyorlar doğal yolla istersen vücud düşük yapsın bile diyorlar,,,
ama bende katışıyorum hemen genetik testini yaptırsın, insanın aklı rahat ediyor en azından,,,,
Kızlar ben banyoyu lavaboyu fln temizliycem de, çamaşır suyu zararlı diye gittim sirke aldım marketten. Nasıl kullancam sirkeyi, miktarı ne kadar olmalı?
benimde geldi aynı şey başıma tatlım,, kimsenin başına gelmesiin ben 10 gün öyle durmuşum,, bende panik oldum zehirlenirim rahmime bir zararı olur diye,, ama yokmuş öyle bir şey,,,, yani tabiki de bir an önce gitsin hastaneye arkadaş,,,, olsun testlerini,,, offfff,,,, üzüldüm,,,,,Valla o konuda bilmiyorum çocuk plasentası olustugu anda zehırler dedı hatta snrasında vucutta zehır olusursa dıe ıgne kullandım 3 gun bnmki 11. Haftaydı blkı onlm almk istemiştr...
Aynen allh sabır versın pkı senın senebı neymiş öğrendınmııbenimde geldi aynı şey başıma tatlım,, kimsenin başına gelmesiin ben 10 gün öyle durmuşum,, bende panik oldum zehirlenirim rahmime bir zararı olur diye,, ama yokmuş öyle bir şey,,,, yani tabiki de bir an önce gitsin hastaneye arkadaş,,,, olsun testlerini,,, offfff,,,, üzüldüm,,,,,
Yeni geldim dr dan bebegim ölmüş
Kupkuru kaldım gözlerimden yaş akmıyor artık ne yapim ben ?
Yeni ölmüş hemde bi iki gündür
Allah ım yardım ett(
Allah ım yardım ett(
Allah ım yardım ett(
Cnm öncelikle geçmiş olsun ve Allah sabır versin. Benim de başıma geldi 12 haftada kaybettim. Büyümüş diye önce düşük yaptım ztn kanamam ve sancılarım başlamıştı. Rahim açıcı ilaç koyuyorlar bi süre bekledikten sonra doktor muayene ederken düştü sonra anestezi verip kürtaja aldılar 15-20 dk sonra uyanıyorsun hiç ağrı sızı olmuyor. Ama kalp ağrısı o an başlıyor ve bir daha hamile olduğunu öğrenmeden geçmiyor. Sağlıksız bebek her türlü düşüyor elden bir şey gelmiyor. Bundan sonraki bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın inş. Bir hastaneye git hastanede bu işlemler yapılıyor ..Özele gittim operatör dr 9haftalık zaten 9hflk olması gerekiyodu
Biliyodum ben cünkü iki gündür karnım sırtıma yapışmışdı
Kanamam yok ama hissetdim ben
Ne yapim ben dr git kürtaj ol dedi lütfen yardımcı olun ilk kez canlı bebegiimi kaybediyorum dua edin allah aşkına
Allah ım yardım ett(
Arkadaşlar aranızda hemoroid sorunu olan var mı? Benim çok fena son 2 haftadır kanamamda oluyor, wcye Gitmeye korkuyorum, yediğim herseyi içimde biriktirdim resmenbu arada 11+6 yım
Aynen allh sabır versın pkı senın senebı neymiş öğrendınmıı
Benim de fissür sorunum var, kabız olmamaya çalışıyorum. Doktoruna danıştın mı? Hamilelikte kullanılabilen ilaçlar vardır belki. Sürekli kanamanın olması da zararlı olabilir. En azından bağırsaklarını boşaltacak ilaçlar verir belki. Geçmiş olsun...
Cnm öncelikle geçmiş olsun ve Allah sabır versin. Benim de başıma geldi 12 haftada kaybettim. Büyümüş diye önce düşük yaptım ztn kanamam ve sancılarım başlamıştı. Rahim açıcı ilaç koyuyorlar bi süre bekledikten sonra doktor muayene ederken düştü sonra anestezi verip kürtaja aldılar 15-20 dk sonra uyanıyorsun hiç ağrı sızı olmuyor. Ama kalp ağrısı o an başlıyor ve bir daha hamile olduğunu öğrenmeden geçmiyor. Sağlıksız bebek her türlü düşüyor elden bir şey gelmiyor. Bundan sonraki bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın inş. Bir hastaneye git hastanede bu işlemler yapılıyor ..
Tşkr ederim özel doğum hstnesinde
Kürtajı sigorta öder mi ? Yoksa para ile mi yapıorlar ?
Kim biliyo lütfen cvp versin..
Allah ım yardım ett(
iPhone 'den Kadınlar Kulu?bu? aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?