2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Yok bu benim zaten üçüncü gebliğim ilk moş grblikdi ikinci doğurdum bu üçüncü olucakdı coraspin kullanıyorum zaten orogestan da alıyodum bi gece tek almadım evde deildim işte sonra böyşr oldu özele yarın bi gidip sorucam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben sirkeli suyla sildim bugün, kötü kokuları aldığını duymuştum bi dene istersen

Zaten ultrasonda da durmuyodu benimkinin kolu bacağı😇 hareketli kuzucum benim inş onu hissetmişimdir öyle düşünmek bile harika😊

çok üzüldüm,Rabbim dayanma gücü,sabır versin.

Canım aynı bana da kokuyo herşeyi kontrol ediyorum bozulan birseyde yok ama kokuyo gibi ışte çaresi de yoo burun hassaslasti artık benim ev bile kokuyo gibi geliyo düşün artık herşeyden tiksindim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eğer bu üçüncü gebeliğinse tatlım devlet hastanesi bu tahlileri bedava yapıyor,, devlet hastanesi ilk iki düşükde hiç bir şey yapmıyor ama üçüncü düşükde bütün testleri ücretsiz yapıyor tatlım,,,,
ben senin yerinde olsam bir araştırma hastanesine giderim yarın, zaten hemen yatışını yaparlar,, ve gerekli olan bütün testleri ücretsiz yaparlar tatlım,,,

Arkadaşlar 11 haftalık gebeyim yüzümün her yeri sivilce çok kötü ya neyapabilirim sizce??cvp lütfen

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

11 haftalık hamileyim yüzümün her yeri sivilce sizdede varmı varsa bi çözüm yolu bulabildinizmi !!! Lütfen yardım

Canım ben her hafta sirkeli suyla temizlerim.. İlk önce bormal deterjanlu suyla silip durulayıp sonra sirkelı suyla silerim tekrar .. Bide limon dilimi koyarım 3 günde bi degiştitirieim onu bi caytabagonı içine koy bırak dılabına kötü kokuşarı alır oda
Arkadaşlar 11 haftalık gebeyim yüzümün her yeri sivilce çok kötü ya neyapabilirim sizce??cvp lütfen

Canm hormonlar degiştiginden dolayı malesef bu sıvılceler cıkcak.
Ben eczaneden bebek sabunu aldım onunla yıkıyorum her sabah dr um demişti kullan en azından cildin yaglı kalmasın sıcakta rahtsız olamassın demişti
En azından cikdim temiz sivilcemde adet dönmlerimde cıkıyo sonra gidiyo canım

:)) sağol canım nub için dememiştim canım hani bir maşallah densin diye:)
Maşallah benim dilimden düşmüyor, foto görünce, biri güzel bir şey anlatınca mutlaka çıkıveriyor ağzımdan.

Yeni geldim dr dan bebegim ölmüş
Kupkuru kaldım gözlerimden yaş akmıyor artık ne yapim ben ?
Yeni ölmüş hemde bi iki gündür
Allah ım yardım ett(
Canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.

bende gittim bugün kontrole...
çok şükür bebişler sağlıklı ama aralarında 4 gün fark oluşmuş
gerçi doğal bunlar biliyorum ama yine de üzüldüm biraz

Tatlım ben de ikizlere hamileyim. Özellikle senin paylaşımlarını merakla takip edeceğim

Cnm benimde sari akuntim koyu sari cok dolandigimdan biryere gidip geldigimde oluyor doktorumda bi anlam veremedi
Ben çagri merkezinde calisiyorum yani surekli ayakta da degilim niye oluyorki hayirlisi bakalim bi zarari olmasinda bebislerimize gelsin no problem :)

Canim dün sana yazarken iste bu pismanliklardan bahsetmek istemiştim hatta dün kızdım kendime kiza cok yuklendin diye ve malesef ki bu haberinle beni çok ama çok uzdun.o kadar şaşkın ve caresizimki suan diyecek kelime bulamıyorum ...
kızlar lütfen yatin dinlenin gereksiz yere yormayin kendinizi lütfen. ..
Çok uzgünüm rabbim inşallah en kisa zamanda yeniden anne olmayı nasip edicek inşallahh dualarimiz seninle. ..

Son düzenleme:

CARSAMBA kontrole gitcem insallah hersey yolundadir bebisini kaybeden arkadasa cok uzuldum allahim bidaha yasatmasin cumlemize:18::18:

http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/131727/kola-ile-pas-temizlemek

Cola ile ilgili bahsettigim video canim şimdi böyle birseyi nasıl icebilirsin ?
Akinti bendede var az oncede yazdım sanirim normal ama doktorlarimiza soralım yinede canım ...
Göbek deligi her zaman seyrer benim bildiğim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…