Tşkr ederim özel doğum hstnesinde
Kürtajı sigorta öder mi ? Yoksa para ile mi yapıorlar ?
Kim biliyo lütfen cvp versin..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
duphalac diye bir şekerli şurup var hamilelikte kullanılıyor. hatta bebek ilacı o kabız olan bebeklere de veriyorlar. kakayı yumuşatıyor.Doktorum genel cerraha görün dedi ama ben gitmedim, geçer dedim hepPerşembe günü kontrolüm var, o zaman konuşacam artık, aslında bende dikkat ediyorum yediklerime ama banamısın demiyor, sanki bağırsaklarım hiç çalışmıyor. İlaçta kullanmak istemedim ama mecburen kullanacam sanırım
arkadaşlar ben 11. haftaya girdim ama gebelk belirtileri çoook azaldı, sizlerde de öyle mi? yoksa ben evhammı yapıyorum
Uzun zamandır takip ediyorum sizi ancak şimdi yazabildim bende 12 haftalık hamileyim 2 li testi yaptıran varmı aranızda acaba.
Sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun bebeklrinizi size bagışlasın
Benim üzüntüm iki gün önce vardı şimdi yok buna üzülüyorum fotosuna bakın baya büyük bi bebek oldugu anlaşılıyor canlıydı iki hafta önce kalp atışlarını duydum allahım yrdım bana
Dua istiyorum sizden içtenlikle benim için hayırlısını isteyin
Kızlar merhabaa ben normalde yurtdışındaydım orda ultrasonlar ilk kez 8. Haftada baktılar ve bebeğim 12 Haziran'da 8+4 dü geçenlerde kanamam oldu neyse bugün Türkiye'de kontrole gittim ilk ultrasona göre bugün 10+1 olması gerekirken doktor bebek biraz geriden geliyor sanırım 9+6 dedi yanı ilk ultrasona göre 2 gün geride(( ben şimdi hiç bişi anlıyamadım gelişmesimi yavaşladı acaba? Doktor belki kıvrık duruyordur 12. Haftada ne kadarlık olduğu kesinleşir dedi. Ama ben çok tedirgin oldum böyle bir şey yaşayan var mı?
Ultrason aletlerinden kaynaklı olabilir,farklı aletlerle ölçüm yapılmış sonuçta. +3,-3 gün oynayabiliyor.önemli bi durum olduğunu sanmıyorum sıkma canını.kalp atışı normal dediyse sorun yok
saç kesilmez söylentisi tamamiyle hurafe canım bi kaç hocadan da dinledim televizyonda hiç alakası yokmuş bebeğin ömrüyle gülüp geçiyolar resmen bende kestircem bu aralar bakımsız oldu
Kızlar takip ettiğime göre çoğunluğun açken midesi bulanıyor benim de yemekten yarım saat sonra bulantı başlıyor sakız filan çiğneyince rahatlıyorum var mi ben gibi yemekten sonra bulanan...
kızlar sızınde idrar renginiz cok koyumu benım öyle yanı su içinde rengi acılır ya idrarın ne kadar acılırsa acılsın asla berraklaşmıyor. ve akıntısı olanlar akıntı benım acık sarı renkte ve kokusuz normal degıl mı
Yeni geldim dr dan bebegim ölmüş
Kupkuru kaldım gözlerimden yaş akmıyor artık ne yapim ben ?
Yeni ölmüş hemde bi iki gündür
Allah ım yardım ett(
Kızlar benim kasık ağrım hep sol tarafta oluyo. Bebeğimin orda olduğunu düşünüyorum hep bu yüzden. Biliyorum imkansız diyceksiniz ama tam orda gıdıklanma gibi birşey hissettim. Yani çok farklı bişey içimden bi gıdıklanma oldu orda. Bebeğimi mi hissettim acaba😊 tamam tamam bağırsak hareketi diyceksiniz
Kızlar hepinize cok tşkr ederim allah razı olsun hepinizin yazısını alıntılamıyorum ama hepinizde destek oldunuz tşkr ederim ben özele gitmek istiyorum genetik testi orda yapılır mı? Acaba niye bebegimin öldüğünü anlayabilirmiyim ?
Kac haftalık canım... Bebişinde olabilir... İlk hamileleigin dimi... İlk hamileliklerde 16. Haftadan sonra hissedilmeye baslanır genelde ama erkende hissetmiş olabılırsın...
Ben mesela bagırsak hareketi olup olmadıgını ayırt edebiliyorum.. Böle nasıl anlatayım mesela dun kozımı uyutrken kasıımın ustunde içime snki fındık koymuslar böle pat diye bişi oluyo yada ordan fındık kadar bişi ayırıyolar yer degiştiriyo gibi tam anlatamam...
Aman bagırsak hareketıde olsa sen bebegınn hareketi de öle düşün ve sev kuzucum
Ben aksam oldumu titrıyorum... Kansızlık olabılır dedıler tahlılım normal sonuc verdı...anlamadım nıyeBen genelde üşüyorum bu yaz gününde var mı benim gibi üşüyen:-(
Canm bebegın kac haftalık... Muhteöelen gazdır... Cunku bebek hateketlerı suan 4 kere ustuste sana hıssettırecek kadar güçlü degil.. Yani ilk hamilelikte16. Haftanın sonunda hissediliyo oda 1 sn falan uzun süren hareketlerı hıssetmek için en az 6 ayı bitirmek gerekıyo böle...Kızlar sol kasigima yakın bi yerde 4 kere baloncuk patlar gibi bisey oldu hepte aynı yer bebek mi gaz mi ne ki
Kızlar hepinize cok tşkr ederim allah razı olsun hepinizin yazısını alıntılamıyorum ama hepinizde destek oldunuz tşkr ederim ben özele gitmek istiyorum genetik testi orda yapılır mı? Acaba niye bebegimin öldüğünü anlayabilirmiyim ?
Evet ilk hamileliğim canım. 10.haftanın içindeyim biliyorum çook minik ama dün ve bugün böyle bişey hissettim hareketsiz yatarken. Sanki bebeğim hareket etti içimde ne bilim ya da ben öyle hissetmek istediğim için hissettim😊 dediğin gibi bebişim diye düşünüp mutlu olmaya devam edicem ben😇
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?