2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Tşkr ederim özel doğum hstnesinde
Kürtajı sigorta öder mi ? Yoksa para ile mi yapıorlar ?
Kim biliyo lütfen cvp versin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayatım, eğer hastane ssk anlaşmalı ise, belirli bir ücret ödüyorsun ben 400 tl ödemiştim,, bunun için hastaneye telefon açıp fiyat sorabilirsin,,,
bu keyfi kürtaj olmadığı için, kürtajdan farklı bir fiyat oluyor yani daha düşük,,, onun için durumunu belirt tatlım hastaneye,,,
yarın sabahdan gidersen, kürtajı yapıp bir kaç saat yayıp evine geri dönersin tatlım,,,
eğer durumun yoksa tatlım herhangi bir ssk hastanesine gittiğinde de ssk varsa ücretsiz yapıyorlar,,,
özel sağlık sigortan varsa da , eğer özel sağlık sigortası farklı oluyor onun için özel sağlık sigortan ile görüş tatlım,,,,

duphalac diye bir şekerli şurup var hamilelikte kullanılıyor. hatta bebek ilacı o kabız olan bebeklere de veriyorlar. kakayı yumuşatıyor.
önce kabız olmayacaksın . ikincisi doktor sana krem verir ama fitil verir mi bilmiyorum fitiller kortizon içeriyor. en faydalı krem markası Kortos .
bir de tuvaletini yaptıktan sonra sıcak suyla taharet al ama epey sıcak olsun bi bezle pomad yap sıcak sıcak popona bas :) sıcak suya otur derdim ama hamilesin zararı olabilir.
ben 12-13 yaşımdan beri çekiyorum. çok şükür iyiyim. ben de çatlak var en ufak kabız olunca yırtılıyor. o çatlak sonra mikrop kapıyor iltihaaplanıyor ateş yapıyor sıtma yapıyor Allah korusun dikkat et hamilesin.

arkadaşlar ben 11. haftaya girdim ama gebelk belirtileri çoook azaldı, sizlerde de öyle mi? yoksa ben evhammı yapıyorum

Canım bende 10+4 üm benimde belirtilerim azaldı,bugün kontrolüm vardı,dr 10-12.haftalarda belirtilerin azalması normal dedi.bi sıkıntı yok yani.

Uzun zamandır takip ediyorum sizi ancak şimdi yazabildim bende 12 haftalık hamileyim 2 li testi yaptıran varmı aranızda acaba.

Ayın 3üne gün verdi bana dr.en ideali 12.haftaymış ama ben yaptırmayı düşünmüyorum strese sokuyor beni.sen ne zaman yaptırcaksn?

Allah sabır versin çok zor.bunun tesellisi olmaz ama ileride kokusunu alıp öyle kaybetseydin daha kötü olurdu,Allah size sağlık versin inşallah en yakın zamanda tekrar anne olursun.Allah yardımcın olsn

Ultrason aletlerinden kaynaklı olabilir,farklı aletlerle ölçüm yapılmış sonuçta. +3,-3 gün oynayabiliyor.önemli bi durum olduğunu sanmıyorum sıkma canını.kalp atışı normal dediyse sorun yok

Ultrason aletlerinden kaynaklı olabilir,farklı aletlerle ölçüm yapılmış sonuçta. +3,-3 gün oynayabiliyor.önemli bi durum olduğunu sanmıyorum sıkma canını.kalp atışı normal dediyse sorun yok

Cm olarak ölçüp karar veriyorlarya kaç haftalık olduğuna cm olarak olması gerektiğinden daha küçük çıktı geçen haftaya göre sanırım kalp atışı falan normaldi

saç kesilmez söylentisi tamamiyle hurafe canım bi kaç hocadan da dinledim televizyonda hiç alakası yokmuş bebeğin ömrüyle gülüp geçiyolar resmen bende kestircem bu aralar bakımsız oldu

ben de hurafe olduğuna inanıyorum ama yine de kestiresim gelmiyor..
çilek de yememiştim pek çocukta leke olucak diye
huyum suyum değişti bu hamilelikte
neyse eşim uzun saç seviyor bahaneyle uzamış olucak

Kızlar takip ettiğime göre çoğunluğun açken midesi bulanıyor benim de yemekten yarım saat sonra bulantı başlıyor sakız filan çiğneyince rahatlıyorum var mi ben gibi yemekten sonra bulanan...

benim de açken bulanıyor midem..ama bu akşam yemek yedim doydum yarım saat sonra bulantı başladı çıkardım
yani hiç belli olmuyor....ağız tadı ile yemek yemeyi özledim..

doktorum açık sarı ve kokusuzsa sıkıntı yok dedi...
ama benim hafif koku var gibi..
3 ayın dolsun devam ederse fitil yazarım dedi..

canım çok ama çok üzüldüm...
inşallah rabbim tekrar yeniden nasip eder bi bebiş size...
geçmiş olsun..dualarımız seninle..

Kızlar benim kasık ağrım hep sol tarafta oluyo. Bebeğimin orda olduğunu düşünüyorum hep bu yüzden. Biliyorum imkansız diyceksiniz ama tam orda gıdıklanma gibi birşey hissettim. Yani çok farklı bişey içimden bi gıdıklanma oldu orda. Bebeğimi mi hissettim acaba😊 tamam tamam bağırsak hareketi diyceksiniz

Kac haftalık canım... Bebişinde olabilir... İlk hamileleigin dimi... İlk hamileliklerde 16. Haftadan sonra hissedilmeye baslanır genelde ama erkende hissetmiş olabılırsın...
Ben mesela bagırsak hareketi olup olmadıgını ayırt edebiliyorum.. Böle nasıl anlatayım mesela dun kozımı uyutrken kasıımın ustunde içime snki fındık koymuslar böle pat diye bişi oluyo yada ordan fındık kadar bişi ayırıyolar yer degiştiriyo gibi tam anlatamam...
Aman bagırsak hareketıde olsa sen bebegınn hareketi de öle düşün ve sev kuzucum

Kötü haberi okudum açar açmaz. Cok üzüldüm allah sabır versin sana canım. Rabbim tez zamanda sana yeniden yaşatsın o duyguyu inşallah. Bende şimdi korkuya kapıldım çarşamba falan gidicem dr'a en son 7+5 gitmiştim hep dua ediyorum rabbime inş iyidir kuzum diye. Rabbime emanet 🙏🙏🙏

Kızlar hepinize cok tşkr ederim allah razı olsun hepinizin yazısını alıntılamıyorum ama hepinizde destek oldunuz tşkr ederim ben özele gitmek istiyorum genetik testi orda yapılır mı? Acaba niye bebegimin öldüğünü anlayabilirmiyim ?

Kızlar son bir haftadır muhtesem bi sırt agrısı yasıyorum... Üşüttüm mü yada hamilelikten mi anlamadım...
Ama özellikle sol tarafa dogru sırtımın tam ortasında cok agrıyo özellikle bi nokta war orası tamamen agrıyo..
Napıcam bilemedim anca her aksam eşim saolsun ....
Masaj yapıyo...
Bapıcam bilmiyorum.. İtkisel yaglardan kullanasam nane yagı biberiye yagı agrı geçirme özelligi varya acaba bişi olurmu diye düşünüyoeum .. Bu konuda bilgisi olan arkadaslar bana yardımcı olursanız cok sevinirim... Lakin bu agrıyla cok zor !!!!!!

Kızlar sol kasigima yakın bi yerde 4 kere baloncuk patlar gibi bisey oldu hepte aynı yer bebek mi gaz mi ne ki

Canım nerde oturuyosun.. Üniversite hastaneleri işte arastırma hastanesı dıyolarya buralara gıdebılırsen iyi guvendıgın bı hast daha iyi olur ..
Özel hastanedede yapıyolar heralde pnlarda dısarı hastanelere gönderıyolar sonuc onlara grlıyo bıldıgım kadarıyla ... Ama bu hastanenın ne kadar özel olduguna baglı her özel hastane o kadarda ayrıntılı bı hast degıl sonucta ...
Allah yardımcın olsın ;(

Evet ilk hamileliğim canım. 10.haftanın içindeyim biliyorum çook minik ama dün ve bugün böyle bişey hissettim hareketsiz yatarken. Sanki bebeğim hareket etti içimde ne bilim ya da ben öyle hissetmek istediğim için hissettim😊 dediğin gibi bebişim diye düşünüp mutlu olmaya devam edicem ben😇

Ben genelde üşüyorum bu yaz gününde var mı benim gibi üşüyen:-(
Ben aksam oldumu titrıyorum... Kansızlık olabılır dedıler tahlılım normal sonuc verdı...anlamadım nıye
Kızlar sol kasigima yakın bi yerde 4 kere baloncuk patlar gibi bisey oldu hepte aynı yer bebek mi gaz mi ne ki
Canm bebegın kac haftalık... Muhteöelen gazdır... Cunku bebek hateketlerı suan 4 kere ustuste sana hıssettırecek kadar güçlü degil.. Yani ilk hamilelikte16. Haftanın sonunda hissediliyo oda 1 sn falan uzun süren hareketlerı hıssetmek için en az 6 ayı bitirmek gerekıyo böle...
Gazın var nisam:)

bencede özele git tatlım,, dediğim gibi telefon aç, fiyat iste her hastane farklı fiyat söyleyebiliyor,, genetik testini hastaneler genelde laboratuvarlara gönderiyorlar tatlım, ben onun iiçinde 400 tl ödemiştim bu arada,,, onun da fiyatını sor tatlım,,,
benim genetik testimde bir sorun olmadığı söylendi ve sebebini de bilemediler tatlım,,, ama eğer genetik bir sorun varsa (ki yoktur umarım) onu öğrenmiş oluyorsun,,,
ikinci hamileliğinde genelde coraspirin kullanıyorsun, kan sulandırıcı tatlım,,, veyahut kan pıhtılaşma testi yaptırabilirsin ama bu ileride vereceğin bir karar tatlım,,,
bunun için ikinci hamileliğinde iyi bir kadın doğum doktoru bulursun tatlım kendine,,,
çok başın sağ olsun tatlım,,,,

Olabılır canım Allahtan baska kımse bilemez bunu... Sen güzel düşün... Sonucta suda var bebek kendine yer acıyo böle kasıkta kasılmalar sancılar olcak degişik hareketlenmeler bunlarda olabılır... İçerde sıpacıklar falıyet îçindeler...

Bende bugun hissettim caniniz cekmesin katpuz yedim aksama kadar hic bisiy yoktu karpuzu sakin sakin yiyordum birden gobek deligimin yaninda pit pit diye bisiy atti 5 dakika sonra yine atti ablamda yanimdaydi bende bu haftalarda hissettim dedi

kızar ya bir şey sorucam..
kiminize bulaşık makinesi kokuyormuş ya bana da buzdolabı kokuyor
eşim çok temizliyor ama hala kokuyormuş gibi geliyor...karbonat koy açığa alır dediler ama almıyor ı ıhhh

benim gibi buzdolabından tiksinen ve çözümü olan var mııııı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…