bencede özele git tatlım,, dediğim gibi telefon aç, fiyat iste her hastane farklı fiyat söyleyebiliyor,, genetik testini hastaneler genelde laboratuvarlara gönderiyorlar tatlım, ben onun iiçinde 400 tl ödemiştim bu arada,,, onun da fiyatını sor tatlım,,,
benim genetik testimde bir sorun olmadığı söylendi ve sebebini de bilemediler tatlım,,, ama eğer genetik bir sorun varsa (ki yoktur umarım) onu öğrenmiş oluyorsun,,,
ikinci hamileliğinde genelde coraspirin kullanıyorsun, kan sulandırıcı tatlım,,, veyahut kan pıhtılaşma testi yaptırabilirsin ama bu ileride vereceğin bir karar tatlım,,,
bunun için ikinci hamileliğinde iyi bir kadın doğum doktoru bulursun tatlım kendine,,,
çok başın sağ olsun tatlım,,,,
kızar ya bir şey sorucam..
kiminize bulaşık makinesi kokuyormuş ya bana da buzdolabı kokuyor
eşim çok temizliyor ama hala kokuyormuş gibi geliyor...karbonat koy açığa alır dediler ama almıyor ı ıhhh
benim gibi buzdolabından tiksinen ve çözümü olan var mııııı ?
Ben sirkeli suyla sildim bugün, kötü kokuları aldığını duymuştum bi dene istersen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olabılır canım Allahtan baska kımse bilemez bunu... Sen güzel düşün... Sonucta suda var bebek kendine yer acıyo böle kasıkta kasılmalar sancılar olcak degişik hareketlenmeler bunlarda olabılır... İçerde sıpacıklar falıyet îçindeler...
Yeni geldim dr dan bebegim ölmüş
Kupkuru kaldım gözlerimden yaş akmıyor artık ne yapim ben ?
Yeni ölmüş hemde bi iki gündür
Allah ım yardım ett(
kızar ya bir şey sorucam..
eşim çok temizliyor ama hala kokuyormuş gibi geliyor...karbonat koy açığa alır dediler ama almıyor ı ıhhh
Yok bu benim zaten üçüncü gebliğim ilk moş grblikdi ikinci doğurdum bu üçüncü olucakdı coraspin kullanıyorum zaten orogestan da alıyodum bi gece tek almadım evde deildim işte sonra böyşr oldu özele yarın bi gidip sorucam
Canim daha hissedemeyiz bebegi 12 inci hafta dolduktan sonra yavas yavas başlarız inşallah hissetmeye az daha sabır :)
Maşallah canım merak etme hemen kapatir bebegin arayı çok çabuk büyüyorlar önemli olan sağlıklı olmalari inşallah hepimizin bebegi sağlıkla doğar ...
Canim ice tea okadar şekerli ki gereksiz yere fazladan seker almis olursun daha sağlıklı birsey bul serinlemek icin :)
Canim gecen cola ile ilgili bir video izledim gözlerime inanamadım birak hamileyken içmeyi normalde bile ağzıma almam artık ...
Hiç sorma bulantidan geçtim su halsizlik beni mahvetti artık hic dermanim yok yarın esim ise başlamak zorunda 1 aydır calismiyor benim rahatsizligim yüzünden artık mecbur simdiden kara kara düşünüyorum çocukları okuldan nasıl alcam diye
Hadi aldim evde ilgilenemiyorum onlarla babası herseyleriyle ilgileniyor onu nasıl yapıcam rabbim yardimcin olsun ..
Forma sayılmam 73 bucuk kiloydum ilk hamileligimde simdi 66 kusurlardayim.ben maleseff ilk başlarda kilo verip sonrasında fazlasıyla aliyorum canim.diger hamileliklerimde 25 kilo almıştım :)))
Sılacım çok değişik bir modda ben hiç beklemiyordum.. Abimi olacaksın diyoruz .. Oldum nile diyor ... Çok sabırsız ama hadi gelsin kaç gün kaldı diyio duruyor..
IPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE ]
Oyy yesinler küçük abiyi maşallah inşallah hep böyle gider :))
Benimkiler arkadas gibi oldukları için umrumda değil yeni bir kardes cunki yanliz değiller.buyuk oğlum kardeşini sabirsizlikla beklemisti benimle bir gun saydı resmen birde erkek olucagi için çok sevinmisti :))
Bakalim karnim büyüsün o zaman tepkiler nasıl olcak şimdi şaka gibi geliyor benimkilere :)
Linkini bana atabilirmisin canim belki bende onu gordukten sonra vazgecerim..
Arkadaşlar bide bi sorum olacak.. hamileligin ilk baslarinda kahverengi lekelenmem olmustu beni yerlesme kanamasi dedi doktor rahim buyudugu icin de oluyordur demisti. Gecti cok şükür..kendimi bildim bileli herzaman akintim olmustur benim akintisiz gunum cok nadirdir. Simdide var ama sapsari rengi ve normalden daha fazla sanki, normal mi bu? Dikkat etmem gereken bi durum mu ki..
Birde bugun uzanirken göbegim belli oldumu ki diye acip bakmistim :)) bi baktip seyriyor.. bu bebegimden mi kaynaklaniyordur veya herzaman olan biseyde ben mi yeni yeni keşfediyorum :-D.
Sistit için canım. Eğer bakteri üremesi var ise antibiyotik kullanılıyor. Üreme var mı yok mu diye
Anladım canım,çok geçmiş olsun.
Cnm benimde sari akuntim koyu sari cok dolandigimdan biryere gidip geldigimde oluyor doktorumda bi anlam veremediCanim daha hissedemeyiz bebegi 12 inci hafta dolduktan sonra yavas yavas başlarız inşallah hissetmeye az daha sabır :)
Maşallah canım merak etme hemen kapatir bebegin arayı çok çabuk büyüyorlar önemli olan sağlıklı olmalari inşallah hepimizin bebegi sağlıkla doğar ...
Canim ice tea okadar şekerli ki gereksiz yere fazladan seker almis olursun daha sağlıklı birsey bul serinlemek icin :)
Canim gecen cola ile ilgili bir video izledim gözlerime inanamadım birak hamileyken içmeyi normalde bile ağzıma almam artık ...
Hiç sorma bulantidan geçtim su halsizlik beni mahvetti artık hic dermanim yok yarın esim ise başlamak zorunda 1 aydır calismiyor benim rahatsizligim yüzünden artık mecbur simdiden kara kara düşünüyorum çocukları okuldan nasıl alcam diye
Hadi aldim evde ilgilenemiyorum onlarla babası herseyleriyle ilgileniyor onu nasıl yapıcam rabbim yardimcin olsun ..
Forma sayılmam 73 bucuk kiloydum ilk hamileligimde simdi 66 kusurlardayim.ben maleseff ilk başlarda kilo verip sonrasında fazlasıyla aliyorum canim.diger hamileliklerimde 25 kilo almıştım :)))
Arkadaşlar bide bi sorum olacak.. hamileligin ilk baslarinda kahverengi lekelenmem olmustu beni yerlesme kanamasi dedi doktor rahim buyudugu icin de oluyordur demisti. Gecti cok şükür..kendimi bildim bileli herzaman akintim olmustur benim akintisiz gunum cok nadirdir. Simdide var ama sapsari rengi ve normalden daha fazla sanki, normal mi bu? Dikkat etmem gereken bi durum mu ki..
Birde bugun uzanirken göbegim belli oldumu ki diye acip bakmistim :)) bi baktip seyriyor.. bu bebegimden mi kaynaklaniyordur veya herzaman olan biseyde ben mi yeni yeni keşfediyorum :-D.
Canım ben her hafta sirkeli suyla temizlerim.. İlk önce bormal deterjanlu suyla silip durulayıp sonra sirkelı suyla silerim tekrar .. Bide limon dilimi koyarım 3 günde bi degiştitirieim onu bi caytabagonı içine koy bırak dılabına kötü kokuşarı alır odakızar ya bir şey sorucam..
Arkadaşlar 11 haftalık gebeyim yüzümün her yeri sivilce çok kötü ya neyapabilirim sizce??cvp lütfen
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah benim dilimden düşmüyor, foto görünce, biri güzel bir şey anlatınca mutlaka çıkıveriyor ağzımdan.:)) sağol canım nub için dememiştim canım hani bir maşallah densin diye:)
Canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.Yeni geldim dr dan bebegim ölmüş
Allah ım yardım ett(
bende gittim bugün kontrole...
çok şükür bebişler sağlıklı ama aralarında 4 gün fark oluşmuş
gerçi doğal bunlar biliyorum ama yine de üzüldüm biraz
Sistit için canım. Eğer bakteri üremesi var ise antibiyotik kullanılıyor. Üreme var mı yok mu diye
Anladım canım,çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim canım
Ben çagri merkezinde calisiyorum yani surekli ayakta da degilim niye oluyorkiCnm benimde sari akuntim koyu sari cok dolandigimdan biryere gidip geldigimde oluyor doktorumda bi anlam veremedi
Yeni geldim dr dan bebegim ölmüş
Allah ım yardım ett(
Cnm benimde sari akuntim koyu sari cok dolandigimdan biryere gidip geldigimde oluyor doktorumda bi anlam veremedi
Canim benimde son zamanlarda iyice artti akintim kokusuz ve sari renkte.bende normal zamanda hep olur akıntı ama bu baya cok islakligini hissediyorum altimin günlük pedlerden kullanıyorum sürekli.
Rahîm büyüdükçe asagiya baskı yapıyor ve bazilarinda ondan dolayı cok akıntı oluyor duye biliyorum. Haftaya kontrolum var doktoruma sorucam bende ama zararlı birsey olduğunu sanmıyorum. ..
Idrariniz koyu renkli ise içtiğiniz su yeterli gelmiyor vucuda demektir. Sabah idrari haric diğer idrarlar cok acik renkte olması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?