2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben kimyasalları çoktan terkettim...bitkisel ürünler kullan canım..ben ve okuldaki bütün arkadaşlarım ersağ diye bir ürün var,onu kullanıyoruz.kesinlikle mükemmel...
çok üzüldüm canım ya...rabbim sabır versin.en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin...

Allah sabir versin cnm inşallah en yakin zamanda yine sağlığıyla sihhatiyle nasip olur. Dr.un seni neden kürtaj yapmadan bıraktığını anlayamadim ama bian önce aldr cnm ve iyi arastr doktoru. Rahim dokusunu tahrip etmesinler. Herşey Allahtan bunda da bi hayir olduguna cani gönülden inan..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

12 . haftaya kadar zehirlemiyor tatlım, hatta amerikada ve bazı Avrupa ülkelerinde böyle durumlarda kadınlara seçme hakkı bile veriyorlar doğal yolla istersen vücud düşük yapsın bile diyorlar,,,
ama bende katışıyorum hemen genetik testini yaptırsın, insanın aklı rahat ediyor en azından,,,,

bende gittim bugün kontrole...
çok şükür bebişler sağlıklı ama aralarında 4 gün fark oluşmuş
gerçi doğal bunlar biliyorum ama yine de üzüldüm biraz

Valla o konuda bilmiyorum çocuk plasentası olustugu anda zehırler dedı hatta snrasında vucutta zehır olusursa dıe ıgne kullandım 3 gun bnmki 11. Haftaydı blkı onlm almk istemiştr...

ben aşağı yukarı her gün azıcık sirke döküyorum lovaboya sonrada fırça ile temizliyorum tatlım,, ( aşağı yukarı yarım fincan kadardır),,, banyoyuda aynı şekilde sirke ile iki günde bir fırça ile üstün körü fırçalıyorum tatlım,,, birde haftada üç- dört defa son durulama suyuna,, ( 1 lt suya , bir fincan kadar sirke atıyorum) onunla da durulanıyorum,,, bende mantar yok ama malum havalar sıcak olmadan önlüyor bir nevi,,,,,

Valla o konuda bilmiyorum çocuk plasentası olustugu anda zehırler dedı hatta snrasında vucutta zehır olusursa dıe ıgne kullandım 3 gun bnmki 11. Haftaydı blkı onlm almk istemiştr...
benimde geldi aynı şey başıma tatlım,, kimsenin başına gelmesiin ben 10 gün öyle durmuşum,, bende panik oldum zehirlenirim rahmime bir zararı olur diye,, ama yokmuş öyle bir şey,,,, yani tabiki de bir an önce gitsin hastaneye arkadaş,,,, olsun testlerini,,, offfff,,,, üzüldüm,,,,,

Aynen allh sabır versın pkı senın senebı neymiş öğrendınmıı

rabbim sabır versin canım inş en yakın zamanda yeni bir bbebek nasip eder rabbim

Cnm cok gecmis olsun okadar uzuldumki dondum kaldim acini tazelemek istemem ama nasil bir belirtin oldumu kiyamam sana en kisa zamanda aldir cnm yoksa zarari sana rabbim rn kisa zamanda bebek nasip etsin

Cnm öncelikle geçmiş olsun ve Allah sabır versin. Benim de başıma geldi 12 haftada kaybettim. Büyümüş diye önce düşük yaptım ztn kanamam ve sancılarım başlamıştı. Rahim açıcı ilaç koyuyorlar bi süre bekledikten sonra doktor muayene ederken düştü sonra anestezi verip kürtaja aldılar 15-20 dk sonra uyanıyorsun hiç ağrı sızı olmuyor. Ama kalp ağrısı o an başlıyor ve bir daha hamile olduğunu öğrenmeden geçmiyor. Sağlıksız bebek her türlü düşüyor elden bir şey gelmiyor. Bundan sonraki bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın inş. Bir hastaneye git hastanede bu işlemler yapılıyor ..

Arkadaşlar aranızda hemoroid sorunu olan var mı? Benim çok fena son 2 haftadır kanamamda oluyor, wcye Gitmeye korkuyorum, yediğim herseyi içimde biriktirdim resmen bu arada 11+6 yım

Sayfayı açar açmaz kötü haberini okudum, çok çok üzüldüm. Allah sabır versin, güçlü olmaya çalış lütfen, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın. Benim de en büyük korkum bu

Kızlar merhabaa ben normalde yurtdışındaydım orda ultrasonlar ilk kez 8. Haftada baktılar ve bebeğim 12 Haziran'da 8+4 dü geçenlerde kanamam oldu neyse bugün Türkiye'de kontrole gittim ilk ultrasona göre bugün 10+1 olması gerekirken doktor bebek biraz geriden geliyor sanırım 9+6 dedi yanı ilk ultrasona göre 2 gün geride (( ben şimdi hiç bişi anlıyamadım gelişmesimi yavaşladı acaba? Doktor belki kıvrık duruyordur 12. Haftada ne kadarlık olduğu kesinleşir dedi. Ama ben çok tedirgin oldum böyle bir şey yaşayan var mı?

Arkadaşlar aranızda hemoroid sorunu olan var mı? Benim çok fena son 2 haftadır kanamamda oluyor, wcye Gitmeye korkuyorum, yediğim herseyi içimde biriktirdim resmen bu arada 11+6 yım

Benim de fissür sorunum var, kabız olmamaya çalışıyorum. Doktoruna danıştın mı? Hamilelikte kullanılabilen ilaçlar vardır belki. Sürekli kanamanın olması da zararlı olabilir. En azından bağırsaklarını boşaltacak ilaçlar verir belki. Geçmiş olsun...

Aynen allh sabır versın pkı senın senebı neymiş öğrendınmıı

yok tatlım genetik testi de yaptırmıştım ama bir sorun görünmedi,,,,
benim hamile olduğumdan haberim yoktu ve doğum kontrol hapı kullanmıştım,,,
birde beklenmeyen bir hamilelikdi onun için çok stres olmuştum birde eşimle çok tartıştığımız bir dönemdi,, hem hamilelik öncesi hem hamilelik sırasında,,, bilemiyorum belki stresden oldu,,,,,, ( kavga sebebim de görümcelerim ve KV di,,, onun için o insanları görünce bebeğimin katilini görmiş gibi oluyorum,,yani gerçi haksızlık yapıyorum ama,,,, bilemiyorum,,,
şimdi hamile olduğumu da söylemedim,,, söylemeyi de düşünmüyorum,,, saklayabildiğim kadar saklayacağım,,, korkuyorum evimin huzurunu bozucaklar diye) senden bir dokundun bin ah işittin değil mi :))))
ama kimsenin başına gelmesin ben çok zor toparladım kendimi,,,,,

Doktorum genel cerraha görün dedi ama ben gitmedim, geçer dedim hep Perşembe günü kontrolüm var, o zaman konuşacam artık, aslında bende dikkat ediyorum yediklerime ama banamısın demiyor, sanki bağırsaklarım hiç çalışmıyor. İlaçta kullanmak istemedim ama mecburen kullanacam sanırım

Tşkr ederim özel doğum hstnesinde
Kürtajı sigorta öder mi ? Yoksa para ile mi yapıorlar ?
Kim biliyo lütfen cvp versin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tşkr ederim özel doğum hstnesinde
Kürtajı sigorta öder mi ? Yoksa para ile mi yapıorlar ?
Kim biliyo lütfen cvp versin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm benim bildiğim kadarıyla ucretlidir. Devlet belli bi oranını karşılar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardimcin olsun... Allah sabir versin... İsallah yeniden saglikla hamile kalir bu gunleri unutursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…